2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
inşallah Allah gönlününe göre verir canım hepimiz güzel doğumlar yaşarız. Bu arada ben özellikle doğuma yakın çok yürüyüş yaptım bu da açılmamı kolaylaştırdı..

Doğuma yakın yürüyüş mu ben dokuz ay koşu beygiri gibi yürüdüm 19 saatte zorla açılma oldu . Gece 12 de hastaneye yatıp ertesi aksam saat 20.30 da 42.haftada suni sanci yla normal doğum yaptım.

Valla ne güzel olmuş,epidurala gerek bile kalmamış desene. Allah herkese kolay doğum nasip etsin,
amin inşallah. epidurala gerek kalmamıştı:) doktorumu çağırdılar gece 3-4 civarıydı o gelene kadar bebeğimin daha da aşağı inmesi için pilates topunun üstünde zıplattılar, lağman yaptılar ve sonrasında doktorum geldi. aslında doğumu gece yapmam bir bakıma iyi oldu kimse yoktu hastane oldukça sessizdi.:)

Çok yorgunum haftasonu yoğun geçti. Dünde dışarısı vs si derken yine ayakta çok kaldım. Birde tam Size Son mesajı yazdıktan sonra tüm yediklerimi çıkardım. ŞuAn çok halsizim ,dizlerim agriyor,yarın yine yola cikicam bitirmem gereken işler var

ne alaka ya yaşayan insanın ismini nden koyucaksınız çok komik yani :)

Ay dimi yaaa,çok komikler,tam böyle yaşlı inadındalar. Gönüllerini kırmadan nasıl söyliceksin bilemiyorsun,illa hep bir baskıları bir karışmaları var,bir rahat bırakalım ne isterlerse yapsınlar yoooook.

Hahaha, ben gitmeden bayağ önce hurma yedim,galiba şeker onları hareketlendiriyor, sende bir dahakine dene istersen, ay çok değişikti, hareket edip duruyordu,yerinde duramıyordu. Çok oynak olcak bu diyorum. Eşimde diyorki oynamıyo o yaaa, sen ultrasonda öyle görüyorsun diyo, doktorda hemen savundu beni yok diyor annemiz doğru görüyor,maşallah çok hareketli dedi. Kafayı oraya atıyor,ultrasona bakıyor son poposunu dönüyor,ayaklarıyla bir sıçrıyor allahım yaa dedim ne büyük mucizesin...[/QUOTE]
Bide hurma deniyim bizim miskine

Allah kolaylık versin canım
Allah'a emanetsiniz

Doğuma yakın yürüyüş mu ben dokuz ay koşu beygiri gibi yürüdüm 19 saatte zorla açılma oldu . Gece 12 de hastaneye yatıp ertesi aksam saat 20.30 da 42.haftada suni sanci yla normal doğum yaptım.
o zaman kaderben ilk 4-5 ay hiç yürümüyordum. şekerim yüksek çıkmıştı doktor yürüyüş yapıyor musun diye sorunca 5 dk evden işe gidene kadar yürüyorum demiştim dalga geçmişti. Sonra akşamları doğuma kadar yarım saat 45 dk yürümeye başladım.

Ay çok güzel valla, rahat bir doğum ve huzurlu bir doğum.Gerçekten ortamın sessiz olmasıda çok önemli,artık hastaneler o kadar kalabalık ki,ben kalabalıkta acayip stres oluyorum. Sakin olamıyorum. İns benimde böyle güzel bir doğumum olur. Annem 3 doğum yapmış diyorki,hepinizi yolda doğurdum,inş benim gibi olursunuz. :)

Dikkat et kendine,kusunca insan zaten daha bi kötü oluyor. Ben de dün herşey süper giderken, bir kustum akşam saati,sonra kendime gelemedim. Tansiyonu falan oynuyo insanın,en güzeli yatıp uyumak aslında.

Olur mu ben etiketledim yazdım seni okudun mu diye
devam edicekmisin yoksa çıkıyormusun canım
ona göre hak geçmesin senin yerine başkaları okudu
Ulaştım birine oradan mesajlaşıyoruz sorun yok bende etiket flan hiç bir bildirim gelmiyo tesadüf görüyorum.

