Ohh maşallah allah bagislasin cnm benimde bu dördüncü hamileligim ama iki kaybim var kızım 13yasinda tedaviyle uğrasa uğrasa hamile kaldım çok şükürYok Can'ım benim iki kızım var biri 10 yaşında diğeri 2 yaşında
Karnımdaki 3 numara
kızlarım peşpeşe grip oldu, bir günde atlattılar.Bunuda ilk kez duyuyorum
Denerim Can'ım inş olur
Çok geçmiş olsun. Ateş işi çok korkutuyor. Anne olmak Nasıl zor..azıcık hasta olsun sabaha kadar uyuyamıyorumMerhaba kızlar merak ettim sizi umarım hepiniz iyisinizdir..biz berbat 2 gün geçirdik 14 aylık oğlum Ateş'ler içerisinde yandı ilk defa 39 buçuğu gördüğüm için dünya başıma yıkıldı dün akşamda hastanedeydik Rabbim e şükürler olsun ki şuan düştü.. Ama huysuzluk ağlama uykusuzluk son hız devam..bunada şükür diyorum artıkbebişler nasılda büyümüş en büyük heyecanda cinsiyetleri öğrenmek önümüzdeki aya kesinleşir artık ben pek umutlu deilim malum ilk bebeğimde 5. Ayda söyledikleri için
Canım ben pek anlamam ultrason fotigraflarından ama..yanılıyorsam söyle bana, sevimli bi surat mı var ordaSöylemek istemedi bence ben öyle anladım bi daha ki ay net söylicem dedi ben kıza benzettim amaEki Görüntüle 1761589
Benim de yarın Dr randevum var inşallah cinsiyet belli olursa haftasonu kredi kartı patlaroh oh maşallahama yorma kendini gerçekten değmez, inşallah iyi birini bulursun da rahat edersin sen de
ay inşallah ya, cumartesiyi iple çekiyorum, bi belli olsun başlarız alışverişlere
Benimki de babasına benzese keşke, sarı sarı gezer ortalarda, hatta inat damarı hariç huyu da benzese keşke, böyle düzenli tertipli uslu bi çocuk olsa, bana benzerse tam cadı valla
Ya inan bişe düşünerek yazmadım..içimden öyle gelmiş demek oğlan yazmışım..ne biliim. Hayırlısı olsun tabii.KıZ ne bilim :)) sana daha önce ismimi söylediğimi hatırlayamadım :) mesajdanda pek anlamayınca bu kime diyor dedim
İçerde kafasını kaşıyan oğlanmı diyorsun??
Hareketler biraz hantal , üşengeç kız gibiydi
Maşallah maşallah. Sağlıkla zamanlıca dünyaya gelsin. En gıcık olduğum mevzular baş vermeye başlamış. Kaynana kayınpeder isimleriiyi akşamlar kızlar.
az önce dr dan geldik. her şey normal. cinsiyet için bir dahaki kontrolü bekleyeceğiz dedi dr.
bebiş kıpır kıpırdı ultrasonda :)
iki kilo almışım :)
Benim deeeeYarın doktor randevum var çok heyecanliyim
kp in adı şaban :)Çok geçmiş olsun. Ateş işi çok korkutuyor. Anne olmak Nasıl zor..azıcık hasta olsun sabaha kadar uyuyamıyoruminsanın aklı çıkıyor! Rabbim sağlıklı hayırlı bereketli uzun ömürler versin evlatlarımıza
Canım ben pek anlamam ultrason fotigraflarından ama..yanılıyorsam söyle bana, sevimli bi surat mı var ordagüzel bir kız mı ace??
Benim de yarın Dr randevum var inşallah cinsiyet belli olursa haftasonu kredi kartı patlarbu sırada benim oğlan ne ana ne baba ne dayı ne amca hiç birine benzemedi gitti gitti de kayınpedere benzedi! Kayın validem 'bu sinirlenirdi gelip evin camlarını kırardı torun da dedeye böyle benzesin!Benim çilem bitmeyecek!' Diyor Rabbim sabrımızı bol versin inşallah.
Ya inan bişe düşünerek yazmadım..içimden öyle gelmiş demek oğlan yazmışım..ne biliim. Hayırlısı olsun tabii.
