2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
günaydın herkese

canım çok geçmiş olsun demekki hayırlısı böyleymiş canını sıkma inşallah en kısa zamanda kucağını doldursun rabbim..
cennette bir meleğin var artık :'(

çok geçmiş olsun, sıkma canını başka arkadaşından rica edersin notları artık, canın sağolsun

benim de canım baya sıkıldı bugün, bi arkadaşım hamile olduğumu öğrenip tebrik etmeye aradı ama sonra hastaneden falan bahsedince bana gittiğim hastaneyle ilgili bir sürü korkunç hikaye anlattı, bi arkadaşının başına şu gelmiş, ötekine böyle olmuş...

kendimi çok kötü hissediyorum, doğum paketi falan da almıştım, acaba vaz mı geçsem bu hastaneden naapsam bilemedim.

resmen kötü anne gibi hissettim kendimi, başka hastaneye mi gitsem ne yapsam ya kafam çok çok çok karıştı, moralim bozuldu

Aaa inanmıyorum IMEI numarasından bulabilrsiniz aslında nerede oldugunu içerisinde gmail açıksa

Allah sabır versin canım ,tez zamanda sağlıklı gebelik yaşaman dileği ile

Allah güç versin sabır versin ... Okuyunca yazdıkları çok üzüldüm içim cız etti .. Ömrü o kadarmış demek ki doktorun dediği gibi seninle ilgili hiç bir ilgisi yokmuş.. Umarım en yakın Zaman'da sağlıklı bir gebelik geçirirsin zor biliyorum ama düşünmemeye çalış ..ilk gebeliğiniz miydi

Bebeğini kaybeden anneler ne denir ,nasil teselli olur yüreğiniz Allah yardımcınız olsun . Acınızı paylaşıyoruz. Takdir ı ilahi hep hayırlısı diye dua ediyoruz yarım saattir mesajı tamamlamaya çalışıyorum yanlış birsey yazmak istemiyorum. İnşallah en kisa zamanda hayırlısıyla bebekleriniz olur. Allah gayret kuvvet versin

Çok geçmiş olsun arkadaşım maalesef öyle bir devirdeyiz ki insanların geçim kaynağı hırsızlık olmuşseni ve bebeğini üzen her kimse bu cuma gününde Allah ın dan bulsun üzülmemeye çalış olur mu Bebek için

Kızlar benim de canım hep eksi seyler istiyor,recel bile yiyesim gelmiyor.Tatlıdan tiksindim.Acaba cinsiyeti ne olacak merak ediyorum ama en büyük duam sağlıklı olması.

Ayyy insanlar ne acayip ya tebrik ettikten sonrada bi güzel psikolojini bozmuş sinir oluyorum böyle insanlara . Sen içini ferah tut canım. Canını sıkma sen kötü bir anne değilsin seninle öyle konuşan kötü. Ama içine bikere kurt düşürmüş . Rahat etme açısından bence diğer sefere başka hastaneye git . Allahım yaa

Amin Can'ım ya . İnşallag bulunur

Aaa inanmıyorum IMEI numarasından bulabilrsiniz aslında nerede oldugunu içerisinde gmail açıksa

İçinde gmail açık değil. Şifresi var pc nin . Okul o şifreyle engelledi başkaları kulanmasın diye .
Başka arkadaşlardan 5-6 aydır aldığımız notları alabilirim . Ama sonuçta herkes kendi anlayabileceği şekilde notlarını yazıyor pffff. Dersler zaten çok çok zor orda birsürü şey biriktirmiştim. Ayrıca bugüne kadar yazdığım bütün stil ler hepsi gitti onlarla puan alacaktım.
Allah'ın dan bulsunlar ne diyim
Allahtan cüzdanım içinde değildi
Yoksa bütün banka kartlarını kapatmaylada uğraşıcamtım ehliyet felan .
Neyse bebişim ve benim canım sağolsun inş çıkar biryerden

çok geçmiş olsun yazdıklarınızı okurken çok duygulandım. Rabbim sağlıklı bebekler nasip eder inşallah bu zor süreçteki gücünüzü ve sabrınızı da çok takdir ettim.

geçmiş olsun üzücü gerçekten kameralar falan yok muymuş. Tespit ettirebilirsiniz alanı belki.

hangi hastane merak ettim. Bir de geçenlerde mantar için sirke yazmıştınız sanırım. İlk hamileliğimde banyoda hep bir şişe sirke tutuyordum. Kaşıntıyı alıyordu biraz mantarın etkisini kırıyordu ama benim mantarım çok inatçıydı.:)

Geçmiş olsun yapanın yanına kalmaz
Ne okuyorsun

Off offff çok geçmiş olsun allahından bulsunlar ya cana geleceğine mala gelsin boşver

geçmiş olsun inşallah bulunur.. kamera falan yok mu hiç

M mertur bişey sormak istiyorum geçene bezmialeme ikili test için randevu alıcaktın gittin mi nasıl Orası bende orda yaptırmak istiyorum da

Seni çok iyi anlıyorum bende bu gebeligimden önce kürtaj oldum ama Rabbim tekrardan nasip etti insan inanmak istemiyor bende başka başka doktorlara gittim ama hepsi aynı şeyi söylediler kürtaj olan lazım hemen diye allahın takdiri inşallah biranonce tekrardan hamile kalirsin cnm

M mertur bişey sormak istiyorum geçene bezmialeme ikili test için randevu alıcaktın gittin mi nasıl Orası bende orda yaptırmak istiyorum da

Bugündü birkaç gündür misafirim vardı ve cok aşırı yoruldum , gitmedim. Yaptırsam mi yaptırmasam mi kararsizim hala .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…