- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
Doğru söylüyorsun canım fazla almamak lazım ins kendimi tutabilirim:))) ilk olunca böyle hersey alasim gelio .bebisimle beraber gider alırım ins:))Canim agustosta olsa yeni dogan bebek uzun kollu lazim 3 tane 0 aylik aliyorum 2 tane 3 aylik cunku bebegimiz kilosu belli olmuyor herseyden 5 tane aliyorum corabi falan 0aylik olsun sapka falan sonra saten yaz bebekleri beraber cikarsiniz 5 tane hastane icin yetiyor bana ev icin zevkine gore al ama cok hizli buyucekler cogu seyi giydiremessin eve 0 aylik alma cunku hastaneden sonra yikadim giydiremedim kaldi kucuk geldi birde saten onunkirliligi nolcak 1 ay elde yikiyorum ben makineye bekletmiyorum
İnş canım cinsiyeti öğrenim hemen alcam ins dediğin gibi yaparım :)))0-3 aylık aldığım zıbınların nerdeyse hiç birini kullanamadım o yüzden sadece 4 tane kadar Alman yeterli geri kalanı 3-6 arası alırsan çok daha iyi olur
Alirsanda 6 12 aylik aliyosan mevsimi de hesap et cunku cok hata yaptim yazin beyendigim bisey almisim kisin giydiremedim gozumde kalddii meselaDoğru söylüyorsun canım fazla almamak lazım ins kendimi tutabilirim:))) ilk olunca böyle hersey alasim gelio .bebisimle beraber gider alırım ins:))
estağfurullah canım. çocuk yokken can sıkıntısından çalışıyordum, sonra 2. üniversite okuyordum. kızlar gelince 1. sınıfta bırakmak zorunda kaldım.Maşallah sana arkadaşım! Rabbim sabır güç ve sıhhat versin inşallah. İdolüm sensin bu topikte. Ne kadar da cesursun helal olsun vallayanlış hatırlamıyorsam çalışıyordun değil mi sen? Benim bi arkadaşım var iyi yaptığı işleri söylendiğinde 'herhalde ben iyi avratım ' der. Sende öylesin. Maşallah tecrübelerinden faydalanabiliriz inşallah
8 yılestağfurullah canım. çocuk yokken can sıkıntısından çalışıyordum, sonra 2. üniversite okuyordum. kızlar gelince 1. sınıfta bırakmak zorunda kaldım.
cesaret değil de sürpriz hepsi.
8 yıllık arayıştan sonra Rabbim peşpeşe veriyor şükürler olsun.
ne biliyorsak beraber paylaşırız inşallah.
Aslı'mda doğru diyorsun sen dedikten sonra fark Ettim akşamları daha seyrek ama gündüzleri 3 saatte bir atıştırıyorum birşeyler .. Belkide bebeklerin en çok enerjiyi çektiği Zaman akşamlarıara öğün yediğim zaman olmuyor ama öğünlerde yediğimde üşüyorum tiriyorum. Bugün gece çok atıştırmadım ama dondum. ellerim ayaklarım buz kesti bence çocuğun yeme sitili bizimkinden farklı oluyor.ben öğün dışında pek yemem ama yememiz gerekiyor. Troid eksikliğinden olur diye biliyorum.
Allah yardımcımız olsun gerçekten zor Zaman'lar bir yandan kendimizi bırakamıyoruz çocuklara bakmamız lazım ..bu titreme benim en büyük şikayetlerinden biri doktora da söyledim bir kaç test daha yapmamı istedi ..akşamları battaniyesiz oturamıyorumaynen ben de hem titreme-üşüme hem de mide bulantısı peşinden de uyku geliyor. akşamları kimse beni tutamıyor artık küçük kızım bile durumun farkında o da fazla zorlamıyor. Bu arada bebeğin cinsiyeti doktorumuzun söylediğine göre erkek. ama ikili taramada daha net görünür dedi. mide bulantısı için de sabret son haftalar dedi, umarım.
Geçmiş olsun kendinizi çok yormayın Buaralar pek dikkat etmiyoruz kendimize oysa ki en hassas Zaman'larımız bunlar .. Umarım lekelenme kesilir bol bol dinlenin
benimde göbek baya çıktı ya. kilo mu aldım diye düşünüyordum ama sadece 1 kilo almışım yani bu resmen göbek kilo falan değilKızlar benim gobekte aldı başınıgidiyor. Bazen midem bbulanıyor bişeyyiyemiyorum ggöbek iniyor eşim bebegidemi yedin diye dalga geçiyor. O kadar yani.
Benim neredeyse adet olmam gereken zamanda oldu bu dediğin sanırım geç döllenme bu yüzden olmuş :)akıntıdan anlaşılıo canım,yumurta akı gibi oluo ve 8-10 cm kadar uzuyor
hadi ya iyi o zaman öyle yapayım görürüz inş. Z zeynep0726 seninkinin cinsiyeti ne?[/QU
İlk bebeğim erkek ama bu ne olur bilmiyorum :)
Amin canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ve bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. Rabbime hayırlı kul bizlere hayırlı evlat olsunlar inşallahYazını okudum çok duygulandım Rabbim ne güzel bir mucize nasip etmiş sağ salim kucagına al inşallah
Amin canım cümlemize inşallahne güzel haber canım
hamd olsun rabbimize, sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah
benimde göbek baya çıktı ya. kilo mu aldım diye düşünüyordum ama sadece 1 kilo almışım yani bu resmen göbek kilo falan değil
Herkes gunaydinnn
Aybenm de ciktiii, ben 3 kiloya yakin aldim ama kilo alinca her yerime yayilir normalde.. Ama artk normal ya 13. Hafta bitcek yakinda zaten 15 16 da baya disardan belli olmasi lazmm.. Bi de bunyeye de bagli tabi..benm 8. Haftada kucuk bi gobis cikmisti ortaya.. Foto cektm kendimin hafta hafta da ordan takip ediyorm
bende aynı durumdayım mide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı ne ararsan var birde yemek yiyorum zorla ama sanki hala açım tokluk hissim yok ama yemek görmek dahi istemiyorum tv de görünce konuşunca yanımda yemekten inanılmaz rahatsız oluyorum 11. haftadayım bende birde geceleri inanılmaz bir titreme ile uyanıyorum o kadar çok üşüyorumki sanki üstüme kar yağıyorMidem berbat ötesi bir durumdaöyle bi ekşiyor yanıyor ki midem bulanıyor artık! Günler haftalar aylar böyle nasıl geçecek bilmiyorum
Oğlanla kavga ettik az evvel bana küstü. Babasını bekleyecekmiş onunla oynayacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?