2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay valla doğrudiyorsun, iyice manyaklaştım. Benim bugünkü pimpirikliliğimden belliydi böyle olcanı, sonunda kendimi hastanede buldum valla. Öğrendik ama rahatladım. Erkek çıktı bizimki. Ay çok kızdım kendime erkek delisi oldum çıktım ya la.

B Began cnm bebişimiz erkek bizim kısmetse, benide yaz tahtaya

Geçmiş olsun önemli birşey yoktur inşallah. Pihtilasma iğnesi falan kullaniyormusun. Darısı bize ya en son 8 hafta 4 gunlukken görmüştük:) heyecan yaptim hareketlerini görürüz insallah
Yok cnm bende hiçbir sağlık durumu yok. Kan değerlerim bile çok güzel çıkmıştı. Ben normalde duştan çıkınca bile kaşınan biriyimdir. Büyük ihtimal Alerjik.
Ay insan hevesleniyor valla. Gecen hafta baktığımızda 10 haftalıkta hiç oynamıyodu. Canlı gibi gelmiyo o zaman. Ama şimdi hareketlerini görünce .canlı bir hayat var içimde dedim yani.

Aman olmasinda canım. O zaman alerjiktir durumun en yakın zamanda geçer inşallah

İyi geceler sevgili Hamiş anneler
Cinsiyetler ini öğrenen arkadaşlar hayirli uğurlu olsun inş.
Benim gibi öğrenemeyen anneler ise az kaldı heyecanla bekliyoruz yeterki sağlıklı olsunlar ben 14 haftaligim
Yanlız anneler benim elim Ayağım çayır çayır yanıyor cok sıcaklar bunun gibi şikayeti olan varmı

günaydın hanımlar
muhabbetler almış yürümüş :)
Pisikedii benim de lüzumsuz kv erkek istiyor. inşallah yine kız olur diye dua ediyorum ona inat.
kp in adını koyacakmışım. erkek olursa kendi babamın adını koyacağım deyince zoruna gitti.
eee bakacağın yüze tükürmeyeceksin.

nymeria-burcu maşallah darısı bize inşallah :)

Aynen sabah iyi öğlen az akşam 6 aylık oluyo gazdan bide normalde de göbeğim vardır hemde gergin katlı değil o yüzden hamile kalmadan öncede hep sorarlardı aaaaaaa hamilemisin diye gıcık durum hem zayıf hem göbekli olmak

Günaydın Canımcım.

Ah cnm çok saol,dün akşam muhabbetin dibine koyduk :):) Bizde de kp tutturdu benim ismimi koyucaksınız diye. Bende tabi tabi dedim. :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…