Zaten bende hamile+yeni doğan istiyorumBen doğarken cekilelim istıyorum ilkınde nasıp olmamıştı
Çok istenen seylerde sıkıntı çıkıyor böyle hep nedense :))7 aylık en iyisi sanki. Arkadaşım 35 haftalik olunca cektireyim karnim daha büyüsün demisti 32 de doğurdu :))aynen bizde öyle önce ben hastalandım sonra yagmurlu zamana denk geldi sonra eşim saç kıran oldu istemedi7 aylıkken düşünüyorum güzel bi dış çekim yapabilecek fotoğrafçı bakıyorum
Anladım canım benim. Hayırlısı olsun insallah cinsiyetin belli miIkılı normaldı uclü yapmayalım 4 lü yaparız dedı
alllaaahhh çok fena :)Çok istenen seylerde sıkıntı çıkıyor böyle hep nedense :))7 aylık en iyisi sanki. Arkadaşım 35 haftalik olunca cektireyim karnim daha büyüsün demisti 32 de doğurdu :))
Kesinlikle :) kıyafet falan diktirmisti hazirliklar falan tamamdi ama erken doğum olunca kaldı hepsi :) emzirmeyi birakinca sırf kiyafetler için bidaha doguracagim diyo :))((alllaaahhh çok fena :)
valla bende olsam öyle söylerimKesinlikle :) kıyafet falan diktirmisti hazirliklar falan tamamdi ama erken doğum olunca kaldı hepsi :) emzirmeyi birakinca sırf kiyafetler için bidaha doguracagim diyo :))((
ayyy allah korusun bu rüyalar bizi delirticek ben de hep saçma sapan seyşer görüyorumRuyamda ultrasonda bakılıyor ve kalbı durmuş denıyor aglamaktan sesım kısıldı hala etkısındeyım
Birinden fiyat aldımben de doğum mu hamilelik mi çektirsem karar veremedim :)
ayyy ben de fotoları görünce cok heyeanladım şimdi dediğin gibi yaza da gelio :) eşim çıldırıcak yine neler çıkarıosun dieBirinden fiyat aldım
hamilelik+doğum+yeni doğan 1500 dedi 1100 e flanda var araştırmak lazım iyice bazılarının kendi mekanları oluyo dışarıda çekiyolar öyle istiyorum nede olsa yaz hamişiyiz
Gözüm şuan hamilelik fotoları ve tişörtlerdeayyy ben de fotoları görünce cok heyeanladım şimdi dediğin gibi yaza da gelio :) eşim çıldırıcak yine neler çıkarıosun die
Al benden de o kadar. Benim ilk bebede bi türlü nasip olmadı. Şimdi desem '3 tane yapacaz ya sonuncuda maaile çektirtiriz' der. Ben kocamı bilirimpek güzelmiş ama düğün fotolarını bile zor çektirdi eşim, bunları heralde kessem kabul etmez
13 hafta canim gec dollenme olmus 13 de takili kaldimmCok gecmis olsun bol bol dinlen ne kadarlık oldu bebeğin
Kizlar bende ruyamda hergun guzel kiz cocugu doguruyorummayyy allah korusun bu rüyalar bizi delirticek ben de hep saçma sapan seyşer görüyorum
Neden cnn
Amaaan takma ya hepsi aynı aslında. Bizim beyfendi bana dün diyo ki dolabı kaldıralım yardım ette ne diyosun ya sen dedim benim hamile olduğumu kabullenemiyosun heralde nolucak ki abartma diyo patronum bile küçücük koliyi yerde sürüklememe izin vermiyor benimkinin söylediğine bak gelde boğma bunuKızlar ya yoğundum pek dahil olamadım. Ev işleri halsizlik konuşulmuş. Alın benden de o kadar,kocam resmen isyanlarda, evde yemek pişmiyormuş,ev gerekli özende temiz değilmiş,tişörtleri ütüsüz müş ve ve ve onunla ilgilenmem rağmen,kendisine hiç özen göstermiyormuşum.Ben hep hastaymışım, hep uyuyormuşum ve hep halsizmişim. En baştan beyefendiyi mütemadiyen eksiksiz yaşatmaya alıştırdığım için(ki bu ben oluyorum) şimdi halimden bile anlayabilecek durumda değil. Siz yatın kalkın sizi anlayan kocalarınız olduğuna şükredin derim.
Hay onlara ben. Gerçekten çok acayipler,en son akşam bayağ tartıştık,ohh diyo çocuğunda erkek olacak ikimizin arkasını toplamaktan bayağ hareketlenirsin diyor. Ben cinler resmen tepeme çıktı, valla dedim babasından görüpte yatmak istemesse ben çocuğuma en azından kendi işini kendisi görmesi gerektiği sorumluluğunu vermek istiyorum. Senin annenin sana yaptığı gibi arkandan herşeyini toplamayı düşünmüyorum dedim. Aaaaa terbiyesize bak sen benim gibi kocayı bulda diyor hemide. Boğasım geldi boğasım öyle böyle değil.Amaaan takma ya hepsi aynı aslında. Bizim beyfendi bana dün diyo ki dolabı kaldıralım yardım ette ne diyosun ya sen dedim benim hamile olduğumu kabullenemiyosun heralde nolucak ki abartma diyo patronum bile küçücük koliyi yerde sürüklememe izin vermiyor benimkinin söylediğine bak gelde boğma bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?