Canım ben burda yazılanların çoğunu anlamıyorum açıkcası. Sağ sol bitti şimdi aşa yukarı mı çıktı bideYaf kızlar yazmışta dikkatimi çekti benim iyice , şimdi Bebek aşağıda olup oğlu doğmuş olan yokmu aramızda . İla yukarda mı olmalı
Allahım inşallah bu tez yanlıştır
Hiç beğenmedi, hemen dermotolojiye gidiyorsun yarın dedi. Sonuca göre konuşucaz. Ya Alerjik birşey var dedi uda başka bişi.ben karaciğerinden şüpheleniyorum dedi.yarın randevu bulabilirsem görünücem
Amin cnm çok teşekkür ederim,ben normalde regl takviminde. 1 hafta geri gidiyordum. Şimdide regl tarihini yakalamış nerdeyse 2 gün eksik onuda tamamlıcak görünüyor, tam 12+0 ım şuanda, torpil 6 cme yakın. Bacaklarını saymıyoruz bile, nasıl sıçrıyor ayaklarla görmeniz lazım. Çok tatlıydı eşşek.
Ay vallacnm iyimidir gitmişim. Doktor kendi muayanesine geçiyormuş yoksahaberim olmıcaktı. Özel güçler bana resmen git dedinumu akşam. Evirdi çevirdisaolsun 15 dk izledi gördük sonu da pipiyi. Ilk çocukbenim. Yüzüm içinde doktora görünmem Şart. Kustuğum için bir arkadaştademişti kılcal damarların zorlandığı için patlamışdiye. Doktorda aynı kanıda. Asil vahim durum göğüslerdeki kaşıntıda. Son zamanda sütyen değiştirdin mi dedi. Evet dedim büyüdüler diye gittim en pahalısını. Aldım. Büyük ihtimal onun kumaşı dokundu dedi. Alerjik olduğunudüşünüuor. O yuzden dermotolojiye görünmem Şart. Ne vitamin yazacağına da o zaman karar vericek.artık12 haftayı geçtiğimiz için kusmayı önleyecek ilaçlar verdi, midemin ekşimesinide geçirecekmiş. İnşdedim o ızdırapbiter.
Canım ben burda yazılanların çoğunu anlamıyorum açıkcası. Sağ sol bitti şimdi aşa yukarı mı çıktı bidebi de nub diye bişe var onu hele hiç anlamış diilim
Çok bilmişlik gibi olmasın da benim yaşadığım okuduğum bildiğim kadarıyla Bebek 20.hafta civarına kadar göbek deliğinin altında olur. Yukarısı neresi Allah aşkına?? Emine bacım ben oğlanın cinsiyetini öğrendiğimde leğen kemiklerimin ortasına denk gelen yerden bakmıştı. Artık aşa mı yukarı mı sen karar ver
Ay öyleleri ya bakma, ben doktorumu çok seviyorum. Uzun zamandır ona görünüyorum. Şimdi yeni muayenesinde ordan devam edıcez, hastane ile işimiz kalmadı. Daha da iyi oldu valla..Hadi hayırlısı Can'ım , göğsün ve yüzündekiler için inş kötü bişey çıkmaz. Sadece alerjiktir takma.
Ne iyi doktormuş ben hastanede birine denk geldim Ense kalınlığında resmen inadım inattı . Daha sedyeye oturmadan olmaz cinsiyetti göremem dedi , tahmin diyorum yok diyor gıcık şey :)))
Sorun değil cnm ilk kız bunu da kız hissediyorumbugun doktorda çok uğraştı gorebilirmiyiz diye ama hareket etmedi hiç ben 12 haftaligim cnm sen kaç haftaliksin bide doktor genelde sağdan baktı hep
Hayırlısi olsun allah bagislasin tamamına erdirsin inşallah herkes bebeğini sıçrıyor oynuyor hareketli goruyor benimki gayet sakindiAllah bağışlasın Can'ım ikisinide.
