2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
12.haftadan sonra multivitamin öneriyorlar, elevit veya decavit diye okudum burada, en azından onlara başlayabilrsin ama tabi kontrole gitmen öncelikli tavsiyem, en kötü aile hekimine başvur, hiç yoktan iyidir
Bakalım ilerleyen haftalarda illa ki gidicem gibi duruyor, teşekkür ett

Kızlar benim bulantılarım artık sabah değil de geceye dönüştü, ne güzel bitiyor artık diye sevinirken tam da :-((((( insanı hayattan soğutuyor şu mide problemi

burrdayııım iyiyim canım, iş güç yine, sen nasıl oldun?

gözün aydın bu arada oğluşun geliyo ay ben de çok heyecanlıyım bakalım ne çıkacak bizim süpriz yumurtadan?

Çok şükür bizde iyiyz allahtan,ay o temizlik olayını bende pazar günü yapıyım dedim. Ama tek başıma öyle bir yüklenmişim ki bel ağrısı tuttu,daha da dedim elimi sürmem,şimdi güvenebileceğim bir bayan arayışındayım.

Ay evet çok sevinçliyiz,dün gece apar topar doktora gittik,diğer şikayetlerim yüzündendi aslında. Ama doktora deyince ben erkek hissediyorum bir baksanıza diye,oda pipiyi buldu

Çok tatlıydı,kocaman olmuş,6 cm olmuş, ayaklarıyla sıçrayıp duruyor,normal zamanımdanda ilerde görünüyor. Bu gidişle ben doğumu Ağustos başına götürücem galiba :):)

Bir an önce sizinkilerde ortaya çıksın inş, hep beraber sevinçle alışveriş yapalım artık. Bu arada kemik yapısı falan aynı babası. Bu kadar benzer yani, suratı aynı uzun ve sivri çeneli,allahım yaaa dedim.

Merhaba kızlar 1 haftadır dayanılmaz diş agrım var hem sag hem sol üst dişlerde sanırım 2 çürügüm var doktorumu aradım 13. Hafta bitmeden dolgu yaptırmazsın dedi daha 9 günüm var ve bu sabah sadece ılık süt içebildim hiçbitsey çigneyemiyorum Sensodyne onarıcı diş macununu kullanmama ragmen bu haldeyim çok kötüyüm

Geçmiş olsun canım senin bebek kalsiyumlarını bitiriyor galiba

Selam ağustos anneleri Dr dan geldim kendi Dr uma randevu alamamistim.başka birine aldim genç bir Dr ama güler yüzlü ilgili .ense olcumu nu aldi .çok hareketliydi bebeğim.biraz vaktini aldi Drun .hhaftasından iki uç gün gerideydi .simdi yakalamis 13 haftayi doldurmusuz.
Tansiyon problemin ilk gebeligimde vardi .onu söyledim.orada ölçüldü 13 e 9 cikti .yuksek cikti .takip altına alindi tansiyinumu sabah öğle aksam olcucem.ona canim sikildi.çok erken cikti .bilgisi olan var mi ne yapabilirim bu durumda .tansiyon hem anne hem bebek için riskli .

Selam ağustos anneleri Dr dan geldim kendi Dr uma randevu alamamistim.başka birine aldim genç bir Dr ama güler yüzlü ilgili .ense olcumu nu aldi .çok hareketliydi bebeğim.biraz vaktini aldi Drun .hhaftasından iki uç gün gerideydi .simdi yakalamis 13 haftayi doldurmusuz.
Tansiyon problemin ilk gebeligimde vardi .onu söyledim.orada ölçüldü 13 e 9 cikti .yuksek cikti .takip altına alindi tansiyinumu sabah öğle aksam olcucem.ona canim sikildi.çok erken cikti .bilgisi olan var mi ne yapabilirim bu durumda .tansiyon hem anne hem bebek için riskli .

Valla benim geçen gün 17 e çıktı limon içtim tehlike taşıdığını bilmiyodum doktor kızdı bana 13/8 dahi olsa arıcaksın beni dedi kesinlikle tuzlu hiç birşey yemiyosun yemeklerden çıkar dedi. Takibe aldı benide adam dondu kaldı tansiyonu görünce hemen bebeğe baktı allahtan bi sıkıntı yok şuan. sıkma canını kafana takınca daha çok çıkıyo ben zaten tuzlu yemiyorum canım çok istiyo o gün çok sinirlendim fırladı öyle takma kafana hiç bişey

Benim luzumsuzlarda öyle hamile olduğumu duyar duymaz hemen erkek yaptılar kendi kendilerine isim koydular sinir oluyorum

Kızlar günaydın bayadır okuyorum sizi bende nasip olursa ağustos annesi olacak gibiyim 11 haftaya girmek üzereyim öncesinde 2 kaybım var şimdi hergün iğne ilaç çok şükür bu zamana geldik 11 şubatt kontrolüm var ben cinsiyet olayına bile giremedim her seferinde tek sırum var kalbi atıyomu iyimi rabbim herkesin bebişini sağlıkla kucağınaalmayı nasip etsin inşşşş

Merhaba arkadasım
Benım de ıkı kaybım var şimdi hamileyim çok şükür ve hergun iğne vuruluyorum kalbı atıyor mu kaygısını anlayabılıyorum hayırlısını versın allahım

Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Can'ım ekmeği Nasıl tüketiyorsun?

Kızlar uzun zamandır bakamadim masaAllah kimileri cinsiyeti öğrenmiş kimileri bebisi hissetmiş bile darısı başımıza inş:) benim şuan tek belirtim çıkan Göbüșum galiba :)
Bu arada ben ikili testi falan yaptırmadım.
Kontrole de haftaya gideceğim inş. Bi devlet bi özel yaptık ama bakalım bu sefer hangisine gideriz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…