- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
İnşallah beter olursunhehehe
Evet ya tatlıya baya bi dikkat etsem artık iyi olur
Normalde hiç sevmezdim Miğdemi bulandırırdı . Biliyormusun. Heleki şerbetli tatlılar ıyyykk yapardım , şimdi içine düşüyorum hayret
Cinsiyet konusundada hurafe işler çok canım
Maksat eğlence. Ama yumoş dönemi öncesi birliktelik kız olma olasılığı fazla olduğuna inanıyorum
Cok sevindim bi paşamız daha geliyor ,benim bebişim hep uyudu ultrason boyunca uyandıramadık tek el salladı babasına hooopyine uyudu ,15 şubatı bekliycezÇok şükür bizde iyiyiz cnm. Doktordan geldim şimdi. Tospiğimsıçrayıp duruyor yerinde duramıyor.
Çok iyi çokkk, kızlar bomba geliyor, doktorum büyük ihtimal erkek dediiiiii. Çok uğraştı çok çevirdi GÖRDÜ.
Gittim gittimhepsini sordum.
Gittim gittim, dermotolojiye gönderiyor. Beğenmedim bunları dedi. Acil görünücem.
Önceden kasıktan bakıyordu.şimdi göbeğimden baktı nerdeyse çıkmış yukarı dedi beni görünce zaten. Bu arada ultrasonda yerinde durmuyor fır fır Dönüyor.benim hissettiğim seğrime doğruymuş.doktorada dedim. Hissedebilirsiniz seğrime dedi.
Bellii oldu mu cinsiyetAyy serbetlileri ben de hic sevmiyorummm.. Hala da sevmiyormmmama evet dikkatli tuketmek lazm.. Kilolari falan gectm beebginin sagligi aklina gelsn hep.. Ben de tam tuzcu eksici oldm ama tuz da zarar ben de onu azaltiyorm sisip giderm mazallahh
Yumos donemi ne giz
Ben kullaniyorum kremden de memnunum ama arada yaglarda aliyorumYaaaaa. Mustela çatlak kremi kullananlar var mı?
Kızlar bu arada biliyorum bu haftalarda bebeği hissetmek zor evet ama ben,göbeğimin üstünde(Zaten yukarı çıkmış) hep seyirme hissediyorum. Deride değil ama derinden geliyor çok belli. Bağırsakların çok üstünde gaz olma ihtimali hiç yok. Ben normalde gaz hareketlerini bile hissedebilen bir insanımdır.
Yaaaaa. Mustela çatlak kremi kullananlar var mı?
Kızlar bu arada biliyorum bu haftalarda bebeği hissetmek zor evet ama ben,göbeğimin üstünde(Zaten yukarı çıkmış) hep seyirme hissediyorum. Deride değil ama derinden geliyor çok belli. Bağırsakların çok üstünde gaz olma ihtimali hiç yok. Ben normalde gaz hareketlerini bile hissedebilen bir insanımdır.
günaydınlar bende durumlar aynı sizler nasılsınız?
Benim ilk hamileliğimde oğlum 4-5 aydan sonra karnım büyüdükçe yukarıda top şeklini almaya başlamıştı. 7-8 aylıkken de karnım aşağıya doğru sarkmaya başlamıştı.Tabi bu biraz da fiziksel yapıyla ilgili olabilir.Ben ilk hamileliğimde 53 kilo ile başlamıştım. Şu anda da 54 kiloyum hamileliğim ilerledikçe karnım yayılmadı, vücudum karnımın içine top yerleştirmiş gibi durdu. Seyirme, kayma bunları 16.haftadan itibaren hissetmeye başlamıştım. Ama tekmelemeleri sanırım 20.haftadan itibaren net hissetmiştim. 39 haftalıkken de normal doğum yaptım. Sancılarımı evde çektim acı eşiğim yüksek ya da genç kızlığımda regl sancıları çok yaşadığım için bende normal bir durum halini almıştı:)hastaneye gittiğimde 9 cm açılmam vardı.
