2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar bu kvlidelere nasıl uygun bir dille kendi istediğimiz isimleri koymak istiyoruz diyeceğiz yaaa :) islami olarak isim koyarken en büyük hak annenin diye bir şey duydum :0) ama ikna edebilir miyim bilmiyorum.. Bu isim meselesi yüzünden kendim gidip habersiz doğurup ismini tc kimliğine yazdırıp gelesim var sırf :)

Valla çocuğu taşıyan sensin ağrı sızı çekende sensin bence annenin hakkıdır isim koymak kv soran yok bizde :) sormamda koydurmam da

Günaydın Canımcım.

Ah cnm çok saol,dün akşam muhabbetin dibine koyduk :):) Bizde de kp tutturdu benim ismimi koyucaksınız diye. Bende tabi tabi dedim. :):)
neden kp miş, kendi baban dururken :)

Benim luzumsuzlarda öyle hamile olduğumu duyar duymaz hemen erkek yaptılar kendi kendilerine isim koydular sinir oluyorum
kp iyi insandı rahmetli ama ismini hiç beğenmiyorum.
kv ise bildiğin cadı, eşimden ayırmak çok uğraştı da başaramadı.
bir de ona soran varmış gibi yüzsüz yüzsüz konuşuyor. benimle değil de eşimle tabi.
ben yaklaşık 5 senedir kendisiyle muhatap değilim. gitmem gelmem.

Bu isim koymaya aileler ne karışıyor hiç anlamıyorum.Gebeliği ben yaşıyorum 9 ay ben taşıyorum,en önemlisi eşimle benden olma "bizim" çocuğumuz başkası herhangi birşeye nasıl karışabiliyor,nasıl hak bulabiliyor kendinde hayret!

islam'a göre elbette ana babanın hakkı. kv kp kim oluyormuş da ikna etmek için uğraşıyorsun?
onlar senin değil kocanın ana babası, o yüzden ezilip büzülme. yaşlılar diye saygıda kusur etme yeter.
güzellikle "sağolun ama ben kendi çocuğumun ismini düşünür koyarım. sizden geçti sıra bizde" de.
inatlaşırlarsa "he he" de geç, kimliğe kendi istediğin ismi yazdırınca haber verirsin "isim bu oldu" diye.
böyle kv kp leri boğasım geliyor

xiexie çok üzüldüm canım ama vardır her şeyde bir hayır Rabbim bilir de biz bilmeyiz inşallah hayırlı güzel evlatların olur ömrün boyunca hep Allah sana en hayırlılarını nasip eder.

Bugün kontrolümüz vardı,ikili test yapıldı,sonuçları yarın verilecek, ense ölçümü yapıldı,çok şükür normaldi
Cinsiyeti Hakkı'nda en ufak yorum yapmadı,randevum da 1 ay sonra :-(
Bu da bizim ultrason görüntümüz ters oldu sanki

Neden oluyor anlamadim .limon iyi gelirmi canim. Bugun medical sen tansiyon aleti siparişi verdik .ben de takipteyim .nelere dikkat etmemiz gerekir.hic bu konuda konusmadi dDr.stres Tetikliyor sanirim .uykusuzdum kaçggündür.bbilemiyorum.daha çok erken cikmasi.

Selam kızlar. Bugün kendimi çok yorgun ve uykulu hissediyorum. Hatta yatağa girdim uyuyacam.
Muhabbet baya almış başını gitmiş..geçmişi pek okuyamadım azıcık göz gezdirdim.
xiexie canım geçmişler olsun. Rabbim tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlarla gönlünü kucağını doldursun inşallah.
hayalimsin1 emine sensin ya sana söyledim de abla olayını sen kattın. İstersen abla da derim de aramızda abla denecek kadar bi yaş farkı yok bence senin oğlan kafayı kaşıyosa şimdiden başladı filozof gibi 'dünyaya gelince ne yapsam da bu anamı delletsem' diye düşünmeye
DiaryOfQ canım dini olarak bebeye isim koyma Hakkı babaya aittir. Çocuğa koyulan ismin hesabı babadan sorulacaktır. Ha bu 'baba ne isterse onu koyar' demek değil. Annenin de onay vermesi önemlidir. (Müftülükten edinilen bilgidir bu)

maşallah bebiş çok güzel çıkmış :) nub teorisine göre bana kız gibi geldi hayırlısı olsun inşallah :)

aa isim hakkı babadan mı sorulacakmış bende sayende öğrenmiş oldum bilmiyordum canım sağolasın

Benimkini söylemedi dün gittim bende

Hic goremedi mi soylemek mi istemedi acaba.. Bizimki baya gormeye calisiyo bacaklar hep kapali

Bu konuda asla taviz verme bence.. Esin ve senden baska kimin hakki olabilir kii!!! Asla karistirmicam kimseyi ben de valla bunkonuda netim.. Taaa ne zmandi kv bu konuda yorum yapacak oldu ben direk esimle bizim bilcemiz is dedmm o kedarrr kirmak icin de degil sveerm kendilerini ama herkes yerini bilcek arkedasss..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…