2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay bi tosuncuk gelir ins :))) bugün ilk defa karnimi fark ettim ayna da gördüm bn şok oldum böyle büyüyeceğini hiç beklemiodum çok heycanli
aynen ya hafif belli olmaya başladı dışardan insanlar anlamaz ama biz kendimizi bildiğimiz için farkı görüyoruz.

ben de kilo almaktan çok korkuyorum zaten balık etli başladım. Sabah öğle akşam yemekleri arasında 1 er kez acıkıyorum. Akşam yemeğinden sonra da bir kez. Birinde 1 tane meyve yiyorum. Birinde bi kase yoğurt birinde de bir avuç kuru yemiş bu şekilde idare etmeye çalışıyorum. Ama bazen gece uyandığımda acıkıyorum o zamanda peynir atıyorum ağzıma. Her acıktığımda bi tost yiyebilirim ama yesem heralde doğuma yuvarlanarak giderim. Bir şekilde dengeyi bulmamız lazım çocuk aynı çıkcak zaten ne kadar yesekte.

Kızlar dr vitamin olarak elevit verdi sağlık ocağı decavit verdi sizce hangisini kullanayim siz hangisine basliyonuz elevitte domuz yağı katkısı gibi birsey diyolar doğru mu bilemiyorum sizce hangisi

bana da decavit ve gynoferon verdi doktor kullanmaya başladım.

Arkadaşlar İşçi doğum izni ne kadar bilen var mı ? her yerde başka bir şey yazıyo

Arkadaslar ikili test yaptirdik bizde ve ultrasonda cok sukur hersey yolunda, kan testi sonucu birhaftaya kadar cikacakmis. Yuzde yuz olmamakla birlikte erkek dedi cinsiyeti icin, ki tahminim o yondeydi. Ilk cocugumda erkek oldugundan dolayi ayni belirtiler yasadim diyebilirim.

Maşallah bu sene erkek senesi olduğu belli oldu allah bağışlasın. Belirtiler nasıl erkek çocukta ?

Canm almadinsa ne mutlu sana ben zaten kilolu basladim 75 ile.. O yuzden biraz sorun yani kilolar ama saglikli olalm da veririm yani yapcak bi sey yok.. Tatli tamamen kesmek zor ama baktk ki cok abartiyoruz zaten dr kizar muhtemelen su an bana iyi gidiyosn diyo aslnda ama bana da cok gibi geliyo.. Bakalm artk nasip kacta bitircez bu maratonu cok da takmamak lazm bu donemde rahat olmak lazm.. Ama dikkatli tabi..

Bi de sekerin fazlasi kiloyu gectm bebege zarar yani.. Bizle beraber o da insulin salgilamak zorunda kalacak yazk degil mi bebisimize

Bende senin gibiyim cnm sanki doktor erkek derse uzulecekmisim.gibime geliyor ama hayirlisini versin allahim sağlıklı olsunlar insallah

Yazık tabi bebişimize,herşey onun için. Hep kontrollü olmamız lazım. Hamur işinden uzak duralım,fazlada tatlıyı yemeyelim. Bende güzel atlatırız. Ama benim bu açlık krizim geldiğinde bana kaşarlı ketçaplı tost çok iyi geliyor yaaaa. Koca dilim buğday ekmeğini götürüyorum. Allah yardımcım olsun..

Buğday ekmegiyse cok sorun olmaz canm iste o aclik krizleri olmamasi icn sık yememiz gerekiyor acıktıkça süt meyve badem.. Azar azar ama sık sık.. Ben haftaiçi baya iyi uyguluyorm aslında haftasonu kaçıyo bazen... Sabahlari fika mesela peynir haslanms yumurta zeytin ceviz kayisi genelde 1 dilim cavdar.. Ofleden once bi kucuk sut.. Oglen bi sebze yemegi yaninda az bulgur corba cacik.. Aksamustu bi meyve bi ayran ya da sut.. Aksam bazen dengesizlesiyo iste zaten kendimizi asiri tutsak o da iyi degil canimz bi sey cekince de yiycez illaki ayolll hamisiz bizzz

meraba hanımlar.. ben bebeğimi kaybettim malesef. yeni bir doktor denicem dedm iyi ki de gitmişim çnkü diğer kontrolüme daha vardı. bebek karnımda kalbi durmuştu kan akışı falan durmuş ve 3mm kollarında bacaklarında şişlik oluşmuştu kafasında şişlik daha çok oluşmuş. neyse uzun uzun anlatmaya gerek yok doktor kontrolünde şoku atlattıktan ertesi günü yani dün kürtaj oldum. Rabbim sizlerin evlatlarınızı size bağışlasın inşallah. hayırlı ve sağlıklı bir şeklde doğurun inşallah.. :) ayrıca gittiğim doktor ümraniye santralde Sibel Açıkalın çok çok kaliteli bir doktor. kesnlkle tavsiye ederim o kadr tatlı dilli nazikti ki beni çok güzel bir şeklde teselli etti ve en zor günümü sayesinde kolay bir şeklde atlattım..

Çok geçmiş olsun cnm allahim bidaha yasatmasin hayirlisiyla kucağıni tekrar doldursun rabbim

canım çok geçmiş olsun, hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli kucağına almaya nasip etsin Rabbim..

Maşallah bu sene erkek senesi olduğu belli oldu allah bağışlasın. Belirtiler nasıl erkek çocukta ?
Sadece tuzlu yiyebiliyorum, tatlidan tiksindim, kokusunu bile alinca oguruyorum kek pasta vs. Aslaa. Istahim cok iyi surekli yemek istiyorum, ozellikle et balik filan, karnim one dogru cok belirgin, saclarim guzellesti. Bu belirtiler oglumda da ayniydi. Ayrica cin takvimi yine dpgru cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…