2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
çok geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah

Yaa bi benim soruma cevap gelmiyor :bebeğinin cinsiyetini öğrenenler bebekler ne tarafta
Canim benim bebisim ilk kontrolden beri sol tarafta bu teoriyi bende duymustum sayfadan solda olursa erkek sağda olursa kiz olma ihtimali yuksek diye..13 subatta benim randevum kismetse belki ozamam ogrenirim cinsiyetini

Canim benim bebisim ilk kontrolden beri sol tarafta bu teoriyi bende duymustum sayfadan solda olursa erkek sağda olursa kiz olma ihtimali yuksek diye..13 subatta benim randevum kismetse belki ozamam ogrenirim cinsiyetini

İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Seninki ne tarafta
Ben daha ptesi gidicem benim tedaviyle oldu zaten sag tarafimdaydi gelişen yumurtaların sağdadır diye tahmin ediyorumdaha önce çünkü alttan bakmisti çok küçüktü günlerde geçmiyor bi ptesi olsaydı

xiexie Cok uzuldum, cok gecmis olsun. Rabbim neylerse guzel eyler, her iste vardir bir hayir. Elbette cok zor bir tecrube ama yeniden hamile kaldiginda insallah bu aciyi unutacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…