2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
canım çok geçmiş olsun. ihmal etme biran önce git doktora bize de haber ver olurmu?

herkes günaydın, bende yarın sabaha randevu aldım ikili test var bakalım neler çıkacak
Teşk ederim arkadaşım gittim dediğim gibi kulak iltihaplanmış diğerinede bulaşmış bu hafta antibiyotik ve ağrı kesini içicem umarım geçer de rahatlarım artık..sen nasılsın bebeğin Nasıl

Geçmiş olsun kendinizi çok yormayın Buaralar pek dikkat etmiyoruz kendimize oysa ki en hassas Zaman'larımız bunlar .. Umarım lekelenme kesilir bol bol dinlenin

Maşallah bu güzel yavruya ben kıza benzettim gibi oy oy

Bende dün kan ve idrar tahlili vermiştim sonuçları bugün aldım idrar iltihap çıktı hem de çok yüksek doktorum antibiyotik le suya katılan toz verdi
Çok geçmiş olsun mecbur içecez artık

Teşk ederim arkadaşım gittim dediğim gibi kulak iltihaplanmış diğerinede bulaşmış bu hafta antibiyotik ve ağrı kesini içicem umarım geçer de rahatlarım artık..sen nasılsın bebeğin Nasıl

antibiyotiği aldın nasılsa geçer şimdi merak etme canım.
biz iyiyiz yaptırdık testi, dr benim ölçümlerime göre herhangi bir sorun yok ama kan tahlilinede bakalım dedi bakalım hayırlısı inş

Allah yar ve yardımcınız olsun .. Umarım yapacağınız teste sonuçlar temiz çıkar ve umarım bu anlattığınız olayı yaşamak zorunda kalmazsınız.. Zor biliyorum ama o testi yapana kadar lütfen sabırlı olun .. Bir çok mucizeye şahit oluyoruz ..Belkide tamamen doktorun ölçüm hatası çıkacak ki umarım öyle olur ..dualarımız sen ve bebeğinle

antibiyotiği aldın nasılsa geçer şimdi merak etme canım.
biz iyiyiz yaptırdık testi, dr benim ölçümlerime göre herhangi bir sorun yok ama kan tahlilinede bakalım dedi bakalım hayırlısı inş
İki gündür uyku uyumuyorum ilaçlar hiçbir etki yapmadı umarım dediğin gibi geçer biran önce ..çok sevindim sorun olmadığına Buarada testi daha önceden neden yaptırmadı ki doktorun

Akşam en geç 7 de akşam yemeğini yemeye çalışın ondan sonra elinizden geldiğince çok ihtiyaç duyarsanız meyve yiyin ..eğer soda içebiliyorsanız sade olanından yarım ya da bir bardak tüketin az da olsa rahatlatır sizi..geçmiş olsun

ya normalde antibiyotiğin etki süresi 3 gün ama hamile olduğun içinde düşük dozlu kullanıyorsundur şimdi, ayy bir an önce geçer inşallah
daha öncede kan tahlili yapmıştı doktorum, ama ikili test ölçümleri ile birlikte kanda yolluyor benim doktorum ilk hamileliğimdede öyleydi bilmiyorum başka yerlerde farklımı oluyor valla bilemedim şimdi

Oğlumun ilk pipi fotosu geldi aklıma ay ne Mutlu sana cinsiyeti öğrendin

Yok Can'ım hepsi bir arada çıkardı diye dedim .. Olsun bir şey fark etmez ki doktorların her biri farklı kafada olduğu için olan bizim beyindeki devrelere oluyor zaten

Evet benim kide erkek ve aynı görüntü Can'ım bize de doktor pipisini görüyormusunuz Dedi :)
Ne güzel peşpeşe gelmeye başlamış güEl haberler maşallah buarada bu yıl erkek yılı mı acaba

. Ay ne Mutlu sana anne kız kardeşi görmeye gideceksiniz
Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz

cok garip belirtiler :) dehset acikiyorum her seyi yiyebilirim ama ayaklarimda yaniyo bnm :) ... bizim gelin de dogum yapti oda hep yanardi ayaklari fln erkek oldu

canım çok çocuk her zaman zor. büyük küçük farketmiyor, illa ki kıskançlık oluyor.
büyük kızım 33 aylık, küçük 15 aylık ama küçük daha kıskanç :)
Maşallah sana arkadaşım! Rabbim sabır güç ve sıhhat versin inşallah. İdolüm sensin bu topikte. Ne kadar da cesursun helal olsun valla yanlış hatırlamıyorsam çalışıyordun değil mi sen? Benim bi arkadaşım var iyi yaptığı işleri söylendiğinde 'herhalde ben iyi avratım ' der. Sende öylesin. Maşallah tecrübelerinden faydalanabiliriz inşallah

siyahmiyah ben alet edevat konusunda genelde hep chicco aldım. İlk arabası çok hantal ve aşırı ağırdı. Kaldır indir belimi ağırttı! Oto koltuğu da ona uyumluydu o da eşek ölüsü gibi ama diğer markalarada baktım hep aynı. Zaten 8.ayında baston puset aldım onunla baya rahat ettim. Oğlum 29 aylık hala kullanıyorum.
Fiyatlar çok değişik. Her bütçeye uygun araba var. Açıkcası ben çok pahalı olması taraftarı değilim. İlk zaman kullanılan arabalar uzun süreli kullanılmıyor. Hem anne için zor hemde Bebek oturmak istemiyor. Baston arabaya terfi ediliyor. Naçizane fikrim arabasına 1000-1500₺ verileceğine daha ekonomik bir araba alıp odasını daha kullanışlı almak. Çünkü zamanla bebe büyüdükçe Çekmece'lere çıkıyor atlıyor zıplıyor dayanıklı sağlam ürün önemli. Bide mobilya zırt pırt alınan bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…