Bende de var canım 2kez şiddetli kanamaya çevirdi şimdi kahve geliyo içerde kanama alanı var dedi doktor o yüzden istirahatliyim.çok can sıkıcı 2aydır pedle geziyorum o da ayrı bi sıkıntı tahriş etti hep ne yapacağımı şaşırdımKizlar uc haftadir kabusum oldu bu kahverengi lekelenme iki kere kanamaya cevirdi cok degildi hala da ara ara kahve leke devam edio niye oluyo onu da bilmiorum her gidisimde mazallah bebis iyi gorunuyo benim durumumda olan var mi acayip can sikintisi yapiorum her lavaboya girp gördüğümde
MaşallahEki Görüntüle 1756394
Buda resmimiz , bana poposunu gösterdi bacakları dikmiş havaya sen tahmin et kendin cinsiyetin dedi :)) ahh bi anlasam ama çıkıntı felan göremedim kendim kız olmalı yine galiba :))
Hadi siz bir tahmin yürütün kızlar lütfen
maşallah maşallah kocaman bir kız bebiş görüyorum ben sankiiiiEki Görüntüle 1756394
Buda resmimiz , bana poposunu gösterdi bacakları dikmiş havaya sen tahmin et kendin cinsiyetin dedi :)) ahh bi anlasam ama çıkıntı felan göremedim kendim .kız olmalı yine galiba :))
Aynen öyle hayırlı evlat olsunlar inşallah belki biz yanılıyoruz doktor niye söylemiyo yaa
inşallah allah herkesin gönlüne göre versinYa canım burda danimarkada yaşıyorum yani
Doktorları biraz ayakta uyuyan şapşal tipler
Özelden aldım randevu cinsiyet için oda ayın 10 unda . İnş ozaman söyliyecekler
inşallah allah herkesin gönlüne göre versin
Aynen cnm bende gunluk ped kullanıyorum iki gundur bisey yoktu sevindim tam bitti diye bugun yine geldi napacam bilmiorum bi de sol kalca kemigim cok kotu benim ya kalkamiorum bazen uzanirken bile cok acio dönemiyorum yatakta o derece kotuyum ne yapsam sasirdimBende de var canım 2kez şiddetli kanamaya çevirdi şimdi kahve geliyo içerde kanama alanı var dedi doktor o yüzden istirahatliyim.çok can sıkıcı 2aydır pedle geziyorum o da ayrı bi sıkıntı tahriş etti hep ne yapacağımı şaşırdım
canım bana kolonoskopi yapacaklardı ancak gebelik olunca ertelendi yapmadı doktorumKızlar aramızda gebelikte kolonoskopi olmak zorunda kalan biri veya bu durumu duyduğunuz bi yakininiz falan var mı?bebek için endiseliyim ama kendim için de endiseleniyorum. Fikirlerinizi duymak isterim...
Aynen cnm bende gunluk ped kullanıyorum iki gundur bisey yoktu sevindim tam bitti diye bugun yine geldi napacam bilmiorum bi de sol kalca kemigim cok kotu benim ya kalkamiorum bazen uzanirken bile cok acio dönemiyorum yatakta o derece kotuyum ne yapsam sasirdim
Ben de ana kucağı almayı düşünüyorum. Bebek arabası gerekli mi sizce ben almayı düşünmüyorum, siz ne dersiniz.
Çok geçmiş olsun. Bende yatıyorum salya sümük...ben yine grip oldum hamilelikte 2. grip oluşum off
Kızlar ben geldimm
Ense kalınlığı için gittik bebişimi gördüm
Fakat benim şapşal doktorum daha önce benden kan tahlili almadığı için , aldıkları ölçümleri karşılaştıramadılar. Bu yüzden gidip cuma günü kan vermem lazımış.
Onun dışında herşey iyi görünüyor
Cinsiyet için nekadar ısrar ettiysem söylemedi anlamıyorum çok erken dedi dingil
Bu arada 2 gün önde gidiyormuş 6 ağustos doğum dedi
Boyuda 6,5 cm miş
Eki Görüntüle 1756481 Eki Görüntüle 1756485
Bizimki de burada. Tabi ki göstermedi sıpacık. Bekliyoruz bir iki hafta daha :)
Sonucu da ekliyorum.
Kalp atımı 171. Çok değil mi yav? Bu hafta için ne olması gerekiyor?
Canım maşallahhhhh.kuşluk vakti uyudum biraz. Rüyamda sen gelip erkek dedi doktor yazmıştın foruma. Bana seninki erkek gibi geliyo ama. Bakalım. Sen ne hissediyorsun. Annenin hissettiği çıkar derler.
Can'ım. İnşalllah rüyan doğru çıkar senin , çünkü oğlan sevgisinide çok yaşamak istiyorum. Senin Rüyaların tersi çıkmıyorsa tabi
Ben aslında hiçbir şey hissetmiyorum busefer ama usg ye girince çıkıntı göremedim popoda ayyy bu yine kız dedim ozaman.
Nebilim kk dakiler baya uzman olmuş nub teorisi topiğine arada bakıyorum orda yazılanlarla yola çıkarak ekranda tahmin yaptım
Canım bana erkek gibi geldi Allah gönlündekini sağlıklı sıhhatli hayırlı etsinEki Görüntüle 1756394
Buda resmimiz , bana poposunu gösterdi bacakları dikmiş havaya sen tahmin et kendin cinsiyetin dedi :)) ahh bi anlasam ama çıkıntı felan göremedim kendim .kız olmalı yine galiba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?