Bende hic sevmem ekmegi :)) hamilelikte yemege2 başladım:))Tahmin ettim Can'ım ben de senin gibiydim,
Ekmeği kökten kestim,
Sabahları kahvaltıda sadece yulaflı krep yapıyordum,
Göbeğim dümdüz oldu 3 ayda,
Hamilelik dolayısıyla ekmek yeme zorunluluğu hissettiğim için artık kahvaltıda 2 dilim tam tahıllı ekmek tüketiyorum,göbek fırladı 5 kilo almışım hamileliğin başlangıcından beri..
Çok sagol arkadaşım şükür karanfil çignemek hafifletti cumartesi kontrolüm var o zaman gerekirse isteyecegimÇok çok geçmiş olsun ahhh o diş Ağrı'sı 9 ay ne çektim bir ben bir Allah bilirhathor81 eğer dayanamiyorsan gebelik te kullanılacak ağrı kesicilerden yazsın doktorun ya da acile git orda yazarlar
Ben kiza benzettim canim :)
kelebek.hill
İyiyim canım bugün,çok şükür midem kötü olmadı da ,kusmadım bugün. Havada bugün biraz güneşliydi çok güzeldi. Güneşi gördüm daha iyi oldum valla. Gelsin artık ilkbahar.
Anladmmm... Bana da kiz gibi geldi bi de soylemek istemediyse cikinti gormemistir
Ki
Cikinti nasil oluyor kizlar kabariklik mi oluyorc.
erkek olsa da kimseyi ilgilendirmez.Benim kp rahmetli iyi insandı ama kimse koymadı bana gelince hepsinin dili çıkıyor huzur bozuyolar anca bende bu yüzden kızım olsun istiyorum tabi önce sağlıklı olsun icimede kız doğuyor zaten
Nub teorısıne göre erkek bebek gıbı görünüyor. ArastırınNeden öyle düşündün Can'ım ?
Zaten bende zayıf degilimde bende kalın bacaklıyim kilo alımına musaitim yanı napalim artıkDiğer 2 ayda naptn kizzcok da degil canm sakin ol dikkat ederiz bi sey olmazz..
Yani her vucut yapisi farkli benmkiler d epek ince sayilmaz
Seninle gunlerimiz ayniymiserkek olsa da kimseyi ilgilendirmez.
sen çocuğu onlar için doğurmadığına göre değil mi?
tartışma çıkma ihtimali varsa tamam der geçiştirirsin, kimliğe istediğin ismi yazdırır, müjde verirsin ismi bu diye :)
Haaaa anladmm
Kız sen nası bi pantolon aldın öyleeebaya dar kesimleri falan da var yani iyi araştıraydın öyle demee çok datlıyızzz
Ayyy kıskanırım kız benn.. Gerçi gitcem dese o kadr belli etmem dee kendi de beni göndermiyo karışık spor salonuna zatenn ikimz de beteriz bizz
Aynen dedm ya benziyo göbiklerimizzz... Ben toplam 3 kilo aldm canm bundan sonra ne olacak bakalmm ama kilolu kaldm biraz 75 lee
Biz her halimizle güzelizHadi yaa hayirlisi ins canm
Bu arada cok gecms olsn sen naptn nasilsin??
Hihi olabilir totalde 3 kg aldm ama gobis onden gidiyo gibisuperiz bencee
Hihi
Ben de hemen bakaym neler varr.. Niye sogudun kiz hayirdiirr
Ah ah aynen gündüz 1 saat uyumazsam akşama kadar pilim bitmiş oluyorBen geldiiiiiimm mm mmmm
İkindi bir saat uyumadan kendime gelemiyorum
Enerjim bitiyor resmen yaa , yeni 1 saat önce kalktım, tabi sonra gece tekrar uyumak problem.
Bide grip oldumboğazım acıyo burnum akıyo, pffffff
Çok iyiymiş yaAyy o rezilligi geçen gün ben yaptimalış veriş yaptım kasadayim. Hamileyim ya hep gözüme hamileler ilişiyor . Kadının bildiğin hamile gibi karni var onu da geçtim gömleğinin alttan 3 düğmesi açık. Bende dışarıda çok dolasayım başlarım önümü açmaya düğmeleri açmaya. Bende gayri ihtiyari kaç aylik dedim hamile Değilim demez mı allahtan işlem bitmisti hemen kactim
İste tabiki kullanmazsan bile evde kalsın her ihtimale karşı umarım Ağrı'ların geçerÇok sagol arkadaşım şükür karanfil çignemek hafifletti cumartesi kontrolüm var o zaman gerekirse isteyecegim
Ah ah aynen gündüz 1 saat uyumazsam akşama kadar pilim bitmiş oluyorgecmiş olsun Buarada bol bol sıcak seyler iç meyve ye patiklerini ayağından çıkarma
Korkma tatlm bir şey olmaz .. Hapşırınca baskı oluyor diye ağrı çöküyor hemen Oray'a.. Çok dikkat etmemiz lazım artık kış ağır geçiyor ve grip bizi ciddi anlamda mahvediyor ..sen bırakma ama kendini yemeğini ye dediğim gibi meyveni ye sıcak tut kendini umarım çabuk atlatırsınSağol Can'ım ya . Hamileyken grip hiç çekilmiyor çünkü her hapşırdıkça karnımıda tutup aynı anda aaaaaaa diye bağırıyorum . Ağrı giriyor kasığıma. Bebeğe bişi olucak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?