- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Aynen öyle bitsede gitsek modundayım sabahları bende halsiz değilim artık çok uykum oluyodu başlarda minibüste uyuyorum 45 dk ama şimdi akşamları 8/9 gibi uyukluyorum. Çocuğu olanlar diyo ki uyuyabildiğiniz kadar uyuyun şimdiden:)
Neden cnnİçim sıkılıyor
Aslında çok beğeniyorum hamile fotoğrafı:) Simdiden kendim karnımi cekeyim ilerde de hamile fotoğrafı istiyorum ama eşim ben cekerim seni bosa mi sana fotograf makinesi aldım diye fikride varHAMİLELİK FOTOĞRAFI ÇEKİLECEK OLAN VAR MI?
düğün fotosu gibimi çekiyolar onuda??HAMİLELİK FOTOĞRAFI ÇEKİLECEK OLAN VAR MI?
eveeeeet paylaşim bi kaç tane.düğün fotosu gibimi çekiyolar onuda??
valla ben düğünümde çekilemedim rahatsızlandım flan hamilelik istiyorum dedim fotğrafçı arıyorum şimdiAslında çok beğeniyorum hamile fotoğrafı:) Simdiden kendim karnımi cekeyim ilerde de hamile fotoğrafı istiyorum ama eşim ben cekerim seni bosa mi sana fotograf makinesi aldım diye fikride var
pek güzelmiş ama düğün fotolarını bile zor çektirdi eşim, bunları heralde kessem kabul etmez
Ben yaşıyorum sol tarafimda benim eğilip kalkarken batıyor çok acıyorbelinde arkada leğen kemiklerinin sağ ve sol kısmı acıyan var mı? Örneğin ayaktayken sol ayağımı yukarı çekip çorabımı giyemiyorum leğen kemiği şak batıyor. Bunu yaşayanlar var mı? Ya da geçmiş hamileliklerinde yaşayan? hamileliğin başından beri mevcut bende. İlerler mi bu durum? Allah korusun karın daha küçük büyüyünce ne olur ki..
çok biliyolar yapek güzelmiş ama düğün fotolarını bile zor çektirdi eşim, bunları heralde kessem kabul etmez
Benimde dış çekim hayalim vardı yağmurdan cekilemedik hala fotoğrafcidan da almadı eşim o kadar sever fotografciyi sağolsuneveeeeet paylaşim bi kaç tane.
valla ben düğünümde çekilemedim rahatsızlandım flan hamilelik istiyorum dedim fotğrafçı arıyorum şimdi
Ikilide sıkıntı mi çıktı ki 4luye gideceksin. Yoksa herkesde mi yapılıyor yoksaSelam kızlar
Haftaya 4 lü tarama için dr gıdeceğiz
aynen bizde öyle önce ben hastalandım sonra yagmurlu zamana denk geldi sonra eşim saç kıran oldu istemediBenimde dış çekim hayalim vardı yağmurdan cekilemedik hala fotoğrafcidan da almadı eşim o kadar sever fotografciyi sağolsun( kaç haftalikken yaptırmayı düşünüyorsun
Ikılı normaldı uclü yapmayalım 4 lü yaparız dedıIkilide sıkıntı mi çıktı ki 4luye gideceksin. Yoksa herkesde mi yapılıyor yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?