2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Tamam canım sağol . Ben meyve geneldede yemezdim şimdi hiç yemiyorum . Ama bugün zorluyorum mandalina portakal ne yapalım.

Ben geldiiiiiimm mm mmmm
İkindi bir saat uyumadan kendime gelemiyorum
Enerjim bitiyor resmen yaa , yeni 1 saat önce kalktım, tabi sonra gece tekrar uyumak problem.
Bide grip oldum boğazım acıyo burnum akıyo, pffffff

Çok geçmiş olsun valla dikkat et, geçen hafta sürünüyorduk resmen.anca geçti benimki.

kelebek.hill oyyyy seni temmuzda düşünemiyorummmm. Allah'ım kolaylık versin. Antalya çok köyü okuyo ne falan. Hamile için dayanılacak gibi değil.

Kızlar trendyolda hamile kıyafetleri gelmiş ben beğendim ama alamadım 38 almam lazım ama 1 ay sonra dar gelebilir güvenemedim

Çok şükür yaa, bugün hiç midem problem çıkarmadı, ekşiyo sadeçe onada alıştık mecbur. Yarın cildiyeye görünücem, herşey ortaya çıkacak bakalımm.

Genelde son aylarda olur o ekşime ama nedense bende geçen hafta birkaç gün yaşadım o ekşimeyi
Sanırım yendiğimiz bazı besinler yapıyor
Ama ikinci kızımda son aylarda çok olurdu bir bardak süt rahatlatırdı sende dene bakalım

Kızlar gece 3 te 4 te uyandım ya sancıdan
Resmen bağırsakta dolaşan hava sancı yapıyor kendimi wc ye zor attım
Sanırım bende çok gaz var
Çoğu Zaman'da kabızlık yaşıyorum

Bu Arada bebişimgel arkadaşımızdan haberi olan varmı arkadaşlar ?? Amniyosentez olucaktı ama nezaman ???
Umarım bebişi iyidir
@bebisimgel

Tamam canım sağol . Ben meyve geneldede yemezdim şimdi hiç yemiyorum . Ama bugün zorluyorum mandalina portakal ne yapalım.
özellikle yattığın odaya bir baş soğan koy dursun. gündüz ise soğanı soymadan ikiye böl zaman geçirdiğin odada dursun. mikrop kırıcı özelliği olduğu için hemen atlatırsın. ben çok faydasını gördüm.
çok geçmiş olsun canım

Kızlar gece 3 te 4 te uyandım ya sancıdan
Resmen bağırsakta dolaşan hava sancı yapıyor kendimi wc ye zor attım
Sanırım bende çok gaz var
Çoğu Zaman'da kabızlık yaşıyorum
Bende bayağı bi zaman kabızlık çektim şimdide ishal sancısı cekiyorum cnm çok dengesizim

Senindemi ikinci bebek ilkinde kız benim gibi allah bagislasin cnm daha yolun başındayız yazın sıcakta napcaz bakalım adana cehennem oluyor

Bunuda ilk kez duyuyorum
Denerim Can'ım inş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…