2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlarr doktordan geldim yüzde seksen kız dedi tabi değişmezse doktorlar çok yanıldığı için emin olamıyorum valla haftaya kesinleşecek bakalım:)

Ben sana daha önce senin için kız hissediyorum demişmiydim:)))
Hayırlı uğurlu olsun kızçen Allah uzun ömür versin.
Benimde 7 gün kaldı cinsiyeti öğrenmeme geri sayım yapıyorum

Ben sana daha önce senin için kız hissediyorum demişmiydim:)))
Hayırlı uğurlu olsun kızçen Allah uzun ömür versin.
Benimde 7 gün kaldı cinsiyeti öğrenmeme geri sayım yapıyorum
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah Rabbim sanada gönlünden geçeni sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah:)

Merhaba kizlar bugün doktora gittik ve herseyin yolunda olduğunu ogrendik cok şükür doktorumuz herseyi detaylica anlattı ve uzun uzun benegimize baktık çok güzeldi ve renkli ultrasonla bakti çok güzeldi yaa :) buda bebisim :) küçük olduğu için degisik biraz :)

Eklentiler

• IMG-20160203-WA0000.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 150
Benim minnak size el sallıyor teyzeleri

Maşallah . Ama elinden başka bişey anlaşılmıyor canım
Usg makinasımı eskiydi.
Daha güzel anlaşılır bir pozisyon veremedimi sana.
Burda resim istediğinde en iyi pozisyonu yakalamaya çalışırlar anne için ,fotoğraf albümüne girecek sonuçta derler

Maşallah , bak bu nekadar net ve güzel çıkmış :)
Allah bağışlasın
Kaç haftalık

Var canım var 6 7 tane foto var daha :)

Eklentiler

• 20160203_175347.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 136

Canim benim de hic belin falan agrimaz .ama bu gebeligimde kalcam agriyor .hatta adim atamadim bugün.kizimi disari cikarttim geldim .belin kopmuş .
Geçici bi durumdur bence .leğen kemiklerimuz daha da genişliyor ,doğu a hazirlik erkenden .:) kolay doğumlar olsun hepimize .

Benimkide öyle iyiki hamile kaldım diyor daha şimdiden böylesin ilerde nasıl olur halin diyor hep uyuyormusum
Kızlarr doktordan geldim yüzde seksen kız dedi tabi değişmezse doktorlar çok yanıldığı için emin olamıyorum valla haftaya kesinleşecek bakalım:)
hayırlı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…