2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Geçmiş olsun bak evde dinlen çünkü çok yorgunsun hastaneye gitsen çok geç bakacaklar ve bayağı kalacaksın o yüzden dediğim gibi dinlen baktın kanama oldu hatta çoğaldı o Zaman gidersin acilden giriş yaparsın ki inşallah olmaz dinlenmen lazım

Oyle yapcam coalirsa ambulance cagiralim dedi esim daha cabuk ilgileniyorlar o zmn yorgunluktan oldu buyuk ihtimal

Dr da aynisini soyledi bol su iciyorum wc beni mafetti evim dublex ben akilli odata wc istemiyorum yeterince 3 tane var deyip dus yaptirdim wciptal ettim cok pismanim iki de bi merdivan mafetti beni in cik

Benim evimde merdivenli pfff salon orta katta mutfağa aşağıya in wc ye yukarı çık , nefes nefesteyim hep
En azından doğumu kolaylaştırsa bari :))​

kp in adı şaban :)

İnanmıyorum yaa tövbe yarabbim
Benim kv nin ismide nazik
1 buçuk ay oldu vefat edeli . Eşim bi ara annemin ismini takarız dedi güldü ama umarım şaka yapmıştır . Hatta bende tepki verdim hadi Can'ım ordan ismi güzel olsa yine neyse dedim ama pis pis sırıttı . Hem ya oğlan olursa dedim ozamanda Alinazik olur dedi kahkahayı patlattık

Ya sinir oluyorum ben bu kayınvalidelere ya hele şu oğlunu şişirmeye kalkanlara

Insallah sıkıntı yoktur ya kanama alanim geçmiştir. Benim ki tüp bebek bide zor buldum birsey olacak diye her muayene çok korkuyorum.

İçini ferah tut Can'ım
Allahın izni ile inş hiçbirşey olmayacak korkma
Bebeğide kendinide stres yapma .
Duanı et bazen bol dinlen

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.

Amaaan tipik kv tripleri valla yakarsınız çocuun geleceğini!! Tamam eşinin babası belki iyi adamdı rahmetli de kalbinizde yaşatın canım çocuğa ismini vermenin ne manası var?! Babanın ismi ne?

Insallah sıkıntı yoktur ya kanama alanim geçmiştir. Benim ki tüp bebek bide zor buldum birsey olacak diye her muayene çok korkuyorum.
Canım sen içini ferah tut! Rabbim hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca inşallah kucağına almayı nasip edecek. İyi düşünelim ki iyi şeyler olsun

Ayyy! Güzel yürekli arkadaşım estağfurullah ben unuttum onu sende unut! Hamilelikte öyle şeyler oluyor

Kızlar kilo almaktan korkarak ömrünüzün en mükemmel aylarını kendinize zehir etmeyin! Yiyip için( tabi iki canlıyım deyip her şeyi 1,5 porsiyon yemeyin!) zaten isteseniz deee istemeseniz dee o kiloları alacaksınız güzel güzel kilolarınızı alın ki doğum sonrası gücünüz kuvvetiniz sıhhatiniz yerinde olsun! (Böyle geniş ve gevrek yazdım ama demiyorum ki 25-30 kg alın; yanlış anlaşılmasın )

Çok geçmiş olsun dikkat et çoğalmasın Insallah neden delik olmuş birşey dedi mi onun için doktorun
Ilk cok kanamam geldi onunla olmus yirtilma stress agir is yapma dinlememe fazla o gun kizim cok yordu beni erkenlik donemmi basladi cok sakin bir cocuktu karsilik vermeye basladi bayaaa kizdim ona hatta ona kizarken bi anda akti cok da geldi onunla birlikte olusmus yirtilma dedi kapanmicak dikkat etmen lazim sonrada erken dogum riski varmis boyle gecicek cok kadinda oluyomus ve doguma giden cok varmis bu sekilde

Ayy bu isim konusuna sinir oluyorum ya bırakın anne baba ne istiyorsa koysun. Benimde babannem kiz olursa k.vmin erkek olursa k.p ismini koyacakmisim. Ne anlami varsa anlamıyorum ya. Cinsiyet belli değildi demi. Babanin ismi ney :)
babamın adı osman

Cok gecms olsn canm ne gerekiyorsa bol bol dinlen ins hayirlisiyla atlatirsin bu zor gunleri

Tabi ki zaten unutmaliyz hicc mesele yokk..

Kilo konusunda haklisin kesinliklee.. Onlri dert etmek su an yersiz oyle ya da boyle alinacak sadece biraz dikkat edilmeli o kadrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…