Biz 13+3 olduk canım
Banada hep sağdan bakıyor bakalım hayırlısı artık
Canım ben burda yazılanların çoğunu anlamıyorum açıkcası. Sağ sol bitti şimdi aşa yukarı mı çıktı bidebi de nub diye bişe var onu hele hiç anlamış diilim
Çok bilmişlik gibi olmasın da benim yaşadığım okuduğum bildiğim kadarıyla Bebek 20.hafta civarına kadar göbek deliğinin altında olur. Yukarısı neresi Allah aşkına?? Emine bacım ben oğlanın cinsiyetini öğrendiğimde leğen kemiklerimin ortasına denk gelen yerden bakmıştı. Artık aşa mı yukarı mı sen karar ver
Hayırlısi olsun allah bagislasin tamamına erdirsin inşallah herkes bebeğini sıçrıyor oynuyor hareketli goruyor benimki gayet sakindi
Benimkide okadar çikolata yememe rağmen yan gelmiş uzanıyordu uyanık olmasına rağmen , ayakları yukarı dikmiş durmadan kafasını kaşıyordubitli bir Bebek diyede çok güldük
benimkide öyleydi elinin biri kafasindaydi keyfi yerindeydi yanı
Bende öyle diyorum tembelmi olcak nedir ben takvim yaptım sanıyordum gozukmuyomu:))))) demeki ikimizinkide acık hantal :) keyiflerine düşkün :))
Kendine takvim yapsana Can'ım kaç haftalık olduğunu görürüz
Bende öyle diyorum tembelmi olcak nedir ben takvim yaptım sanıyordum gozukmuyomu
Yok görmüyorum kendinde telden giriyorum ondanmiki olmadiYok ben görmüyorum. Sen görüyormusun takvimsende görünüyomu gerçekten ??
nymeria-burcu gözün aydın...
Gobegin asagisi yukarısı konusulmus ilahi Size o bu aylar için değil ilerki zamanlar için en az 5 te 6 da göbekler iyice çıkınca kız asagida durur fln derler.Cinsiyet ler ogrenilsede konular iyice carpitilmasa
Yok görmüyorum kendinde telden giriyorum ondanmiki olmadi
Olduğu simdi
Geçmiş olsun önemli birşey yoktur inşallah. Pihtilasma iğnesi falan kullaniyormusun. Darısı bize ya en son 8 hafta 4 gunlukken görmüştük:) heyecan yaptim hareketlerini görürüz insallahHiç beğenmedi, hemen dermotolojiye gidiyorsun yarın dedi. Sonuca göre konuşucaz. Ya Alerjik birşey var dedi uda başka bişi.ben karaciğerinden şüpheleniyorum dedi.yarın randevu bulabilirsem görünücem
Amin cnm çok teşekkür ederim,ben normalde regl takviminde. 1 hafta geri gidiyordum. Şimdide regl tarihini yakalamış nerdeyse 2 gün eksik onuda tamamlıcak görünüyor, tam 12+0 ım şuanda, torpil 6 cme yakın. Bacaklarını saymıyoruz bile, nasıl sıçrıyor ayaklarla görmeniz lazım. Çok tatlıydı eşşek.
Ay vallacnm iyimidir gitmişim. Doktor kendi muayanesine geçiyormuş yoksahaberim olmıcaktı. Özel güçler bana resmen git dedinumu akşam. Evirdi çevirdisaolsun 15 dk izledi gördük sonu da pipiyi. Ilk çocukbenim. Yüzüm içinde doktora görünmem Şart. Kustuğum için bir arkadaştademişti kılcal damarların zorlandığı için patlamışdiye. Doktorda aynı kanıda. Asil vahim durum göğüslerdeki kaşıntıda. Son zamanda sütyen değiştirdin mi dedi. Evet dedim büyüdüler diye gittim en pahalısını. Aldım. Büyük ihtimal onun kumaşı dokundu dedi. Alerjik olduğunudüşünüuor. O yuzden dermotolojiye görünmem Şart. Ne vitamin yazacağına da o zaman karar vericek.artık12 haftayı geçtiğimiz için kusmayı önleyecek ilaçlar verdi, midemin ekşimesinide geçirecekmiş. İnşdedim o ızdırapbiter.
Valla gece gece çok güldüm ben ,
İyice herşeyi birbirine karıştırdık .sapıttık yaa iyice Hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?