Dr da aynisini soyledi bol su iciyorum wc beni mafetti evim dublex ben akilli odata wc istemiyorum yeterince 3 tane var deyip dus yaptirdim wciptal ettim cok pismanim iki de bi merdivan mafetti beni in cikCanım geçmiş olsun ayaklarını yukarı kaldır yat ve bol su iç
Geçmiş olsun bak evde dinlen çünkü çok yorgunsun hastaneye gitsen çok geç bakacaklar ve bayağı kalacaksın o yüzden dediğim gibi dinlen baktın kanama oldu hatta çoğaldı o Zaman gidersin acilden giriş yaparsın ki inşallah olmaz dinlenmen lazımDr dan geldim ben yine plasenta da yirtik varmis cok dikkkat etmem lazim bol bol dinlenve verdi kanama olursa gel hemen dedi de eve geldim cok az selpaga kan geldi napsam gitsem mi gitmesem mi cok da yoruldum kalkamadim dun de dr daydim hastane cok yoruyor bide onceden butun rdv lara dr um ilgilenirdi simdi herseyi viz yapiyoruz sistem deyismis biyere gittim ulymturasyon rdv su ayri bi yerden 4 ay muayene icin kan vermeye biyere idran tansiyon biyere berbat etmisler ya oncexen herseyi bir yerde yapiliyodu oda cok yordu beni cok ayakta kaldim beklicem olmassa gidicem tekrar
Oyle yapcam coalirsa ambulance cagiralim dedi esim daha cabuk ilgileniyorlar o zmn yorgunluktan oldu buyuk ihtimalGeçmiş olsun bak evde dinlen çünkü çok yorgunsun hastaneye gitsen çok geç bakacaklar ve bayağı kalacaksın o yüzden dediğim gibi dinlen baktın kanama oldu hatta çoğaldı o Zaman gidersin acilden giriş yaparsın ki inşallah olmaz dinlenmen lazım
Yok akinti gibiydi saten suyum geliyor az az acil arasam gel derler hemen kesin hic kolumu kdircak halim yok 3 de gitti 7 de geldim eve koltuga kendimi zor attim
Dr da aynisini soyledi bol su iciyorum wc beni mafetti evim dublex ben akilli odata wc istemiyorum yeterince 3 tane var deyip dus yaptirdim wciptal ettim cok pismanim iki de bi merdivan mafetti beni in cik
Çok geçmiş olsun dikkat et çoğalmasın Insallah neden delik olmuş birşey dedi mi onun için doktorunOyle yapcam coalirsa ambulance cagiralim dedi esim daha cabuk ilgileniyorlar o zmn yorgunluktan oldu buyuk ihtimal
kp in adı şaban :)
Buda benim göbek. Eşime bebek diyorum o daha bamya kadar diye dalga geciyor
Insallah sıkıntı yoktur ya kanama alanim geçmiştir. Benim ki tüp bebek bide zor buldum birsey olacak diye her muayene çok korkuyorum.
Insallah canım Rabbim nasip etsin inşallah sağlıkla kucagimiza almayıİçini ferah tut Can'ım
Allahın izni ile inş hiçbirşey olmayacak korkma
Bebeğide kendinide stres yapma .
Duanı et bazen bol dinlen
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.Dr dan geldim ben yine plasenta da yirtik varmis cok dikkkat etmem lazim bol bol dinlenve verdi kanama olursa gel hemen dedi de eve geldim cok az selpaga kan geldi napsam gitsem mi gitmesem mi cok da yoruldum kalkamadim dun de dr daydim hastane cok yoruyor bide onceden butun rdv lara dr um ilgilenirdi simdi herseyi viz yapiyoruz sistem deyismis biyere gittim ulymturasyon rdv su ayri bi yerden 4 ay muayene icin kan vermeye biyere idran tansiyon biyere berbat etmisler ya oncexen herseyi bir yerde yapiliyodu oda cok yordu beni cok ayakta kaldim beklicem olmassa gidicem tekrar
Amaaan tipik kv tripleribana gelene kadar 5 çocuğunu evlendirmiş, 14 torun sahibi olmuş, biri bile ismini koymamış. bana yani eşime diyor babanın adını koy diye. ben muhatap olmuyorum çünkü.
rüyasında bile göremez. erkek olursa babamın adını koyacağımı çok iyi biliyor, eşime yükleniyor kılıbık diye :)
Canım sen içini ferah tut! Rabbim hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca inşallah kucağına almayı nasip edecek. İyi düşünelim ki iyi şeyler olsunInsallah sıkıntı yoktur ya kanama alanim geçmiştir. Benim ki tüp bebek bide zor buldum birsey olacak diye her muayene çok korkuyorum.
