tamamdır kuzumUlaştım birine oradan mesajlaşıyoruz sorun yokbende etiket flan hiç bir bildirim gelmiyo tesadüf görüyorum.
Bakalım ilerleyen haftalarda illa ki gidicem gibi duruyor, teşekkür ett12.haftadan sonra multivitamin öneriyorlar, elevit veya decavit diye okudum burada, en azından onlara başlayabilrsin ama tabi kontrole gitmen öncelikli tavsiyem, en kötü aile hekimine başvur, hiç yoktan iyidir
burrdayııımiyiyim canım, iş güç yine, sen nasıl oldun?
gözün aydın bu arada oğluşun geliyoay ben de çok heyecanlıyım bakalım ne çıkacak bizim süpriz yumurtadan?
Geçmiş olsun canım senin bebek kalsiyumlarını bitiriyor galibaMerhaba kızlar 1 haftadır dayanılmaz diş agrım var hem sag hem sol üst dişlerde sanırım 2 çürügüm var doktorumu aradım 13. Hafta bitmeden dolgu yaptırmazsın dedidaha 9 günüm var ve bu sabah sadece ılık süt içebildim hiçbitsey çigneyemiyorum Sensodyne onarıcı diş macununu kullanmama ragmen bu haldeyim çok kötüyüm
bende dün gece öyle oldum ya saat 3 de uyandım ve uyuyamadım şimdi başım ağrıyor
ya bide kaşıntılar var ya mahvoluyorum gece boyunca kaşı kaşı bi hal oldumO uyanip ta uyuyamama bende de var yaa çok kötü
Valla benim geçen gün 17 e çıktı limon içtim tehlike taşıdığını bilmiyodum doktor kızdı bana 13/8 dahi olsa arıcaksın beni dedi kesinlikle tuzlu hiç birşey yemiyosun yemeklerden çıkar dedi. Takibe aldı benide adam dondu kaldı tansiyonu görünce hemen bebeğe baktı allahtan bi sıkıntı yok şuan. sıkma canını kafana takınca daha çok çıkıyo ben zaten tuzlu yemiyorum canım çok istiyo o gün çok sinirlendim fırladı öyle takma kafana hiç bişeySelam ağustos anneleri Dr dan geldim kendi Dr uma randevu alamamistim.başka birine aldim genç bir Dr ama güler yüzlü ilgili .ense olcumu nu aldi .çok hareketliydi bebeğim.biraz vaktini aldi Drun .hhaftasından iki uç gün gerideydi .simdi yakalamis 13 haftayi doldurmusuz.
Tansiyon problemin ilk gebeligimde vardi .onu söyledim.orada ölçüldü 13 e 9 cikti .yuksek cikti .takip altına alindi tansiyinumu sabah öğle aksam olcucem.ona canim sikildi.çok erken cikti .bilgisi olan var mi ne yapabilirim bu durumda .tansiyon hem anne hem bebek için riskli .
Bellii oldu mu cinsiyet
Benim luzumsuzlarda öyle hamile olduğumu duyar duymaz hemen erkek yaptılar kendi kendilerine isim koydular sinir oluyorumgünaydın hanımlar
muhabbetler almış yürümüş :)
@Pisikedii benim de lüzumsuz kv erkek istiyor. inşallah yine kız olur diye dua ediyorum ona inat.
kp in adını koyacakmışım. erkek olursa kendi babamın adını koyacağım deyince zoruna gitti.
eee bakacağın yüze tükürmeyeceksin.
nymeria-burcu maşallah darısı bize inşallah :)
Merhaba arkadasımKızlar günaydın bayadır okuyorum sizi bende nasip olursa ağustos annesi olacak gibiyim 11 haftaya girmek üzereyim öncesinde 2 kaybım var şimdi hergün iğne ilaç çok şükür bu zamana geldik 11 şubatt kontrolüm var ben cinsiyet olayına bile giremedim her seferinde tek sırum var kalbi atıyomu iyimi rabbim herkesin bebişini sağlıkla kucağınaalmayı nasip etsin inşşşş
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar günaydın bayadır okuyorum sizi bende nasip olursa ağustos annesi olacak gibiyim 11 haftaya girmek üzereyim öncesinde 2 kaybım var şimdi hergün iğne ilaç çok şükür bu zamana geldik 11 şubatt kontrolüm var ben cinsiyet olayına bile giremedim her seferinde tek sırum var kalbi atıyomu iyimi rabbim herkesin bebişini sağlıkla kucağınaalmayı nasip etsin inşşşş
Can'ım ekmeği Nasıl tüketiyorsun?Aynen sabah iyi öğlen az akşam 6 aylık oluyo gazdan bide normalde de göbeğim vardır hemde gergin katlı değil o yüzden hamile kalmadan öncede hep sorarlardı aaaaaaa hamilemisin diye gıcık durum hem zayıf hem göbekli olmak
Neren kaşınıyor karnın fln miya bide kaşıntılar var ya mahvoluyorum gece boyunca kaşı kaşı bi hal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?