2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
@bebisimgel canım öncelikle geçmiş olsun üzüldüm
bu 2li testlerde yanılma payı çok yüksek oluyor...
yakınımda oldu aynı durum ve amniyosentez testi temiz çıktı şimdi doğdu tosun paşa maşallah ve sağlıklı
güzel düşün iyi düşün dua et..
doktorlar hep en kötü ihtiml üzerinden gidiyor malesef...
kendini yıpratıp bebişide yıpratma sağlıklı olacak inşallah annesi
rabbim sonunu hayır eylesin inşallah

işte bu sebepten kararsızım bu 2li teste...

goooody maşallah inşallah hepimizin güzel geçer ikili testleri ben cok korkuyorum nedense olumsuz bişey söylicek die medipol ne kadara yaptı ikili testi?
Olumsuz düşünme canım kendini üzme inşallah Allah kötü bir şey yazmamış olsun :). Medipol 308 tl ye yaptı testi. 3lü test zamanı sadece afp denen bi test varmış onu devlet hastanesinde yaptırcam boşuna para vermemek için.

Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah en kısa zamanda bir tahmin gelir. Bizim doktor da söylemekte tereddüt etti ama adam her şeyi gördü yok bu midesi yok bu böbrekleri onu mu göremicek yani perinatolog zaten. Eşim de hekim ve bi ara kadın doğumda çalışmıştı pipiyi gördüğünü iddia ediyor.

Bizde ayniyiz bizim 7 yas var 2 kizimin arasindabunla 3 5 yas olucak bizim bastan beri 3 diyoduk bide bakalim bunlar yakin olcaklar insallah oynarlar

Bu arada istanbuldaki gebe arkadaşlarım alerjik bünyesi olanlar. Sanki ben havadan alerji oldum gibi sürekli öksürüyorum grip fln değilim ama çok yorgunum ve alerji olmuş gibiyim. Sıcak bir rüzgar ediyor yerden toz kaldırıyor onun yüzünden olabilir. Akşam başımı yastıktann kaldıramıyorum. Sürekli öksürüyorum. Ne yapsam bilemedim.

Yarin ulturasyon rdv var boyun kalinlina bakilcak hayirlisiyla bi gecse cinsiyet pek soylemezler gibi geliyor bakalim kizimla gitcez cok merak ediyor buda guzel bi duyguymus 9 yasinda arkaasiz resmen cok yardimi var bana ☺bide gonlumde erkek bebek var bakalim bu hamileligimde hayirlisi

canım çok çocuk her zaman zor. büyük küçük farketmiyor, illa ki kıskançlık oluyor.
büyük kızım 33 aylık, küçük 15 aylık ama küçük daha kıskanç :)

Eskiden kız isterdim ama tabi hamile kalınca cinsiyet ikinci plana kaldı erkekte çok güzel babasına benzerse eşimin bebekliği efsaneymiş
Benimde fikrim hamile kaldıktan sonra değişti yada değiştirdiler diyelim eşim erkek olmasını çok istiyo ama çaktırmıyo psikolojim bozuldu valla sonrada diyo ki ama bi prensesim neden olmasın :) beynime işliyolar sonra çeviriyolar ya inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarımız olur hepimizin

Hepiciğinize günaydın kısçeler!!

bi süredir bebiş eşyaları konuşuluyo, araba koltuğu ve bebek arabası, beşik vs. ben de ufaktan bakmaya başladım

tecrübeli anneler hangi markaları aldılar acaba? bebek arabası için ben gözüme inglesina'yı kestirdim bir de maxi cosi pebble araba koltuğunu ama bu seçim tamamen ordan burdan okuduklarıma göre

yalnız türkiyede fiyatlar ne kadar uçuk, amazon'dan bakıyorum nerdeyse yarı yarıya fiyatlar kur farkı olmasına rağmen, niye böyle bizim memlekette ya 6 ay önce yurt dışından geldim, bilseydim ordan alır gelirdim, kıyafetler bile çok pahalı

yatağı komidini fln da ikea'dan alırım ucuz olur dedim, hem yatağın kenarı da çıkıyomuş 3 yaşa kadar kullanabiliyomuş

siz ne dersiniz?

Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum, mutlaka başka bir doktor da görsün seni ve bebişi. aynısı benim arkadaşımın başına geldi, ensesi çok kalın dediler başka bir doktora gitti her şey normal dedi, şimdi 4 yaşında sevimli sağlıklı bir kızı var maşallah. her ultrason aleti aynı olmuyor ya da her doktor ekranda gördüğünü harika okuyamıyor bazen. aminyosentezi risk etmek istemiyorum dersen diğer kızlar da yazmış, harmony vs. senin kanından bakılabilen testler de var, hem de 16. haftanı beklemene gerek olmaz

İnşallah bu doktorun yanılıyodur, sağlıkla kucaklarsın bebeğini, dua ederim senin için, içini ferah tut

çok geçmiş olsun, soğuk süt iyi geliyor diyorlar, yudum yudum içmek lazımmış, bir de benim hamilelikten önce mide problemim vardı muz gibi yumuşak ve nişastalı şeyler yemek iyi geliyodu, az az ısırıp yiyodum yanmam azalmıştı

Kizlar doktorum verdigi vitaminlerimbugn aldik...
Biri imom diye bi kutu, digeri se gyno ferro sanol diye bi kutu... Iclerinde demir, folik asit, b12 vs gida takviyesi masallah yok yok

doktor bana da imom verdi ama ayrıca demir ilacı vermemişti, acaba ben de istesem mi? imom'dan ben menun kaldım umarım sen de kalırsın

İnşallah bakalım canım Kimisi görsede tam emin olmadan söylemiyor işte 16. hafta diye direten çok duyuyorum genelde erkek erken belli ediyormuş ya zaten, babası da hemen görmüş kaçırmamış detayı ah bu erkeklerin erkek çocuk sevdası

Aslinda iki ilac benziyo imom icerigi cok zengin zaten.. Sadece diger ilac demir agirlikli imom omega agirlikli sanirsamm

rüyan çıktı goody ne mutlu sana Allah sağlıklı hayırlı etsin :) şuan 12+ kaçsın? resmin varsa yüklesene bakalım paşaya? birde bundan onceki ultrason ne zamandı? onunda resmi var mı? ay çok merak ettim 2 sinide....

canım çok çocuk her zaman zor. büyük küçük farketmiyor, illa ki kıskançlık oluyor.
büyük kızım 33 aylık, küçük 15 aylık ama küçük daha kıskanç :)

Maşallah sen aralarını pek acmamissin . Cocuk meselesine girmisken hepsini birarada çıkarayim mi dedin yoksa 2. Olunca hadi 3 te olsun mu :)

Nerde hekim

Maşallah sen aralarını pek acmamissin . Cocuk meselesine girmisken hepsini birarada çıkarayim mi dedin yoksa 2. Olunca hadi 3 te olsun mu :)
yok canım
8 yıl çocuk hasreti çekince peşpeşe gelmelerinden şikayetçi olmadım.
sürpriz yaparak geldiler :)

12+3 üm aslıda ama 13+1 çıktı bizim sıpa önden gidiyor. Bu üstteki dünkü fotosu. Alttaki de 9+1 deydi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…