Maşallah maşallah. Sağlıkla zamanlıca dünyaya gelsin. En gıcık olduğum mevzular baş vermeye başlamış. Kaynana kayınpeder isimleribenimkiler şükürler olsun hiç bir şey demedi. Bi sadece kaynanam Yalçın ya da Selçuk olsun adı demişti ama benim eşim işine kimseyi karıştırmaz. Ben yaptım ismini de ben koyarım mantığında... Merak ettim senin kp adı ne?
Benim deeeeaynı heyecan bende de var. Küçük görümcem 2 kere aradı heyecandan uyuyamayacam diyo
Kaynanan şaka yapıyor heraldekp in adı şaban :)
bana gelene kadar 5 çocuğunu evlendirmiş, 14 torun sahibi olmuş, biri bile ismini koymamış. bana yani eşime diyor babanın adını koy diye. ben muhatap olmuyorum çünkü.Kaynanan şaka yapıyor heraldeyanı bence şaka! Yanı seni deniyor..töbe bismillah! Yani ismin köküne kıran mı girdi diye düşünüyor?! Tabi yine iyisini siz bilirsiniz de daha güzel daha anlamlı isimler var. Ay ben şok
Hade bakalım hayırlısı inşallah herşey yolundadır bizide habersiz bırakma
Çok geçmiş olsun. Ateş işi çok korkutuyor. Anne olmak Nasıl zor..azıcık hasta olsun sabaha kadar uyuyamıyoruminsanın aklı çıkıyor! Rabbim sağlıklı hayırlı bereketli uzun ömürler versin evlatlarımıza
Canım ben pek anlamam ultrason fotigraflarından ama..yanılıyorsam söyle bana, sevimli bi surat mı var ordagüzel bir kız mı ace??
Benim de yarın Dr randevum var inşallah cinsiyet belli olursa haftasonu kredi kartı patlarbu sırada benim oğlan ne ana ne baba ne dayı ne amca hiç birine benzemedi gitti gitti de kayınpedere benzedi! Kayın validem 'bu sinirlenirdi gelip evin camlarını kırardı torun da dedeye böyle benzesin!Benim çilem bitmeyecek!' Diyor Rabbim sabrımızı bol versin inşallah.
Ya inan bişe düşünerek yazmadım..içimden öyle gelmiş demek oğlan yazmışım..ne biliim. Hayırlısı olsun tabii.
Maşallah maşallah. Sağlıkla zamanlıca dünyaya gelsin. En gıcık olduğum mevzular baş vermeye başlamış. Kaynana kayınpeder isimleribenimkiler şükürler olsun hiç bir şey demedi. Bi sadece kaynanam Yalçın ya da Selçuk olsun adı demişti ama benim eşim işine kimseyi karıştırmaz. Ben yaptım ismini de ben koyarım mantığında... Merak ettim senin kp adı ne?
Benim deeeeaynı heyecan bende de var. Küçük görümcem 2 kere aradı heyecandan uyuyamayacam diyo
Hade bakalım hayırlısı inşallah herşey yolundadır bizide habersiz bırakma
Çok geçmiş olsun. Ateş işi çok korkutuyor. Anne olmak Nasıl zor..azıcık hasta olsun sabaha kadar uyuyamıyoruminsanın aklı çıkıyor! Rabbim sağlıklı hayırlı bereketli uzun ömürler versin evlatlarımıza
Insallah sıkıntı yoktur ya kanama alanim geçmiştir. Benim ki tüp bebek bide zor buldum birsey olacak diye her muayene çok korkuyorum.Hade bakalım hayırlısı inşallah herşey yolundadır bizide habersiz bırakma
Ayy bu isim konusuna sinir oluyorum ya bırakın anne baba ne istiyorsa koysun. Benimde babannem kiz olursa k.vmin erkek olursa k.p ismini koyacakmisim. Ne anlami varsa anlamıyorum ya. Cinsiyet belli değildi demi. Babanin ismi ney :)bana gelene kadar 5 çocuğunu evlendirmiş, 14 torun sahibi olmuş, biri bile ismini koymamış. bana yani eşime diyor babanın adını koy diye. ben muhatap olmuyorum çünkü.
