- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Ortadan bakıyor hep ya da dikkatimi çekmedi6. 8. haftalarda olan ultrason görüntülerinden anlaşılabilir veya doktora gittiğinde muayenede ultrasonda hangi tarafta görüyor bebeği dikkat ettin mi
Kiz gibi dedi hic hissetmiyorum bu gebeligim de oynamiyo daYaa bi benim soruma cevap gelmiyor: bebeğinin cinsiyetini öğrenenler bebekler ne tarafta
çok geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallahmeraba hanımlar.. ben bebeğimi kaybettim malesef. yeni bir doktor denicem dedm iyi ki de gitmişim çnkü diğer kontrolüme daha vardı. bebek karnımda kalbi durmuştu kan akışı falan durmuş ve 3mm kollarında bacaklarında şişlik oluşmuştu kafasında şişlik daha çok oluşmuş. neyse uzun uzun anlatmaya gerek yok doktor kontrolünde şoku atlattıktan ertesi günü yani dün kürtaj oldum. Rabbim sizlerin evlatlarınızı size bağışlasın inşallah. hayırlı ve sağlıklı bir şeklde doğurun inşallah.. :) ayrıca gittiğim doktor ümraniye santralde Sibel Açıkalın çok çok kaliteli bir doktor. kesnlkle tavsiye ederim o kadr tatlı dilli nazikti ki beni çok güzel bir şeklde teselli etti ve en zor günümü sayesinde kolay bir şeklde atlattım..
Kiz gibi dedi hic hissetmiyorum bu gebeligim de oynamiyo da
27 mii27 yaşındayım canim
12 Hafta 4 gunluk cikti canimGebelik takviminde yok kaç haftalik bebis
12 Hafta 4 gunluk cikti canim
Canim benim bebisim ilk kontrolden beri sol tarafta bu teoriyi bende duymustum sayfadan solda olursa erkek sağda olursa kiz olma ihtimali yuksek diye..13 subatta benim randevum kismetse belki ozamam ogrenirim cinsiyetiniYaa bi benim soruma cevap gelmiyor: bebeğinin cinsiyetini öğrenenler bebekler ne tarafta
Canim benim bebisim ilk kontrolden beri sol tarafta bu teoriyi bende duymustum sayfadan solda olursa erkek sağda olursa kiz olma ihtimali yuksek diye..13 subatta benim randevum kismetse belki ozamam ogrenirim cinsiyetini
Benim daha belli değil cnm bende senin gibi merak ediyorumYaa bi benim soruma cevap gelmiyor: bebeğinin cinsiyetini öğrenenler bebekler ne tarafta
Benim daha belli değil cnm bende senin gibi merak ediyorum
İlki 19 da oldu. İsteyerek evet. 1 2 yaş var aralaindaKaç Yaşında ilk anne oldun ve isteyerek mi oldu aralarında az fark var galiba
Ben daha ptesi gidicem benim tedaviyle oldu zaten sag tarafimdaydi gelişen yumurtaların sağdadır diye tahmin ediyorumSeninki ne tarafta
Maşallah cnm allah sabır ve kolaylık versin allah bagislasin hepsiniİlki 19 da oldu. İsteyerek evet. 1 2 yaş var aralainda
Ilk kiz bebek haberi benden dr emin degilim kiza benziyor dedi 3 cu kizim geliyor saglimiz iyi hersey normal
biz cinsiyeti oğrendik 2. oğluş geliyor arkadaşlar darısı oğrenemeyenlerin başına :) kız hayallerim başka bahara kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?