2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar dr vitamin olarak elevit verdi sağlık ocağı decavit verdi sizce hangisini kullanayim siz hangisine basliyonuz elevitte domuz yağı katkısı gibi birsey diyolar doğru mu bilemiyorum sizce hangisi
Elevitte domuz jelatini var diğer içerikleri aynı bana elevit yazmıs onu almıstım sonra domuz olayını duyunca attım decavit aldım.
Geçmiş olsun canım.Rabbim kucağını sağlıklı bebeğinle doldursun.

Bugündü birkaç gündür misafirim vardı ve cok aşırı yoruldum , gitmedim. Yaptırsam mi yaptırmasam mi kararsizim hala .
Anladım canım bende eyüpte oturuyorum hatta orda kontrolleri yaptırıp doğumu yapsam mı diye düşünmüştüm bi ara kolan hastanesi ni buldum o ara

Anladım canım bende eyüpte oturuyorum hatta orda kontrolleri yaptırıp doğumu yapsam mı diye düşünmüştüm bi ara kolan hastanesi ni buldum o ara
sonunda ikamet ettiğim yere yakın birini buldum bişi sorucam cnm bende gokturk te oturuyorum bu ana kdr gaziosmanpaşa avrupa şafak hastanesine gidiyordum doktorun yanlış davranışı yuzunden bıraktım şuan açıkta kaldım nereye gidiyorsun acaba bilgilendirir misin beni

Koru hastanesi canım, çukurambardakine gidiyorum, ben şimdiye bir sorun yaşamadım doktorumdan da memnunum sağolsun her şeyimle ilgilendi ama bugün böyle anlatılınca bi acaip oldum

evet sirkeyi ben söylemiştim :) benimkisi çok inatlaşmadı sağolsun, yoksa kaşınarak kendimi imha edecektim

@eylul.yn
Bulunduğumuz bina yeni yapıldı ve malesef henüz kamera sistemi yok.

canım boşver sen ne kendini ne bebişi üz, canından kıymetli değil sonuçta Allahından bulsun hırsız da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…