2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar nacizane tecrube fikrim cok asira esyalara para vermeyin araba koltugu rahatligi cok onemli dikkat edin pousset siz olmaz bence cok pahali ve buyuk almayin hem yer hemde agirlik zor uygun alin 1 yasina yakin kalem pousset alin besiklerini uzun zamanli alin yani benim bisigim 5 yas kadar yatiyor ve 1 ci kizama aldim saglam 3 cuyu buyutur tas gibi 10 senelik sallanansepetler 2 ay anca cok guzel ama degmez cabuk buyuyolar bide yatak onemli ortebedik olsun yamuk yumuk oluyo bazi sepetlerin yatma yeri maxikuzi ben cok kullaniyorum 1 yasina kadar hatta arabayada kullaniliyor o yuzden hem koltuk cok para vermedim 1 yas uzeri kullandim ve cok kiyafet almayin alirsaniz 3 6 ay diye uzatin buyuklunu cok cabuk buyuyorlar cok ta para vermeyin bazi seylere para harcamak istiyosaniz uzerine hesap acin ilerde lazim olur okul donemi cok masrafli oluyor soyliyim kres falan derken insallah biraz tecrube yardimim olur

Canim sence zibinlari 0 3 aylık mi almalıyız ya tecrubesizm çok.almak çok istiom şimdiden 3 6 aylık çok büyük olur mu ah bi cinsiyeti öğrensem ahh. Agustosun başı çok sıcak olir gibi kısa kollu alınır heralde :)) yarın dr gidecem bayadir gitmiyom ins iyidir bebisim

0 3 aylıkta lazım oluyorda çok alma , hemen büyüyebilir veya iri doğabilir

0-3 aylık aldığım zıbınların nerdeyse hiç birini kullanamadım o yüzden sadece 4 tane kadar Alman yeterli geri kalanı 3-6 arası alırsan çok daha iyi olur

kızlar acıkınca üşüyor musunuz? acıktığımı bilmiyorum ama çocuk acıkınca muhtemelen üşüme titreme geliyor.

kızlar acıkınca üşüyor musunuz? acıktığımı bilmiyorum ama çocuk acıkınca muhtemelen üşüme titreme geliyor.
Ben her akşam rutin olarak üşüyorum hatta tir tir titriyorum ve neden öyle olduğunu çok merak ediyorum

Bugün mide bulantılarım geri döndü mahvetti beni bi kaybolup bi geri geliyor keşke hiç olmasa

O kadar sık acıkıyorum ki bi üşüyorum bi sıcak basıyo.yaklaşık 1 kilo almışım ne yiyeceğimi bilemiyorum çok acıkınca.umarım çok kilo almadan 9ayı atlatırım

Ben her akşam rutin olarak üşüyorum hatta tir tir titriyorum ve neden öyle olduğunu çok merak ediyorum
ara öğün yediğim zaman olmuyor ama öğünlerde yediğimde üşüyorum tiriyorum. Bugün gece çok atıştırmadım ama dondum. ellerim ayaklarım buz kesti bence çocuğun yeme sitili bizimkinden farklı oluyor.ben öğün dışında pek yemem ama yememiz gerekiyor. Troid eksikliğinden olur diye biliyorum.

aynen ben de hem titreme-üşüme hem de mide bulantısı peşinden de uyku geliyor. akşamları kimse beni tutamıyor artık küçük kızım bile durumun farkında o da fazla zorlamıyor. Bu arada bebeğin cinsiyeti doktorumuzun söylediğine göre erkek. ama ikili taramada daha net görünür dedi. mide bulantısı için de sabret son haftalar dedi, umarım.

Bugün mide bulantılarım geri döndü mahvetti beni bi kaybolup bi geri geliyor keşke hiç olmasa
çok şükür bende mide bulantısı yok ama midem kazınıyor. Yemekten kalksamda hala midem aç sinyali veriyor. 58 kilo ile hamile kaldım boyumda 170 galiba çocuk obur bişey, yada erkek.

