Bana sanki eli ve isaretledigide parmağı gibi geldi cnm fotoda tam net değil ama ben öyle benzettim hayirlisiyla sağlıklı kucağına alırsın inşallah@ThankfulNovember fotoğrafı tekrar yüklüyorum kalemle etrafı çizilmiş olan Eki Görüntüle 1756743 :) tecrübeli olanlar da yorum yaparsa sevinirim sizce bu pipi mi? :) doktorumuz 12. Haftada erkek bu pipisi var dedi ama bazen yanılma oluyormuş ya böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba?
amin canım hepimiz sağlıkla hayırla kavuşalım bebişlere inşallah. Ne yalan söyliyim ben de pek inanmadım ama özellikle bir de kendinden emin yuvarlak içine alınca acaba diyorum. Neyse bekleyip görücez bakalım :):)Bana sanki eli ve isaretledigide parmağı gibi geldi cnm fotoda tam net değil ama ben öyle benzettim hayirlisiyla sağlıklı kucağına alırsın inşallah
Evet benim kide erkek ve aynı görüntü Can'ım bize de doktor pipisini görüyormusunuz Dedi :)@ThankfulNovember fotoğrafı tekrar yüklüyorum kalemle etrafı çizilmiş olan Eki Görüntüle 1756743 :) tecrübeli olanlar da yorum yaparsa sevinirim sizce bu pipi mi? :) doktorumuz 12. Haftada erkek bu pipisi var dedi ama bazen yanılma oluyormuş ya böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba?
Araba için anakucağı (0-13kg oto koltuğu) şart diye düşünüyorum. Emniyet her şeyden önce gelir! Araba işine gelince havalar gayet iyi olacak bizler doğum yaptığımızda,inşallah, eve tıkılmak çok tehlikeli. Özellikle gebelikte iyice gezmeye rahata Alışan anneler için. Yarım saat bile olsa çıkıp yürümek rahatlatır. Bebek ne kadar hafif olsa da 10dk dan sonra 15-20 kg gibi hissediyor insan. Benim Bebek arabam var ama yenidoğan uyumlu kanguru almayı planlıyorum.Ben de ana kucağı almayı düşünüyorum. Bebek arabası gerekli mi sizce ben almayı düşünmüyorum, siz ne dersiniz.
Açıkcası ben erkeğe benzettim tabi hayırlısı olsun inşallah.Eki Görüntüle 1756394
Buda resmimiz , bana poposunu gösterdi bacakları dikmiş havaya sen tahmin et kendin cinsiyetin dedi :)) ahh bi anlasam ama çıkıntı felan göremedim kendim .kız olmalı yine galiba :))
Hadi siz bir tahmin yürütün kızlar lütfen
Maşallah. Sağlıkla dünyaya gelsin yavrucuk.Eki Görüntüle 1756481 Eki Görüntüle 1756485
Bizimki de burada. Tabi ki göstermedi sıpacık. Bekliyoruz bir iki hafta daha :)
Sonucu da ekliyorum.
Kalp atımı 171. Çok değil mi yav? Bu hafta için ne olması gerekiyor?
Her şeyin hayırlısı. Rabbime hiç bir şey fazla gelmez. Çoğu,en iyisini,en mükemmelini istemekten çekinmemek lazım! O ol der ve olur. Şüphesiz mutlak güç ve kudret sahibidir. Rabbimden evladını sağlıklı kusursuz eksiksiz bir şekilde kucağına almanı diliyorum. Kalbine ruhuna huzur versin inşallah. Evladınla imtihanın sadece bu olsun. Sende güzel şeyler düşün güzel şeyler dile.Merhaba arkadaşlar. .
Dün benim randevu vardı. Ikili tarama testi yaptırdım ve ense kalınlığı ölçüldü.
Ne yazık ense kalınlığı çok fazla çıktı. 9 mm.
Normalde en fazla 2 mm olmalıymıs. Ama benimki risk grubunda . Yani bebek normal deyil dedi. Bütün gün ağladım. Gece uyuyamadim. Amniyosentez testi icin randevu aldim. 16. Haftada yapılıyor. Inşallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz. Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah bir mucize olur.
