2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Nihancım merhaba; seninle evlilik topicinde beraberdik, evlendik de şimdi de bebekleri bekliyoruz, zaman ne hızlı geçiyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcım.

Kızlar sormayın, biz de kaç gündür tartışma halindeyiz. Artık şu hamilelik döneminde azıcık alttan alsan nolur dedim, bana bu durumu kullanma da diyor. Öküz işte bunlar.

Sanarsın ki onlar hamile .. akşama bizim ki spora gitmişti sabah her yeri tutulmuş kas gevşetici getiricekmişim işe yetişmeye çalışıyorum kal öyle dinlen biraz yok kas gevşetici dedim

Sanarsın ki onlar hamile .. akşama bizim ki spora gitmişti sabah her yeri tutulmuş kas gevşetici getiricekmişim işe yetişmeye çalışıyorum kal öyle dinlen biraz yok kas gevşetici dedim
Hahah, valla bunlara çare yok. ebisssss yok anam anlamazlar tam öküzler, bu durumu kullanma demek ne demek,ne kadar garipler.

Ebiss bu arada benim göğüslerdekiler egzama olmuş,haberin olsun,sen göründün mü bunun için.

Ayy geçmiş olsun canım. Benimki geçti gibi ya, geçen randevuda göstermiştim, normal demişti. Geçen hafta meme ucu kabuklandı, tam memeye bağlandığı yerler. Ama o da geçti şimdi. 17'sinde randevum. Gidince göstericem. Egzama için merhem mi verdi?

Aynen canım kahverengi kısım ve ucu tamamen benek benek kabardı,sonrada kabuk attı soyuldu. Hatur hatur kaşınıyor,kıpkırmızı oldular el değilmiyor. Geçmesi güzel olmuş. Bakalım ilaçlar kesecek mi? Egzama kortizonlu bir ilaç verdi. Birde vazalin kullanıcakmışım. Bugün alcam eczaneden ilaçları.

Yapma yaa, kötü olmuş, tekrar geçmiş olsun, bir an önce geçer inşallah. Benimki bu kadar kötü olmadı, hassasiyet de yok artık.

Yapma yaa, kötü olmuş, tekrar geçmiş olsun, bir an önce geçer inşallah. Benimki bu kadar kötü olmadı, hassasiyet de yok artık.
Saol cnm inş geçer,hamilelikte bu tür şeylerin şiddetli yaşanması normalmiş,bende ırsi olarak gizli bir egzama var zaten,babamdan geçen,çocuklukta atlatmışım. Ama hassas bir döneme girince vucut ortaya çıkarmış,hemde vucudumun en hassas yerinde.

Sana cinsiyet için bir şey demiş miydi doktor? Kaçırdım mı ben orayı?

Sana cinsiyet için bir şey demiş miydi doktor? Kaçırdım mı ben orayı?
Yapma yaaaaaaaa kaçırdın kaçırdın

o zaman bombamız geliyor. Bizimkini doktorumuz Erkek gördü. Büyük ihtimal ile erkek dedi,pipiyide gösterdi,ama bazen yanıltıcı olabiliyor kızlarda aynı böyle görünebiliyor dedi,ama Erkek hissediyordum bende zaten. tam da havaya girdim.

Amaniiiinn

Hissettiğin çıktı yani. Sevindim o zaman canım. Yine de bir sonraki randevuda daha kesin bir şey söyler herhalde. Sen yine de kendini iki ihtimale de hazırla. Sonra hayal kırıklığı oluyormuş, aman diyim.

Sanki aynı ben

Ben yaşıyorum sol tarafimda benim eğilip kalkarken batıyor çok acıyor
Ben ayağımı katlayıp oturayım derken birden oldu ağrı sağ kalçamın üstünde fıtık oldum kesin dedim ayağımın üstüne basamadım bile doktor dizlerinden eğil falan dedi hop diye herşeye eğilme kemiklerin çok esnek bu dönemde dedi dikkat ediyorum daha iyiyim

Kızlarr doktordan geldim yüzde seksen kız dedi tabi değişmezse doktorlar çok yanıldığı için emin olamıyorum valla haftaya kesinleşecek bakalım:)

Hadi bakalım, tebrik ederim. Bu arada bacak arasını ultrason çıktısı olarak verdi mi sana? Karşılaştırma yapardık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…