Herkesin vücut sistemi farklıdır. Bir çoğumuz düşük yaparak aramızdan ayrıldı. Birbirimiz içinde tahminler, fikirler üretiyoruz ama doktorlar bile bazen sebebini çözemiyorlar.ve hamileliği boyunca herkes farklı duygular içinde oluyor. O yüzden ben açıklama yaparken her zaman genel olarak bu böyledir demek yerine ben bunu yaşadım demeyi tercih ederim.
ilk hamileliğimde lierac, Kakao yağı ve bebe yağı kullanmıştım. ama bunlara biraz geç başlamıştım ve yine de çatlak oluşmuştu. Gerçi çatlak oluşumu biraz da genetikmiş.
Ah cnm çok saol,dün akşam muhabbetin dibine koyduk :):) Bizde de kp tutturdu benim ismimi koyucaksınız diye. Bende tabi tabi dedim. :):)
Cok sevindim bi paşamız daha geliyor ,benim bebişim hep uyudu ultrason boyunca uyandıramadık tek el salladı babasına hooopyine uyudu ,15 şubatı bekliycez
nymeria-burcu canım sen ikkili testi yaptın mı?
günaydınlar bende durumlar aynı sizler nasılsınız?
Benim ilk hamileliğimde oğlum 4-5 aydan sonra karnım büyüdükçe yukarıda top şeklini almaya başlamıştı. 7-8 aylıkken de karnım aşağıya doğru sarkmaya başlamıştı.Tabi bu biraz da fiziksel yapıyla ilgili olabilir.Ben ilk hamileliğimde 53 kilo ile başlamıştım. Şu anda da 54 kiloyum hamileliğim ilerledikçe karnım yayılmadı, vücudum karnımın içine top yerleştirmiş gibi durdu. Seyirme, kayma bunları 16.haftadan itibaren hissetmeye başlamıştım. Ama tekmelemeleri sanırım 20.haftadan itibaren net hissetmiştim. 39 haftalıkken de normal doğum yaptım. Sancılarımı evde çektim acı eşiğim yüksek ya da genç kızlığımda regl sancıları çok yaşadığım için bende normal bir durum halini almıştı:)hastaneye gittiğimde 9 cm açılmam vardı.
Herkesin vücut sistemi farklıdır. Bir çoğumuz düşük yaparak aramızdan ayrıldı. Birbirimiz içinde tahminler, fikirler üretiyoruz ama doktorlar bile bazen sebebini çözemiyorlar.ve hamileliği boyunca herkes farklı duygular içinde oluyor. O yüzden ben açıklama yaparken her zaman genel olarak bu böyledir demek yerine ben bunu yaşadım demeyi tercih ederim.
ilk hamileliğimde lierac, Kakao yağı ve bebe yağı kullanmıştım. ama bunlara biraz geç başlamıştım ve yine de çatlak oluşmuştu. Gerçi çatlak oluşumu biraz da genetikmiş.
Günaydın Canımcım.
Ah cnm çok saol,dün akşam muhabbetin dibine koyduk :):) Bizde de kp tutturdu benim ismimi koyucaksınız diye. Bende tabi tabi dedim. :):)
Aynen sabah iyi öğlen az akşam 6 aylık oluyo gazdan bide normalde de göbeğim vardır hemde gergin katlı değil o yüzden hamile kalmadan öncede hep sorarlardı aaaaaaa hamilemisin diye gıcık durum hem zayıf hem göbekli olmak
Çok saol canım,günaydın kızlarrr geçmişi okumaktan gözlerimböyle oldu :)
nymeria-burcu cinsiyeti öğrenmişsiniz hadi gözün aydın canım oğluş geliyomuş
bu arada gözün için geçmiş olsun inşallah düzelir..
gravity doğum hakkında anlattıkların aynı canım seninle çoğu şeyimiz tutuyo valla :)
kızlar bu arada çatlak kremi ben bepanthen in çatlak kremini kullanmıştım ama çatlak tamamen genetiksel bişey bilginiz olsun
inşallah Allah gönlününe göre verir canım hepimiz güzel doğumlar yaşarız. Bu arada ben özellikle doğuma yakın çok yürüyüş yaptım bu da açılmamı kolaylaştırdı..canım ne güzel ya ben de normal doğumu cok istiyorum inşallah hayırlısıyla olur :)
günaydın kızlar uykusuzluktan ölüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?