- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Bir kocalar anlasa yasak oldugunu. Kendim uyduruyorum saniyor.bu yüzden konuşmuyor günlerce bıktım ya.Kizlar rdv vardi guzel gecti kanamam kesildi kalp atisimiz guzel cuma ulturasyon var hayiylisiyla bu arada kizlar ustune basa basa soyliyim ben gibi kanamasi olanlar eslerinizden biraz uzak durun cunku spermler bu durumda dusugu tetikliyomus 1 ay yasak bize sonrasi duruma gore hatta kizimda dogurmak istiyorum demistim cok sismistim esinle veraber ol bugun yarin doguma gelirsin demisti dedigi olmustu kadinin
Merhaba kızlar,
Benim 10-15 gün önce lekelenmem olmuştu, 4-5 güne geçmişti.
Dünden önce yine lekelenmem oldu, endişelerle gittim dr'a, korkuyorum artık çok, bu gebeliğimden önce 2 düşüğüm var hem.
Bebeğim sağlıklıydı, kalp atışları her şeyi iyiydi, kesemiz de iyiydi, kesenin etrafında falan kanamamız da yoktu.
Daha evvel lekelenmem olduğunda da bunda da bir sebep söylemiyorlar, sadece düşük riski diyorlar. Siz biliyor musunuz neden kaynaklanır bu durum? Sağlıksız mı acaba?
Gebeliğimin başından beri progestan kullanıyorum, kan pıhtılaşması var bende, bu kez dr proluton iğne de verdi, haftada 1.
Benim gibi olan varsa lütfen yazsın arkadaşlar, kaygılıyım
O dert bendede korkuyla yasiyom resmen kanamam oldu 3 gune gecti bugun biraz ayakta kaldim hafif seffaf akinti var burda ilacta vermiyolar sabir Allahim evlatlarimizi bize bagislasin tekrar o acilari yasatmasin bol bol yat yatmayinca olmuyo kizimi yata yata dogurdum bunda da dikkat etmeye calisiyorum
Ben de ayniyimKizlar uc haftadir kabusum oldu bu kahverengi lekelenme iki kere kanamaya cevirdi cok degildi hala da ara ara kahve leke devam edio niye oluyo onu da bilmiorum her gidisimde mazallah bebis iyi gorunuyo benim durumumda olan var mi acayip can sikintisi yapiorum her lavaboya girp gördüğümde
Internete de bakin beraber yaziyor cok telikeli bize 1 ay yasak durumuna gore dedi hatta esin nasil birisi durumu kabul etmesse biz konusalim falan dedi esim saolsun cok korkuyo bisey olur diyeBir kocalar anlasa yasak oldugunu. Kendim uyduruyorum saniyor.bu yüzden konuşmuyor günlerce bıktım ya.
Her koca anlayışlı olur inşallahInternete de bakin beraber yaziyor cok telikeli bize 1 ay yasak durumuna gore dedi hatta esin nasil birisi durumu kabul etmesse biz konusalim falan dedi esim saolsun cok korkuyo bisey olur diye
gebelikte koku hassasiyeti ve bulantı çok fena.
büyüğün lazımlığını temizlemek, küçüğün bezini değiştirmek zor geliyor.
geçse de rahat etsek. :/
Canım bana erkek gibi geldi Allah gönlündekini sağlıklı sıhhatli hayırlı etsin
Maşallah bebîşine bence kız cnmEki Görüntüle 1756394
Buda resmimiz , bana poposunu gösterdi bacakları dikmiş havaya sen tahmin et kendin cinsiyetin dedi :)) ahh bi anlasam ama çıkıntı felan göremedim kendim .kız olmalı yine galiba :))
Hadi siz bir tahmin yürütün kızlar lütfen
Merhaba arkadaşlar. .
Dün benim randevu vardı. Ikili tarama testi yaptırdım ve ense kalınlığı ölçüldü.
Ne yazık ense kalınlığı çok fazla çıktı. 9 mm.
Normalde en fazla 2 mm olmalıymıs. Ama benimki risk grubunda . Yani bebek normal deyil dedi. Bütün gün ağladım. Gece uyuyamadim. Amniyosentez testi icin randevu aldim. 16. Haftada yapılıyor. Inşallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz. Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah bir mucize olur.
