- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsinIlk kiz bebek haberi benden dr emin degilim kiza benziyor dedi 3 cu kizim geliyor saglimiz iyi hersey normal
Tek zorluğu ufak kızım. Açıkçası diğerleri olmasa onunla nasıl başederdim bilmiyorum. Allahtan abileri ablası bakıyor ona kafa dinliyorum. Onlar olmasa 1sn yalnız bırakmaz beni. Büyüklerin sıkıntısı yok fazla. Evi falan dağıtıyorlar o yani. He bi de kavga ediyorlar arada o kadar. Dediğim gibi tek sıkıntı ufaklık sütten kessem biraz rahatlarım da daha çok küçük kıyamıyorumHoşgeldin canım . 5 çocuk zor olmuyor mu size maşallah ya çok şaşırdım
6 miSelam kızlar. Ben de geldim.ThankfulNovember davet etti. 6. Doğumum olacak inşallah. Soracağımız birşey olursa seve seve cevaplarım
sonunda ikamet ettiğim yere yakın birini buldum bişi sorucam cnm bende gokturk te oturuyorum bu ana kdr gaziosmanpaşa avrupa şafak hastanesine gidiyordum doktorun yanlış davranışı yuzunden bıraktım şuan açıkta kaldım nereye gidiyorsun acaba bilgilendirir misin beni
Amin canım teşekkür ederim. Hepimizin evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah6 mimaşallah canim en tecrübelimiz olarak aklıma gelen her soruyu sana sorcam artık allahım kazasız belasiz bagislasin inş yavrularimizi
Çok çok geçmiş olsun. Sabırlar diliyorum sana. Umarım istediğin Zaman'da bir Bebeğin olur.meraba hanımlar.. ben bebeğimi kaybettim malesef. yeni bir doktor denicem dedm iyi ki de gitmişim çnkü diğer kontrolüme daha vardı. bebek karnımda kalbi durmuştu kan akışı falan durmuş ve 3mm kollarında bacaklarında şişlik oluşmuştu kafasında şişlik daha çok oluşmuş. neyse uzun uzun anlatmaya gerek yok doktor kontrolünde şoku atlattıktan ertesi günü yani dün kürtaj oldum. Rabbim sizlerin evlatlarınızı size bağışlasın inşallah. hayırlı ve sağlıklı bir şeklde doğurun inşallah.. :) ayrıca gittiğim doktor ümraniye santralde Sibel Açıkalın çok çok kaliteli bir doktor. kesnlkle tavsiye ederim o kadr tatlı dilli nazikti ki beni çok güzel bir şeklde teselli etti ve en zor günümü sayesinde kolay bir şeklde atlattım..
Çok şükür gidebildim memleketime. İyiki de gelmişim. Geldiğimden beri hiç istifra etmedim. Yiyip içip yatıyorum :)ftsch inşallah bişi olmaz canım 7 ay sonuna kadar aksi bi durum yksa doktorlar da gidebilirsin diyormuş.
Neye göre ne tarafta canım.Benim belli olmadı ama ne tarafta olduğunu da bilmiyorumYaa bi benim soruma cevap gelmiyor: bebeğinin cinsiyetini öğrenenler bebekler ne tarafta
Allah yardmcın olsun. Acını güzelliklerle unuttursun insallahherkese çok teşekkür ederim :) iiyiyim ben Rabbim sabır ve güç veriyor çok şükür ama umarm kmse yaşamaz bu yaşadığımı ilk duyduğum an ne kdr metanetli davranmam lazm desem de tutamamıştm kendmi. bebeği bırakmak çok zor gelyor insana.. şuan karnm boş annelik duygm da bitti kürtajdan snra allahın yardmıyla güçlendim :)
maşallahSelam kızlar. Ben de geldim.ThankfulNovember davet etti. 6. Doğumum olacak inşallah. Soracağımız birşey olursa seve seve cevaplarım
27 yaşındayım canimmaşallahsorması ayıp kaç yaşındasın??
Sağ tarafıma baktı doktor, hep oradaydı.Yaa bi benim soruma cevap gelmiyor: bebeğinin cinsiyetini öğrenenler bebekler ne tarafta
Neye göre ne tarafta canım.Benim belli olmadı ama ne tarafta olduğunu da bilmiyorum
12 hafta 4 gun sat a gore 1 hafta kucuk cikti emin degilim fikrim kiz dedi hayirlisi artik cok sasirdim burda soylemezler diNe güzel Allah kucağına almayı nasip etsinSen kaçıncı haftanda öğrendin?
masallah sanaa baya tecrubelisinnSelam kızlar. Ben de geldim.ThankfulNovember davet etti. 6. Doğumum olacak inşallah. Soracağımız birşey olursa seve seve cevaplarım
Sağ tarafıma baktı doktor, hep oradaydı.
Bugün %90 erkek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?