- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Evet canım altta testisleriyle pipi gibi duruyor aynıThankfulNovember fotoğrafı tekrar yüklüyorum kalemle etrafı çizilmiş olan Eki Görüntüle 1756743 :) tecrübeli olanlar da yorum yaparsa sevinirim sizce bu pipi mi? :) doktorumuz 12. Haftada erkek bu pipisi var dedi ama bazen yanılma oluyormuş ya böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba?
Eskiden kız isterdim ama tabi hamile kalınca cinsiyet ikinci plana kaldı erkekte çok güzel babasına benzerse eşimin bebekliği efsaneymişErkek mi istiyordun
Olumsuz düşünme canım kendini üzme inşallah Allah kötü bir şey yazmamış olsun :). Medipol 308 tl ye yaptı testi. 3lü test zamanı sadece afp denen bi test varmış onu devlet hastanesinde yaptırcam boşuna para vermemek için.goooody maşallah inşallah hepimizin güzel geçer ikili testleri ben cok korkuyorum nedense olumsuz bişey söylicek die medipol ne kadara yaptı ikili testi?
Günaydın mutlu anneMaşaAllah kuzum çok sevindim herşeyin yolunda olmasına darısı başımıza inşallah
cinsiyet tahmini yapmasına da sevindim kimisi yapmıyormuş ya düşünüyodum yaparmı acaba diye, sağlıklı olsunlarda
hadi bakalım hayırlısıyla sağlıcakla doğsun inşallah bıdık oğlan
Bizde ayniyiz bizim 7 yas var 2 kizimin arasindabunla 3 5 yas olucak bizim bastan beri 3 diyoduk bide bakalim bunlar yakin olcaklar insallah oynarlarBen de 3 ten korkuyorum açıkcası , zor olurmu diye çünkü küçük kızım henüz 2 yaşında ama çoğu kişiler arada çok yaş farkı olmaması daha iyi arkadaşa yada sana ihtiyaç duymaz beraber oynayınca rahat oluyor diyorlar.
Bu doğru olmalı çünkü büyük kızım la küçük kızımın arasında tam 8 yaş var ve hiiiçç anlaşamıyorlar
elimizden gelen ne olursa yardımcı olmaya çalışırız :)maşallah kizlar...benimki ikinci...korkuyorum...destek alırım sizden☺☺☺
canım çok çocuk her zaman zor. büyük küçük farketmiyor, illa ki kıskançlık oluyor.Ben de 3 ten korkuyorum açıkcası , zor olurmu diye çünkü küçük kızım henüz 2 yaşında ama çoğu kişiler arada çok yaş farkı olmaması daha iyi arkadaşa yada sana ihtiyaç duymaz beraber oynayınca rahat oluyor diyorlar.
Bu doğru olmalı çünkü büyük kızım la küçük kızımın arasında tam 8 yaş var ve hiiiçç anlaşamıyorlar
Benimde fikrim hamile kaldıktan sonra değişti yada değiştirdiler diyelimEskiden kız isterdim ama tabi hamile kalınca cinsiyet ikinci plana kaldı erkekte çok güzel babasına benzerse eşimin bebekliği efsaneymiş
Merhaba arkadaşlar. .
Dün benim randevu vardı. Ikili tarama testi yaptırdım ve ense kalınlığı ölçüldü.
Ne yazık ense kalınlığı çok fazla çıktı. 9 mm.
Normalde en fazla 2 mm olmalıymıs. Ama benimki risk grubunda . Yani bebek normal deyil dedi. Bütün gün ağladım. Gece uyuyamadim. Amniyosentez testi icin randevu aldim. 16. Haftada yapılıyor. Inşallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz. Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah bir mucize olur.
Eger sonuc kötü cikarsa kurtaj yerine hastanede normal dogum yoluyla bebek ölü dogucakmis. Cok kötü durumdayım cok.
Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah Allahım sağlık versin inşallah.
Cok berbatim
Allah rızası için dua edin arkadaşlar
Ya arkadaslar ilk 3 ayım o kadar rahat gectı kı 2. 3 ayım da ölüyorum resmen mıde yanmasından şurup falan banamısn demıyor.kabızlık daha olmasa da sindırım sıstemımde alt ust oldu hanı ıkıncı 3 ay balayıydı mahvoldm allahtan okullar tatıl yatıyorum.benim gibi olan yanmlara çözüm bulan var mı
Kizlar doktorum verdigi vitaminlerimbugn aldik...
