2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok geçmiş olsun cnm git bencede ihmale gelmez

Genelde 11.haftada pek söylemiyorlar canım söyleseler de yanılma payı çok yüksek oluyor biraz daha sabretcez belli ki :)
Ben zaten erken olduğunu biliyorum ama öğrenenleri okuyunca bi merak başlıyor işte ilk hamileligimde 7.ayda göstermişti kizim

Yazını okudum çok duygulandım Rabbim ne güzel bir mucize nasip etmiş sağ salim kucagına al inşallah

Göstermedi sıpaa yaa :)
Pipi görmediği için kız olasılığı artmış ama kesin birşey diyemezmiş doktor
Ense kalınlığımız normal maşallah ,kan da verdik sonucumuz temiz çıkar inşallah
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah kız erkek farketmez ama var mı gönlündeki geçen

Benim ki de 6 cm canım bizimki gösteriyor ama doktor söylemiyor cinsiyeti ya erken diyor illa benimde pazartesi kan sonuçlarım var yine söylemeyecekmis 8 şubatta falan söyleyecekmis 14.haftada ya çok sinir oldum : (
Az kalmış zaten annesi öğrenmeye

Allah kolaylık versin arkadaşım umarım hep beraber sağlıkla atlatırız bu 9 aylık süreci

Kendini fazla yorma sonra acısı çok fena çıkıyor ağır iş yapma .. Bende çok istiyordum yatak yanına monte edilen Bebek beşiklerinden ama 5 aydan sonra kullanılmaz diye düşünüyorum çünkü birden hareketlenip büyüyorlar

Güzel oluyor da dediğin gibi ancak 5 ay , Allah sağlık sıhhat versin ama masraflar her geçen gün artacak ondan temkinli olmak lazım

Güzel oluyor da dediğin gibi ancak 5 ay , Allah sağlık sıhhat versin ama masraflar her geçen gün artacak ondan temkinli olmak lazım
Kesinlikle öyle oluyor her şey çocuklar için dilerim doğan her Bebek rızkıyla bol kısmetiyle gelir

kelebek.hill inşallah başka ilaç vermez, folik asiti zar zor içiyorum

Verecekkk verecekkk
Saka bi yana neden o kadr zorlaniyosn napiyo ki sanaaa??? Ama vermesi gerekir sanirm dr un sana uygun bi ilac verir ins rahat edersn cunku ne kadr duZenli beslensek de gebelikte bazi eksikleri tamamlayamiyormus vucuttt..

Selam kizlar, uzun zamandir foruma giremiyordum. Agir bir grip gecirdim, hafif ateslendim, ise gidemedim. Bir de sol kasigimda agri oldugu icin kontrole gittim, sol yumurtaligimda folikul kisti varmis (ici su dolu olan) hamilelikte olur, kendiliginden gecer dedi doktor. Kesenin etrafinda da hafif bir kanama olmus, disari kan gelmemis, icerde kalmis pihti. Enfeksiyon olmasin diye Amoxilin antibiyotik verdi, 7 gun kullanmami soyledi ama ben korkumdan ancak 4 gun kullanabildim. Ilk 12 hafta icinde antibiyotik kullanmaya karsiydim ama doktor kulllan , icerde enfeksiyon olursa daha kotu seyler olur diyince ben de kullanmak zorunda kaldim. Hamilelikte kullanilan bir antibiyotikmis amoxilin. Benim anlamadigim sey, bircok kisinin kanamasi oluyor Turkiyede ,onlara niye antibiyotik vermiyorlar da, bana veriyorlar? Acaba ABD`de uygulama boyle mi niye merak ediyorum. Hic duymamistim kese etrafinda kanama oldu diye antibiyotik verildigini.. Herneyse, 4 gun kullandim daha fazla kullanmadim. Agrim da yok cok sukur. Bir sonraki randevumuz Subatin 3unde, o zaman bakacak hem bebegin durumuna hem de kistin durumuna.. Gecen hamileligimdeki gibi rahat gecmiyor bu sefer, 19 aylik oglum oldugu icin cok yoruluyorum, geceleri sik uyaniyorum, bir de calisiyorum vs.. Zor geciyor ama hayirlisi bakalim, insallah sorunsuz bir sekilde tamamlarim bu hamileligi de. ..
Subat 3 te gittigimde kan alacaklar ve HArmony denilen bir genetik test yapacaklar, orda hem bir sakatlik var midiye bakiyorlar hem de cinsiyetini soyluyorlar. Gecen sefer de cinsiyetini 10. haftada ogrenmistik, bakalim bu sefer kizimiz mi oluyor oglumuz mu merak ediyorum. Cok asiri istahli oldugum soylenemez, ama canim daha cok eksi tuzlu cekiyor, gogus uclari genisledi ve koyulasti, ayaklarim usuyor, bu durumda hem kiz cocuga hem de erkek cocuga yonelik isaretler tasiyorum :) Gecen sefer ruyasini gormustum, erkek olacagini bilmistim ama bu sefer hicbir ruya gormedim. Sanirim beynim hep baska seylerle mesgul, hamilelige tam odaklanamiyorum o yuzden :) Hayirlisi olsun, kiz erken farketmez neticede, saglikli ve hayirli evlat olsunlar yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…