- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Kızlarr doktordan geldim yüzde seksen kız dedi tabi değişmezse doktorlar çok yanıldığı için emin olamıyorum valla haftaya kesinleşecek bakalım:)
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah Rabbim sanada gönlünden geçeni sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah:)Ben sana daha önce senin için kız hissediyorum demişmiydim:)))
Hayırlı uğurlu olsun kızçen Allah uzun ömür versin.
Benimde 7 gün kaldı cinsiyeti öğrenmeme geri sayım yapıyorum
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah Rabbim sanada gönlünden geçeni sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah:)
Hadi bakalım, tebrik ederim. Bu arada bacak arasını ultrason çıktısı olarak verdi mi sana? Karşılaştırma yapardık.
Yok canım ya vermedi uyuz doktor :)Bizim erkek dedi,aradaki farka bakardık dicektim.
Benim minnak size el sallıyor teyzeleri
Merhaba kizlar bugün doktora gittik ve herseyin yolunda olduğunu ogrendik cok şükür doktorumuz herseyi detaylica anlattı ve uzun uzun benegimize baktık çok güzeldi ve renkli ultrasonla bakti çok güzeldi yaa :) buda bebisim :) küçük olduğu için degisik biraz :)
10+6 canim. Evet baya net. çok hareket ediyordu en son doktor böyle yakaladı :) renkli bakti bide çok güzeldi ya :) ne kadar cirkinnnnnn :)Maşallah , bak bu nekadar net ve güzel çıkmış :)
Allah bağışlasın
Kaç haftalık
Var canım var 6 7 tane foto var daha :)Maşallah . Ama elinden başka bişey anlaşılmıyor canım
Usg makinasımı eskiydi.
Daha güzel anlaşılır bir pozisyon veremedimi sana.
Burda resim istediğinde en iyi pozisyonu yakalamaya çalışırlar anne için ,fotoğraf albümüne girecek sonuçta derler
belinde arkada leğen kemiklerinin sağ ve sol kısmı acıyan var mı? Örneğin ayaktayken sol ayağımı yukarı çekip çorabımı giyemiyorum leğen kemiği şak batıyor. Bunu yaşayanlar var mı? Ya da geçmiş hamileliklerinde yaşayan? hamileliğin başından beri mevcut bende. İlerler mi bu durum? Allah korusun karın daha küçük büyüyünce ne olur ki..
Benimkide öyle iyiki hamile kaldım diyor daha şimdiden böylesin ilerde nasıl olur halin diyor hep uyuyormusumKızlar ya yoğundum pek dahil olamadım. Ev işleri halsizlik konuşulmuş. Alın benden de o kadar,kocam resmen isyanlarda, evde yemek pişmiyormuş,ev gerekli özende temiz değilmiş,tişörtleri ütüsüz müş ve ve ve onunla ilgilenmem rağmen,kendisine hiç özen göstermiyormuşum.Ben hep hastaymışım, hep uyuyormuşum ve hep halsizmişim. En baştan beyefendiyi mütemadiyen eksiksiz yaşatmaya alıştırdığım için(ki bu ben oluyorum) şimdi halimden bile anlayabilecek durumda değil. Siz yatın kalkın sizi anlayan kocalarınız olduğuna şükredin derim.
hayırlı olsun cnmKızlarr doktordan geldim yüzde seksen kız dedi tabi değişmezse doktorlar çok yanıldığı için emin olamıyorum valla haftaya kesinleşecek bakalım:)
Teşekkür ederim canım:*Benimkide öyle iyiki hamile kaldım diyor daha şimdiden böylesin ilerde nasıl olur halin diyor hep uyuyormusum
hayırlı olsun cnm
Darısı bize cinsiyet öğrenmek icinTeşekkür ederim canım:*
Var canım var 6 7 tane foto var daha :)
Bizimkinin seysi bayanlar, erkek olduunu gostermis dimi
Masalah büyümüş:)13 hafta canim gec dollenme olmus 13 de takili kaldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?