Maşallah ben karar verdim biz ağustos annelerinin gobisi erken cikacakAnnisler bu da benm gobikim
Geçmiş olsun tansiyon gibi durumlarda beslenme listesi verebiliyorlardı nelere dikkat etmen lazım neleri yemenn yerleri yememen lazım diyeSelam ağustos anneleri Dr dan geldim kendi Dr uma randevu alamamistim.başka birine aldim genç bir Dr ama güler yüzlü ilgili .ense olcumu nu aldi .çok hareketliydi bebeğim.biraz vaktini aldi Drun .hhaftasından iki uç gün gerideydi .simdi yakalamis 13 haftayi doldurmusuz.
Tansiyon problemin ilk gebeligimde vardi .onu söyledim.orada ölçüldü 13 e 9 cikti .yuksek cikti .takip altına alindi tansiyinumu sabah öğle aksam olcucem.ona canim sikildi.çok erken cikti .bilgisi olan var mi ne yapabilirim bu durumda .tansiyon hem anne hem bebek için riskli .
Geçmiş olsun neden öyle olmuş ki doktora gosterdiniz miEki Görüntüle 1760569 Gözlerim bu halde kızlar.
Çıkmış çıkmış,ben burdayım diyor.Maşallah tatlışımıza,ben seninkini kız hissediyorum bu arada cnm.
Maşallah ben karar verdim biz ağustos annelerinin gobisi erken cikacak
Maşallah
kızlar bende burdan elbise bakıyorum daha sonrada giyebilmem için pantolon fiyatlarıyla aynı hemen hemen.. Ben 2 tane pantolon aldım ama kendimden soğudum yanihttp://www.bandito.com.tr/elbise
Ayy serbetlileri ben de hic sevmiyorummm.. Hala da sevmiyormmmama evet dikkatli tuketmek lazm.. Kilolari falan gectm beebginin sagligi aklina gelsn hep.. Ben de tam tuzcu eksici oldm ama tuz da zarar ben de onu azaltiyorm sisip giderm mazallahh
Yumos donemi ne giz
Hiç yakıştıramadım kendime psikolojim bozulduHadi yaa hayirlisi ins canm
Bu arada cok gecms olsn sen naptn nasilsin??
Hihi olabilir totalde 3 kg aldm ama gobis onden gidiyo gibisuperiz bencee
Hihi
Ben de hemen bakaym neler varr.. Niye sogudun kiz hayirdiirr
Selam kızlar. Bugün kendimi çok yorgun ve uykulu hissediyorum. Hatta yatağa girdim uyuyacam.
Muhabbet baya almış başını gitmiş..geçmişi pek okuyamadım azıcık göz gezdirdim.
@xiexie canım geçmişler olsun. Rabbim tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlarla gönlünü kucağını doldursun inşallah.
hayalimsin1 emine sensin ya sana söyledim de abla olayını sen kattın. İstersen abla da derim de aramızda abla denecek kadar bi yaş farkı yok bence senin oğlan kafayı kaşıyosa şimdiden başladı filozof gibi 'dünyaya gelince ne yapsam da bu anamı delletsem' diye düşünmeye
@DiaryOfQ canım dini olarak bebeye isim koyma Hakkı babaya aittir. Çocuğa koyulan ismin hesabı babadan sorulacaktır. Ha bu 'baba ne isterse onu koyar' demek değil. Annenin de onay vermesi önemlidir. (Müftülükten edinilen bilgidir bu)
Selam kızlar. Bugün kendimi çok yorgun ve uykulu hissediyorum. Hatta yatağa girdim uyuyacam.
Muhabbet baya almış başını gitmiş..geçmişi pek okuyamadım azıcık göz gezdirdim.
@xiexie canım geçmişler olsun. Rabbim tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlarla gönlünü kucağını doldursun inşallah.
hayalimsin1 emine sensin ya sana söyledim de abla olayını sen kattın. İstersen abla da derim de aramızda abla denecek kadar bi yaş farkı yok bence senin oğlan kafayı kaşıyosa şimdiden başladı filozof gibi 'dünyaya gelince ne yapsam da bu anamı delletsem' diye düşünmeye
@DiaryOfQ canım dini olarak bebeye isim koyma Hakkı babaya aittir. Çocuğa koyulan ismin hesabı babadan sorulacaktır. Ha bu 'baba ne isterse onu koyar' demek değil. Annenin de onay vermesi önemlidir. (Müftülükten edinilen bilgidir bu)
Annisler bu da benm gobikim
Ayy o rezilligi geçen gün ben yaptimalış veriş yaptım kasadayim. Hamileyim ya hep gözüme hamileler ilişiyor . Kadının bildiğin hamile gibi karni var onu da geçtim gömleğinin alttan 3 düğmesi açık. Bende dışarıda çok dolasayım başlarım önümü açmaya düğmeleri açmaya. Bende gayri ihtiyari kaç aylik dedim hamile Değilim demez mı allahtan işlem bitmisti hemen kactim
Can'ım ekmeği Nasıl tüketiyorsun?
Yumoş dönemi , yumurtlama günüben öyle diyorum yani :)))
Hiç yakıştıramadım kendime psikolojim bozulduBide iç çamaşırı varya allllllaaah hele onu görünce ben bu durumlara düşücek kadınmıydım diyorum eşim spora başladı orda ki hatunlarda mubarek taş yani, bide bana diyo ki sende gel olduuuu
Kız aşağı yukarı aynıyız işte , ben resmi birazda fazla yakından çektiğimden öyle çok abartılı olmuş sanırım
Kaç kilosun şimdi , ben 4-5 kilo aldım
Bende bir ayda 2kilo almisimHaaaa anladmm
Kız sen nası bi pantolon aldın öyleeebaya dar kesimleri falan da var yani iyi araştıraydın öyle demee çok datlıyızzz
Ayyy kıskanırım kız benn.. Gerçi gitcem dese o kadr belli etmem dee kendi de beni göndermiyo karışık spor salonuna zatenn ikimz de beteriz bizz
Aynen dedm ya benziyo göbiklerimizzz... Ben toplam 3 kilo aldm canm bundan sonra ne olacak bakalmm ama kilolu kaldm biraz 75 lee
Benim bacaklar normaldede kalın olduğu için bol giyiyorum darlar çok fena bomba gibi duruyo valla :)Haaaa anladmm
Kız sen nası bi pantolon aldın öyleeebaya dar kesimleri falan da var yani iyi araştıraydın öyle demee çok datlıyızzz
Ayyy kıskanırım kız benn.. Gerçi gitcem dese o kadr belli etmem dee kendi de beni göndermiyo karışık spor salonuna zatenn ikimz de beteriz bizz
Aynen dedm ya benziyo göbiklerimizzz... Ben toplam 3 kilo aldm canm bundan sonra ne olacak bakalmm ama kilolu kaldm biraz 75 lee
Bende bir ayda 2kilo almisimsimdiden 2 kilo aldiysam yandım diyorum
Benim bacaklar normaldede kalın olduğu için bol giyiyorum darlar çok fena bomba gibi duruyo valla :)
Tahmin ettim Can'ım ben de senin gibiydim,Ekmek çok severim baya tüketiyorum
Yarın eklwyim ultroson fotosunuda bana yapın yorum :)))bende pek anlayamıyorum hepsi birbirine benziyo gibi :)
ama yinede kendime göre yorum yapmaya çalışıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?