2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
aynen bizde öyle önce ben hastalandım sonra yagmurlu zamana denk geldi sonra eşim saç kıran oldu istemedi 7 aylıkken düşünüyorum güzel bi dış çekim yapabilecek fotoğrafçı bakıyorum
Çok istenen seylerde sıkıntı çıkıyor böyle hep nedense :))7 aylık en iyisi sanki. Arkadaşım 35 haftalik olunca cektireyim karnim daha büyüsün demisti 32 de doğurdu :))

Birinden fiyat aldım
hamilelik+doğum+yeni doğan 1500 dedi 1100 e flanda var araştırmak lazım iyice bazılarının kendi mekanları oluyo dışarıda çekiyolar öyle istiyorum nede olsa yaz hamişiyiz
ayyy ben de fotoları görünce cok heyeanladım şimdi dediğin gibi yaza da gelio :) eşim çıldırıcak yine neler çıkarıosun die

Kızlar ya yoğundum pek dahil olamadım. Ev işleri halsizlik konuşulmuş. Alın benden de o kadar,kocam resmen isyanlarda, evde yemek pişmiyormuş,ev gerekli özende temiz değilmiş,tişörtleri ütüsüz müş ve ve ve onunla ilgilenmem rağmen,kendisine hiç özen göstermiyormuşum.Ben hep hastaymışım, hep uyuyormuşum ve hep halsizmişim. En baştan beyefendiyi mütemadiyen eksiksiz yaşatmaya alıştırdığım için(ki bu ben oluyorum) şimdi halimden bile anlayabilecek durumda değil. Siz yatın kalkın sizi anlayan kocalarınız olduğuna şükredin derim.

Amaaan takma ya hepsi aynı aslında. Bizim beyfendi bana dün diyo ki dolabı kaldıralım yardım ette ne diyosun ya sen dedim benim hamile olduğumu kabullenemiyosun heralde nolucak ki abartma diyo patronum bile küçücük koliyi yerde sürüklememe izin vermiyor benimkinin söylediğine bak gelde boğma bunu

Hay onlara ben. Gerçekten çok acayipler,en son akşam bayağ tartıştık,ohh diyo çocuğunda erkek olacak ikimizin arkasını toplamaktan bayağ hareketlenirsin diyor. Ben cinler resmen tepeme çıktı, valla dedim babasından görüpte yatmak istemesse ben çocuğuma en azından kendi işini kendisi görmesi gerektiği sorumluluğunu vermek istiyorum. Senin annenin sana yaptığı gibi arkandan herşeyini toplamayı düşünmüyorum dedim. Aaaaa terbiyesize bak sen benim gibi kocayı bulda diyor hemide. Boğasım geldi boğasım öyle böyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…