2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Sarı akıntı normal canım. Genelde var, korumak için yapıyor vücut. Her gün çamaşır değiştiriyorum. Bizim keretada iyi çok şükür geçen Cumartesi gördük 3.5 cm olmuştu. Benim 2 gün önde şimdilik. Haftaya perşembe de ikili test var. Bakalım.

çok üzüldüm canım. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah sonuçlar temiz çıkar

Canim ben 12 haftaya girdim daha yeni bitti leke. Iki kere parçalı kanamamr oldu.bildiğin düşük yapmış gibi...çok şükür bişey olmadı..canını sıkma güzel düşün.

Haftaya gittiğinde cinsiyet ile ilgili bişey söylerim dedi mi doktor. Benden daha test istemedi bu gidişimde ister inşallah

Her koca anlayışlı olur inşallah
Canim test konusunu okudum..allahın izni ile temiz çıkacak.dualarim seninle....koca konusunda dr a yanlız gitme o da gelsin duysun dr u..bizimki öyle ikna oldu canim.izin al gel duy dedim...bitti.

Umarım kızmamışındır fazla mı dedıgım için allahtan kılon azmış o acıdan avantajdasın ilerde şeker cıkar meyvayı azaltman ıyu olmuş
Aa ne demrk kızar mıyım hiç :) beni düşündüğün için dedin :) evet bakalım artık dikkat edicem yoksa şeker falan risk sonuçta aşırı kilo almak

Evet canım ilk bebeğim olacak inşallah valla çok erken söyledi ama bakalım sonraki kontrolde aa yanılmışız diyecek mi :):):):) sana da şimdiden hayırlı olsun

Nasipp hayirlisi olsn insallah ama erkek dediklerinde pek yanilmiyo bildigim kadariyla drlar bi de tecrubeliyse kemik yapisindan bile tahmin edebiliyorlarms tabi farketmez saglikli olsnlar da..

Herkese iyi geceler.. İkili test kaçıncı haftada yapılıyor kızlar..?

12-14 arasi yapiliyor test..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…