Biri imom diye bi kutu, digeri se gyno ferro sanol diye bi kutu... Iclerinde demir, folik asit, b12 vs gida takviyesi masallah yok yok
İnşallah bakalım canımÇok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah en kısa zamanda bir tahmin gelir. Bizim doktor da söylemekte tereddüt etti ama adam her şeyi gördü yok bu midesi yok bu böbrekleri onu mu göremicek yani perinatolog zaten. Eşim de hekim ve bi ara kadın doğumda çalışmıştı pipiyi gördüğünü iddia ediyor.
Hepiciğinize günaydın kısçeler!!
bi süredir bebiş eşyaları konuşuluyo, araba koltuğu ve bebek arabası, beşik vs. ben de ufaktan bakmaya başladım
tecrübeli anneler hangi markaları aldılar acaba? bebek arabası için ben gözüme inglesina'yı kestirdim bir de maxi cosi pebble araba koltuğunu ama bu seçim tamamen ordan burdan okuduklarıma göre
yalnız türkiyede fiyatlar ne kadar uçuk, amazon'dan bakıyorum nerdeyse yarı yarıya fiyatlar kur farkı olmasına rağmen, niye böyle bizim memlekette ya6 ay önce yurt dışından geldim, bilseydim ordan alır gelirdim, kıyafetler bile çok pahalı
yatağı komidini fln da ikea'dan alırım ucuz olur dedim, hem yatağın kenarı da çıkıyomuş 3 yaşa kadar kullanabiliyomuş
siz ne dersiniz?
Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum, mutlaka başka bir doktor da görsün seni ve bebişi. aynısı benim arkadaşımın başına geldi, ensesi çok kalın dediler başka bir doktora gitti her şey normal dedi, şimdi 4 yaşında sevimli sağlıklı bir kızı var maşallah. her ultrason aleti aynı olmuyor ya da her doktor ekranda gördüğünü harika okuyamıyor bazen. aminyosentezi risk etmek istemiyorum dersen diğer kızlar da yazmış, harmony vs. senin kanından bakılabilen testler de var, hem de 16. haftanı beklemene gerek olmaz
İnşallah bu doktorun yanılıyodur, sağlıkla kucaklarsın bebeğini, dua ederim senin için, içini ferah tut
çok geçmiş olsun, soğuk süt iyi geliyor diyorlar, yudum yudum içmek lazımmış, bir de benim hamilelikten önce mide problemim vardı muz gibi yumuşak ve nişastalı şeyler yemek iyi geliyodu, az az ısırıp yiyodum yanmam azalmıştı
doktor bana da imom verdi ama ayrıca demir ilacı vermemişti, acaba ben de istesem mi? imom'dan ben menun kaldım umarım sen de kalırsın
Kontrole gittik geldik güzel geçti. Hopladı zıpladı içeride izlemek çok keyifliydi. Doktorumuz ensesi güzel ince inşallah büyüyünce ensesi kalın olur diye espiri yaptı.
Bu arada cinsiyet tahmini yaptı. Erkeğe benzetti galiba oğlum olacak. Daha çok erken tabi ama genelde bu doktorun bu haftada yaptığı tahminler ileriki haftalarda da doğru çıkıyormuş. Bir de ikili testteki büyüklüğüne göre doğum zamanı hesaplanıyormuş Benim doğum zamanı 2 ağustos çıktı çocuum biraz öncen gittiği ve erken yumurtladığım için :)
canım çok çocuk her zaman zor. büyük küçük farketmiyor, illa ki kıskançlık oluyor.
büyük kızım 33 aylık, küçük 15 aylık ama küçük daha kıskanç :)
Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah en kısa zamanda bir tahmin gelir. Bizim doktor da söylemekte tereddüt etti ama adam her şeyi gördü yok bu midesi yok bu böbrekleri onu mu göremicek yani perinatolog zaten. Eşim de hekim ve bi ara kadın doğumda çalışmıştı pipiyi gördüğünü iddia ediyor.
yok canımMaşallah sen aralarını pek acmamissin . Cocuk meselesine girmisken hepsini birarada çıkarayim mi dedin yoksa 2. Olunca hadi 3 te olsun mu :)
rüyan çıktı goody ne mutlu sana Allah sağlıklı hayırlı etsin :) şuan 12+ kaçsın? resmin varsa yüklesene bakalım paşaya? birde bundan onceki ultrason ne zamandı? onunda resmi var mı? ay çok merak ettim 2 sinide....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?