Ayyy! Güzel yürekli arkadaşım estağfurullah ben unuttum onu sende unut! Hamilelikte öyle şeyler oluyorHmmm evet yapcak pek bi sey tok dikkatlica kilo aliciizzz
En azndan daha zayif kalmissin canm.. Napalm ya amnn saglikli olalm daa bebislerimizlee
Ayyy cok gecms olsunnn
Kesinlikle ayolll
Zorla canm zorlaaa.. Meyvesiz olmazzz
Valla napcaz bakalm dayariz klimayi dicem de o da sakincalii.. Neyse Allah bi care verir ya bunaltmaz insallah hayirlisiyla
Valla cogumuzda var demekki normalllnapalm varsn onden gitsn bizim gobikler
Bu arada ilk zamanlar hatirliyorm su pantolonla ilgili bi cikisim oldu kirdiysam kusura bakma olur mu icimde kalsn istemedm
Kesinlikle bennoyle yapıyordum umarimmgerek kalmaz iyice dinlen yarın haber ver mutlakaOyle yapcam coalirsa ambulance cagiralim dedi esim daha cabuk ilgileniyorlar o zmn yorgunluktan oldu buyuk ihtimal
K kucukmeleklerim canım geçmiş olsun. Hayırlısıyla bunu da atlatacaksın inşallah. Güzel güzel dinlen
hayalimsin1 tiii Allah iyiliğinizi versin!! Alinazik heeee Ali ismini pek severim ama.. Ay çok güldüm yaaa
Aynenn iki tane benim de merdiven spor amacli cok iyide boyle zmn da gicik iste cok wc cikiylrum ben cok kolay dogururum faydasi var dir illakiBenim evimde merdivenli pfff salon orta katta mutfağa aşağıya in wc ye yukarı çık , nefes nefesteyim hep
En azından doğumu kolaylaştırsa bari :))
Guzel uykumu almisim yetti bile bu saatte kanama yok hic gelmedi kesilmis sukur yarinda gozlemlerim artik demekki dr dedigi gibi yata yata dogurcam bu seferKesinlikle bennoyle yapıyordum umarimmgerek kalmaz iyice dinlen yarın haber ver mutlaka
Ilk cok kanamam geldi onunla olmus yirtilma stress agir is yapma dinlememe fazla o gun kizim cok yordu beni erkenlik donemmi basladi cok sakin bir cocuktu karsilik vermeye basladi bayaaa kizdim ona hatta ona kizarken bi anda akti cok da geldi onunla birlikte olusmus yirtilma dedi kapanmicak dikkat etmen lazim sonrada erken dogum riski varmis boyle gecicek cok kadinda oluyomus ve doguma giden cok varmis bu sekildeÇok geçmiş olsun dikkat et çoğalmasın Insallah neden delik olmuş birşey dedi mi onun için doktorun
babamın adı osmanAyy bu isim konusuna sinir oluyorum ya bırakın anne baba ne istiyorsa koysun. Benimde babannem kiz olursa k.vmin erkek olursa k.p ismini koyacakmisim. Ne anlami varsa anlamıyorum ya. Cinsiyet belli değildi demi. Babanin ismi ney :)
Dr dan geldim ben yine plasenta da yirtik varmis cok dikkkat etmem lazim bol bol dinlenve verdi kanama olursa gel hemen dedi de eve geldim cok az selpaga kan geldi napsam gitsem mi gitmesem mi cok da yoruldum kalkamadim dun de dr daydim hastane cok yoruyor bide onceden butun rdv lara dr um ilgilenirdi simdi herseyi viz yapiyoruz sistem deyismis biyere gittim ulymturasyon rdv su ayri bi yerden 4 ay muayene icin kan vermeye biyere idran tansiyon biyere berbat etmisler ya oncexen herseyi bir yerde yapiliyodu oda cok yordu beni cok ayakta kaldim beklicem olmassa gidicem tekrar
Amaaan tipik kv triplerivalla yakarsınız çocuun geleceğini!! Tamam eşinin babası belki iyi adamdı rahmetli de kalbinizde yaşatın canım çocuğa ismini vermenin ne manası var?! Babanın ismi ne?
Canım sen içini ferah tut! Rabbim hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca inşallah kucağına almayı nasip edecek. İyi düşünelim ki iyi şeyler olsun
Ayyy! Güzel yürekli arkadaşım estağfurullah ben unuttum onu sende unut! Hamilelikte öyle şeyler oluyor
Kızlar kilo almaktan korkarak ömrünüzün en mükemmel aylarını kendinize zehir etmeyin! Yiyip için( tabi iki canlıyım deyip her şeyi 1,5 porsiyon yemeyin!) zaten isteseniz deee istemeseniz dee o kiloları alacaksınızgüzel güzel kilolarınızı alın ki doğum sonrası gücünüz kuvvetiniz sıhhatiniz yerinde olsun! (Böyle geniş ve gevrek yazdım ama demiyorum ki 25-30 kg alın; yanlış anlaşılmasın )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?