rüyasında bile göremez. erkek olursa babamın adını koyacağımı çok iyi biliyor, eşime yükleniyor kılıbık diye :)
Çok teşekkür ederim kesinlikle beni bebeklerde tek korkutan şey ateş ..Allah korusun hepsiniÇok geçmiş olsun. Ateş işi çok korkutuyor. Anne olmak Nasıl zor..azıcık hasta olsun sabaha kadar uyuyamıyoruminsanın aklı çıkıyor! Rabbim sağlıklı hayırlı bereketli uzun ömürler versin evlatlarımıza
Ayy aynı benim durumumbana gelene kadar 5 çocuğunu evlendirmiş, 14 torun sahibi olmuş, biri bile ismini koymamış. bana yani eşime diyor babanın adını koy diye. ben muhatap olmuyorum çünkü.
rüyasında bile göremez. erkek olursa babamın adını koyacağımı çok iyi biliyor, eşime yükleniyor kılıbık diye :)
Zaten bende zayıf degilimde bende kalın bacaklıyim kilo alımına musaitim yanı napalim artık
Ben 59 la kaldım 64 e yakınım(
Ben geldiiiiiimm mm mmmm
İkindi bir saat uyumadan kendime gelemiyorum
Enerjim bitiyor resmen yaa , yeni 1 saat önce kalktım, tabi sonra gece tekrar uyumak problem.
Bide grip oldumboğazım acıyo burnum akıyo, pffffff
Biz her halimizle güzeliz
Tamam canım sağol . Ben meyve geneldede yemezdim şimdi hiç yemiyorum . Ama bugün zorluyorum mandalina portakal ne yapalım.
Çok geçmiş olsun valla dikkat et, geçen hafta sürünüyorduk resmen.anca geçti benimki.
kelebek.hill oyyyy seni temmuzda düşünemiyorummmm. Allah'ım kolaylık versin. Antalya çok köyü okuyo ne falan. Hamile için dayanılacak gibi değil.
Aynı şeyi bende merak ettim. Bugün geçmişe bakarken hiç ismini görmedim. İnşallah her şey yolundadır @bebisimgel inan hep dua ediyorum senin için
Bu akşamki göbeğimhayalimsin1 seninle yarışır kelebek.hill seni geçer bu kadar erken pırtlaması şaşırtıyor beni!
Canım kanamam çok fazla mi telefon açsan doktoruna pıhtı gibi falan değil demiDr dan geldim ben yine plasenta da yirtik varmis cok dikkkat etmem lazim bol bol dinlenve verdi kanama olursa gel hemen dedi de eve geldim cok az selpaga kan geldi napsam gitsem mi gitmesem mi cok da yoruldum kalkamadim dun de dr daydim hastane cok yoruyor bide onceden butun rdv lara dr um ilgilenirdi simdi herseyi viz yapiyoruz sistem deyismis biyere gittim ulymturasyon rdv su ayri bi yerden 4 ay muayene icin kan vermeye biyere idran tansiyon biyere berbat etmisler ya oncexen herseyi bir yerde yapiliyodu oda cok yordu beni cok ayakta kaldim beklicem olmassa gidicem tekrar
Yok akinti gibiydi saten suyum geliyor az az acil arasam gel derler hemen kesin hic kolumu kdircak halim yok 3 de gitti 7 de geldim eve koltuga kendimi zor attimCanım kanamam çok fazla mi telefon açsan doktoruna pıhtı gibi falan değil demi
Canım geçmiş olsun ayaklarını yukarı kaldır yat ve bol su içDr dan geldim ben yine plasenta da yirtik varmis cok dikkkat etmem lazim bol bol dinlenve verdi kanama olursa gel hemen dedi de eve geldim cok az selpaga kan geldi napsam gitsem mi gitmesem mi cok da yoruldum kalkamadim dun de dr daydim hastane cok yoruyor bide onceden butun rdv lara dr um ilgilenirdi simdi herseyi viz yapiyoruz sistem deyismis biyere gittim ulymturasyon rdv su ayri bi yerden 4 ay muayene icin kan vermeye biyere idran tansiyon biyere berbat etmisler ya oncexen herseyi bir yerde yapiliyodu oda cok yordu beni cok ayakta kaldim beklicem olmassa gidicem tekrar
Hamilelikte meyve kilo yapiyor tok karna yemek lazim mis dietisyen soylemis tiGöbeği belli olan arkadaşlar ne kadar cici görünüyor Göbüşler.Benim daha göbüşüm çıkmadı 1 kilo aldım.aman kilolara dikkat bebeğe bir yararı yok bize zararı var.az az sık sık yiyoruz bol su içiyoruz.meyve tüketimini akşam değil gün içersinde yapıyoruz hepimize sağlıklı hamilelik ve doğumlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?