- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Benimkini söylemedi dün gittim bendeYok canm yazdm da gormemissindir... Gostermiyo bizim yaramazz
Bugün oturdum 2 kotumu hamile pantolonuna çevirdim. :)
Kıyamadıklarıma da kalın lastikle ek düğme ilik yapmayı düşünüyorum.
Valla çocuğu taşıyan sensin ağrı sızı çekende sensin bence annenin hakkıdır isim koymak kv soran yok bizde :) sormamda koydurmam daKızlar bu kvlidelere nasıl uygun bir dille kendi istediğimiz isimleri koymak istiyoruz diyeceğiz yaaa :) islami olarak isim koyarken en büyük hak annenin diye bir şey duydum :0) ama ikna edebilir miyim bilmiyorum.. Bu isim meselesi yüzünden kendim gidip habersiz doğurup ismini tc kimliğine yazdırıp gelesim var sırf :)
Benimkilerin aşamalarını çekmedim ama rehberim şu çalışma oldu. :)Hamarat anne resim eklesene nasıl yaptın
y!! Can'ım bolmuş sana. Geçmiş olsun. Akşam dr a gidicem yazmışsın. Gittin mi? Ne dedi? Ağrı acı veriyor mu?Eki Görüntüle 1760569 Gözlerim bu halde kızlar.
Hmm site linke izin vermiyor. Hamile pantolonu yapımı yazınca "ololi" adında bir blog çıkıyor.Hamarat anne resim eklesene nasıl yaptın
neden kp miş, kendi baban dururken :)Günaydın Canımcım.
Ah cnm çok saol,dün akşam muhabbetin dibine koyduk :):) Bizde de kp tutturdu benim ismimi koyucaksınız diye. Bende tabi tabi dedim. :):)
kp iyi insandı rahmetli ama ismini hiç beğenmiyorum.Benim luzumsuzlarda öyle hamile olduğumu duyar duymaz hemen erkek yaptılar kendi kendilerine isim koydular sinir oluyorum
islam'a göre elbette ana babanın hakkı. kv kp kim oluyormuş da ikna etmek için uğraşıyorsun?Kızlar bu kvlidelere nasıl uygun bir dille kendi istediğimiz isimleri koymak istiyoruz diyeceğiz yaaa :) islami olarak isim koyarken en büyük hak annenin diye bir şey duydum :0) ama ikna edebilir miyim bilmiyorum.. Bu isim meselesi yüzünden kendim gidip habersiz doğurup ismini tc kimliğine yazdırıp gelesim var sırf :)
heryerim dökmüş ve kaşınıyor gebelik kolestazı olmuşumNeren kaşınıyor karnın fln mi
xiexie çok üzüldüm canım ama vardır her şeyde bir hayır Rabbim bilir de biz bilmeyiz inşallah hayırlı güzel evlatların olur ömrün boyunca hep Allah sana en hayırlılarını nasip eder.meraba hanımlar.. ben bebeğimi kaybettim malesef. yeni bir doktor denicem dedm iyi ki de gitmişim çnkü diğer kontrolüme daha vardı. bebek karnımda kalbi durmuştu kan akışı falan durmuş ve 3mm kollarında bacaklarında şişlik oluşmuştu kafasında şişlik daha çok oluşmuş. neyse uzun uzun anlatmaya gerek yok doktor kontrolünde şoku atlattıktan ertesi günü yani dün kürtaj oldum. Rabbim sizlerin evlatlarınızı size bağışlasın inşallah. hayırlı ve sağlıklı bir şeklde doğurun inşallah.. :) ayrıca gittiğim doktor ümraniye santralde Sibel Açıkalın çok çok kaliteli bir doktor. kesnlkle tavsiye ederim o kadr tatlı dilli nazikti ki beni çok güzel bir şeklde teselli etti ve en zor günümü sayesinde kolay bir şeklde atlattım..
Valla benim geçen gün 17 e çıktı limon içtim tehlike taşıdığını bilmiyodum doktor kızdı bana 13/8 dahi olsa arıcaksın beni dedi kesinlikle tuzlu hiç birşey yemiyosun yemeklerden çıkar dedi. Takibe aldı benide adam dondu kaldı tansiyonu görünce hemen bebeğe baktı allahtan bi sıkıntı yok şuan. sıkma canını kafana takınca daha çok çıkıyo ben zaten tuzlu yemiyorum canım çok istiyo o gün çok sinirlendim fırladı öyle takma kafana hiç bişey
Bugün kontrolümüz vardı,ikili test yapıldı,sonuçları yarın verilecek, ense ölçümü yapıldı,çok şükür normaldi
Cinsiyeti Hakkı'nda en ufak yorum yapmadı,randevum da 1 ay sonra :-(
Bu da bizim ultrason görüntümüz ters oldu sanki
Selam kızlar. Bugün kendimi çok yorgun ve uykulu hissediyorum. Hatta yatağa girdim uyuyacam.
Muhabbet baya almış başını gitmiş..geçmişi pek okuyamadım azıcık göz gezdirdim.
xiexie canım geçmişler olsun. Rabbim tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlarla gönlünü kucağını doldursun inşallah.
hayalimsin1 emine sensin ya sana söyledim de abla olayını sen kattın. İstersen abla da derim de aramızda abla denecek kadar bi yaş farkı yok bence senin oğlan kafayı kaşıyosa şimdiden başladı filozof gibi 'dünyaya gelince ne yapsam da bu anamı delletsem' diye düşünmeye
DiaryOfQ canım dini olarak bebeye isim koyma Hakkı babaya aittir. Çocuğa koyulan ismin hesabı babadan sorulacaktır. Ha bu 'baba ne isterse onu koyar' demek değil. Annenin de onay vermesi önemlidir. (Müftülükten edinilen bilgidir bu)
Benimkini söylemedi dün gittim bende
Kızlar bu kvlidelere nasıl uygun bir dille kendi istediğimiz isimleri koymak istiyoruz diyeceğiz yaaa :) islami olarak isim koyarken en büyük hak annenin diye bir şey duydum :0) ama ikna edebilir miyim bilmiyorum.. Bu isim meselesi yüzünden kendim gidip habersiz doğurup ismini tc kimliğine yazdırıp gelesim var sırf :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?