Saol canım vallahi bugün iyiyim bulantım azaldı Allah'a bin şükür .Gebişliğin bir tadını çıkartamadık topik olarak şu günleri atlatsak da tadını çıkartsak

İnş atlatırız bir an önce canım,benimde umudum büyük,dün doktorum ayrıca bir ilaç verdi. Artık kusmanı ve ekşimeni önlicek mide koruyucu dedi. İlaçı bugun aldım,yarın sabahtan kullanmaya başlayacağım,inş faydasını görürüm. Bazen çok iyiyim ama bazende öyle bir kötüyüm ki. Mahfediyor mide bizi.

Saol canım vallahi bugün iyiyim bulantım azaldı Allah'a bin şükür .Gebişliğin bir tadını çıkartamadık topik olarak şu günleri atlatsak da tadını çıkartsak

İnş atlatırız bir an önce canım,benimde umudum büyük,dün doktorum ayrıca bir ilaç verdi. Artık kusmanı ve ekşimeni önlicek mide koruyucu dedi. İlaçı bugun aldım,yarın sabahtan kullanmaya başlayacağım,inş faydasını görürüm. Bazen çok iyiyim ama bazende öyle bir kötüyüm ki. Mahfediyor mide bizi.

Günaydın sabah şekerleri!

Bugün bende temizlik var, sözüm ona kadın geliyo ama dün gece 12'ye kadar hazırlanması sürdü yok yemeğiydi yok aman ütüler kalmasındı.. sabah sürünerek kalktım

bu aralar bi ağırlaşmış hissediyorum kendimi, kilo almadım ama hareketlerim penguenlerinkine benzedi, ufaktan canımı sıkıyo bu kadar erken pelte olmak, biraz spor yapsam diyorum ama çok geç çıkıyorum işten, nasıl olacak bilemiyorum

siyahmiyah ya su salgın beni de çok korkutuyor 2 haftasonra yurtdışına çıkıcam bi de. su sinek kovarları kullansak o da kimyasaldır herhalde

uzun kollu giysiler, pantolonlar giymeye gayret et, bir de bitkisel sinek kovucular var defansın chicco'nun falan onlara bi bak istersen

çok dikkat et kendine sağ sağlim gel inşallah

Arkadaslar ankarada iyi bir kadin dogumcu ariyoruz arkadasim icin yeni tasindi ankaraya bilmiyo hic bi yeri yeni hamile o da ankaradan olaniniz varsa yardimci olur musunuz

arkadaşın nerde oturuyo bilmiyorum ama ben çukurambardaki Koru hastanesinde ümit korucuoğlu'na gidiyorum, şimdilik memnunum ama daha önce de yazmıştım, bi arkadaşım çok korkunç hikayeler anlattı hastaneyle ilgili o yüzden tavsiye ediyorum diyemiyorum

galiba biraz kısmetle bu işler, varsa başına gelecek bi iş, nerde olsan geliyo özel devlet farketmiyo

Eki Görüntüle 1760277 Kızlar benim göbek davul gibi yaa 5 aylık gibi sizde böylemisiniz?

oh maşallah benim pek yok gibi henüz, heyecanla bekliyorum çıkmasını

kızlar az önce doktora göründüm gebelik kolestazı olmuşum. kaşıntılarım ondanmış. ara ara tekrarlarmış. nemlendirici ve 3 gün kullanacağım bir merhem verdi

geçmiş olsun, iyi ki doktora gitmişsin hemen çaresini bulmuş ne güzel

ben de normal istiyorum ama ilk olduğu için biraz ilgi göstersinler diyorum özelde de normal doğum yanlısı doktorlar var, benim doktorum da aksi bi durum olmadıkça normal olsun dedi, kısmet bakalım hayırlısıyla sağlıkla kucaklayalım da nasıl olduğu fark etmez

çok geçmiş olsun, çabucak geçer umarım

ay çok güldüm aynısı benim de başıma geldi ama roller değişikti
yazın tatilden dönüyoruz, üzerimde boydan bol bi elbise var, bi de yemiş içmişim göbek çıkmış iyice
dedim uçağa binmeden bi tuvalete gideyim, gitmez olaydım, tam göbeğimin olduğu yerden üstümü bi güzel ıslattım
neyse valizleri verme sırası bize geldi, ben de elimle bi yandan ıslak yeri tutuyorum hem görünmesin hem de biran önce kurusun diye
işlemlerimizi yapan kızcağız "bebekle seyehat ediyosunuz galiba, ne güzel, doktor raporunuzu görebilir miyim" dedi
dedim yok ben sadece şişkoyum kızcağız çok utanmıştı ama dedim nolur üzülmeyin belki de Allah söyletti, çok istiyoruz biz. gerçi o ay da tutturamadık, kısmet bi kaç ay sonrayaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…