Eger sonuc kötü cikarsa kurtaj yerine hastanede normal dogum yoluyla bebek ölü dogucakmis. Cok kötü durumdayım cok.
Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah Allahım sağlık versin inşallah.
Cok berbatim
Allah rızası için dua edin arkadaşlar
Ben de ana kucağı almayı düşünüyorum. Bebek arabası gerekli mi sizce ben almayı düşünmüyorum, siz ne dersiniz.
maşallah kizlar...benimki ikinci...korkuyorum...destek alırım sizden☺☺☺
@ThankfulNovember fotoğrafı tekrar yüklüyorum kalemle etrafı çizilmiş olan Eki Görüntüle 1756743 :) tecrübeli olanlar da yorum yaparsa sevinirim sizce bu pipi mi? :) doktorumuz 12. Haftada erkek bu pipisi var dedi ama bazen yanılma oluyormuş ya böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba?
Eki Görüntüle 1756394
Buda resmimiz , bana poposunu gösterdi bacakları dikmiş havaya sen tahmin et kendin cinsiyetin dedi :)) ahh bi anlasam ama çıkıntı felan göremedim kendim .kız olmalı yine galiba :))
Hadi siz bir tahmin yürütün kızlar lütfen
Sanki bir pipi görüyorum ama hadi hayirlisi
Mertuurrr canım hoşgeldinuyku tutmuyor beni bugün yaa akşam üzeri uyuduğum için :)
Hani nerde kız ben niye göremiyombanada göster lütfen
iki kızım vargrill kaç çocuk var sende☺
belli değil canım. aminAllah uzun ömürler versin 3 ün cinsiyeti hala beli değilmi ?
hadi bakalım hayırlı haberler ile gel inşallah
aynen benim doktorda hakan bey dedi
13 şubata alıcam bende randevu
gelince yaz hayırlı güzel haberler ile gel inşallah
bıdığa selam
goooody maşallah inşallah hepimizin güzel geçer ikili testleri ben cok korkuyorum nedense olumsuz bişey söylicek die medipol ne kadara yaptı ikili testi?
Günaydın mutlu anneKontrole gittik geldik güzel geçti. Hopladı zıpladı içeride izlemek çok keyifliydi. Doktorumuz ensesi güzel ince inşallah büyüyünce ensesi kalın olur diye espiri yaptı.
Bu arada cinsiyet tahmini yaptı. Erkeğe benzetti galiba oğlum olacak. Daha çok erken tabi ama genelde bu doktorun bu haftada yaptığı tahminler ileriki haftalarda da doğru çıkıyormuş. Bir de ikili testteki büyüklüğüne göre doğum zamanı hesaplanıyormuş Benim doğum zamanı 2 ağustos çıktı çocuum biraz öncen gittiği ve erken yumurtladığım için :)
Senin bu anlattiklarin ayni bende 13 haftaya yaklasinca azaldi ve nerdeyse bitmek uzere insallah seninde ayni olurB
Bende üç ayım dolsa diye bekliyoruminşallah benim de öyle olmaz. Ben insanlardan bile tiksinmeye başladım. Mutfağa zaten giremiyorum. Wcden bile tiksiniyorum. Bazen eşimi bile yanımda istemiyorum. Çok bunaldım iyice. Kusma çok nadir ama bulantı bütün gün var. Kanamalar bi yandan halsizlik bi yandan. Allah hepimizin sonunu hayırlı etsin inşallah. Anne olmak çok zormuş. Şimdi annemi daha iyi anlıyorum
Kontrole gittik geldik güzel geçti. Hopladı zıpladı içeride izlemek çok keyifliydi. Doktorumuz ensesi güzel ince inşallah büyüyünce ensesi kalın olur diye espiri yaptı.
Bu arada cinsiyet tahmini yaptı. Erkeğe benzetti galiba oğlum olacak. Daha çok erken tabi ama genelde bu doktorun bu haftada yaptığı tahminler ileriki haftalarda da doğru çıkıyormuş. Bir de ikili testteki büyüklüğüne göre doğum zamanı hesaplanıyormuş Benim doğum zamanı 2 ağustos çıktı çocuum biraz öncen gittiği ve erken yumurtladığım için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?