2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Doğru söylüyorsun canım fazla almamak lazım ins kendimi tutabilirim:))) ilk olunca böyle hersey alasim gelio .bebisimle beraber gider alırım ins:))

0-3 aylık aldığım zıbınların nerdeyse hiç birini kullanamadım o yüzden sadece 4 tane kadar Alman yeterli geri kalanı 3-6 arası alırsan çok daha iyi olur
İnş canım cinsiyeti öğrenim hemen alcam ins dediğin gibi yaparım :)))

Doğru söylüyorsun canım fazla almamak lazım ins kendimi tutabilirim:))) ilk olunca böyle hersey alasim gelio .bebisimle beraber gider alırım ins:))
Alirsanda 6 12 aylik aliyosan mevsimi de hesap et cunku cok hata yaptim yazin beyendigim bisey almisim kisin giydiremedim gozumde kalddii mesela

estağfurullah canım. çocuk yokken can sıkıntısından çalışıyordum, sonra 2. üniversite okuyordum. kızlar gelince 1. sınıfta bırakmak zorunda kaldım.
cesaret değil de sürpriz hepsi.
8 yıllık arayıştan sonra Rabbim peşpeşe veriyor şükürler olsun.
ne biliyorsak beraber paylaşırız inşallah.

8 yıl Rabbim dileklerini kabul etmiş maşallah ne güzel hem yokluğu hem bolluğu yaşadın sabrının mükafatını 2 cennet meleği kız evlatla vermiş hayırlısıyla karnındaki yavrun da sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah. Okuluna da umarım Zaman sonra dönersin. Yani şahsen yarım kalan şeylere karşı bi antipatim var Rabbim dermansız dert vermesin her sıkıntımızı burda paylaşıyoruz neredeyse..birbirimize bildiğimiz kadar yardım edersek mükemmel verimli olur.

Aslı'mda doğru diyorsun sen dedikten sonra fark Ettim akşamları daha seyrek ama gündüzleri 3 saatte bir atıştırıyorum birşeyler .. Belkide bebeklerin en çok enerjiyi çektiği Zaman akşamları

Allah yardımcımız olsun gerçekten zor Zaman'lar bir yandan kendimizi bırakamıyoruz çocuklara bakmamız lazım ..bu titreme benim en büyük şikayetlerinden biri doktora da söyledim bir kaç test daha yapmamı istedi ..akşamları battaniyesiz oturamıyorum

Kızlar benim gobekte aldı başınıgidiyor. Bazen midem bbulanıyor bişeyyiyemiyorum ggöbek iniyor eşim bebegidemi yedin diye dalga geçiyor. O kadar yani.

Kizlar varisler cok fena sisti benim asiri agrim var ayaklarimi kaldirdim biraz iyi geldi ama baya agriyor baska fikri olan var mi bide ayaklar derin dondurucu resmen onceden de soguk tu simdi daha berbat

Geçmiş olsun kendinizi çok yormayın Buaralar pek dikkat etmiyoruz kendimize oysa ki en hassas Zaman'larımız bunlar .. Umarım lekelenme kesilir bol bol dinlenin

Çok şükür azaldı.doktorum progestan başlattı önlem olarak biraz sersemletiyo sanki ama bebeğim iyi olsun yeter..gerçekten kendimizi elimizden geldiğince yormamalıyız...Çok önemli ben geç anladım.

Kızlar üşümelerinizin sebebi bebeğe olan kan akışının artmasıyla hemoglobinimizin düşmesi. Sıcak basması da özellikle geceleri bazal metobolizmamızın hızlı çalışmasıyla alakalı

Kızlar benim gobekte aldı başınıgidiyor. Bazen midem bbulanıyor bişeyyiyemiyorum ggöbek iniyor eşim bebegidemi yedin diye dalga geçiyor. O kadar yani.
benimde göbek baya çıktı ya. kilo mu aldım diye düşünüyordum ama sadece 1 kilo almışım yani bu resmen göbek kilo falan değil

Herkes gunaydinnn

benimde göbek baya çıktı ya. kilo mu aldım diye düşünüyordum ama sadece 1 kilo almışım yani bu resmen göbek kilo falan değil

Aybenm de ciktiii, ben 3 kiloya yakin aldim ama kilo alinca her yerime yayilir normalde.. Ama artk normal ya 13. Hafta bitcek yakinda zaten 15 16 da baya disardan belli olmasi lazmm.. Bi de bunyeye de bagli tabi..benm 8. Haftada kucuk bi gobis cikmisti ortaya.. Foto cektm kendimin hafta hafta da ordan takip ediyorm

ya bende başından beri 3 kilo almışım çok kızdım kendime. ama normal yani hayvani bir iştahım var ama kendimi frenlemem lazım

bende aynı durumdayım mide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı ne ararsan var birde yemek yiyorum zorla ama sanki hala açım tokluk hissim yok ama yemek görmek dahi istemiyorum tv de görünce konuşunca yanımda yemekten inanılmaz rahatsız oluyorum 11. haftadayım bende birde geceleri inanılmaz bir titreme ile uyanıyorum o kadar çok üşüyorumki sanki üstüme kar yağıyor (bir an önce bulantılarımın geçmesini istiyorum çok yoruldum :((

Günaydın Annişler....

Herkesin mide şikayeti hala devam ediyor demekki,bendede durum değişmedi. Hastalığım yüzünden öksürük krizleri yaşıyorum. Ondan sonrada sonu kusma ile bitiyor. Kusmadığım zamanda yediğim yetmiyor,gece yatana kadar sürekli birşeyler yemek zorunda kalıyorum. Yoksa midem cayır cayır yanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…