- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Elevitte domuz jelatini var diğer içerikleri aynı bana elevit yazmıs onu almıstım sonra domuz olayını duyunca attım decavit aldım.Kızlar dr vitamin olarak elevit verdi sağlık ocağı decavit verdi sizce hangisini kullanayim siz hangisine basliyonuz elevitte domuz yağı katkısı gibi birsey diyolar doğru mu bilemiyorum sizce hangisi
Geçmiş olsun canım.Rabbim kucağını sağlıklı bebeğinle doldursun.meraba hanımlar.. ben bebeğimi kaybettim malesef. yeni bir doktor denicem dedm iyi ki de gitmişim çnkü diğer kontrolüme daha vardı. bebek karnımda kalbi durmuştu kan akışı falan durmuş ve 3mm kollarında bacaklarında şişlik oluşmuştu kafasında şişlik daha çok oluşmuş. neyse uzun uzun anlatmaya gerek yok doktor kontrolünde şoku atlattıktan ertesi günü yani dün kürtaj oldum. Rabbim sizlerin evlatlarınızı size bağışlasın inşallah. hayırlı ve sağlıklı bir şeklde doğurun inşallah.. :) ayrıca gittiğim doktor ümraniye santralde Sibel Açıkalın çok çok kaliteli bir doktor. kesnlkle tavsiye ederim o kadr tatlı dilli nazikti ki beni çok güzel bir şeklde teselli etti ve en zor günümü sayesinde kolay bir şeklde atlattım..
Anladım canım bende eyüpte oturuyorum hatta orda kontrolleri yaptırıp doğumu yapsam mı diye düşünmüştüm bi ara kolan hastanesi ni buldum o araBugündü birkaç gündür misafirim vardı ve cok aşırı yoruldum , gitmedim. Yaptırsam mi yaptırmasam mi kararsizim hala .
biz cinsiyeti oğrendik 2. oğluş geliyor arkadaşlar darısı oğrenemeyenlerin başına :) kız hayallerim başka bahara kaldı :)
31 aylık cnm :) sağolHayirli olsunoglun kaç yaşında
sonunda ikamet ettiğim yere yakın birini buldum bişi sorucam cnm bende gokturk te oturuyorum bu ana kdr gaziosmanpaşa avrupa şafak hastanesine gidiyordum doktorun yanlış davranışı yuzunden bıraktım şuan açıkta kaldım nereye gidiyorsun acaba bilgilendirir misin beniAnladım canım bende eyüpte oturuyorum hatta orda kontrolleri yaptırıp doğumu yapsam mı diye düşünmüştüm bi ara kolan hastanesi ni buldum o ara
Maşalllah ne güzel göstermiş benimki göstermiyor sıpabiz cinsiyeti oğrendik 2. oğluş geliyor arkadaşlar darısı oğrenemeyenlerin başına :) kız hayallerim başka bahara kaldı :)
biz cinsiyeti oğrendik 2. oğluş geliyor arkadaşlar darısı oğrenemeyenlerin başına :) kız hayallerim başka bahara kaldı :)
13+1, seninle aramızda tam bir hafta var. Muhtemel doğum tarihim 08.08 :)Maşallah gerçekten erkek senesi.La Que Sabe sen kaçıncı haftanda öğrendin?
Ben 13+4 üm ama sen önde mi gidiyorsun ?13+1, seninle aramızda tam bir hafta var. Muhtemel doğum tarihim 08.08 :)
En geç iki hafta içinde öğrenirsin bence. :)Ben 13+4 üm ama sen önde mi gidiyorsun ?
Ne güzel ben de çok öğrenmek istiyorum alışveriş yapmak adına
Çıkıntı görmüyorum ama kız da diyemem kesin dediEn geç iki hafta içinde öğrenirsin bence. :)
Kız galiba, doktor tahmin bile yapmadı mı?
hangi hastane merak ettim. Bir de geçenlerde mantar için sirke yazmıştınız sanırım. İlk hamileliğimde banyoda hep bir şişe sirke tutuyordum. Kaşıntıyı alıyordu biraz mantarın etkisini kırıyordu ama benim mantarım çok inatçıydı.:)
valla kız belirtileri yaşadım ben belli olmuyor cnm ekşide yedim tatlıda yedim oynamıyor fazla bebek kız bu kesin ddm ama oğlan çıktı :)Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Belirtilerin nelerdi senin
Hoşgeldin canım . 5 çocuk zor olmuyor mu size maşallah ya çok şaşırdımSelam kızlar. Ben de geldim.ThankfulNovember davet etti. 6. Doğumum olacak inşallah. Soracağımız birşey olursa seve seve cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?