2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Allah yardimcin olsun canım. Iyi düşün iyi olsun. Umarım temiz çıkar sonuçların.

Arkadaşlar sorun var şu bu deniliyorsa lütfen en az 1 doktora daha görünün derim.En muhtesem doktorlar bile hata yapabilir.Benim ilk hamileligimde 26. Haftamda plesenta previa totalis teşhisi koydular.Normal dogum yapamazsın ve sürekli doguma kadar yatacaksın dediler.2 doktora daha gittim farklı şeyler söylediler sonucunda erken dogum yaptım 35.Haftada ama normal dogum yaptım.Oglum şükür çok saglıklı ve 4 yaşında.Dogumda anlaşıldı ki 1/10.000'de bir görünen yırtık plesenta durumu varmış yani her teşhis her zaman dogru degil

Bebisimgel başka bi perinatoloji uzmanına daha görün. Arkadaslara katılıyorum bi doktor görüşü daha al istersen. Ne imkansizliklardan ne mucizeler oluyor. Bu hikaye de öyle olur belki. Iyi haberler verirsin inş. Bize

Allah yardımcın olsn umudunu kesme bir çok kez hata yapılıyor durum netlesmeden uzulme.

Ya arkadaslar ilk 3 ayım o kadar rahat gectı kı 2. 3 ayım da ölüyorum resmen mıde yanmasından şurup falan banamısn demıyor.kabızlık daha olmasa da sindırım sıstemımde alt ust oldu hanı ıkıncı 3 ay balayıydı mahvoldm allahtan okullar tatıl yatıyorum.benim gibi olan yanmlara çözüm bulan var mı

B

Bende üç ayım dolsa diye bekliyorum inşallah benim de öyle olmaz. Ben insanlardan bile tiksinmeye başladım. Mutfağa zaten giremiyorum. Wcden bile tiksiniyorum. Bazen eşimi bile yanımda istemiyorum. Çok bunaldım iyice. Kusma çok nadir ama bulantı bütün gün var. Kanamalar bi yandan halsizlik bi yandan. Allah hepimizin sonunu hayırlı etsin inşallah. Anne olmak çok zormuş. Şimdi annemi daha iyi anlıyorum

Kizlar doktorum verdigi vitaminlerimbugn aldik...
Biri imom diye bi kutu, digeri se gyno ferro sanol diye bi kutu... Iclerinde demir, folik asit, b12 vs gida takviyesi masallah yok yok

Canım. Çok üzüldüm. Inş güzel sonuçların çıkar. Bana doktor böyle bir ihtimal olduğunda kesin sonuç veren bir çözümden bahsetti. Anneden kan alıyorlarmış. Annedeki kandan Bebeğin dnasına ulaşıp, kromozom yapısını inceliyorlarmış. Bunu Türkiye'de yapmıyorlar. Aracı firmalarla Yurtdışına gönderiyorlarmış. 1000-2000 lira Ücret karşılığı bulunuyormuş. Süresinde 1 haftada belli oluyormuş. Amniyosentezi beklemeyelim diyorsan. Bunuda bir doktora sor. Olmadı istanbuldaysan gel benim hastaneye.

İyi geceler kızlar :) bulantıları kesilen var mı ??

Yok kesilme falan,kuşamlarda tam gaz. Sen nasıl oldun, kanaman var mi hala

Bnde 2.cocukla arası çok olsun istemiyordum ama artık mecbur olacak ben yatarak geciriyorum hamileliğimi. Çift rahmim varmış. Bebeğim doğsun başka bişey istemiyorum. Bu Allah izin verirde olursa büyümesi lazım çünkü ne kucağıma alabilirim nede peşinde koşturabilirim. Yinede çok şükür bebeğim çok iyi. Şimdiden çok bağlandım ona. Herseyim oldu.

Bu aralar azalma var gibi canım. Bazen sadece akıntı geliyor koyu sarı. Acaba bu akıntı da sorun olur mu. Hiç duydun mu. İşten çıktım hep yatıyorum kesiliyor gercekten cok önemliymiş yatmak dinlenmek. Senin nasıl durumun günlerimiz de yakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…