Ay canım çok sevindim. Sabah hemen bakayım dedim inan merak ettim seni. Güzel haber verdin maşallah. Bir daha olmasın yaaaaGuzel uykumu almisim yetti bile bu saatte kanama yok hic gelmedi kesilmis sukur yarinda gozlemlerim artik demekki dr dedigi gibi yata yata dogurcam bu sefer
He güzel isimbabamın adı osman
Bende kız diyorummmmÇok geçmiş olsun. Ateş işi çok korkutuyor. Anne olmak Nasıl zor..azıcık hasta olsun sabaha kadar uyuyamıyoruminsanın aklı çıkıyor! Rabbim sağlıklı hayırlı bereketli uzun ömürler versin evlatlarımıza
Canım ben pek anlamam ultrason fotigraflarından ama..yanılıyorsam söyle bana, sevimli bi surat mı var ordagüzel bir kız mı ace??
Benim de yarın Dr randevum var inşallah cinsiyet belli olursa haftasonu kredi kartı patlarbu sırada benim oğlan ne ana ne baba ne dayı ne amca hiç birine benzemedi gitti gitti de kayınpedere benzedi! Kayın validem 'bu sinirlenirdi gelip evin camlarını kırardı torun da dedeye böyle benzesin!Benim çilem bitmeyecek!' Diyor Rabbim sabrımızı bol versin inşallah.
Ya inan bişe düşünerek yazmadım..içimden öyle gelmiş demek oğlan yazmışım..ne biliim. Hayırlısı olsun tabii.
Maşallah maşallah. Sağlıkla zamanlıca dünyaya gelsin. En gıcık olduğum mevzular baş vermeye başlamış. Kaynana kayınpeder isimleribenimkiler şükürler olsun hiç bir şey demedi. Bi sadece kaynanam Yalçın ya da Selçuk olsun adı demişti ama benim eşim işine kimseyi karıştırmaz. Ben yaptım ismini de ben koyarım mantığında... Merak ettim senin kp adı ne?
Benim deeeeaynı heyecan bende de var. Küçük görümcem 2 kere aradı heyecandan uyuyamayacam diyo
Ben geldiiiiiimm mm mmmm
İkindi bir saat uyumadan kendime gelemiyorum
Enerjim bitiyor resmen yaa , yeni 1 saat önce kalktım, tabi sonra gece tekrar uyumak problem.
Bide grip oldumboğazım acıyo burnum akıyo, pffffff
Dr dan geldim ben yine plasenta da yirtik varmis cok dikkkat etmem lazim bol bol dinlenve verdi kanama olursa gel hemen dedi de eve geldim cok az selpaga kan geldi napsam gitsem mi gitmesem mi cok da yoruldum kalkamadim dun de dr daydim hastane cok yoruyor bide onceden butun rdv lara dr um ilgilenirdi simdi herseyi viz yapiyoruz sistem deyismis biyere gittim ulymturasyon rdv su ayri bi yerden 4 ay muayene icin kan vermeye biyere idran tansiyon biyere berbat etmisler ya oncexen herseyi bir yerde yapiliyodu oda cok yordu beni cok ayakta kaldim beklicem olmassa gidicem tekrar
Allah yardımcın olsun cnm benimde ilk hamileligimde 5.ayda plasentada yırtık çıktı doguma kadar yattım hiç kalkmayacaksın sadece tuvalete çok dikkat et cnm geçmiş olsunDr dan geldim ben yine plasenta da yirtik varmis cok dikkkat etmem lazim bol bol dinlenve verdi kanama olursa gel hemen dedi de eve geldim cok az selpaga kan geldi napsam gitsem mi gitmesem mi cok da yoruldum kalkamadim dun de dr daydim hastane cok yoruyor bide onceden butun rdv lara dr um ilgilenirdi simdi herseyi viz yapiyoruz sistem deyismis biyere gittim ulymturasyon rdv su ayri bi yerden 4 ay muayene icin kan vermeye biyere idran tansiyon biyere berbat etmisler ya oncexen herseyi bir yerde yapiliyodu oda cok yordu beni cok ayakta kaldim beklicem olmassa gidicem tekrar
Benim babamın adıda osmanbabamın adı osman
Kizlar bn niye alamıyorum kilo ya sürekli yatiom bide yiyorum da bi sürü offGünaydın kızlaaar!!
