Amaaan takma ya hepsi aynı aslında. Bizim beyfendi bana dün diyo ki dolabı kaldıralım yardım ette ne diyosun ya sen dedim benim hamile olduğumu kabullenemiyosun heralde nolucak ki abartma diyo patronum bile küçücük koliyi yerde sürüklememe izin vermiyor benimkinin söylediğine bak gelde boğma bunu
Hay onlara ben. Gerçekten çok acayipler,en son akşam bayağ tartıştık,ohh diyo çocuğunda erkek olacak ikimizin arkasını toplamaktan bayağ hareketlenirsin diyor. Ben cinler resmen tepeme çıktı, valla dedim babasından görüpte yatmak istemesse ben çocuğuma en azından kendi işini kendisi görmesi gerektiği sorumluluğunu vermek istiyorum. Senin annenin sana yaptığı gibi arkandan herşeyini toplamayı düşünmüyorum dedim. Aaaaa terbiyesize bak sen benim gibi kocayı bulda diyor hemide. Boğasım geldi boğasım öyle böyle değil.
Sanarsın ki onlar hamile .. akşama bizim ki spora gitmişti sabah her yeri tutulmuş kas gevşetici getiricekmişim işe yetişmeye çalışıyorum kal öyle dinlen biraz yok kas gevşetici dedimHay onlara ben. Gerçekten çok acayipler,en son akşam bayağ tartıştık,ohh diyo çocuğunda erkek olacak ikimizin arkasını toplamaktan bayağ hareketlenirsin diyor. Ben cinler resmen tepeme çıktı, valla dedim babasından görüpte yatmak istemesse ben çocuğuma en azından kendi işini kendisi görmesi gerektiği sorumluluğunu vermek istiyorum. Senin annenin sana yaptığı gibi arkandan herşeyini toplamayı düşünmüyorum dedim. Aaaaa terbiyesize bak sen benim gibi kocayı bulda diyor hemide. Boğasım geldi boğasım öyle böyle değil.
Buldun mu fotoğrafçı ?Ben varımmm.. Allah izin verirse doğum hikayesi videosu ve doğum fotosu çekecek foto.cumuzzzz var.. Birde tam son zamanlarda deniz kenarında hamilelik fotolarım çekilecek inşallahhhh
Hahah, valla bunlara çare yok.Sanarsın ki onlar hamile .. akşama bizim ki spora gitmişti sabah her yeri tutulmuş kas gevşetici getiricekmişim işe yetişmeye çalışıyorum kal öyle dinlen biraz yok kas gevşetici dedim
Hahah, valla bunlara çare yok.ebisssss yok anam anlamazlar tam öküzler, bu durumu kullanma demek ne demek,ne kadar garipler.
Ebiss bu arada benim göğüslerdekiler egzama olmuş,haberin olsun,sen göründün mü bunun için.
Ayy geçmiş olsun canım. Benimki geçti gibi ya, geçen randevuda göstermiştim, normal demişti. Geçen hafta meme ucu kabuklandı, tam memeye bağlandığı yerler. Ama o da geçti şimdi. 17'sinde randevum. Gidince göstericem. Egzama için merhem mi verdi?
Aynen canım kahverengi kısım ve ucu tamamen benek benek kabardı,sonrada kabuk attı soyuldu. Hatur hatur kaşınıyor,kıpkırmızı oldular el değilmiyor. Geçmesi güzel olmuş. Bakalım ilaçlar kesecek mi? Egzama kortizonlu bir ilaç verdi. Birde vazalin kullanıcakmışım. Bugün alcam eczaneden ilaçları.
Saol cnm inş geçer,hamilelikte bu tür şeylerin şiddetli yaşanması normalmiş,bende ırsi olarak gizli bir egzama var zaten,babamdan geçen,çocuklukta atlatmışım. Ama hassas bir döneme girince vucut ortaya çıkarmış,hemde vucudumun en hassas yerinde.Yapma yaa, kötü olmuş, tekrar geçmiş olsun, bir an önce geçer inşallah. Benimki bu kadar kötü olmadı, hassasiyet de yok artık.
Saol cnm inş geçer,hamilelikte bu tür şeylerin şiddetli yaşanması normalmiş,bende ırsi olarak gizli bir egzama var zaten,babamdan geçen,çocuklukta atlatmışım. Ama hassas bir döneme girince vucut ortaya çıkarmış,hemde vucudumun en hassas yerinde.
Yapma yaaaaaaaa kaçırdın kaçırdınSana cinsiyet için bir şey demiş miydi doktor? Kaçırdım mı ben orayı?
Yapma yaaaaaaaa kaçırdın kaçırdın
o zaman bombamız geliyor. Bizimkini doktorumuz Erkek gördü. Büyük ihtimal ile erkek dedi,pipiyide gösterdi,ama bazen yanıltıcı olabiliyor kızlarda aynı böyle görünebiliyor dedi,ama Erkek hissediyordum bende zaten. tam da havaya girdim.
Sanki aynı benevde olmak da kolay değil tabi ki ama işe gitme psikolojisi insanı ruhen yoruyor. birde gün içerisinee yayabileceğin işleri akşam kısa sürede hızla yapmaya çalışıyorsun çoğu zaman yapamıyorsun bile sürekli birikiyor bakıyorsun haftasonu dağlar kadar iş, azıcık topladığın enerjiyle onları bitireyim evdekilerin huzurunu sağlayayım derken bakıyorsun pazartesi işe gelmeye gücün kalmamış kısır döngü işte. birde iş yerindeyken sürekli bir sandalye tepesinde oturuyorsun keşke 1 10 dak. uzanabilsem diyorum yemek yediğimde midem vücuduma yük yapıyor sanki.
Ben ayağımı katlayıp oturayım derken birden oldu ağrı sağ kalçamın üstünde fıtık oldum kesin dedim ayağımın üstüne basamadım bile doktor dizlerinden eğil falan dedi hop diye herşeye eğilme kemiklerin çok esnek bu dönemde dedi dikkat ediyorum daha iyiyimBen yaşıyorum sol tarafimda benim eğilip kalkarken batıyor çok acıyor
kızlar kaçıncı haftada cinsiyet öğreniyoruz.?
evet canım.. Bizim fotoğrafçımız vardı zaten.. konuştuk sadeceBuldun mu fotoğrafçı ?
kızlar kaçıncı haftada cinsiyet öğreniyoruz.?
Kızlarr doktordan geldim yüzde seksen kız dedi tabi değişmezse doktorlar çok yanıldığı için emin olamıyorum valla haftaya kesinleşecek bakalım:)
Yok canım bacak arası için vermedi seninki de mi kızHadi bakalım, tebrik ederim. Bu arada bacak arasını ultrason çıktısı olarak verdi mi sana? Karşılaştırma yapardık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?