2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ayy serbetlileri ben de hic sevmiyorummm.. Hala da sevmiyormmm ama evet dikkatli tuketmek lazm.. Kilolari falan gectm beebginin sagligi aklina gelsn hep.. Ben de tam tuzcu eksici oldm ama tuz da zarar ben de onu azaltiyorm sisip giderm mazallahh

Yumos donemi ne giz

Cok sevindim bi paşamız daha geliyor ,benim bebişim hep uyudu ultrason boyunca uyandıramadık tek el salladı babasına hooopyine uyudu ,15 şubatı bekliycez

Bellii oldu mu cinsiyet

Ben kullaniyorum kremden de memnunum ama arada yaglarda aliyorum

günaydınlar bende durumlar aynı sizler nasılsınız?

Benim ilk hamileliğimde oğlum 4-5 aydan sonra karnım büyüdükçe yukarıda top şeklini almaya başlamıştı. 7-8 aylıkken de karnım aşağıya doğru sarkmaya başlamıştı.Tabi bu biraz da fiziksel yapıyla ilgili olabilir.Ben ilk hamileliğimde 53 kilo ile başlamıştım. Şu anda da 54 kiloyum hamileliğim ilerledikçe karnım yayılmadı, vücudum karnımın içine top yerleştirmiş gibi durdu. Seyirme, kayma bunları 16.haftadan itibaren hissetmeye başlamıştım. Ama tekmelemeleri sanırım 20.haftadan itibaren net hissetmiştim. 39 haftalıkken de normal doğum yaptım. Sancılarımı evde çektim acı eşiğim yüksek ya da genç kızlığımda regl sancıları çok yaşadığım için bende normal bir durum halini almıştı:)hastaneye gittiğimde 9 cm açılmam vardı.

Herkesin vücut sistemi farklıdır. Bir çoğumuz düşük yaparak aramızdan ayrıldı. Birbirimiz içinde tahminler, fikirler üretiyoruz ama doktorlar bile bazen sebebini çözemiyorlar.ve hamileliği boyunca herkes farklı duygular içinde oluyor. O yüzden ben açıklama yaparken her zaman genel olarak bu böyledir demek yerine ben bunu yaşadım demeyi tercih ederim.

ilk hamileliğimde lierac, Kakao yağı ve bebe yağı kullanmıştım. ama bunlara biraz geç başlamıştım ve yine de çatlak oluşmuştu. Gerçi çatlak oluşumu biraz da genetikmiş.

Ah cnm çok saol,dün akşam muhabbetin dibine koyduk :):) Bizde de kp tutturdu benim ismimi koyucaksınız diye. Bende tabi tabi dedim. :):)[/QUOTE]

ne alaka ya yaşayan insanın ismini nden koyucaksınız çok komik yani :)

canım ne güzel ya ben de normal doğumu cok istiyorum inşallah hayırlısıyla olur :)

Ah cnm çok saol,dün akşam muhabbetin dibine koyduk :):) Bizde de kp tutturdu benim ismimi koyucaksınız diye. Bende tabi tabi dedim. :):)

ne alaka ya yaşayan insanın ismini nden koyucaksınız çok komik yani :)[/QUOTE]

Ay dimi yaaa,çok komikler,tam böyle yaşlı inadındalar. Gönüllerini kırmadan nasıl söyliceksin bilemiyorsun,illa hep bir baskıları bir karışmaları var,bir rahat bırakalım ne isterlerse yapsınlar yoooook.

Cok sevindim bi paşamız daha geliyor ,benim bebişim hep uyudu ultrason boyunca uyandıramadık tek el salladı babasına hooopyine uyudu ,15 şubatı bekliycez

Hahaha, ben gitmeden bayağ önce hurma yedim,galiba şeker onları hareketlendiriyor, sende bir dahakine dene istersen, ay çok değişikti, hareket edip duruyordu,yerinde duramıyordu. Çok oynak olcak bu diyorum. Eşimde diyorki oynamıyo o yaaa, sen ultrasonda öyle görüyorsun diyo, doktorda hemen savundu beni yok diyor annemiz doğru görüyor,maşallah çok hareketli dedi. Kafayı oraya atıyor,ultrasona bakıyor son poposunu dönüyor,ayaklarıyla bir sıçrıyor allahım yaa dedim ne büyük mucizesin...

günaydın kızlarrr geçmişi okumaktan gözlerimböyle oldu :)

nymeria-burcu cinsiyeti öğrenmişsiniz hadi gözün aydın canım oğluş geliyomuş

bu arada gözün için geçmiş olsun inşallah düzelir..

gravity doğum hakkında anlattıkların aynı canım seninle çoğu şeyimiz tutuyo valla :)

kızlar bu arada çatlak kremi ben bepanthen in çatlak kremini kullanmıştım ama çatlak tamamen genetiksel bişey bilginiz olsun

Valla ne güzel olmuş,epidurala gerek bile kalmamış desene. Allah herkese kolay doğum nasip etsin,

Günaydın Canımcım.

Ah cnm çok saol,dün akşam muhabbetin dibine koyduk :):) Bizde de kp tutturdu benim ismimi koyucaksınız diye. Bende tabi tabi dedim. :):)

Oğlum doğmadan kvdem çok istedi rahmetli kaderimin adını koyalım diye ne ağlamıştım sinirim bozulmuştu şimdi ki aklım olsa görürsem söylerim derdim

Ayy o rezilligi geçen gün ben yaptim alış veriş yaptım kasadayim. Hamileyim ya hep gözüme hamileler ilişiyor . Kadının bildiğin hamile gibi karni var onu da geçtim gömleğinin alttan 3 düğmesi açık. Bende dışarıda çok dolasayım başlarım önümü açmaya düğmeleri açmaya. Bende gayri ihtiyari kaç aylik dedim hamile Değilim demez mı allahtan işlem bitmisti hemen kactim

Çok saol canım,

Benim hurafeler tuttu bu arada, sürekli tatlı yiyorum ekşi ağzıma süremiyorum diyordum. Erkek çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…