2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın kızlar,cinsiyetler yavaştan belli olmaya başlıyor ben de dün doktora gittim 10 haftalıkken erkeğe benzetmişti dünkü kontrolde ben çıkıntı göremedim daha doğrusu bu haftalarda kız ve erkek genital organları birbirine çok benziyormuş fakat bana yine erkek dedi ben çıkıntı göremedim deyince bi tane beyazlık gösterdi yuvarlak şeklinde ve bu beyazlığa bakarak yorum yaptı çok şaşırdım tabi 16.haftayı beklemek en garantilisi. Kuzenime de 12 haftalıkken kıza benziyor ama kendini kaptırma demiş. Erken haftalarda yanılmalar çok oluyormuş diye duydum sizin de başınıza geldi mi?

günaydın annişler :) benim de üşümelerle başım dertte zaten oldum olsaı nefret ederim soğuktan.. gündüz hep üşüyorum geceleri de yanıyorum. ben de hiç yemememe rağmen kilo alıyorum nası olouyor anlamadım karnımda çıktı resmen daha şimdiden.
bebişlerin cinsiyetleri belli olmaya başladı demek ne güzel herkese hayırlı olsun, gönlünüzdeki neyse hayırlısıyla o olur inşallah :)

Ay canım sende mi titreme üşüme, biz şimdi bu halde üşüyoruz falan ama kesin bu günlerimizi arayacağız. Son ayımızda agustosun bunaltıcı sıcağında sıcak basması terlemek neymiş görücez valla. Halimize şükür inş.

Benim arkadaşımda 4 aylıktı erkek dediler 6 aylık oldu kız dediler. Birinden duydum geçen günde kadın kızının olmasını çok istiyomuş kız demiş doktor ismini dahi koymuşlar bütün herşey hazır 8.ayda doktoru başka bir doktora yönlendirmiş seyahat edeceği için gitmişler hastaneye doktor demiş ki paşa gayet iyi tabi bunlar ne paşası elif o diye şok kıyafetleride değiştirememişler fişlerini atmış kalmış öyle yani

Ben de bazen duyuyorum cinsiyeti ileri haftalarda bile değişenleri,benim de bir arkadaşıma doktor 20.haftaya kadar emin bi şekilde kız demiş hem de özel hastanede 20.haftadan sonra erkek olduğu anlaşıldı. 12-13 gibi erken haftalarda yapılan tahminlere aslında çok da takılmamak lazım ama o erkeğe veya kıza benziyor lafı bile insanı etkiliyor alışıyorsun ister istemez. Kızlarda yanılma daha çok olur diye biliyordum ama anlaşılan farketmiyormuş.

Günaydın hanimlar o kadar yorgunum ki yataktan kalkacak takatim yok :/ Dün O kadar Yoruldum Ki Gece 2 de Zor yattim, Yatınca Ağrıdan Yorgunluktan uyuyamadim. Yatmadan önce de tüm yediklerimi fiskiye gibi bi seferde çıkardım
Dün Oğlumda çok zorladı , dışarıda sürekli kucak istedi mecburen aldım o da ağrılara sebep oldu.q
Cinsiyeti belli olan anneler tekrar soruyorum duyun beni huhuuu bebişleriniz ne taraftaaa

Sizde durumlar nasil

Bazı doktorlarında özellikle yorum yapmayıp kesin Görünce ye kadar beklemeside bu yanilmalardan . Öyle insanlar var ki doktora sen erkek demiştin vs diye kafa tutuyor daha ileriye bile gidebiliyor

Bazı doktorlarında özellikle yorum yapmayıp kesin Görünce ye kadar beklemeside bu yanilmalardan . Öyle insanlar var ki doktora sen erkek demiştin vs diye kafa tutuyor daha ileriye bile gidebiliyor
Zaten heyecanlı bir süreç bide yanılmalar olunca insanın siniri bozuluyor,aslında iyice emin olana kadar söylememek en doğrusu çünkü 12-14 haftalık bebeklerin gelişimleri henüz tamamlanmıyor.

Bakalım şansımıza ne çıkacak sizin ilk bebek mi ?

Kızlar dr vitamin olarak elevit verdi sağlık ocağı decavit verdi sizce hangisini kullanayim siz hangisine basliyonuz elevitte domuz yağı katkısı gibi birsey diyolar doğru mu bilemiyorum sizce hangisi

Kızlar dr vitamin olarak elevit verdi sağlık ocağı decavit verdi sizce hangisini kullanayim siz hangisine basliyonuz elevitte domuz yağı katkısı gibi birsey diyolar doğru mu bilemiyorum sizce hangisi

Evet bende elevit kullaniyordum sağlık ocağı vermişti doktorum kızdı domuz yağı jelatini var diye biraktirdi kendisi hacı olduğu için daha ön yargıli yaklaşıyor

Günaydın annelerr!

