2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
geçmiş olsun. çok büyük bir panik olsa gerek. yorma kendini yat dinlen boşver işi fln

Günaydıııınn .. Rüyamda doğum yapıyodum bebek sakallı bi erkek bebeğiydi diyorum ki bu nasıl olur sakalları var bunun herkes normal davranıyo bir tek benim tuafıma gidiyo.. Rüya aklımdan çıkmıyo sizce nedir ?

Canım benimde aynısı vardı çok yorulunca bide üzülünce oldu sonra geçti dikkat edince

Günaydın canlar.. Bahar sabahı gibi bi sabaha uyandım çok şükür.. Rüyamda da tatile gidiyorduk eşimle çok mutluydum arabamızla tın tın gidiyorduk.. Hamileliğimi iyice ilerlemiş gördüm bende.. Hepimizin rüyaları hayır olsun inşallah..

herkese günaydınn. Bugün toparlanıyorum artık. Mutfakta yemek falan yapıyorum. Oh beee. Hem hamilelik hem hastalık beni güçten bitirdi. Çok psikolojimi etkiledi. Ben şimdi böyleysem,çocuk doğuncada böyle elden ayaktan düşersem kim bakçak diye. Kafayı sıyırmak üzereydim. Çok şükür şimdi gücümü toparladım gibi.

Herkese güzel bir gün olsun,enerjik aktif ve bereketli.

Verecekkk verecekkk
Saka bi yana neden o kadr zorlaniyosn napiyo ki sanaaa??? Ama vermesi gerekir sanirm dr un sana uygun bi ilac verir ins rahat edersn cunku ne kadr duZenli beslensek de gebelikte bazi eksikleri tamamlayamiyormus vucuttt..

ayy sorma haptan nefret ettiğim kadar hiç bişeyden nefret etmedim şu hayatta görsen folik asitim minnacık yutana kadar bin takla atıyorum Ama bebişlerimiz için herşeye katlancaz napalım anne olmak kolay değil

Kızlar konu açtım ama kimse oraya bir şey yazmadı.

Alışverişe başlamadım tabiki.
Ama ağzımın suları akarak bebek eşyaları bakıyorum .
Evde gün içinde kullanmak için 0-6 ay arasında ev tipi ana kucağı öneriliyor diye biliyorum.
İnternetten bol miktarda ev tipi ana kucağı inceledim.

Birden karşıma fasulye yatak denen şey çıktı. Bebekler için armut gibi. Bebeğin vücut şeklini alıyormuş. Emniyeti var. Bebek büyüyünce de oturabileceği bir şey. Kılıfı yıkanabiliyormuş. Üst kısmı leke tutmuyormuş. Fiyat olarak da ev tipi ana kucaklarından daha uygun.

Bir de ev tipi ana kucaklarının güzel olanları fiyat olarak daha pahalı.
Ucuz olanlarının da bacakları çok ince gibi geldi. Onlar da pek içime sinmedi.

Deneyimli anneler aranızda fasulye yatak kullanan var mı? Ya da bakıp kullanışlı mıdır değil midir bir yorum yapabilir misiniz?

AA ne güzel yakınız demek ki ben de koşuyolu medipole gidiyorum erdem hastanesini de düşündüm ama doktorumdan memnun olduğum için gitmedim.

xiexie ümraniye çakmak hastanesine bende 2 sefer gittim ama hiç memnun kalmadım, gebelik takibini yapan doktor doğuma gelmiyor o anda hangi doktor varsa doğumu yaptırıyor, doktor cep telefonunu paylaşmıyor acil durumlarda kalkıp gitmek gerekiyor. Kesinlikle normal doğum taraftarı değiller etrafımda kime sorduysam aynısını söyledi o yüzden bıraktım bende gitmeyi.

goooody Koşuyolu medipolde hangi doktora gidiyosun canım? bende şuan hastane ve doktor arayışı içindeyim anadolu yakasında şubatın ilk haftasına kadar net karar vermem lazım artık zaman ilerliyor :)

Görüntü olarak çok şirin sevimli ama bebek bunda sikilabilir. Ana kucağı nin sallanması fln da bebeği oyaliyor , ağlarsa susturuyor, azıcık büyüyüp ayaklariylà tekme atmaya başladığında küçük küçük hareket ettirmesi keyif aldırabilir ve en önemlisi uykusu gelirse uyutabilirsin

Koşuyolu Medipolde Perihan Özden e gidiyorum. Çok sıcak kanlı ve ilgili bir doktor. Diğer doktorlar uzun yıllardır orada oldukları için daha yoğun oluyorlar. Ama Perihan hanım da çok iyi ve çok da yoğun olmuyor rahat rahat muayene ediyor.

şimdi gördüm mesajını
bende mine kaymakçı ya gidiyorum aynen memnunum ilgili alakalı herşeyi çok güzel anlatıyor
şuana kadar memnunum bakalım
2li testini yaptırdın mı sen canım

ayy sorma haptan nefret ettiğim kadar hiç bişeyden nefret etmedim şu hayatta görsen folik asitim minnacık yutana kadar bin takla atıyorum Ama bebişlerimiz için herşeye katlancaz napalım anne olmak kolay değil

Hadi yaaa senin isin zor o zaman birazcicik daha.. Annem de hic surup icemezdi hoplar dururdu icecem diye zorlarken bana ne versen yutuyom gidiyo

tünaydınlar güzel günler anneler

çok şirin görünüyor ama hafif hafif sallanması da önemli. Ben oğlumda maxi cosinin anakucağını kullanmıştım. Bebek arabasına ve arabaya da monte edildiği için avantajlıydı. Her yere giderken yanımda da taşıyordum. İkinci bebeğime de maxi cosiyi kullanmaya devam edeceğim. Bebek arabasıyla satılıyor biraz pahalı ama ikinciyi de düşünüyorsan tavsiye edebilirim. Zaten temiz kullandıktan sonra ikinci el olarak satma imkanı da oluyor.

Merhaba kızlar,
Benim 10-15 gün önce lekelenmem olmuştu, 4-5 güne geçmişti.
Dünden önce yine lekelenmem oldu, endişelerle gittim dr'a, korkuyorum artık çok, bu gebeliğimden önce 2 düşüğüm var hem.
Bebeğim sağlıklıydı, kalp atışları her şeyi iyiydi, kesemiz de iyiydi, kesenin etrafında falan kanamamız da yoktu.
Daha evvel lekelenmem olduğunda da bunda da bir sebep söylemiyorlar, sadece düşük riski diyorlar. Siz biliyor musunuz neden kaynaklanır bu durum? Sağlıksız mı acaba?
Gebeliğimin başından beri progestan kullanıyorum, kan pıhtılaşması var bende, bu kez dr proluton iğne de verdi, haftada 1.
Benim gibi olan varsa lütfen yazsın arkadaşlar, kaygılıyım

servey merhaba canım, ilk gebeliğinde de kan sulandırıcı iğneyi her gün olmuş muydun? Nasıldı gebeliğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…