2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hoşgeldin canım . 5 çocuk zor olmuyor mu size maşallah ya çok şaşırdım
Tek zorluğu ufak kızım. Açıkçası diğerleri olmasa onunla nasıl başederdim bilmiyorum. Allahtan abileri ablası bakıyor ona kafa dinliyorum. Onlar olmasa 1sn yalnız bırakmaz beni. Büyüklerin sıkıntısı yok fazla. Evi falan dağıtıyorlar o yani. He bi de kavga ediyorlar arada o kadar. Dediğim gibi tek sıkıntı ufaklık sütten kessem biraz rahatlarım da daha çok küçük kıyamıyorum

Findikzade medipolde yasemin hanim var tavsiye ederim. Hoş tatlı bir bayan güzel ilgileniyor

6 mi maşallah canim en tecrübelimiz olarak aklıma gelen her soruyu sana sorcam artık allahım kazasız belasiz bagislasin inş yavrularimizi
Amin canım teşekkür ederim. Hepimizin evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Çok çok geçmiş olsun. Sabırlar diliyorum sana. Umarım istediğin Zaman'da bir Bebeğin olur.

Allah yardmcın olsun. Acını güzelliklerle unuttursun insallah

xiexie geçmişler olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın aynı acıyı..İnşallah en kısa zamanda tekrar kavuşursun yavruna

selam kızlar bugün kontrole gittim ama o kadar sinirlendim ki gitmesem daha iyiydi. doktorum tam bi manyakmış bugün anladım. ilgisiz alakasız üstelik morali bozuktu hiçbir şey soramadım. bebeğe çok az baktı zaten gerizekalı. cinsiyetini de söylemedi. bir daha gitmeyecem buna 1 2 hafta geçsin de başka bir doktora gidecem çok sinirliyim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…