Hava böyle güzel olmasa yerimden kalkasım yok ama güneşi görünce bi kuvvet geldim işe
ben bu sabah tartıldım, yarım kilo almışım toplamda, 20. haftaya kadar almamam gerekiyodugeçen hafta çok abarttım yemeyi, özellikle ekmek gibi şeyleri, hemen frene basmam lazım yoksa doktor acaip kızacak, cumartesiye kadar yürüyüşle falan toparlasam bari
çok geçmiş olsun, ben de grip atlattım, bol bol zencefilli ballı ıhlamur içtim, çok iyi geldi bana
ateşine de dikkat et mutlaka, çıkmasına izin vermemek lazımmış, bir de bebişin suyu azalmasın diye bolca su içmek gerekli
çok geçmiş olsun, bol bol dinlen hiç kendini yorma
ya benim de eşim rahmetli dedesinin ismini koymak istiyo eğer erkek olursa, ben hiç istemiyorum, herkes kendi ismiyle yaşamış gitmiş, benim çocuğum da kendi ismiyle yaşasın nedir bu yani? şimdilik bişey demedim, belki kız olur diye, olmazsa bizim evde de cihan harbi var kızlar
Gecmis olsun yatane kadarlik simdiIlk cok kanamam geldi onunla olmus yirtilma stress agir is yapma dinlememe fazla o gun kizim cok yordu beni erkenlik donemmi basladi cok sakin bir cocuktu karsilik vermeye basladi bayaaa kizdim ona hatta ona kizarken bi anda akti cok da geldi onunla birlikte olusmus yirtilma dedi kapanmicak dikkat etmen lazim sonrada erken dogum riski varmis boyle gecicek cok kadinda oluyomus ve doguma giden cok varmis bu sekilde
Cok gecmis olsun bol bol dinlen ne kadarlık oldu bebeğinIlk cok kanamam geldi onunla olmus yirtilma stress agir is yapma dinlememe fazla o gun kizim cok yordu beni erkenlik donemmi basladi cok sakin bir cocuktu karsilik vermeye basladi bayaaa kizdim ona hatta ona kizarken bi anda akti cok da geldi onunla birlikte olusmus yirtilma dedi kapanmicak dikkat etmen lazim sonrada erken dogum riski varmis boyle gecicek cok kadinda oluyomus ve doguma giden cok varmis bu sekilde
Günaydın hanimlar .. hastalara acil şifalar diliyorum. İnşallah korkulacak durumlar olmadan atlatirsiniz.
Çalışan anneler hangi kadının işi kolay ki evde olsa da çalışsada kadının yükü her zaman ağır bence
1 aydır raporluyum ışte olsam zor olurdu gerçekten bide benim ilk hersey korkuyorum evhamli hamileyim :) Eşimle aynı saatte eve geliyoruz koştur kostur yemek dediğin gibi utuyu yetistiremiyorum haftasonunda bırak ailene mi gideceksin utulerle temizlikle mi bolunuyorsun resmen. Hamdolsun bugunumuze de tabi aratmasin Rabbim. İşe ne zaman döneceğim izin ne zaman verecek doktor diye de dört gözle bekliyorum :)))evde olmak da kolay değil tabi ki ama işe gitme psikolojisi insanı ruhen yoruyor. birde gün içerisinee yayabileceğin işleri akşam kısa sürede hızla yapmaya çalışıyorsun çoğu zaman yapamıyorsun bile sürekli birikiyor bakıyorsun haftasonu dağlar kadar iş, azıcık topladığın enerjiyle onları bitireyim evdekilerin huzurunu sağlayayım derken bakıyorsun pazartesi işe gelmeye gücün kalmamış kısır döngü işte. birde iş yerindeyken sürekli bir sandalye tepesinde oturuyorsun keşke 1 10 dak. uzanabilsem diyorum yemek yediğimde midem vücuduma yük yapıyor sanki.
günaydın 2 gündür yaz havası insanın içi pek bir hoş oluyor iyi günlerimiz olsun hepimizin
benim halsizlik ve yorgunluğum hala geçmedi akşam 11 de uyuyor 8 de kalkıyorum kalkarken dinlenmişlik yerine sanki vücudum dökülüyor gibi hissediyorum.
evde olan arkadaşlar belki biraz dinlenme imkanı buluyorlardır, ben 9-6 çalışan biriyim birde evde ufaklık var. benim şartlarımda benim gibi hala yorgun ve halsiz hissedenler var mıdır? hangi hafta enerjiniz yerine gelmiştir? bu arada 2 gün sonra 13 ümüz dolacak Allah izin verirse.
kesinlikle katılıyorum bazen işte allahım 10 dakika uzansam diyorum, öğlen yemeğinden sonra o kadar halsiz oluyorum ki eve gidip uyumanın hayalini kuruyorum hepevde olmak da kolay değil tabi ki ama işe gitme psikolojisi insanı ruhen yoruyor. birde gün içerisinee yayabileceğin işleri akşam kısa sürede hızla yapmaya çalışıyorsun çoğu zaman yapamıyorsun bile sürekli birikiyor bakıyorsun haftasonu dağlar kadar iş, azıcık topladığın enerjiyle onları bitireyim evdekilerin huzurunu sağlayayım derken bakıyorsun pazartesi işe gelmeye gücün kalmamış kısır döngü işte. birde iş yerindeyken sürekli bir sandalye tepesinde oturuyorsun keşke 1 10 dak. uzanabilsem diyorum yemek yediğimde midem vücuduma yük yapıyor sanki.
Aynen öyle bitsede gitsek modundayım sabahları bende halsiz değilim artık çok uykum oluyodu başlarda minibüste uyuyorum 45 dk ama şimdi akşamları 8/9 gibi uyukluyorum. Çocuğu olanlar diyo ki uyuyabildiğiniz kadar uyuyun şimdidenKadinin isi her zman zor tabi ki ama inanin calismak cok zorluyor insani bu yorgun bedenle.. Bi de bu anlayissiz isverenler sagolsunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?