ok meydanı ssk da çalışıyorNerde hekim
Eki Görüntüle 1756978
12+3 üm aslıda ama 13+1 çıktı bizim sıpa önden gidiyor. Bu üstteki dünkü fotosu. Alttaki de 9+1 deydi sanırım
Eki Görüntüle 1756979
maaşallah yavruya. nub gibi bişi var ya pek anlamıyorum ama ona baktırmış mıydın? ben inanmıyorum gerçi kız nubu görünen ama erkek çıkan o kadar çok kişi var ki öylesine soruyorum işte sana.
o değilde ev li bir rüya anlatmıştın ya hani içime direct doğmuştu rüyan çıktı işte Rabbim ne büyük ki bizlere hissettiriyor. tabi bilinçaltı rüyalar ile halis rüyaları ayırtetmek lazım.
Yok baktırmadım nub ama çin takviminde de rus takviminde de erkek görünüyordu ne kadar doğru bilmem :). İnşallah hayırlı evlat olur hep öyle dua ettim hamile kalmadan önce ne zaman hayırlı evlat gelecekse o zaman olsun inşallah diye.
Hadi ya onu bilmiyodum evet çok güzel bembeyaz tostoparlak bi kız bebek emziriyordum. Rüyanın baya etkisinde kalmıştım bir kaç gün bebeğe şevkat duymuştum.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/page-1661
çin ve rus takviminde de tutmayan çok oluyor ama sende tutmuş.
ay sen rüyanda kız bebek görüyordun birde değil mi? kız bebek erkekle erkek bebek kız ile tabir olunurmuş sanırım.
Merhaba arkadaşlar. .
Dün benim randevu vardı. Ikili tarama testi yaptırdım ve ense kalınlığı ölçüldü.
Ne yazık ense kalınlığı çok fazla çıktı. 9 mm.
Normalde en fazla 2 mm olmalıymıs. Ama benimki risk grubunda . Yani bebek normal deyil dedi. Bütün gün ağladım. Gece uyuyamadim. Amniyosentez testi icin randevu aldim. 16. Haftada yapılıyor. Inşallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz. Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah bir mucize olur.
Eger sonuc kötü cikarsa kurtaj yerine hastanede normal dogum yoluyla bebek ölü dogucakmis. Cok kötü durumdayım cok.
Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah Allahım sağlık versin inşallah.
Cok berbatim
Allah rızası için dua edin arkadaşlar
Ayy aynı olayı geçen gün ben yaşadım ense kalınlığı 1.7 mm doktorum yüzde 51 kıza benzettim ama emin değilim dedi bakalım pazartesi kan sonucunda bisi dicektim mibende şimdi doktordan geldim kızlar ikili testimiz vardı. ense kalınlığı 1.8 mm çıktı ya valla unutmuşum bu aşamaları ne iyiydi ne kötüydü hatırlamıyorum.
ve doktorum kızdan şüpheleniyorum dedi bana, ozaman kız diyorum , 1-2 hafta sonra tam emin olucam dedi. bende rüzgarda direkt erkek demiştiniz, şüphesi bile güzelmiş dedim. bakalım kızlamı sonuçlanacak merak içindeyim
Ayy aynı olayı geçen gün ben yaşadım ense kalınlığı 1.7 mm doktorum yüzde 51 kıza benzettim ama emin değilim dedi bakalım pazartesi kan sonucunda bisi dicektim mi
Amin canım evet ilk hamileligim aslında doktorum kıza benzetti ama ben fotoğrafa bakınca erkeğe benzetiyorum ya tuhaf :)ay valla heyecanlandım ne yalan söliyim :) bir oğlum var zaten, tabiki önemli olan sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun ama kızda olursa tadından yenmez :)
senin ilk hamileleiğinmi canım
Amin canım evet ilk hamileligim aslında doktorum kıza benzetti ama ben fotoğrafa bakınca erkeğe benzetiyorum ya tuhaf :)
Amin canım hepimizin ki inşallah:)hayırlısı olsun canım, sağlıklı sıhhatli olsunda
Kontrole gittik geldik güzel geçti. Hopladı zıpladı içeride izlemek çok keyifliydi. Doktorumuz ensesi güzel ince inşallah büyüyünce ensesi kalın olur diye espiri yaptı.
Bu arada cinsiyet tahmini yaptı. Erkeğe benzetti galiba oğlum olacak. Daha çok erken tabi ama genelde bu doktorun bu haftada yaptığı tahminler ileriki haftalarda da doğru çıkıyormuş. Bir de ikili testteki büyüklüğüne göre doğum zamanı hesaplanıyormuş Benim doğum zamanı 2 ağustos çıktı çocuum biraz öncen gittiği ve erken yumurtladığım için :)
Gozunaydin cnm allah kucağına almayı nasip etsin sagselamet kız haberleride gelmeye başladı ne guzelbende şimdi doktordan geldim kızlar ikili testimiz vardı. ense kalınlığı 1.8 mm çıktı ya valla unutmuşum bu aşamaları ne iyiydi ne kötüydü hatırlamıyorum.
ve doktorum kızdan şüpheleniyorum dedi bana, ozaman kız diyorum , 1-2 hafta sonra tam emin olucam dedi. bende rüzgarda direkt erkek demiştiniz, şüphesi bile güzelmiş dedim. bakalım kızlamı sonuçlanacak merak içindeyim
beeeennhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-ark-41-meryem-suresi-okuyalim.898427/page-5
hergün meryem suresi okunacak
katılmak isteyen var mı hanımlar
yarın başlıyorrrr
beeennnhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-ark-41-meryem-suresi-okuyalim.898427/page-5
hergün meryem suresi okunacak
katılmak isteyen var mı hanımlar
yarın başlıyorrrr
Bütün dualarım bebeğin ve sen için. Gün doğmadan neler doğar. Hiç içini daraltma. Umut et ve inan. Umarım güzel haberlerni alırız.Merhaba arkadaşlar. .
Dün benim randevu vardı. Ikili tarama testi yaptırdım ve ense kalınlığı ölçüldü.
Ne yazık ense kalınlığı çok fazla çıktı. 9 mm.
Normalde en fazla 2 mm olmalıymıs. Ama benimki risk grubunda . Yani bebek normal deyil dedi. Bütün gün ağladım. Gece uyuyamadim. Amniyosentez testi icin randevu aldim. 16. Haftada yapılıyor. Inşallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz. Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah bir mucize olur.
Eger sonuc kötü cikarsa kurtaj yerine hastanede normal dogum yoluyla bebek ölü dogucakmis. Cok kötü durumdayım cok.
Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah Allahım sağlık versin inşallah.
Cok berbatim
Allah rızası için dua edin arkadaşlar
Bebisinin cinsiyetini öğrenen anneleeeer bebişlerin sağ tarafınızda mı sol tarafınızda mi ; sağda ise kız solda ise erkek diye bir söylenti var ne kadar doğru ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?