Evet bu pipiye benziyor Can'ım çok dik yukarda
Ama tabi o işaretlediğin yer popoysa banada biraz elli gibi geldi yan yatıyor çünkü
El değil canım doktorun söylediğine göre sadece bacak arası görüntüsüymüş :) burada bi arkadaşa da erkek demiş dr aynı fotoyu o da eklemiş evet sanırsam bu pipi:) yanılma olmayacak herhalde hayırlısı sağlıklısı

merhabalar benim bulantılarım hala devam ediyor ve sürekli uyuma halindeyim. Ama en kötüsü midemde ekşi bir yanma hissi olması artık su dışında hiçbir şey içmek dahi istemiyorum. Karnım çıktı oğlumda da çabuk belirmişti. Rahatlık açısından hamilelik kıyafetlerini giymeye başladım. İlk zamanlarda gönlüm ikinci çocuğumun kız olmasından yanaydı ama artık erkek olursa daha iyi olacağı düşüncesindeyim. Sonuçta iki aynı cinsiyet daha iyi anlaşıyor ve iki erkek kardeş birbirine hayat boyu daha fazla destek olurlar. Her zaman böyle bir şey geçerli değil ama çoğunlukla öyle oluyor. Hayırlısı olsun.

Alışveriş için tecrübelerime dayanarak önerilerimi söyleyeyim. Tabi sizin bütçenize göre ayarlayacağınız bir durum. Ama alışverişlerde ucuz olsun diye alınan bir çok şey vasat ve kullanım zorluğu çıkarabiliyor. İyice ayrıntılı düşünün alırken. İkinci üçüncü defa almak zorunda kalmayın. Sonrasında daha masraflı oluyor. Bebek arabaları, pusetler vb bunlar önemli illaki kullanılır. Dışarı çıktığınızda bebeğinizi her daim kucağınızda taşıyamazsınız. Ayrıca dışarıda geçirilen zamanlarda bebekler arabalarında tıngır mıngır yollarda ilerlerken güzel uykulara dalıyorlar. Hatta sırf uyusun diye bebeğinizi bebek arabasına koyup ileri geri yapacağınız günler olacak. Oğlum doğduğunda ben oda yapmadım zaten 2 yaşına kadar bizim odamızda ayrı yatakta uyudu. odasını hemen ayıranlar da var ama benim için oğlumun bizim odada uyuması önemliydi. Zaten 2 yaşına kadar emzirdiğim için odamızda olması bana kolaylık da sağladı. Oğlum 2 yaşına yaklaştığında da ikeadan aldığım yatak ve dolaplarla montessori felsefesine göre ucundan kıyısından biraz odasını döşemeye çalıştım. Montessori kitaplık aldım. ve materyaller, ahşap oyuncaklar, puzzler, legolar ve benzeri oyunlarını yerleştirmek için kallax dolap aldım. Bebek odası yapmak yerine biraz daha büyüyünce çocuk odası yapmak daha iyi olur düşüncesindeyim tabi sizler bilirsiniz. İlk oğlumda yaz bebeğiydi aldığım kıyafetleri çok fazla giydiremedim. Daha çok üzerinde sadece body ile tutuyordum. Hava çok sıcaktı ve sürekli isilik oluyordu. O yüzden bu sefer çoğunlukla body almayı düşünüyorum. Biberon olarak ilerleyen zamanlarda Dr.brown un biberonunu kullandık. İçindeki aparatı sayesinde bebeklerde oluşan gaz sancısını azaltıyor. Şu an işten çıkmak zorundayım sonra zaman buldukça deneyimlerimi paylaşırım hoşçakalın

Midem berbat ötesi bir durumda öyle bi ekşiyor yanıyor ki midem bulanıyor artık! Günler haftalar aylar böyle nasıl geçecek bilmiyorum
Oğlanla kavga ettik az evvel bana küstü. Babasını bekleyecekmiş onunla oynayacakmış

Canim agustosta olsa yeni dogan bebek uzun kollu lazim 3 tane 0 aylik aliyorum 2 tane 3 aylik cunku bebegimiz kilosu belli olmuyor herseyden 5 tane aliyorum corabi falan 0aylik olsun sapka falan sonra saten yaz bebekleri beraber cikarsiniz 5 tane hastane icin yetiyor bana ev icin zevkine gore al ama cok hizli buyucekler cogu seyi giydiremessin eve 0 aylik alma cunku hastaneden sonra yikadim giydiremedim kaldi kucuk geldi birde saten onunkirliligi nolcak 1 ay elde yikiyorum ben makineye bekletmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…