2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Hoşgeldin aramıza. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Benim de 2 düşüğüm var, iğne, ilaç kullanıyorum.
Allah yardımcımız olsun, hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun inşaAllah.

Geçmiş olsun canım senin bebek kalsiyumlarını bitiriyor galiba
Evet bencede bitirmiş.İşyerinde bir arkadaşım tavsiye etti karanfil çignedim agrı olan yerleri uyuşturdu sanki birkaç lokmada olsa birseyler yedim aklınızda olsun karanfil süper bir buluş

Benim kp rahmetli iyi insandı ama kimse koymadı bana gelince hepsinin dili çıkıyor huzur bozuyolar anca bende bu yüzden kızım olsun istiyorum tabi önce sağlıklı olsun icimede kız doğuyor zaten

Merhaba kızlar merak ettim sizi umarım hepiniz iyisinizdir..biz berbat 2 gün geçirdik 14 aylık oğlum Ateş'ler içerisinde yandı ilk defa 39 buçuğu gördüğüm için dünya başıma yıkıldı dün akşamda hastanedeydik Rabbim e şükürler olsun ki şuan düştü.. Ama huysuzluk ağlama uykusuzluk son hız devam..bunada şükür diyorum artık bebişler nasılda büyümüş en büyük heyecanda cinsiyetleri öğrenmek önümüzdeki aya kesinleşir artık ben pek umutlu deilim malum ilk bebeğimde 5. Ayda söyledikleri için

Çok çok geçmiş olsun ahhh o diş Ağrı'sı 9 ay ne çektim bir ben bir Allah bilir hathor81 eğer dayanamiyorsan gebelik te kullanılacak ağrı kesicilerden yazsın doktorun ya da acile git orda yazarlar

Aynen öyle doktorda dedi çok erken ama nedenini bilmiyorum Asitli- tuzlu gıdalardan kaçın dedi her gün yazıcam bende kağıda.

Konuyu açtığı an lafı ağzına TİKA çünkü bazıları laftan anlamaz

Söylemek istemedi bence ben öyle anladım bi daha ki ay net söylicem dedi ben kıza benzettim ama

oh oh maşallah ama yorma kendini gerçekten değmez, inşallah iyi birini bulursun da rahat edersin sen de

ay inşallah ya, cumartesiyi iple çekiyorum, bi belli olsun başlarız alışverişlere

Benimki de babasına benzese keşke, sarı sarı gezer ortalarda, hatta inat damarı hariç huyu da benzese keşke, böyle düzenli tertipli uslu bi çocuk olsa, bana benzerse tam cadı valla

çok geçmiş olsun, hamilelikte nasıl olur bilmiyorum ama annem tansiyon hastası, çok tuzlu ağır şeyler yememek gerek, kahve çay içilmemeli bir de hiç ama hiç kendini üzmeyeceksin, dünya yansa bir çöp samanın olmayacak yani, en önemli kısmı bu

bir de çok eğilip doğrulma mümkünse, dinlenmeye gayret et, doktorun benden daha iyi bilir gerçi

çabucak geçer inşallah

çok geçmiş olsun, ikincilerde işler daha zor anlaşılan, biz şimdi kendimizi idare ediyoruz sizler bi de diğer miniklerle uğraşıyosunuz, hepinizin Allah yardımcısı olsun

bu arada kızlar ben üşenmedim Sağlık Bakanlığına bilgi edinmeden yazıp bu zika virüsü nedir, biz ne yapalım, siz ne yapıyosunuz diye sordum, cevap gelirse burdan paylaşırım

Söylemek istemedi bence ben öyle anladım bi daha ki ay net söylicem dedi ben kıza benzettim ama Eki Görüntüle 1761589

Öyle canım allah hepimize kolaylık versin en az 2 yılı çıkardık gözden bu minnoslar için inan bana tüm yorgunluğa rağmen insanın dediği tek şey iyi olsunlar da gerisi önemli değil oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…