2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yaf kızlar yazmışta dikkatimi çekti benim iyice , şimdi Bebek aşağıda olup oğlu doğmuş olan yokmu aramızda . İla yukarda mı olmalı
Allahım inşallah bu tez yanlıştır
Canım ben burda yazılanların çoğunu anlamıyorum açıkcası. Sağ sol bitti şimdi aşa yukarı mı çıktı bide bi de nub diye bişe var onu hele hiç anlamış diilim
Çok bilmişlik gibi olmasın da benim yaşadığım okuduğum bildiğim kadarıyla Bebek 20.hafta civarına kadar göbek deliğinin altında olur. Yukarısı neresi Allah aşkına?? Emine bacım ben oğlanın cinsiyetini öğrendiğimde leğen kemiklerimin ortasına denk gelen yerden bakmıştı. Artık aşa mı yukarı mı sen karar ver

Hadi hayırlısı Can'ım , göğsün ve yüzündekiler için inş kötü bişey çıkmaz. Sadece alerjiktir takma.
Ne iyi doktormuş ben hastanede birine denk geldim Ense kalınlığında resmen inadım inattı . Daha sedyeye oturmadan olmaz cinsiyetti göremem dedi , tahmin diyorum yok diyor gıcık şey :)))

Ay pisi yaa çok hoşsun.benim yukarı dediğime bakma,benim bel uzunluğum kısa, normaldede kısa boyluyum. Dediğin gibi Göbek altındadır da bana bel kısa olunca mideme çıkmış gibi geliyordur.

Ay öyleleri ya bakma, ben doktorumu çok seviyorum. Uzun zamandır ona görünüyorum. Şimdi yeni muayenesinde ordan devam edıcez, hastane ile işimiz kalmadı. Daha da iyi oldu valla..

Sorun değil cnm ilk kız bunu da kız hissediyorumbugun doktorda çok uğraştı gorebilirmiyiz diye ama hareket etmedi hiç ben 12 haftaligim cnm sen kaç haftaliksin bide doktor genelde sağdan baktı hep

Allah bağışlasın Can'ım ikisinide.
Biz 13+3 olduk canım
Banada hep sağdan bakıyor bakalım hayırlısı artık

Aynen öyle canım.
Ya aslında şöyle olur o ,artık 6-7 aylıktan sonra ve doğuma kadar karnın top gibi yukardaysa erkek yayvan aşağıdaysa kız derler . Tabi buda hurafe ama gerçek olsa bile bukadar erken haftalarda olmaz elbette , herkezin rahimi aynı yerde sonuçta :)) büyücekte o şekil yukarı doğru yada aşağa doğru inecek .
Kız emine ablan kim senin bu arada benim ismimde emine de , benden bahsediyorsun sandım bian

Hayırlısi olsun allah bagislasin tamamına erdirsin inşallah herkes bebeğini sıçrıyor oynuyor hareketli goruyor benimki gayet sakindi

Benimkide okadar çikolata yememe rağmen yan gelmiş uzanıyordu uyanık olmasına rağmen , ayakları yukarı dikmiş durmadan kafasını kaşıyordu bitli bir Bebek diyede çok güldük

nymeria-burcu gözün aydın...
Gobegin asagisi yukarısı konusulmus ilahi Size o bu aylar için değil ilerki zamanlar için en az 5 te 6 da göbekler iyice çıkınca kız asagida durur fln derler.Cinsiyet ler ogrenilsede konular iyice carpitilmasa

Valla gece gece çok güldüm ben ,
İyice herşeyi birbirine karıştırdık .sapıttık yaa iyice Hihihi

Geçmiş olsun önemli birşey yoktur inşallah. Pihtilasma iğnesi falan kullaniyormusun. Darısı bize ya en son 8 hafta 4 gunlukken görmüştük:) heyecan yaptim hareketlerini görürüz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…