evet canım.Evde 2 bebek var sen 3.'ye mi hamilesin cnm?Allah kolaylık versin
Rabbimin izniyle bir şey çıkmaz ve sağlıklı bir gebelik yaşarsın umarım.Amin Inşallah . Cok tesekkurler arkadaşım
Diger testler hemen yapılır ama amniyosentez yöntemi 16. Hafta olmalı dediler
Rabbimin izniyle bir şey çıkmaz ve sağlıklı bir gebelik yaşarsın umarım.
Allah yardımcın olsun.
Merhaba arkadaşlar. .
Dün benim randevu vardı. Ikili tarama testi yaptırdım ve ense kalınlığı ölçüldü.
Ne yazık ense kalınlığı çok fazla çıktı. 9 mm.
Normalde en fazla 2 mm olmalıymıs. Ama benimki risk grubunda . Yani bebek normal deyil dedi. Bütün gün ağladım. Gece uyuyamadim. Amniyosentez testi icin randevu aldim. 16. Haftada yapılıyor. Inşallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz. Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah bir mucize olur.
Eger sonuc kötü cikarsa kurtaj yerine hastanede normal dogum yoluyla bebek ölü dogucakmis. Cok kötü durumdayım cok.
Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah Allahım sağlık versin inşallah.
Cok berbatim
Allah rızası için dua edin arkadaşlar
Benim esimde öyle beni boşladın iyice diyor hiç anlamıyorlar yaaBir kocalar anlasa yasak oldugunu. Kendim uyduruyorum saniyor.bu yüzden konuşmuyor günlerce bıktım ya.
Merhaba arkadaşlar. .
Dün benim randevu vardı. Ikili tarama testi yaptırdım ve ense kalınlığı ölçüldü.
Normalde en fazla 2 mm olmalıymıs. Ama benimki risk grubunda . Yani bebek normal deyil dedi. Bütün gün ağladım. Gece uyuyamadim. Amniyosentez testi icin randevu aldim. 16. Haftada yapılıyor. Inşallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz. Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah bir mucize olur.
Eger sonuc kötü cikarsa kurtaj yerine hastanede normal dogum yoluyla bebek ölü dogucakmis. Cok kötü durumdayım cok.
Cok berbatim
Allah yardımcın olsn umudunu kesme bir çok kez hata yapılıyor durum netlesmeden uzulme.Merhaba arkadaşlar. .
Cok berbatim
doktorun ölçtüğüne göre 84 iken gittimGun olarak ben hesaplamadim .Dr un olctugu ne gore 11 +5 misin..bizim Dr 12.haftayi doldurunca yapiyormus ikili testi .
Ya arkadaslar ilk 3 ayım o kadar rahat gectı kı 2. 3 ayım da ölüyorum resmen mıde yanmasından şurup falan banamısn demıyor.kabızlık daha olmasa da sindırım sıstemımde alt ust oldu hanı ıkıncı 3 ay balayıydı mahvoldm allahtan okullar tatıl yatıyorum.benim gibi olan yanmlara çözüm bulan var mı
evet canımGril seninde 3 cü gebeliğin dimi benim gibi ?
Merhaba arkadaşlar. .
Cok berbatim
İyi geceler kızlar :) bulantıları kesilen var mı ??
Canım. Çok üzüldüm. Inş güzel sonuçların çıkar. Bana doktor böyle bir ihtimal olduğunda kesin sonuç veren bir çözümden bahsetti. Anneden kan alıyorlarmış. Annedeki kandan Bebeğin dnasına ulaşıp, kromozom yapısını inceliyorlarmış. Bunu Türkiye'de yapmıyorlar. Aracı firmalarla Yurtdışına gönderiyorlarmış. 1000-2000 lira Ücret karşılığı bulunuyormuş. Süresinde 1 haftada belli oluyormuş. Amniyosentezi beklemeyelim diyorsan. Bunuda bir doktora sor. Olmadı istanbuldaysan gel benim hastaneye.
Yok kesilme falan,kuşamlarda tam gaz. Sen nasıl oldun, kanaman var mi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?