2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bana sanki eli ve isaretledigide parmağı gibi geldi cnm fotoda tam net değil ama ben öyle benzettim hayirlisiyla sağlıklı kucağına alırsın inşallah

Bana sanki eli ve isaretledigide parmağı gibi geldi cnm fotoda tam net değil ama ben öyle benzettim hayirlisiyla sağlıklı kucağına alırsın inşallah
amin canım hepimiz sağlıkla hayırla kavuşalım bebişlere inşallah. Ne yalan söyliyim ben de pek inanmadım ama özellikle bir de kendinden emin yuvarlak içine alınca acaba diyorum. Neyse bekleyip görücez bakalım :):)

Evet benim kide erkek ve aynı görüntü Can'ım bize de doktor pipisini görüyormusunuz Dedi :)

Eklentiler

• image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 111
Ben de ana kucağı almayı düşünüyorum. Bebek arabası gerekli mi sizce ben almayı düşünmüyorum, siz ne dersiniz.
Araba için anakucağı (0-13kg oto koltuğu) şart diye düşünüyorum. Emniyet her şeyden önce gelir! Araba işine gelince havalar gayet iyi olacak bizler doğum yaptığımızda,inşallah, eve tıkılmak çok tehlikeli. Özellikle gebelikte iyice gezmeye rahata Alışan anneler için. Yarım saat bile olsa çıkıp yürümek rahatlatır. Bebek ne kadar hafif olsa da 10dk dan sonra 15-20 kg gibi hissediyor insan. Benim Bebek arabam var ama yenidoğan uyumlu kanguru almayı planlıyorum.

Açıkcası ben erkeğe benzettim tabi hayırlısı olsun inşallah.

Maşallah. Sağlıkla dünyaya gelsin yavrucuk.

Her şeyin hayırlısı. Rabbime hiç bir şey fazla gelmez. Çoğu,en iyisini,en mükemmelini istemekten çekinmemek lazım! O ol der ve olur. Şüphesiz mutlak güç ve kudret sahibidir. Rabbimden evladını sağlıklı kusursuz eksiksiz bir şekilde kucağına almanı diliyorum. Kalbine ruhuna huzur versin inşallah. Evladınla imtihanın sadece bu olsun. Sende güzel şeyler düşün güzel şeyler dile.

Ben de ana kucağı almayı düşünüyorum. Bebek arabası gerekli mi sizce ben almayı düşünmüyorum, siz ne dersiniz.

Kimi çocuk çok güzel duruyor arabasında kimisi de (oglum) bayaa zor dururdu arabada. Ama ben çok kullandim şöyle ki kasım doğumlu kısa denk geldiği için arabayı dışarıya cikarmamistim ,kanguru almistim onunla geziyorduk dışarıda . Bebek arabasinida evin içinde kahvaltı yaparken mutfak masasinin yanına , çay içerken koltuğun yanına aklına gelebilecek her yerde yanımda oldu bebek arabası sayesinde. Bebek arabası şu yönden ihtiyaç olabiliyor.buyuduler dışarı çıkıyorsun dışarıda ya da yolda uyuyakaliyor hemen çıkarıyorsun bebek arabasını ne onun uykusu bölünüyor ne de senin gezmen . Veya alış verislerde herseyi kocam halleder tarzı biri değilsen benimde gezmem lazım , alış veriş yapmam sosyalleşmem lazım diyen biriysen aglasada zirlasada arabada zaptetmesi kolay . Yoksa ona mi bakican ne aldın ne verdin ona mi . Bu sekilde aklıma gelenler sonra ihtiyaca göre de alınabilir

maşallah kizlar...benimki ikinci...korkuyorum...destek alırım sizden☺☺☺

Ben de 3 ten korkuyorum açıkcası , zor olurmu diye çünkü küçük kızım henüz 2 yaşında ama çoğu kişiler arada çok yaş farkı olmaması daha iyi arkadaşa yada sana ihtiyaç duymaz beraber oynayınca rahat oluyor diyorlar.
Bu doğru olmalı çünkü büyük kızım la küçük kızımın arasında tam 8 yaş var ve hiiiçç anlaşamıyorlar

Evet bu pipiye benziyor Can'ım çok dik yukarda
Ama tabi o işaretlediğin yer popoysa banada biraz elli gibi geldi yan yatıyor çünkü

Sanki bir pipi görüyorum ama hadi hayirlisi

Mertuurrr canım hoşgeldin uyku tutmuyor beni bugün yaa akşam üzeri uyuduğum için :)
Hani nerde kız ben niye göremiyom banada göster lütfen

Hosbuldummm resim gördükçe heyecanlaniyorum
2 gündür aşırı yoğun Tempo ,evdé 5 kişi yatılı misafir , persembe ye teslim etmem gereken ödevim, haftaya daha sıkıntılı bi odev sonraki hafta sınav yorgunluktan bayılacam yine de buraya bakmadan uyuyamadim
Gobegine bak bebisin hemen alt ortada bembeyaz resmen parlıyor gözüne gözüne bir pipi sanki

hadi bakalım hayırlı haberler ile gel inşallah
aynen benim doktorda hakan bey dedi
13 şubata alıcam bende randevu
gelince yaz hayırlı güzel haberler ile gel inşallah
bıdığa selam

Kontrole gittik geldik güzel geçti. Hopladı zıpladı içeride izlemek çok keyifliydi. Doktorumuz ensesi güzel ince inşallah büyüyünce ensesi kalın olur diye espiri yaptı .
Bu arada cinsiyet tahmini yaptı. Erkeğe benzetti galiba oğlum olacak. Daha çok erken tabi ama genelde bu doktorun bu haftada yaptığı tahminler ileriki haftalarda da doğru çıkıyormuş. Bir de ikili testteki büyüklüğüne göre doğum zamanı hesaplanıyormuş Benim doğum zamanı 2 ağustos çıktı çocuum biraz öncen gittiği ve erken yumurtladığım için :)

goooody maşallah inşallah hepimizin güzel geçer ikili testleri ben cok korkuyorum nedense olumsuz bişey söylicek die medipol ne kadara yaptı ikili testi?

goooody maşallah inşallah hepimizin güzel geçer ikili testleri ben cok korkuyorum nedense olumsuz bişey söylicek die medipol ne kadara yaptı ikili testi?

Olumlu düşün hersey güzel geçer insallah ...
Birkaç özele 200 250 civarında bana pahalı geldi yarın için bezmialem é aldim bende bakalım yapacaklar mi 2 li testi ..

Günaydın mutlu anne MaşaAllah kuzum çok sevindim herşeyin yolunda olmasına darısı başımıza inşallah
cinsiyet tahmini yapmasına da sevindim kimisi yapmıyormuş ya düşünüyodum yaparmı acaba diye, sağlıklı olsunlarda
hadi bakalım hayırlısıyla sağlıcakla doğsun inşallah bıdık oğlan

Senin bu anlattiklarin ayni bende 13 haftaya yaklasinca azaldi ve nerdeyse bitmek uzere insallah seninde ayni olur

Erkek mi istiyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…