- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Ay valla doğrudiyorsun, iyice manyaklaştım. Benim bugünkü pimpirikliliğimden belliydi böyle olcanı, sonunda kendimi hastanede buldum valla. Öğrendik ama rahatladım. Erkek çıktı bizimki. Ay çok kızdım kendime erkek delisi oldum çıktım ya la.nymeria-burcu gözün aydın...
Gobegin asagisi yukarısı konusulmus ilahi Size o bu aylar için değil ilerki zamanlar için en az 5 te 6 da göbekler iyice çıkınca kız asagida durur fln derler.Cinsiyet ler ogrenilsede konular iyice carpitilmasa
Bak buradaki bilgilerde de erkek yukarı kuz aşağı diyor sağ göz sol göz diyorHe oldu
Hayırlı uğurlu olsunşimdi güzel oldu işte Hihi
Cikolata yenince ne oluyor hareket etmesine mi etkisi varBenimkide okadar çikolata yememe rağmen yan gelmiş uzanıyordu uyanık olmasına rağmen , ayakları yukarı dikmiş durmadan kafasını kaşıyordubitli bir Bebek diyede çok güldük
Evet bebiş hareketleniyorCikolata yenince ne oluyor hareket etmesine mi etkisi var
Cikolata yenince ne oluyor hareket etmesine mi etkisi var
Yok cnm bende hiçbir sağlık durumu yok. Kan değerlerim bile çok güzel çıkmıştı. Ben normalde duştan çıkınca bile kaşınan biriyimdir. Büyük ihtimal Alerjik.Geçmiş olsun önemli birşey yoktur inşallah. Pihtilasma iğnesi falan kullaniyormusun. Darısı bize ya en son 8 hafta 4 gunlukken görmüştük:) heyecan yaptim hareketlerini görürüz insallah
İyi geceler cnm sanada tatlı rüyalarBen kaçtım topiği çok karaladım , geçmişi okumaktan çıkamayıp kızacaklar bana valla .
Herkeze iyi geceler . Tatlı bebişli rüyalar
Bak buradaki bilgilerde de erkek yukarı kuz aşağı diyor sağ göz sol göz diyor
Evet bebiş hareketleniyor
Evet usg ye girmeden yarım saat önce çikolata yemek hareketlendirir bebişi canım
Bunu bilmiyordum :) deneyim yemeyi basarabilirsem:) tatli namina lokma yiyemiyorum sevmiyor bebegim sanırımEvet usg ye girmeden yarım saat önce çikolata yemek hareketlendirir bebişi canım
Aman olmasinda canım. O zaman alerjiktir durumun en yakın zamanda geçer inşallahYok cnm bende hiçbir sağlık durumu yok. Kan değerlerim bile çok güzel çıkmıştı. Ben normalde duştan çıkınca bile kaşınan biriyimdir. Büyük ihtimal Alerjik.
Ay insan hevesleniyor valla. Gecen hafta baktığımızda 10 haftalıkta hiç oynamıyodu. Canlı gibi gelmiyo o zaman. Ama şimdi hareketlerini görünce .canlı bir hayat var içimde dedim yani.
O Hipokrat' bilmiyor ya atıyor işte
Benim her iki göğsümde büyük ve gözümde parlak pehh
Ikiz o zaman:)))O Hipokrat' bilmiyor ya atıyor işte
Benim her iki göğsümde büyük ve gözümde parlak pehh
Ikiz o zaman:)))
Iyi geceler canım tatli ruyalar bebesini ruyanda gorKikikiki
Yeter ya çatladım gülmekten . Busefer gerçekten kaçtım
Sohbetinize doyum olmuyor
Yanlız olmadığıma sevindim vallahibi an etraftakileri dinleyince bende terslik var dedim . Sabah erken bu göbeğim yarıya iniyor 3 aylık oluyor akşam 5 aylık hihi
Bende bide çok gaz var ya , hep tuvallete koşuyorumsendede varmı ?
Günaydın Canımcım.günaydıınn
günaydın hanımlar
muhabbetler almış yürümüş :)
Pisikedii benim de lüzumsuz kv erkek istiyor. inşallah yine kız olur diye dua ediyorum ona inat.
kp in adını koyacakmışım. erkek olursa kendi babamın adını koyacağım deyince zoruna gitti.
eee bakacağın yüze tükürmeyeceksin.
nymeria-burcu maşallah darısı bize inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?