2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bir kocalar anlasa yasak oldugunu. Kendim uyduruyorum saniyor.bu yüzden konuşmuyor günlerce bıktım ya.

Ben de ayniyim

gebelikte koku hassasiyeti ve bulantı çok fena.
büyüğün lazımlığını temizlemek, küçüğün bezini değiştirmek zor geliyor.
geçse de rahat etsek. :/

Evde 2 bebek var sen 3.'ye mi hamilesin cnm?Allah kolaylık versin

Merhaba arkadaşlar. .
Dün benim randevu vardı. Ikili tarama testi yaptırdım ve ense kalınlığı ölçüldü.
Ne yazık ense kalınlığı çok fazla çıktı. 9 mm.
Normalde en fazla 2 mm olmalıymıs. Ama benimki risk grubunda . Yani bebek normal deyil dedi. Bütün gün ağladım. Gece uyuyamadim. Amniyosentez testi icin randevu aldim. 16. Haftada yapılıyor. Inşallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz. Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah bir mucize olur.
Eger sonuc kötü cikarsa kurtaj yerine hastanede normal dogum yoluyla bebek ölü dogucakmis. Cok kötü durumdayım cok.
Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah Allahım sağlık versin inşallah.
Cok berbatim
Allah rızası için dua edin arkadaşlar

Ayyy bebişim yaa çok üzüldüm (
İnşallah herşey yolundadır Can'ım
Bak benim ikinci kızım yani küçüğü 2 yaşında şuan
Ense kalınlığı ölcümü iyi çıkmamıştı yüzde 20 downsendromlu dedi.
Sonra bi test uygulandı bana. koca bir iğneyle karnımdan girip eşinden parça alındı labaratuar a gönderilip gen araştırması yapıldı orda herşey çok iyi çıktı .
Umarım seninde sonu böyle güzel biter
Ama seni çook iyi anlıyorum o bir kaç gün bana hayat zehir olmuştu (
Dualarım seninle canım . ALLAH tan dualarını eksik etme

Gönülü geta

Cok sagol arkadaşım. Dedigin yontem plesanta testmiydi. Ben amniyosentez testi yaptircam. Inşallah sonuc temiz cikar

Harmony test belli gruptaki down sendromuyla ilgiliymis. Ama amniyosentez testinde sorunun ne oldugu yani bebekte bir hastalık mi var diye bakiliyor ve genel heturlu sorunla ilgili bilgi alinan yöntemmis

Cok sagol arkadaşım. Dedigin yontem plesanta testmiydi. Ben amniyosentez testi yaptircam. Inşallah sonuc temiz cikar

Evet Can'ım ismi o olmalı , iğneyle girip sıvımı eşten parçamı işte bişey alıp inceliyorlar. Sanırım sıvıydı. O gün bütün gün sırt üstü yatman lazım evde ,çünkü bu işleminden sonra düşük yapma riskin var azda olsa.
Ama benim anlamadığım neden 16 cı haftayı beklemelisin ??benim hemen ertesi günü yapıldı 13 haftalıktım ozaman

Allah yardımcın olsun canım..ne mucizeler duyuyoruz, inşallah seninki de onlardan biri olsun..

Diger testler hemen yapılır ama amniyosentez yöntemi 16. Hafta olmalı dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…