2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende hic sevmem ekmegi :)) hamilelikte yemege2 başladım:))

Çok çok geçmiş olsun ahhh o diş Ağrı'sı 9 ay ne çektim bir ben bir Allah bilir hathor81 eğer dayanamiyorsan gebelik te kullanılacak ağrı kesicilerden yazsın doktorun ya da acile git orda yazarlar
Çok sagol arkadaşım şükür karanfil çignemek hafifletti cumartesi kontrolüm var o zaman gerekirse isteyecegim

kelebek.hill
İyiyim canım bugün,çok şükür midem kötü olmadı da ,kusmadım bugün. Havada bugün biraz güneşliydi çok güzeldi. Güneşi gördüm daha iyi oldum valla. Gelsin artık ilkbahar.

Anladm dikkat et kendinee

Ayyy kesinlikle bahar cok guzel.. Bugn antalya bahar gibiydi superdii .. Ama yazn burda fena kavrulucizzz

Benim kp rahmetli iyi insandı ama kimse koymadı bana gelince hepsinin dili çıkıyor huzur bozuyolar anca bende bu yüzden kızım olsun istiyorum tabi önce sağlıklı olsun icimede kız doğuyor zaten
erkek olsa da kimseyi ilgilendirmez.
sen çocuğu onlar için doğurmadığına göre değil mi?
tartışma çıkma ihtimali varsa tamam der geçiştirirsin, kimliğe istediğin ismi yazdırır, müjde verirsin ismi bu diye :)

Seninle gunlerimiz ayniymiscnm

Ben 59 la kaldım 64 e yakınım (

Ben geldiiiiiimm mm mmmm
İkindi bir saat uyumadan kendime gelemiyorum
Enerjim bitiyor resmen yaa , yeni 1 saat önce kalktım, tabi sonra gece tekrar uyumak problem.
Bide grip oldum boğazım acıyo burnum akıyo, pffffff

Ben geldiiiiiimm mm mmmm
İkindi bir saat uyumadan kendime gelemiyorum
Enerjim bitiyor resmen yaa , yeni 1 saat önce kalktım, tabi sonra gece tekrar uyumak problem.
Bide grip oldum boğazım acıyo burnum akıyo, pffffff
Ah ah aynen gündüz 1 saat uyumazsam akşama kadar pilim bitmiş oluyor gecmiş olsun Buarada bol bol sıcak seyler iç meyve ye patiklerini ayağından çıkarma

Çok iyiymiş ya

Çok sagol arkadaşım şükür karanfil çignemek hafifletti cumartesi kontrolüm var o zaman gerekirse isteyecegim
İste tabiki kullanmazsan bile evde kalsın her ihtimale karşı umarım Ağrı'ların geçer

Ah ah aynen gündüz 1 saat uyumazsam akşama kadar pilim bitmiş oluyor gecmiş olsun Buarada bol bol sıcak seyler iç meyve ye patiklerini ayağından çıkarma

Sağol Can'ım ya . Hamileyken grip hiç çekilmiyor çünkü her hapşırdıkça karnımıda tutup aynı anda aaaaaaa diye bağırıyorum . Ağrı giriyor kasığıma. Bebeğe bişi olucak diye korkuyorum

Korkma tatlm bir şey olmaz .. Hapşırınca baskı oluyor diye ağrı çöküyor hemen Oray'a.. Çok dikkat etmemiz lazım artık kış ağır geçiyor ve grip bizi ciddi anlamda mahvediyor ..sen bırakma ama kendini yemeğini ye dediğim gibi meyveni ye sıcak tut kendini umarım çabuk atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…