2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Eki Görüntüle 1756978

12+3 üm aslıda ama 13+1 çıktı bizim sıpa önden gidiyor. Bu üstteki dünkü fotosu. Alttaki de 9+1 deydi sanırım

Eki Görüntüle 1756979

maaşallah yavruya. nub gibi bişi var ya pek anlamıyorum ama ona baktırmış mıydın? ben inanmıyorum gerçi kız nubu görünen ama erkek çıkan o kadar çok kişi var ki öylesine soruyorum işte sana.
o değilde ev li bir rüya anlatmıştın ya hani içime direct doğmuştu rüyan çıktı işte Rabbim ne büyük ki bizlere hissettiriyor. kız bebeğin olduğunu görmüştün rüyanda birde değil mi? kız erkeğe erkek kızla tabir olunur derler ya hani. tabi bilinçaltı rüyalar ile halis rüyaları ayırdetmek lazım.

Yok baktırmadım nub ama çin takviminde de rus takviminde de erkek görünüyordu ne kadar doğru bilmem :). İnşallah hayırlı evlat olur hep öyle dua ettim hamile kalmadan önce ne zaman hayırlı evlat gelecekse o zaman olsun inşallah diye.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/page-1661

çin ve rus takviminde de tutmayan çok oluyor ama sende tutmuş.

ay sen rüyanda kız bebek görüyordun birde değil mi? kız bebek erkekle erkek bebek kız ile tabir olunurmuş sanırım.

canım Allahtan umut kesilmez, yanılma paylarıda oluyor bu testlerde biliyorsun kesin tanı koymayacaklar zaten. sen umudunu kaybetme , güzel şeyler düşün . bak ben anlattım bana 6 aylıkken bir perinatolog tarafından detaylı ultrasonda %90 ihtimal dediler. ama çok şükür sapasağlam rüzgar hiç bişeyi yok. dualarımız seninle, inş çok güzel haberler alacaksın .

bende şimdi doktordan geldim kızlar ikili testimiz vardı. ense kalınlığı 1.8 mm çıktı ya valla unutmuşum bu aşamaları ne iyiydi ne kötüydü hatırlamıyorum.
ve doktorum kızdan şüpheleniyorum dedi bana, ozaman kız diyorum , 1-2 hafta sonra tam emin olucam dedi. bende rüzgarda direkt erkek demiştiniz, şüphesi bile güzelmiş dedim. bakalım kızlamı sonuçlanacak merak içindeyim

Ayy aynı olayı geçen gün ben yaşadım ense kalınlığı 1.7 mm doktorum yüzde 51 kıza benzettim ama emin değilim dedi bakalım pazartesi kan sonucunda bisi dicektim mi

Ayy aynı olayı geçen gün ben yaşadım ense kalınlığı 1.7 mm doktorum yüzde 51 kıza benzettim ama emin değilim dedi bakalım pazartesi kan sonucunda bisi dicektim mi

ay valla heyecanlandım ne yalan söliyim :) bir oğlum var zaten, tabiki önemli olan sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun ama kızda olursa tadından yenmez :)
senin ilk hamileleiğinmi canım

ay valla heyecanlandım ne yalan söliyim :) bir oğlum var zaten, tabiki önemli olan sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun ama kızda olursa tadından yenmez :)
senin ilk hamileleiğinmi canım
Amin canım evet ilk hamileligim aslında doktorum kıza benzetti ama ben fotoğrafa bakınca erkeğe benzetiyorum ya tuhaf :)

Çok güzel darısı başımıza insallah

Gozunaydin cnm allah kucağına almayı nasip etsin sagselamet kız haberleride gelmeye başladı ne guzeldarisi bizlere

Bütün dualarım bebeğin ve sen için. Gün doğmadan neler doğar. Hiç içini daraltma. Umut et ve inan. Umarım güzel haberlerni alırız.

Bebisinin cinsiyetini öğrenen anneleeeer bebişlerin sağ tarafınızda mı sol tarafınızda mi ; sağda ise kız solda ise erkek diye bir söylenti var ne kadar doğru ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…