Teşk ederim arkadaşım gittim dediğim gibi kulak iltihaplanmış diğerinede bulaşmış bu hafta antibiyotik ve ağrı kesini içicem umarım geçer de rahatlarım artık..sen nasılsın bebeğin Nasılcanım çok geçmiş olsun. ihmal etme biran önce git doktora bize de haber ver olurmu?
herkes günaydın, bende yarın sabaha randevu aldım ikili test var bakalım neler çıkacak
Geçmiş olsun kendinizi çok yormayın Buaralar pek dikkat etmiyoruz kendimize oysa ki en hassas Zaman'larımız bunlar .. Umarım lekelenme kesilir bol bol dinleninKızlar günaydın
Dün kahverengi akıntı geldi benden yoğun hemen doktora gittim bebeğimi gördüm kalpatşını dinledim.ama çok korktum bişey olacak diye yattım bütüngün iş yaparken kendimi fazla yoruyorum sanırım.yorgunluğu ben hissetmesemde vücudum bebişim hissetti galiba.ay rabbimmmm yaşatmasın o korkuyu bi daha bugün yok akıntım ama takip edicem tabi.ben elimden geleni yapayımda..herşey allahtan..
Maşallah bu güzel yavruyaEki Görüntüle 1756394
Buda resmimiz , bana poposunu gösterdi bacakları dikmiş havaya sen tahmin et kendin cinsiyetin dedi :)) ahh bi anlasam ama çıkıntı felan göremedim kendim .kız olmalı yine galiba :))
Hadi siz bir tahmin yürütün kızlar lütfen
Çok geçmiş olsun mecbur içecez artıkBende dün kan ve idrar tahlili vermiştim sonuçları bugün aldım idrar iltihap çıktı hem de çok yüksek doktorum antibiyotik le suya katılan toz verdi
Bayılıyorum bu minik bebişlerin ultrasondaki hallerineEki Görüntüle 1756481 Eki Görüntüle 1756485
Bizimki de burada. Tabi ki göstermedi sıpacık. Bekliyoruz bir iki hafta daha :)
Sonucu da ekliyorum.
Kalp atımı 171. Çok değil mi yav? Bu hafta için ne olması gerekiyor?
Teşk ederim arkadaşım gittim dediğim gibi kulak iltihaplanmış diğerinede bulaşmış bu hafta antibiyotik ve ağrı kesini içicem umarım geçer de rahatlarım artık..sen nasılsın bebeğin Nasıl
Allah yar ve yardımcınız olsun .. Umarım yapacağınız teste sonuçlar temiz çıkar ve umarım bu anlattığınız olayı yaşamak zorunda kalmazsınız.. Zor biliyorum ama o testi yapana kadar lütfen sabırlı olun .. Bir çok mucizeye şahit oluyoruz ..Belkide tamamen doktorun ölçüm hatası çıkacak ki umarım öyle olur ..dualarımız sen ve bebeğinleMerhaba arkadaşlar. .
Dün benim randevu vardı. Ikili tarama testi yaptırdım ve ense kalınlığı ölçüldü.
Ne yazık ense kalınlığı çok fazla çıktı. 9 mm.
Normalde en fazla 2 mm olmalıymıs. Ama benimki risk grubunda . Yani bebek normal deyil dedi. Bütün gün ağladım. Gece uyuyamadim. Amniyosentez testi icin randevu aldim. 16. Haftada yapılıyor. Inşallah sonuc temiz cikar buna gerek kalmaz. Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah bir mucize olur.
Eger sonuc kötü cikarsa kurtaj yerine hastanede normal dogum yoluyla bebek ölü dogucakmis. Cok kötü durumdayım cok.
Inşallah bebegim sağlıklı olur inşallah Allahım sağlık versin inşallah.
