- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
amin cümlemizinkini.Allah bağışlasın diğerlerin cinsiyetleri ne
Bu aralar azalma var gibi canım. Bazen sadece akıntı geliyor koyu sarı. Acaba bu akıntı da sorun olur mu. Hiç duydun mu. İşten çıktım hep yatıyorum kesiliyor gercekten cok önemliymiş yatmak dinlenmek. Senin nasıl durumun günlerimiz de yakın :)
çok üzüldüm canım. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah sonuçlar temiz çıkarMerhaba arkadaşlar. .
Dün benim randevu vardı. Ikili tarama testi yaptırdım ve ense kalınlığı ölçüldü.
Ne yazık ense kalınlığı çok fazla çıktı. 9 mm.
Normalde en fazla 2 mm olmalıymıs. Ama benimki risk grubunda . Yani bebek normal deyil dedi. Bütün gün ağladım. Gece uyuyamadim. Amniyosentez testi icin randevu aldim. 16. Haftada yapılıyor. Inşallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz. Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah bir mucize olur.
Eger sonuc kötü cikarsa kurtaj yerine hastanede normal dogum yoluyla bebek ölü dogucakmis. Cok kötü durumdayım cok.
Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah Allahım sağlık versin inşallah.
Cok berbatim
Allah rızası için dua edin arkadaşlar
grill kaç çocuk var sende☺gebelikte koku hassasiyeti ve bulantı çok fena.
büyüğün lazımlığını temizlemek, küçüğün bezini değiştirmek zor geliyor.
geçse de rahat etsek. :/
Canim ben 12 haftaya girdim daha yeni bitti leke. Iki kere parçalı kanamamr oldu.bildiğin düşük yapmış gibi...çok şükür bişey olmadı..canını sıkma güzel düşün.Kizlar uc haftadir kabusum oldu bu kahverengi lekelenme iki kere kanamaya cevirdi cok degildi hala da ara ara kahve leke devam edio niye oluyo onu da bilmiorum her gidisimde mazallah bebis iyi gorunuyo benim durumumda olan var mi acayip can sikintisi yapiorum her lavaboya girp gördüğümde
amin cümlemizinkini.
iki kızım var.
benimde öyle fitik varmış gibi çok zorluyor.dr a sordum normal dedi.ilaç vermedisol kalça kemiğim benimde ağrıyor yürürken anlam veremedim, bebek rahime yerleşmeye çalışıyo diye düşündüm ama mutlaka doktora sorcam..
Haftaya gittiğinde cinsiyet ile ilgili bişey söylerim dedi mi doktor. Benden daha test istemedi bu gidişimde ister inşallahSarı akıntı normal canım. Genelde var, korumak için yapıyor vücut. Her gün çamaşır değiştiriyorum. Bizim keretada iyi çok şükür geçen Cumartesi gördük 3.5 cm olmuştu. Benim 2 gün önde şimdilik. Haftaya perşembe de ikili test var. Bakalım.
Evet canım ilk bebeğim olacak inşallah valla çok erken söyledi ama bakalım sonraki kontrolde aa yanılmışız diyecek mi :):):):) sana da şimdiden hayırlı olsun
Canim test konusunu okudum..allahın izni ile temiz çıkacak.dualarim seninle....koca konusunda dr a yanlız gitme o da gelsin duysun dr u..bizimki öyle ikna oldu canim.izin al gel duy dedim...bitti.Her koca anlayışlı olur inşallah
Aa ne demrk kızar mıyım hiç :) beni düşündüğün için dedin :) evet bakalım artık dikkat edicem yoksa şeker falan risk sonuçta aşırı kilo almakUmarım kızmamışındır fazla mı dedıgım için allahtan kılon azmış o acıdan avantajdasın ilerde şeker cıkar meyvayı azaltman ıyu olmuş
Evet canım ya bilemedim acıktıkça yumuldum meyveye :) ama dikkat ediyorum şimdiaman dikkat et canım sen ne kadar kilo alsan da çocuk aynı doğacak. Ben iş yerine salatalık getirdim şimdi bi tane ondan yiyorm.
Valla olabilir :) ama bir de erkekler daha önce belli oluyor diyorlar belki de bu yüzden erken öğreniyoruz gerçi bi sonraki kontrolde değişiklik olabilir de:) arkadaşıma da olmuştuBu sene erkek senesimi acaba
amin cümlemizinkini.
iki kızım var.
maşallah kizlar...benimki ikinci...korkuyorum...destek alırım sizden☺☺☺Allah uzun ömürler versin 3 ün cinsiyeti hala beli değilmi ?
Evet canım ilk bebeğim olacak inşallah valla çok erken söyledi ama bakalım sonraki kontrolde aa yanılmışız diyecek mi :):):):) sana da şimdiden hayırlı olsun
Herkese iyi geceler.. İkili test kaçıncı haftada yapılıyor kızlar..?
Aaaa yüklendi sandımResim nerde merak ettim beyefendiyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?