Eger sonuc kötü cikarsa kurtaj yerine hastanede normal dogum yoluyla bebek ölü dogucakmis. Cok kötü durumdayım cok.
Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah Allahım sağlık versin inşallah.
Cok berbatim
Allah rızası için dua edin arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar. .
Dün benim randevu vardı. Ikili tarama testi yaptırdım ve ense kalınlığı ölçüldü.
Normalde en fazla 2 mm olmalıymıs. Ama benimki risk grubunda . Yani bebek normal deyil dedi. Bütün gün ağladım. Gece uyuyamadim. Amniyosentez testi icin randevu aldim. 16. Haftada yapılıyor. Inşallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz. Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah bir mucize olur.
Eger sonuc kötü cikarsa kurtaj yerine hastanede normal dogum yoluyla bebek ölü dogucakmis. Cok kötü durumdayım cok.
Cok berbatim
Allah rızası için dua edin arkadaşlar[/QUOTE
Gönlünü ferah tut ama başka doktora da git ayrıca amniyosentrze kadar beklemek zorunda degilsin 10. Haftadan itibaren kan testiyle yapılan Harmony yada Prena testi var onlardan yaptırabilirsin anomalilerde %99,5 dogru sonuç veriyormuş.Bizde dua edicez
Maşallah bebîşine bence kız cnm
Gönlünü ferah tut ama başka doktora da git ayrıca amniyosentrze kadar beklemek zorunda degilsin 10. Haftadan itibaren kan testiyle yapılan Harmony yada Prena testi var onlardan yaptırabilirsin anomalilerde %99,5 dogru sonuç veriyormuş.Bizde dua edicez
Cok sagol arkadaşım. Dedigin yontem plesanta testmiydi. Ben amniyosentez testi yaptircam. Inşallah sonuc temiz cikarAyyy bebişim yaa çok üzüldüm(
İnşallah herşey yolundadır Can'ım
Bak benim ikinci kızım yani küçüğü 2 yaşında şuan
Ense kalınlığı ölcümü iyi çıkmamıştı yüzde 20 downsendromlu dedi.
Sonra bi test uygulandı bana. koca bir iğneyle karnımdan girip eşinden parça alındı labaratuar a gönderilip gen araştırması yapıldı orda herşey çok iyi çıktı .
Umarım seninde sonu böyle güzel biter
Ama seni çook iyi anlıyorum o bir kaç gün bana hayat zehir olmuştu(
Dualarım seninle canım . ALLAH tan dualarını eksik etme
Harmony test belli gruptaki down sendromuyla ilgiliymis. Ama amniyosentez testinde sorunun ne oldugu yani bebekte bir hastalık mi var diye bakiliyor ve genel heturlu sorunla ilgili bilgi alinan yöntemmisGönlünü ferah tut ama başka doktora da git ayrıca amniyosentrze kadar beklemek zorunda degilsin 10. Haftadan itibaren kan testiyle yapılan Harmony yada Prena testi var onlardan yaptırabilirsin anomalilerde %99,5 dogru sonuç veriyormuş.Bizde dua edicez
Cok sagol arkadaşım. Dedigin yontem plesanta testmiydi. Ben amniyosentez testi yaptircam. Inşallah sonuc temiz cikar
Allah yardımcın olsun canım..ne mucizeler duyuyoruz, inşallah seninki de onlardan biri olsun..Merhaba arkadaşlar. .
Cok berbatim
Allah rızası için dua edin arkadaşlar
Diger testler hemen yapılır ama amniyosentez yöntemi 16. Hafta olmalı dedilerEvet Can'ım ismi o olmalı , iğneyle girip sıvımı eşten parçamı işte bişey alıp inceliyorlar. Sanırım sıvıydı. O gün bütün gün sırt üstü yatman lazım evde ,çünkü bu işleminden sonra düşük yapma riskin var azda olsa.
Ama benim anlamadığım neden 16 cı haftayı beklemelisin ??benim hemen ertesi günü yapıldı 13 haftalıktım ozaman
Amin Inşallah . Cok tesekkurler arkadaşımAllah yardımcın olsun canım..ne mucizeler duyuyoruz, inşallah seninki de onlardan biri olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?