2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok geçmiş olsun. Ateş işi çok korkutuyor. Anne olmak Nasıl zor..azıcık hasta olsun sabaha kadar uyuyamıyorum insanın aklı çıkıyor! Rabbim sağlıklı hayırlı bereketli uzun ömürler versin evlatlarımıza

Söylemek istemedi bence ben öyle anladım bi daha ki ay net söylicem dedi ben kıza benzettim ama Eki Görüntüle 1761589
Canım ben pek anlamam ultrason fotigraflarından ama..yanılıyorsam söyle bana, sevimli bi surat mı var orda güzel bir kız mı ace??

Benim de yarın Dr randevum var inşallah cinsiyet belli olursa haftasonu kredi kartı patlar bu sırada benim oğlan ne ana ne baba ne dayı ne amca hiç birine benzemedi gitti gitti de kayınpedere benzedi! Kayın validem 'bu sinirlenirdi gelip evin camlarını kırardı torun da dedeye böyle benzesin!Benim çilem bitmeyecek!' Diyor Rabbim sabrımızı bol versin inşallah.

Ya inan bişe düşünerek yazmadım..içimden öyle gelmiş demek oğlan yazmışım..ne biliim. Hayırlısı olsun tabii.
iyi akşamlar kızlar.
az önce dr dan geldik. her şey normal. cinsiyet için bir dahaki kontrolü bekleyeceğiz dedi dr.
bebiş kıpır kıpırdı ultrasonda :)
iki kilo almışım :)
Maşallah maşallah. Sağlıkla zamanlıca dünyaya gelsin. En gıcık olduğum mevzular baş vermeye başlamış. Kaynana kayınpeder isimleri benimkiler şükürler olsun hiç bir şey demedi. Bi sadece kaynanam Yalçın ya da Selçuk olsun adı demişti ama benim eşim işine kimseyi karıştırmaz. Ben yaptım ismini de ben koyarım mantığında... Merak ettim senin kp adı ne?

Yarın doktor randevum var çok heyecanliyim
Benim deeee aynı heyecan bende de var. Küçük görümcem 2 kere aradı heyecandan uyuyamayacam diyo

kp in adı şaban :)

bana gelene kadar 5 çocuğunu evlendirmiş, 14 torun sahibi olmuş, biri bile ismini koymamış. bana yani eşime diyor babanın adını koy diye. ben muhatap olmuyorum çünkü.
rüyasında bile göremez. erkek olursa babamın adını koyacağımı çok iyi biliyor, eşime yükleniyor kılıbık diye :)

Hade bakalım hayırlısı inşallah herşey yolundadır bizide habersiz bırakma

Insallah sıkıntı yoktur ya kanama alanim geçmiştir. Benim ki tüp bebek bide zor buldum birsey olacak diye her muayene çok korkuyorum.

Ayy bu isim konusuna sinir oluyorum ya bırakın anne baba ne istiyorsa koysun. Benimde babannem kiz olursa k.vmin erkek olursa k.p ismini koyacakmisim. Ne anlami varsa anlamıyorum ya. Cinsiyet belli değildi demi. Babanin ismi ney :)

Çok teşekkür ederim kesinlikle beni bebeklerde tek korkutan şey ateş ..Allah korusun hepsini

Ayy aynı benim durumum

Zaten bende zayıf degilimde bende kalın bacaklıyim kilo alımına musaitim yanı napalim artık

Hmmm evet yapcak pek bi sey tok dikkatlica kilo aliciizzz

Ben 59 la kaldım 64 e yakınım (

En azndan daha zayif kalmissin canm.. Napalm ya amnn saglikli olalm daa bebislerimizlee

Ben geldiiiiiimm mm mmmm
İkindi bir saat uyumadan kendime gelemiyorum
Enerjim bitiyor resmen yaa , yeni 1 saat önce kalktım, tabi sonra gece tekrar uyumak problem.
Bide grip oldum boğazım acıyo burnum akıyo, pffffff

Ayyy cok gecms olsunnn

Biz her halimizle güzeliz

Kesinlikle ayolll

Tamam canım sağol . Ben meyve geneldede yemezdim şimdi hiç yemiyorum . Ama bugün zorluyorum mandalina portakal ne yapalım.

Zorla canm zorlaaa.. Meyvesiz olmazzz

Valla napcaz bakalm dayariz klimayi dicem de o da sakincalii.. Neyse Allah bi care verir ya bunaltmaz insallah hayirlisiyla

Valla cogumuzda var demekki normalll napalm varsn onden gitsn bizim gobikler
Bu arada ilk zamanlar hatirliyorm su pantolonla ilgili bi cikisim oldu kirdiysam kusura bakma olur mu icimde kalsn istemedm

Dr dan geldim ben yine plasenta da yirtik varmis cok dikkkat etmem lazim bol bol dinlenve verdi kanama olursa gel hemen dedi de eve geldim cok az selpaga kan geldi napsam gitsem mi gitmesem mi cok da yoruldum kalkamadim dun de dr daydim hastane cok yoruyor bide onceden butun rdv lara dr um ilgilenirdi simdi herseyi viz yapiyoruz sistem deyismis biyere gittim ulymturasyon rdv su ayri bi yerden 4 ay muayene icin kan vermeye biyere idran tansiyon biyere berbat etmisler ya oncexen herseyi bir yerde yapiliyodu oda cok yordu beni cok ayakta kaldim beklicem olmassa gidicem tekrar

Canım kanamam çok fazla mi telefon açsan doktoruna pıhtı gibi falan değil demi

Göbeği belli olan arkadaşlar ne kadar cici görünüyor Göbüşler.Benim daha göbüşüm çıkmadı 1 kilo aldım.aman kilolara dikkat bebeğe bir yararı yok bize zararı var.az az sık sık yiyoruz bol su içiyoruz.meyve tüketimini akşam değil gün içersinde yapıyoruz hepimize sağlıklı hamilelik ve doğumlar inşallah

Canım geçmiş olsun ayaklarını yukarı kaldır yat ve bol su iç

Hamilelikte meyve kilo yapiyor tok karna yemek lazim mis dietisyen soylemis ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…