Kızlar günaydın bayadır okuyorum sizi bende nasip olursa ağustos annesi olacak gibiyim 11 haftaya girmek üzereyim öncesinde 2 kaybım var şimdi hergün iğne ilaç çok şükür bu zamana geldik 11 şubatt kontrolüm var ben cinsiyet olayına bile giremedim her seferinde tek sırum var kalbi atıyomu iyimi rabbim herkesin bebişini sağlıkla kucağınaalmayı nasip etsin inşşşş
Erkrk bebek:)
Nut teorisi ne kızlar göz gezdirdim de anlamadim :))
Evet bencede bitirmiş.İşyerinde bir arkadaşım tavsiye etti karanfil çignedim agrı olan yerleri uyuşturdu sanki birkaç lokmada olsa birseyler yedim aklınızda olsun karanfil süper bir buluşGeçmiş olsun canım senin bebek kalsiyumlarını bitiriyor galiba
Neden öyle düşündün Can'ım ?Erkrk bebek:)
Benim kp rahmetli iyi insandı ama kimse koymadı bana gelince hepsinin dili çıkıyor huzur bozuyolar anca bende bu yüzden kızım olsun istiyorum tabi önce sağlıklı olsun icimede kız doğuyor zatenkp iyi insandı rahmetli ama ismini hiç beğenmiyorum.
kv ise bildiğin cadı, eşimden ayırmak çok uğraştı da başaramadı.
bir de ona soran varmış gibi yüzsüz yüzsüz konuşuyor. benimle değil de eşimle tabi.
ben yaklaşık 5 senedir kendisiyle muhatap değilim. gitmem gelmem.
Aynen öyle doktorda dedi çok erken ama nedenini bilmiyorumNeden oluyor anlamadim .limon iyi gelirmi canim. Bugun medical sen tansiyon aleti siparişi verdik .ben de takipteyim .nelere dikkat etmemiz gerekir.hic bu konuda konusmadi dDr.stres Tetikliyor sanirim .uykusuzdum kaçggündür.bbilemiyorum.daha çok erken cikmasi.
Konuyu açtığı an lafı ağzına TİKAKızlar bu kvlidelere nasıl uygun bir dille kendi istediğimiz isimleri koymak istiyoruz diyeceğiz yaaa :) islami olarak isim koyarken en büyük hak annenin diye bir şey duydum :0) ama ikna edebilir miyim bilmiyorum.. Bu isim meselesi yüzünden kendim gidip habersiz doğurup ismini tc kimliğine yazdırıp gelesim var sırf :)
Söylemek istemedi bence ben öyle anladım bi daha ki ay net söylicem dedi ben kıza benzettim amaHic goremedi mi soylemek mi istemedi acaba.. Bizimki baya gormeye calisiyo bacaklar hep kapali
Bu konuda asla taviz verme bence.. Esin ve senden baska kimin hakki olabilir kii!!! Asla karistirmicam kimseyi ben de valla bunkonuda netim.. Taaa ne zmandi kv bu konuda yorum yapacak oldu ben direk esimle bizim bilcemiz is dedmm o kedarrrkirmak icin de degil sveerm kendilerini ama herkes yerini bilcek arkedasss..
Söylemek istemedi bence ben öyle anladım bi daha ki ay net söylicem dedi ben kıza benzettim amaEki Görüntüle 1761589
Çok şükür bizde iyiyz allahtan,ay o temizlik olayını bende pazar günü yapıyım dedim. Ama tek başıma öyle bir yüklenmişim ki bel ağrısı tuttu,daha da dedim elimi sürmem,şimdi güvenebileceğim bir bayan arayışındayım.
Ay evet çok sevinçliyiz,dün gece apar topar doktora gittik,diğer şikayetlerim yüzündendi aslında. Ama doktora deyince ben erkek hissediyorum bir baksanıza diye,oda pipiyi buldu
Çok tatlıydı,kocaman olmuş,6 cm olmuş, ayaklarıyla sıçrayıp duruyor,normal zamanımdanda ilerde görünüyor. Bu gidişle ben doğumu Ağustos başına götürücem galiba :):)
Bir an önce sizinkilerde ortaya çıksın inş, hep beraber sevinçle alışveriş yapalım artık. Bu arada kemik yapısı falan aynı babası. Bu kadar benzer yani, suratı aynı uzun ve sivri çeneli,allahım yaaa dedim.
