2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın Mutlu sabahlar hepinize dışarda mükemmel bir güneş var insanın içi açılıyor valla (her ne kadar termometreler 3 dereceyi göstersede) güzel bir gün olsun inşallah. Dr randevuma 6 saatcik kaldı
Guzel uykumu almisim yetti bile bu saatte kanama yok hic gelmedi kesilmis sukur yarinda gozlemlerim artik demekki dr dedigi gibi yata yata dogurcam bu sefer
Ay canım çok sevindim. Sabah hemen bakayım dedim inan merak ettim seni. Güzel haber verdin maşallah. Bir daha olmasın yaaaa
babamın adı osman
He güzel isim Evladın Hz Osman gibi mübarek bir kul olsun inşallah

Bende kız diyorummmm

günaydın 2 gündür yaz havası insanın içi pek bir hoş oluyor iyi günlerimiz olsun hepimizin

benim halsizlik ve yorgunluğum hala geçmedi akşam 11 de uyuyor 8 de kalkıyorum kalkarken dinlenmişlik yerine sanki vücudum dökülüyor gibi hissediyorum.
evde olan arkadaşlar belki biraz dinlenme imkanı buluyorlardır, ben 9-6 çalışan biriyim birde evde ufaklık var. benim şartlarımda benim gibi hala yorgun ve halsiz hissedenler var mıdır? hangi hafta enerjiniz yerine gelmiştir? bu arada 2 gün sonra 13 ümüz dolacak Allah izin verirse.

Günaydın kızlaaar!!

Hava böyle güzel olmasa yerimden kalkasım yok ama güneşi görünce bi kuvvet geldim işe

ben bu sabah tartıldım, yarım kilo almışım toplamda, 20. haftaya kadar almamam gerekiyodu geçen hafta çok abarttım yemeyi, özellikle ekmek gibi şeyleri, hemen frene basmam lazım yoksa doktor acaip kızacak, cumartesiye kadar yürüyüşle falan toparlasam bari

Ben geldiiiiiimm mm mmmm
İkindi bir saat uyumadan kendime gelemiyorum
Enerjim bitiyor resmen yaa , yeni 1 saat önce kalktım, tabi sonra gece tekrar uyumak problem.
Bide grip oldum boğazım acıyo burnum akıyo, pffffff

çok geçmiş olsun, ben de grip atlattım, bol bol zencefilli ballı ıhlamur içtim, çok iyi geldi bana

ateşine de dikkat et mutlaka, çıkmasına izin vermemek lazımmış, bir de bebişin suyu azalmasın diye bolca su içmek gerekli

çok geçmiş olsun, bol bol dinlen hiç kendini yorma

ya benim de eşim rahmetli dedesinin ismini koymak istiyo eğer erkek olursa, ben hiç istemiyorum, herkes kendi ismiyle yaşamış gitmiş, benim çocuğum da kendi ismiyle yaşasın nedir bu yani? şimdilik bişey demedim, belki kız olur diye, olmazsa bizim evde de cihan harbi var kızlar

Allah yardımcın olsun cnm benimde ilk hamileligimde 5.ayda plasentada yırtık çıktı doguma kadar yattım hiç kalkmayacaksın sadece tuvalete çok dikkat et cnm geçmiş olsun

Kizlar bn niye alamıyorum kilo ya sürekli yatiom bide yiyorum da bi sürü off

Gecmis olsun yatane kadarlik simdi

Kızlar ya bir haftadır bi kahve akıntı bi pembe geldi iki gündür hiç akıntım olmuyordu bu sabah yoğun kahve akıntım geldi tam rahatladım derken yine bi üzüldüm.cuma ya randevu aldım bakalım.pembe kan geldiğinde doktora gitmiştim bebek iyi yerinde kalp atışı herşeyi normal duyuyoruz böyle vakalar dedi sebep söylemedi.progestan verdi bi haftadır onu içiyorum ama bu sabah yoğun kahve akıntı görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü çok üzülüyorum ya stres yapayım diyorum ama oyyy oyyyy

Günaydın Kızlar,
Bende hastaneden yeni geldim,göğüslerim egzama olmuş. İlaç verdi toparlayacağız inş. Gözlerimdekilerde çok normalmiş,şiddetli kustuğum için oluyormuş. Kendini kusarken çok zorlamayın. Şimdi güneşte çıktı,iz kalmasın dedi çok dikkat et dedi. Hala benek benek duruyor kırmızılar. Allahtan endişe edilecek birşey değilmiş. Çok şükür. Yarınsa ikili testimiz var,sabırsızlıkla bekliyoruz.

Cok gecmis olsun bol bol dinlen ne kadarlık oldu bebeğin

Günaydın hanimlar .. hastalara acil şifalar diliyorum. İnşallah korkulacak durumlar olmadan atlatirsiniz.
Çalışan anneler hangi kadının işi kolay ki evde olsa da çalışsada kadının yükü her zaman ağır bence

evde olmak da kolay değil tabi ki ama işe gitme psikolojisi insanı ruhen yoruyor. birde gün içerisinee yayabileceğin işleri akşam kısa sürede hızla yapmaya çalışıyorsun çoğu zaman yapamıyorsun bile sürekli birikiyor bakıyorsun haftasonu dağlar kadar iş, azıcık topladığın enerjiyle onları bitireyim evdekilerin huzurunu sağlayayım derken bakıyorsun pazartesi işe gelmeye gücün kalmamış kısır döngü işte. birde iş yerindeyken sürekli bir sandalye tepesinde oturuyorsun keşke 1 10 dak. uzanabilsem diyorum yemek yediğimde midem vücuduma yük yapıyor sanki.

1 aydır raporluyum ışte olsam zor olurdu gerçekten bide benim ilk hersey korkuyorum evhamli hamileyim :) Eşimle aynı saatte eve geliyoruz koştur kostur yemek dediğin gibi utuyu yetistiremiyorum haftasonunda bırak ailene mi gideceksin utulerle temizlikle mi bolunuyorsun resmen. Hamdolsun bugunumuze de tabi aratmasin Rabbim. İşe ne zaman döneceğim izin ne zaman verecek doktor diye de dört gözle bekliyorum :)))

Calisan hamile olmayan bir insan vucudu bile aksamlari dinlenmek isterken bizim de halimiz cok normal bencee.. Ben de gunduz eskisi kadar halsiz degilim normalde ama aksamlari ya bi yerde oyalanip gec gidersek evimize ya da yemek icmek bulasik camasir vucuda yuklenirsem...birden agrilar basliyor tekrar asiri halsizlik bel sirt agrilari kalca agrisi hemen yat diyorm kendime ev bi yere kacmiyorrr sabaha dinlenmek gerekkk!!! Yani kisacasi gunduz halsizliklerm eskiye oranla azaliyor gibi ama aksamlari hic bi sey yapmak istemiyorm hep yatsamm ben de 13+2 yim bu arada masallah bizee..

kesinlikle katılıyorum bazen işte allahım 10 dakika uzansam diyorum, öğlen yemeğinden sonra o kadar halsiz oluyorum ki eve gidip uyumanın hayalini kuruyorum hep

Kadinin isi her zman zor tabi ki ama inanin calismak cok zorluyor insani bu yorgun bedenle.. Bi de bu anlayissiz isverenler sagolsunn...
Aynen öyle bitsede gitsek modundayım sabahları bende halsiz değilim artık çok uykum oluyodu başlarda minibüste uyuyorum 45 dk ama şimdi akşamları 8/9 gibi uyukluyorum. Çocuğu olanlar diyo ki uyuyabildiğiniz kadar uyuyun şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…