Canim sence zibinlari 0 3 aylık mi almalıyız ya tecrubesizm çok.almak çok istiom şimdiden 3 6 aylık çok büyük olur mu ah bi cinsiyeti öğrensem ahh. Agustosun başı çok sıcak olir gibi kısa kollu alınır heralde :)) yarın dr gidecem bayadir gitmiyom ins iyidir bebisimKizlar nacizane tecrube fikrim cok asira esyalara para vermeyin araba koltugu rahatligi cok onemli dikkat edin pousset siz olmaz bence cok pahali ve buyuk almayin hem yer hemde agirlik zor uygun alin 1 yasina yakin kalem pousset alin besiklerini uzun zamanli alin yani benim bisigim 5 yas kadar yatiyor ve 1 ci kizama aldim saglam 3 cuyu buyutur tas gibi 10 senelik sallanansepetler 2 ay anca cok guzel ama degmez cabuk buyuyolar bide yatak onemli ortebedik olsun yamuk yumuk oluyo bazi sepetlerin yatma yeri maxikuzi ben cok kullaniyorum 1 yasina kadar hatta arabayada kullaniliyor o yuzden hem koltuk cok para vermedim 1 yas uzeri kullandim ve cok kiyafet almayin alirsaniz 3 6 ay diye uzatin buyuklunu cok cabuk buyuyorlar cok ta para vermeyin bazi seylere para harcamak istiyosaniz uzerine hesap acin ilerde lazim olur okul donemi cok masrafli oluyor soyliyim kres falan derken insallah biraz tecrube yardimim olur
benim sağ tarafımdan baktı hep valla
Canim sence zibinlari 0 3 aylık mi almalıyız ya tecrubesizm çok.almak çok istiom şimdiden 3 6 aylık çok büyük olur mu ah bi cinsiyeti öğrensem ahh. Agustosun başı çok sıcak olir gibi kısa kollu alınır heralde :)) yarın dr gidecem bayadir gitmiyom ins iyidir bebisim
Dimi ama Bnde aynısını diyordum yaşadığımız tüm duygular sanki ilkmiş gibi oluyorSaol canim insallahh bende cok heycanliyim ilk bebek gibi
0-3 aylık aldığım zıbınların nerdeyse hiç birini kullanamadım o yüzden sadece 4 tane kadar Alman yeterli geri kalanı 3-6 arası alırsan çok daha iyi olurCanim sence zibinlari 0 3 aylık mi almalıyız ya tecrubesizm çok.almak çok istiom şimdiden 3 6 aylık çok büyük olur mu ah bi cinsiyeti öğrensem ahh. Agustosun başı çok sıcak olir gibi kısa kollu alınır heralde :)) yarın dr gidecem bayadir gitmiyom ins iyidir bebisim
Ben her akşam rutin olarak üşüyorum hatta tir tir titriyorum ve neden öyle olduğunu çok merak ediyorumkızlar acıkınca üşüyor musunuz? acıktığımı bilmiyorum ama çocuk acıkınca muhtemelen üşüme titreme geliyor.
Seninkininde cinsiyeti belli değil
Belli olan anneler cevap istiyoruz bebişleriniz be tarafta %85 tutuyormus diyen var
ara öğün yediğim zaman olmuyor ama öğünlerde yediğimde üşüyorum tiriyorum. Bugün gece çok atıştırmadım ama dondum. ellerim ayaklarım buz kesti bence çocuğun yeme sitili bizimkinden farklı oluyor.ben öğün dışında pek yemem ama yememiz gerekiyor. Troid eksikliğinden olur diye biliyorum.Ben her akşam rutin olarak üşüyorum hatta tir tir titriyorum ve neden öyle olduğunu çok merak ediyorum
aynen ben de hem titreme-üşüme hem de mide bulantısı peşinden de uyku geliyor. akşamları kimse beni tutamıyor artık küçük kızım bile durumun farkında o da fazla zorlamıyor. Bu arada bebeğin cinsiyeti doktorumuzun söylediğine göre erkek. ama ikili taramada daha net görünür dedi. mide bulantısı için de sabret son haftalar dedi, umarım.Ben her akşam rutin olarak üşüyorum hatta tir tir titriyorum ve neden öyle olduğunu çok merak ediyorum
çok şükür bende mide bulantısı yok ama midem kazınıyor. Yemekten kalksamda hala midem aç sinyali veriyor. 58 kilo ile hamile kaldım boyumda 170 galiba çocuk obur bişey, yada erkek.Bugün mide bulantılarım geri döndü mahvetti benibi kaybolup bi geri geliyor keşke hiç olmasa
Aa evet cidden aynısı :) hadi bakalım hayırlı olsun bebişlerimiz :):)Evet benim kide erkek ve aynı görüntü Can'ım bize de doktor pipisini görüyormusunuz Dedi :)
El değil canım doktorun söylediğine göre sadece bacak arası görüntüsüymüş :) burada bi arkadaşa da erkek demiş dr aynı fotoyu o da eklemiş evet sanırsam bu pipi:) yanılma olmayacak herhalde hayırlısı sağlıklısıEvet bu pipiye benziyor Can'ım çok dik yukarda
Ama tabi o işaretlediğin yer popoysa banada biraz elli gibi geldi yan yatıyor çünkü
Canim agustosta olsa yeni dogan bebek uzun kollu lazim 3 tane 0 aylik aliyorum 2 tane 3 aylik cunku bebegimiz kilosu belli olmuyor herseyden 5 tane aliyorum corabi falan 0aylik olsun sapka falan sonra saten yaz bebekleri beraber cikarsiniz 5 tane hastane icin yetiyor bana ev icin zevkine gore al ama cok hizli buyucekler cogu seyi giydiremessin eve 0 aylik alma cunku hastaneden sonra yikadim giydiremedim kaldi kucuk geldi birde saten onunkirliligi nolcak 1 ay elde yikiyorum ben makineye bekletmiyorumCanim sence zibinlari 0 3 aylık mi almalıyız ya tecrubesizm çok.almak çok istiom şimdiden 3 6 aylık çok büyük olur mu ah bi cinsiyeti öğrensem ahh. Agustosun başı çok sıcak olir gibi kısa kollu alınır heralde :)) yarın dr gidecem bayadir gitmiyom ins iyidir bebisim
Ay bi tosuncuk gelir ins :))) bugün ilk defa karnimi fark ettim ayna da gördüm bn şok oldum böyle büyüyeceğini hiç beklemiodum çok heycanli0 3 aylıkta lazım oluyorda çok alma , hemen büyüyebilir veya iri doğabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?