2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende de var canım 2kez şiddetli kanamaya çevirdi şimdi kahve geliyo içerde kanama alanı var dedi doktor o yüzden istirahatliyim.çok can sıkıcı 2aydır pedle geziyorum o da ayrı bi sıkıntı tahriş etti hep ne yapacağımı şaşırdım

Bende dün kan ve idrar tahlili vermiştim sonuçları bugün aldım idrar iltihap çıktı hem de çok yüksek doktorum antibiyotik le suya katılan toz verdi

Maşallah ama benimde hissiyatim kız gibi cnm pek anlamam ama

maşallah maşallah kocaman bir kız bebiş görüyorum ben sankiiii

Aynen öyle hayırlı evlat olsunlar inşallah belki biz yanılıyoruz doktor niye söylemiyo yaa

Ya canım burda danimarkada yaşıyorum yani
Doktorları biraz ayakta uyuyan şapşal tipler
Özelden aldım randevu cinsiyet için oda ayın 10 unda . İnş ozaman söyliyecekler

Aynen cnm bende gunluk ped kullanıyorum iki gundur bisey yoktu sevindim tam bitti diye bugun yine geldi napacam bilmiorum bi de sol kalca kemigim cok kotu benim ya kalkamiorum bazen uzanirken bile cok acio dönemiyorum yatakta o derece kotuyum ne yapsam sasirdim

Kızlar aramızda gebelikte kolonoskopi olmak zorunda kalan biri veya bu durumu duyduğunuz bi yakininiz falan var mı?bebek için endiseliyim ama kendim için de endiseleniyorum. Fikirlerinizi duymak isterim...
canım bana kolonoskopi yapacaklardı ancak gebelik olunca ertelendi yapmadı doktorum

sol kalça kemiğim benimde ağrıyor yürürken anlam veremedim, bebek rahime yerleşmeye çalışıyo diye düşündüm ama mutlaka doktora sorcam..

Bizimki de burada. Tabi ki göstermedi sıpacık. Bekliyoruz bir iki hafta daha :)
Sonucu da ekliyorum.
Kalp atımı 171. Çok değil mi yav? Bu hafta için ne olması gerekiyor?

Ben de ana kucağı almayı düşünüyorum. Bebek arabası gerekli mi sizce ben almayı düşünmüyorum, siz ne dersiniz.

Yaz Dönemi'ne denk gelicez. Ben dışarı çıkmadan duramam. O yüzden ilk alçağım şey araba ve traveli.

ben yine grip oldum hamilelikte 2. grip oluşum off
Çok geçmiş olsun. Bende yatıyorum salya sümük...

Canım maşallahhhhh.kuşluk vakti uyudum biraz. Rüyamda sen gelip erkek dedi doktor yazmıştın foruma. Bana seninki erkek gibi geliyo ama. Bakalım. Sen ne hissediyorsun. Annenin hissettiği çıkar derler.

Sanada koca bir maşallah. Nasılda yata yata büyümüşler dimi..

Çok aradım ve bir tablo bulabildim sonunda, buyrun.
Bu arada kalp atış hızıyla cinsiyetin hiç alakası yokmuş, 10000'den fazla denekte yapılan araştırmaya göre.

Eklentiler

• image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 83
Bencede bebek arabası önemli çünkü yazın doğum yapıyoruz dışarı dolaşmaya giderken araba şart

Canım bana erkek gibi geldi Allah gönlündekini sağlıklı sıhhatli hayırlı etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…