Selam ağustos anneleri Dr dan geldim kendi Dr uma randevu alamamistim.başka birine aldim genç bir Dr ama güler yüzlü ilgili .ense olcumu nu aldi .çok hareketliydi bebeğim.biraz vaktini aldi Drun .hhaftasından iki uç gün gerideydi .simdi yakalamis 13 haftayi doldurmusuz.
Tansiyon problemin ilk gebeligimde vardi .onu söyledim.orada ölçüldü 13 e 9 cikti .yuksek cikti .takip altına alindi tansiyinumu sabah öğle aksam olcucem.ona canim sikildi.çok erken cikti .bilgisi olan var mi ne yapabilirim bu durumda .tansiyon hem anne hem bebek için riskli .
Merhaba kızlar merak ettim sizi umarım hepiniz iyisinizdir..biz berbat 2 gün geçirdik 14 aylık oğlum Ateş'ler içerisinde yandı ilk defa 39 buçuğu gördüğüm için dünya başıma yıkıldı dün akşamda hastanedeydik Rabbim e şükürler olsun ki şuan düştü.. Ama huysuzluk ağlama uykusuzluk son hız devam..bunada şükür diyorum artıkbebişler nasılda büyümüş en büyük heyecanda cinsiyetleri öğrenmek önümüzdeki aya kesinleşir artık ben pek umutlu deilim malum ilk bebeğimde 5. Ayda söyledikleri için
Söylemek istemedi bence ben öyle anladım bi daha ki ay net söylicem dedi ben kıza benzettim amaHic goremedi mi soylemek mi istemedi acaba.. Bizimki baya gormeye calisiyo bacaklar hep kapali
Bu konuda asla taviz verme bence.. Esin ve senden baska kimin hakki olabilir kii!!! Asla karistirmicam kimseyi ben de valla bunkonuda netim.. Taaa ne zmandi kv bu konuda yorum yapacak oldu ben direk esimle bizim bilcemiz is dedmm o kedarrrkirmak icin de degil sveerm kendilerini ama herkes yerini bilcek arkedasss..
Öyle canım allah hepimize kolaylık versin en az 2 yılı çıkardık gözden bu minnoslar için inan bana tüm yorgunluğa rağmen insanın dediği tek şey iyi olsunlar da gerisi önemli değil oluyoroh oh maşallahama yorma kendini gerçekten değmez, inşallah iyi birini bulursun da rahat edersin sen de
ay inşallah ya, cumartesiyi iple çekiyorum, bi belli olsun başlarız alışverişlere
Benimki de babasına benzese keşke, sarı sarı gezer ortalarda, hatta inat damarı hariç huyu da benzese keşke, böyle düzenli tertipli uslu bi çocuk olsa, bana benzerse tam cadı valla
çok geçmiş olsun, hamilelikte nasıl olur bilmiyorum ama annem tansiyon hastası, çok tuzlu ağır şeyler yememek gerek, kahve çay içilmemeli bir de hiç ama hiç kendini üzmeyeceksin, dünya yansa bir çöp samanın olmayacak yani, en önemli kısmı bu
bir de çok eğilip doğrulma mümkünse, dinlenmeye gayret et, doktorun benden daha iyi bilir gerçi
çabucak geçer inşallah
çok geçmiş olsun, ikincilerde işler daha zor anlaşılan, biz şimdi kendimizi idare ediyoruz sizler bi de diğer miniklerle uğraşıyosunuz, hepinizin Allah yardımcısı olsun
bu arada kızlar ben üşenmedim Sağlık Bakanlığına bilgi edinmeden yazıp bu zika virüsü nedir, biz ne yapalım, siz ne yapıyosunuz diye sordum, cevap gelirse burdan paylaşırım
Annisler bu da benm gobikim
Bnde kıza benzettim annesiSöylemek istemedi bence ben öyle anladım bi daha ki ay net söylicem dedi ben kıza benzettim amaEki Görüntüle 1761589
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?