2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Aynen dogru diyolar sanirm
Valla zor geliyodu bana da baya sabahlari ama simdi aksam disinda cok sorun olmuyo.. Aksam da hakkimizzz

belinde arkada leğen kemiklerinin sağ ve sol kısmı acıyan var mı? Örneğin ayaktayken sol ayağımı yukarı çekip çorabımı giyemiyorum leğen kemiği şak batıyor. Bunu yaşayanlar var mı? Ya da geçmiş hamileliklerinde yaşayan? hamileliğin başından beri mevcut bende. İlerler mi bu durum? Allah korusun karın daha küçük büyüyünce ne olur ki..

HAMİLELİK FOTOĞRAFI ÇEKİLECEK OLAN VAR MI?
Aslında çok beğeniyorum hamile fotoğrafı:) Simdiden kendim karnımi cekeyim ilerde de hamile fotoğrafı istiyorum ama eşim ben cekerim seni bosa mi sana fotograf makinesi aldım diye fikride var

düğün fotosu gibimi çekiyolar onuda??
eveeeeet paylaşim bi kaç tane.
Aslında çok beğeniyorum hamile fotoğrafı:) Simdiden kendim karnımi cekeyim ilerde de hamile fotoğrafı istiyorum ama eşim ben cekerim seni bosa mi sana fotograf makinesi aldım diye fikride var
valla ben düğünümde çekilemedim rahatsızlandım flan hamilelik istiyorum dedim fotğrafçı arıyorum şimdi

Eklentiler

• 51c7fc906f6253190596641e8d195d22.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 20
Ben yaşıyorum sol tarafimda benim eğilip kalkarken batıyor çok acıyor

eveeeeet paylaşim bi kaç tane.

valla ben düğünümde çekilemedim rahatsızlandım flan hamilelik istiyorum dedim fotğrafçı arıyorum şimdi
Benimde dış çekim hayalim vardı yağmurdan cekilemedik hala fotoğrafcidan da almadı eşim o kadar sever fotografciyi sağolsun ( kaç haftalikken yaptırmayı düşünüyorsun

Ruyamda ultrasonda bakılıyor ve kalbı durmuş denıyor aglamaktan sesım kısıldı hala etkısındeyım

Ben doğarken cekilelim istıyorum ilkınde nasıp olmamıştı

Benimde dış çekim hayalim vardı yağmurdan cekilemedik hala fotoğrafcidan da almadı eşim o kadar sever fotografciyi sağolsun ( kaç haftalikken yaptırmayı düşünüyorsun
aynen bizde öyle önce ben hastalandım sonra yagmurlu zamana denk geldi sonra eşim saç kıran oldu istemedi 7 aylıkken düşünüyorum güzel bi dış çekim yapabilecek fotoğrafçı bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…