2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Geçmiş olsun tansiyon gibi durumlarda beslenme listesi verebiliyorlardı nelere dikkat etmen lazım neleri yemenn yerleri yememen lazım diye

Çıkmış çıkmış,ben burdayım diyor.Maşallah tatlışımıza,ben seninkini kız hissediyorum bu arada cnm.

Hadi yaa hayirlisi ins canm
Bu arada cok gecms olsn sen naptn nasilsin??

Maşallah ben karar verdim biz ağustos annelerinin gobisi erken cikacak

Hihi olabilir totalde 3 kg aldm ama gobis onden gidiyo gibi superiz bencee

Hihi

kızlar bende burdan elbise bakıyorum daha sonrada giyebilmem için pantolon fiyatlarıyla aynı hemen hemen.. Ben 2 tane pantolon aldım ama kendimden soğudum yani http://www.bandito.com.tr/elbise

Ben de hemen bakaym neler varr.. Niye sogudun kiz hayirdiirr

Yumoş dönemi , yumurtlama günü ben öyle diyorum yani :)))

Hadi yaa hayirlisi ins canm
Bu arada cok gecms olsn sen naptn nasilsin??

Hihi olabilir totalde 3 kg aldm ama gobis onden gidiyo gibi superiz bencee

Hihi

Ben de hemen bakaym neler varr.. Niye sogudun kiz hayirdiirr
Hiç yakıştıramadım kendime psikolojim bozuldu Bide iç çamaşırı varya allllllaaah hele onu görünce ben bu durumlara düşücek kadınmıydım diyorum eşim spora başladı orda ki hatunlarda mubarek taş yani, bide bana diyo ki sende gel olduuuu

KıZ ne bilim :)) sana daha önce ismimi söylediğimi hatırlayamadım :) mesajdanda pek anlamayınca bu kime diyor dedim
İçerde kafasını kaşıyan oğlanmı diyorsun ??
Hareketler biraz hantal , üşengeç kız gibiydi

KıZ ne bilim :)) sana daha önce ismimi söylediğimi hatırlayamadım :) mesajdanda pek anlamayınca bu kime diyor dedim
İçerde kafasını kaşıyan oğlanmı diyorsun ??
Hareketler biraz hantal , üşengeç kız gibiydi

çok komiksin ya kadın gıcık olmuştur hahahahhah

Yumoş dönemi , yumurtlama günü ben öyle diyorum yani :)))

Haaaa anladmm

Kız sen nası bi pantolon aldın öyleee baya dar kesimleri falan da var yani iyi araştıraydın öyle demee çok datlıyızzz

Ayyy kıskanırım kız benn.. Gerçi gitcem dese o kadr belli etmem dee kendi de beni göndermiyo karışık spor salonuna zatenn ikimz de beteriz bizz

Kız aşağı yukarı aynıyız işte , ben resmi birazda fazla yakından çektiğimden öyle çok abartılı olmuş sanırım
Kaç kilosun şimdi , ben 4-5 kilo aldım

Aynen dedm ya benziyo göbiklerimizzz... Ben toplam 3 kilo aldm canm bundan sonra ne olacak bakalmm ama kilolu kaldm biraz 75 lee

Bende bir ayda 2kilo almisimsimdiden 2 kilo aldiysam yandım diyorum

Benim bacaklar normaldede kalın olduğu için bol giyiyorum darlar çok fena bomba gibi duruyo valla :)

Ekmek çok severim baya tüketiyorum
Tahmin ettim Can'ım ben de senin gibiydim,
Ekmeği kökten kestim,
Sabahları kahvaltıda sadece yulaflı krep yapıyordum,
Göbeğim dümdüz oldu 3 ayda,
Hamilelik dolayısıyla ekmek yeme zorunluluğu hissettiğim için artık kahvaltıda 2 dilim tam tahıllı ekmek tüketiyorum,göbek fırladı 5 kilo almışım hamileliğin başlangıcından beri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…