Hosgeldin çok geçmiş olsun cnmBen geldiiiiiimm mm mmmm
İkindi bir saat uyumadan kendime gelemiyorum
Enerjim bitiyor resmen yaa , yeni 1 saat önce kalktım, tabi sonra gece tekrar uyumak problem.
Bide grip oldumboğazım acıyo burnum akıyo, pffffff
Korkma tatlm bir şey olmaz .. Hapşırınca baskı oluyor diye ağrı çöküyor hemen Oray'a.. Çok dikkat etmemiz lazım artık kış ağır geçiyor ve grip bizi ciddi anlamda mahvediyor ..sen bırakma ama kendini yemeğini ye dediğim gibi meyveni ye sıcak tut kendini umarım çabuk atlatırsın
Ben geldiiiiiimm mm mmmm
İkindi bir saat uyumadan kendime gelemiyorum
Enerjim bitiyor resmen yaa , yeni 1 saat önce kalktım, tabi sonra gece tekrar uyumak problem.
Bide grip oldumboğazım acıyo burnum akıyo, pffffff
Hosgeldin çok geçmiş olsun cnm
Tşk ederim Can'ım hoşbuldum
Nasılsın dün geceden beri
Yarın doktor randevum var çok heyecanliyim
Çok şükür yaa, bugün hiç midem problem çıkarmadı, ekşiyo sadeçe onada alıştık mecbur. Yarın cildiyeye görünücem, herşey ortaya çıkacak bakalımm.
özellikle yattığın odaya bir baş soğan koy dursun. gündüz ise soğanı soymadan ikiye böl zaman geçirdiğin odada dursun. mikrop kırıcı özelliği olduğu için hemen atlatırsın. ben çok faydasını gördüm.Tamam canım sağol . Ben meyve geneldede yemezdim şimdi hiç yemiyorum . Ama bugün zorluyorum mandalina portakal ne yapalım.
Gündüz iyiydim temizlik yaptım şimdide basım agriyor ustunuzden uzakTşk ederim Can'ım hoşbuldum
Nasılsın dün geceden beri
Bende bayağı bi zaman kabızlık çektim şimdide ishal sancısı cekiyorum cnm çok dengesizimKızlar gece 3 te 4 te uyandım ya sancıdan
Resmen bağırsakta dolaşan hava sancı yapıyor kendimi wc ye zor attım
Sanırım bende çok gaz var
Çoğu Zaman'da kabızlık yaşıyorum
Gündüz iyiydim temizlik yaptım şimdide basım agriyor ustunuzden uzak[/QUOTE
Kendini çok yorma boşver
Bende bayağı bi zaman kabızlık çektim şimdide ishal sancısı cekiyorum cnm çok dengesizim
Dur daha sonuna kadar başımıza neler gelicek
Ben kızımda 6 aylıktan sonra çok bacak kramplarıda yaşadım , akupunktura felan git gel Can'ım çıkıyordu valla
İnşallah bunda o olmaz
özellikle yattığın odaya bir baş soğan koy dursun. gündüz ise soğanı soymadan ikiye böl zaman geçirdiğin odada dursun. mikrop kırıcı özelliği olduğu için hemen atlatırsın. ben çok faydasını gördüm.
çok geçmiş olsun canım
Senindemi ikinci bebek ilkinde kız benim gibi allah bagislasin cnm daha yolun başındayız yazın sıcakta napcaz bakalım adana cehennem oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?