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim kısçeler, tecrübe çok farklı bişey gerçekten her işin acemiliği pek fena

ben her gün az da olsa bebeği dışarı çıkarmayı planlıyorum,daha önceki doktorum sıkı sıkıya tembihlemişti her gün çıkarmam gerektiğini o yüzden arabası kullanışlı olsun istiyorum ama anlaşılan ilk aylarda kullanılan arabalar sonradan hantal kalıyo, baston olanlar da ilk aylarda kullanılmaya uygun olmuyo, iki araba şart gibi sanki?

bir de araba koltuğu mutlaka bebek arabasıyla uyumlu olsun istiyorum çünkü uyuyan bebeği pusetten kaldırıp arabaya ya da arabadan pusete koymak istemiyorum, hemen tak çıkar olsun diye düşündüm

odasını eğer bi aksilik olmazsa 6. aydan sonra ayırmak istiyorum, kendi odamız çok küçük bi de yazık minicik bebek tüm gece bizim nefesimizle yatmasın, o yüzden yatağını komidinini şimdiden almak istiyorum. aranızda çocuğunun odasına kanepe koyan var mı? biraz büyüyünce oyun oynaması ve oturması için düşündüm hem de 6. aydan sonra gece yanında kalmamız gerekirse bize de yer olur dedim

siz ne dersiniz?

cinsiyeti öğrenen anneler, az da olsa hayal kırıklığı oldu mu sizde? bana doktor erkek derse biraz üzülürmüşüm gibi geliyo, biliyorum önemli olan sağlıklı olması ama yine de gönlümden geçen belli, sonradan insan alışıp benimsiyodur değil mi? hormonlardan mıdır nedir resmen dengem kaçtı benim bu aralar, millet 3. ayda durulur ben resmen coştum, duygular sel olmuş akıyo

ya bende başından beri 3 kilo almışım çok kızdım kendime. ama normal yani hayvani bir iştahım var ama kendimi frenlemem lazım

valla ben de cok mu aliyorum diye uzuluyorm bi yandan ama kendime kizamiyorm ya cunku inanki daha fazla yedigim zamanlar oldu bunkadr kilo almamistim.. Demekki diyorm butun metabolizma yapisi degistiginden oluyor.. Napalm nasipp.. Ins ikinci uc ayi da 3-5 kiloyla tamamlayabiliriz benm yakin arkadasim hamis.. Ilk 5 ayda 10 kilo falan aldi ama simdi doguma yaklasti toplamda 14 kilo falan aldi.. Cok alinca tatliyi falan kesti kilo alim hizi da keisldi yanii..

Çok doğru şeyler yazmışsın canım,bende seninle aynı şeyleri belirledim hemen hemen, Arabalara bayağ baktım.Chicco düşünüyorum tek araba, 3 parçası var hepsine ayrıca takılıyor,ana kuağına, araba koltuğuna ve pusete. Büyük ihtimal onu alırım. Bende hemen oda yapmayacağım. Yatak odam oldukça ferah, park yatak alırsamda rahat rahat sığacak.SAdece bir bebe gardırobu alacağım. Zaten boş bir odam var,eşyaları orda duracak,hem kanepe de var. Bir durum olursa hızlıca bebeği oraya taşıyabileceğim. Bol bol gezmek istiyorum. Hatta uzun yola bile gitmek istiyorum. Kendim normalde evde durabilen biri değilim,çocukta alışsın miskim miskin evde kalmasın dimi ama. umarım sağlığımız iyi olur huyumuz iyi olurda,bende ona oda bana ayak uydurur.

2.bebeğim olacak inşallah bi tane kızım var sizin ilk mi? Valla sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar da gerisi önemli değil ama insan meraktan çatlıyor işte
Allah bağışlasın.. Benim ilk ama çok merak ediyorum

Tatlıyı kesebilir miyim hiç bilmiyorum. İnş öyle bir şey başıma gelmez. Kilo almaktan aşırı korkuyorum. Şuan aynı kilodayım. Ben kustuğum için 1. trimsteerde kilo almadım sayılır,bir verdim bir aldım çünkü. 58 kilo ile girdim,en fazla 59 çıkarım. 2. trimesterde iştah açılacağı için bayağ yicekmişim gibi geliyor. Süreklide midem aç,hep yemek yemek istiyorum. Meyve ve kalorisi düşük şeylerle idare ediyorum akşamları,ama gündüzleri yeniyor yemekler tatlılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…