Bellii oldu mu cinsiyet
hadi bakalım canım hayırlı güzel sonuçlarla gel inşallah :)Bu perşembe günü canım randevum.
inşallah Allah gönlününe göre verir canım hepimiz güzel doğumlar yaşarız. Bu arada ben özellikle doğuma yakın çok yürüyüş yaptım bu da açılmamı kolaylaştırdı..
amin inşallah. epidurala gerek kalmamıştı:) doktorumu çağırdılar gece 3-4 civarıydı o gelene kadar bebeğimin daha da aşağı inmesi için pilates topunun üstünde zıplattılar, lağman yaptılar ve sonrasında doktorum geldi. aslında doğumu gece yapmam bir bakıma iyi oldu kimse yoktu hastane oldukça sessizdi.:)Valla ne güzel olmuş,epidurala gerek bile kalmamış desene. Allah herkese kolay doğum nasip etsin,
bende dün gece öyle oldum ya saat 3 de uyandım ve uyuyamadım şimdi başım ağrıyorgünaydınnnn.. bende ölüyorum.. Gece yarısı kalkıp saat 1 - 2 -3 de sonra uyuyamıyorum bir kaç saat.. Yemek yiyorum o arada birde..
ne alaka ya yaşayan insanın ismini nden koyucaksınız çok komik yani :)
Allah kolaylık versin canımÇok yorgunum haftasonu yoğun geçti. Dünde dışarısı vs si derken yine ayakta çok kaldım. Birde tam Size Son mesajı yazdıktan sonra tüm yediklerimi çıkardım. ŞuAn çok halsizim ,dizlerim agriyor,yarın yine yola cikicam bitirmem gereken işler var
Doğuma yakın yürüyüş mu ben dokuz ay koşu beygiri gibi yürüdüm19 saatte zorla açılma oldu . Gece 12 de hastaneye yatıp ertesi aksam saat 20.30 da 42.haftada suni sanci yla normal doğum yaptım.
maşallah kimse bişey yazmayınca bende gerek yok heralde diye düşündüm
Ay çok güzel valla, rahat bir doğum ve huzurlu bir doğum.Gerçekten ortamın sessiz olmasıda çok önemli,artık hastaneler o kadar kalabalık ki,ben kalabalıkta acayip stres oluyorum. Sakin olamıyorum. İns benimde böyle güzel bir doğumum olur. Annem 3 doğum yapmış diyorki,hepinizi yolda doğurdum,inş benim gibi olursunuz. :)amin inşallah. epidurala gerek kalmamıştı:) doktorumu çağırdılar gece 3-4 civarıydı o gelene kadar bebeğimin daha da aşağı inmesi için pilates topunun üstünde zıplattılar, lağman yaptılar ve sonrasında doktorum geldi. aslında doğumu gece yapmam bir bakıma iyi oldu kimse yoktu hastane oldukça sessizdi.:)
Dikkat et kendine,kusunca insan zaten daha bi kötü oluyor. Ben de dün herşey süper giderken, bir kustum akşam saati,sonra kendime gelemedim. Tansiyonu falan oynuyo insanın,en güzeli yatıp uyumak aslında.Çok yorgunum haftasonu yoğun geçti. Dünde dışarısı vs si derken yine ayakta çok kaldım. Birde tam Size Son mesajı yazdıktan sonra tüm yediklerimi çıkardım. ŞuAn çok halsizim ,dizlerim agriyor,yarın yine yola cikicam bitirmem gereken işler var
Olur mu ben etiketledim yazdım seni okudun mu diyemaşallah kimse bişey yazmayınca bende gerek yok heralde diye düşündüm
Saol canım vallahi bugün iyiyim bulantım azaldı Allah'a bin şükür .Gebişliğin bir tadını çıkartamadık topik olarak şu günleri atlatsak da tadını çıkartsaksiyahmiyah canım sen nasılsın bugün,mesajları beğenip kaçtın,selam ver kız :):)
ThankfulNovember sen nasılsın bugun canım.
Ulaştım birine oradan mesajlaşıyoruz sorun yokOlur mu ben etiketledim yazdım seni okudun mu diye
devam edicekmisin yoksa çıkıyormusun canım
ona göre hak geçmesin senin yerine başkaları okudu
Saol canım vallahi bugün iyiyim bulantım azaldı Allah'a bin şükür .Gebişliğin bir tadını çıkartamadık topik olarak şu günleri atlatsak da tadını çıkartsak
Saol canım vallahi bugün iyiyim bulantım azaldı Allah'a bin şükür .Gebişliğin bir tadını çıkartamadık topik olarak şu günleri atlatsak da tadını çıkartsak
siyahmiyah ya su salgın beni de çok korkutuyor 2 haftasonra yurtdışına çıkıcam bi de. su sinek kovarları kullansak o da kimyasaldır herhalde
Arkadaslar ankarada iyi bir kadin dogumcu ariyoruz arkadasim icin yeni tasindi ankaraya bilmiyo hic bi yeri yeni hamile o da ankaradan olaniniz varsa yardimci olur musunuz
Eki Görüntüle 1760277 Kızlar benim göbek davul gibi yaa 5 aylık gibi sizde böylemisiniz?
kızlar az önce doktora göründüm gebelik kolestazı olmuşum. kaşıntılarım ondanmış. ara ara tekrarlarmış. nemlendirici ve 3 gün kullanacağım bir merhem verdi
Ben de her anne gibi normal doğurma taraftarıyım ama özel de doktorlar beklemeye bile dayanamıyorlarmış, devlette ölsen de bakmıyorlarmış, ben de aşırı ilgi görmeden nopnormal doğurmayı hayal kuranlardanım...
Eki Görüntüle 1760569 Gözlerim bu halde kızlar.
Ayy o rezilligi geçen gün ben yaptimalış veriş yaptım kasadayim. Hamileyim ya hep gözüme hamileler ilişiyor . Kadının bildiğin hamile gibi karni var onu da geçtim gömleğinin alttan 3 düğmesi açık. Bende dışarıda çok dolasayım başlarım önümü açmaya düğmeleri açmaya. Bende gayri ihtiyari kaç aylik dedim hamile Değilim demez mı allahtan işlem bitmisti hemen kactim
siyahmiyah canım sen nasılsın bugün,mesajları beğenip kaçtın,selam ver kız :):)
ThankfulNovember sen nasılsın bugun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?