Cok berbatim
Allah rızası için dua edin arkadaşlar
İki gündür uyku uyumuyorum ilaçlar hiçbir etki yapmadı umarım dediğin gibi geçer biran önce ..çok sevindim sorun olmadığına Buarada testi daha önceden neden yaptırmadı ki doktorunantibiyotiği aldın nasılsa geçer şimdi merak etme canım.
biz iyiyiz yaptırdık testi, dr benim ölçümlerime göre herhangi bir sorun yok ama kan tahlilinede bakalım dedi bakalım hayırlısı inş
Akşam en geç 7 de akşam yemeğini yemeye çalışın ondan sonra elinizden geldiğince çok ihtiyaç duyarsanız meyve yiyin ..eğer soda içebiliyorsanız sade olanından yarım ya da bir bardak tüketin az da olsa rahatlatır sizi..geçmiş olsunYa arkadaslar ilk 3 ayım o kadar rahat gectı kı 2. 3 ayım da ölüyorum resmen mıde yanmasından şurup falan banamısn demıyor.kabızlık daha olmasa da sindırım sıstemımde alt ust oldu hanı ıkıncı 3 ay balayıydı mahvoldm allahtan okullar tatıl yatıyorum.benim gibi olan yanmlara çözüm bulan var mı
Oğlumun ilk pipi fotosu geldi aklıma@ThankfulNovember fotoğrafı tekrar yüklüyorum kalemle etrafı çizilmiş olan Eki Görüntüle 1756743 :) tecrübeli olanlar da yorum yaparsa sevinirim sizce bu pipi mi? :) doktorumuz 12. Haftada erkek bu pipisi var dedi ama bazen yanılma oluyormuş ya böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba?
Yok Can'ım hepsi bir arada çıkardı diye dedim .. Olsun bir şey fark etmez ki doktorların her biri farklı kafada olduğu için olan bizim beyindeki devrelere oluyor zatenya normalde antibiyotiğin etki süresi 3 gün ama hamile olduğun içinde düşük dozlu kullanıyorsundur şimdi, ayy bir an önce geçer inşallah
daha öncede kan tahlili yapmıştı doktorum, ama ikili test ölçümleri ile birlikte kanda yolluyor benim doktorum ilk hamileliğimdede öyleydi bilmiyorum başka yerlerde farklımı oluyor valla bilemedim şimdi
Ne güzel peşpeşe gelmeye başlamış güEl haberler maşallahEvet benim kide erkek ve aynı görüntü Can'ım bize de doktor pipisini görüyormusunuz Dedi :)
. Ay ne Mutlu sana anne kız kardeşi görmeye gideceksinizYarin ulturasyon rdv var boyun kalinlina bakilcak hayirlisiyla bi gecse cinsiyet pek soylemezler gibi geliyor bakalim kizimla gitcez cok merak ediyor buda guzel bi duyguymus 9 yasinda arkaasiz resmen cok yardimi var bana ☺bide gonlumde erkek bebek var bakalim bu hamileligimde hayirlisi
cok garip belirtiler :) dehset acikiyorum her seyi yiyebilirim ama ayaklarimda yaniyo bnm :) ... bizim gelin de dogum yapti oda hep yanardi ayaklari fln erkek oldukızlar çok iştahlı olmak erkek bebek belirtisiymiş
iştahsızlıkta kız
şu hurafeler tutacak mı meraktayım yav
mesela ayakların çok üşüyorsa erkekmiş
kızda yanarmış ayaklar
bunlar hep bende kız diyor
hayırlısı bakalım
Nasıl da büyümüş yavrucak yerinden de pek memnunEki Görüntüle 1756978
12+3 üm aslıda ama 13+1 çıktı bizim sıpa önden gidiyor. Bu üstteki dünkü fotosu. Alttaki de 9+1 deydi sanırım
Eki Görüntüle 1756979
Maşallah sana arkadaşım! Rabbim sabır güç ve sıhhat versin inşallah. İdolüm sensin bu topikte. Ne kadar da cesursun helal olsun vallacanım çok çocuk her zaman zor. büyük küçük farketmiyor, illa ki kıskançlık oluyor.
büyük kızım 33 aylık, küçük 15 aylık ama küçük daha kıskanç :)
Saol canim insallahh bende cok heycanliyim ilk bebek gibi. Ay ne Mutlu sana anne kız kardeşi görmeye gideceksiniz
Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz
Bende ptesi anne kız gormeye gidicez bebisimizi hayirlisiyla inşallahSaol canim insallahh bende cok heycanliyim ilk bebek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?