Çok geçmiş olsun cnm git bencede ihmale gelmezHepinize merhaba güzellikler geçemedim takip edemedim ama aklım sizde umarım hepiniz ve tatlı bebişleriniz iyisinizdir..dün tahlil sonuçlarını göstermek için gittik Bebek iyi ama Bnim kanda enfeksiyon varmış yine bir sürü tahlil verdi .. Buraya kadar tamam ama dün gece kulağıma feci derecede ağrı girdi vücuduma titreme geldi kat kat örtündüm yok bana mısın demedi azap dolu bir gece geçirdim yüksek ihtimal kulak iltihabı çıkacakbugün eşim erken gelirse mecbur acile gidecem ilaç kullanmak istemiyorum ama gitmesem olmaz Ateş'im de çıkmaya başladı
Ben zaten erken olduğunu biliyorum ama öğrenenleri okuyunca bi merak başlıyor işte ilk hamileligimde 7.ayda göstermişti kizimGenelde 11.haftada pek söylemiyorlar canım söyleseler de yanılma payı çok yüksek oluyor biraz daha sabretcez belli ki :)
tamam canım :)
Çok saol canm gidicem artık istemeye istemeye .. Sen nasılsın bebiş NasılÇok geçmiş olsun cnm git bencede ihmale gelmez
Yazını okudum çok duygulandım Rabbim ne güzel bir mucize nasip etmiş sağ salim kucagına al inşallahg
Çok teşekkür ederim canlar güzel dilekleriniz için sizlerin dualarıda bana yardımcı oldu kesinlikle. Normalde çok sabırsız biriyim ama çok şükür sabretmenin ne güzel bir sonuç doğurduğuna şahit oldum. Rabbime şükürler olsun benim mucizem oldu gerçekten tam ümidimi kaybetmek üzereyken :) doktorlar bana hiç ümit vermemişti üstelik. Ama Allah ol der ve olur...
Yatağının yanınca koyacaksan pratik ve çok hoş..aslında çok çabuk büyüyorlar bebişler bu ilk üç ay için uygun..Eki Görüntüle 1755407
ben başlangıç olarak böyle birşey düşünüyorum çok beğendim sizlerle paylaşmak istedim
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah kız erkek farketmez ama var mı gönlündeki geçenGöstermedi sıpaa yaa :)
Pipi görmediği için kız olasılığı artmış ama kesin birşey diyemezmiş doktor
Ense kalınlığımız normal maşallah ,kan da verdik sonucumuz temiz çıkar inşallah
Az kalmış zaten annesi öğrenmeyeBenim ki de 6 cm canım bizimki gösteriyor ama doktor söylemiyor cinsiyeti ya erken diyor illa benimde pazartesi kan sonuçlarım var yine söylemeyecekmis 8 şubatta falan söyleyecekmis 14.haftada ya çok sinir oldum : (
Grillcim beni de listeyee eklemişsin teşekkür ederim.hoşgeldin :)
rica ederim :)Grillcim beni de listeyee eklemişsin teşekkür ederim.
Allah kolaylık versin arkadaşım umarım hep beraber sağlıkla atlatırız bu 9 aylık süreciben de yarın kontrole gideceğim, benim hamileliğim bir hayli riskli aslında hem 38 yaşındayım, kiloluyum hem de tip 1 diyabetim var.O yüzden korkarak gidiyorum. mide bulantıları ve yanmalar çok aşırı kusma ara sıra, ama yediklerim mütemadiyen ağzıma geliyor dolayısıyla kilo almadım. ne gaviscon ne zofran mide bulantımı kesmedi. akşamları çok erken uykum geliyor sabaha karşı uyanıyorum. bir de gün boyu iş yerinde olduğumdan akşamları aşırı bunaltı ve şişkinlik hissediyorum bir kaç haftadır şişkinlik hissinden südyen bile takmak istemiyorum. yarın normal doktor konrolüm var cuma günü de antalya üniversitesi perinatoloji bölümünden randevu aldım (riskli gebelik birimi) çok merak ediyorum neler olacak.
Kendini fazla yorma sonra acısı çok fena çıkıyor ağır iş yapma .. Bende çok istiyordum yatak yanına monte edilen Bebek beşiklerinden ama 5 aydan sonra kullanılmaz diye düşünüyorum çünkü birden hareketlenip büyüyorlarGünaydın hanimlar
Bende de oğluma hamileligimde alnımda pitir pitir pürüzlü gibi sivilce gibi şeylerle dolmuştu yine var bence o hamilelikte hormon artışından. Bu arada çokta Kilo almamıştım
Bebişlerinin cinsiyetini öğrenenlerin gözü aydın darısı biz bekleyenlere
Yatak bahsi geçmiş parmaklikli olan modellerinde yani cikabilenleri var. Anne yani yapmak isteyenler bunu bi düşünsün derim. Anne yanı yatak çok güzel ama cok küçük bence 6 ay zor yatar. Benimde yatağımin yanında yer yoktu azıcık dolaba doğru ittik sıkışık oldu ama sığdırdık.
Dün temizlik yaptim bugün çok fena sağ bacağımın üstü sırtım başım ağrıyor. Ve yatılı misafir gelecekmiş aksam ogrendim
Kendini fazla yorma sonra acısı çok fena çıkıyor ağır iş yapma .. Bende çok istiyordum yatak yanına monte edilen Bebek beşiklerinden ama 5 aydan sonra kullanılmaz diye düşünüyorum çünkü birden hareketlenip büyüyorlar
:) şans işte valla bende dört gözle bekliyorumBen zaten erken olduğunu biliyorum ama öğrenenleri okuyunca bi merak başlıyor işte ilk hamileligimde 7.ayda göstermişti kizim
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah kız erkek farketmez ama var mı gönlündeki geçen
Amin Amin benimde tek hayalimdi bir kız çocuğumun olması inşallah bi kızımız olurKüçüklüğümden beri hep kızım olsun istedim.İnşallah Allah nasip eder :)
Kesinlikle öyle oluyor her şey çocuklar için dilerim doğan her Bebek rızkıyla bol kısmetiyle gelirGüzel oluyor da dediğin gibi ancak 5 ay , Allah sağlık sıhhat versin ama masraflar her geçen gün artacak ondan temkinli olmak lazım
Amin canım inşallahAmin Amin benimde tek hayalimdi bir kız çocuğumun olması inşallah bi kızımız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?