Hakkınızda hayırlısı olsun..doktorunuz iyi ise ilk tahmini tutar.bende 9 haftalık geneyim çok merak ediyom cinsiyetini.neleri daha çok caniniz istiyordu.meyve agirliklimi as erdiniz.ekşi veya tatlı tuzlu en fazla neler caniniz istedi.Kızlarr doktordan geldim yüzde seksen kız dedi tabi değişmezse doktorlar çok yanıldığı için emin olamıyorum valla haftaya kesinleşecek bakalım:)
Canim ya kafam karıştı 9 haftalik hamileyim demissin bebegin eylül ayina denk geliyo dimi hesaplamadaHakkınızda hayırlısı olsun..doktorunuz iyi ise ilk tahmini tutar.bende 9 haftalık geneyim çok merak ediyom cinsiyetini.neleri daha çok caniniz istiyordu.meyve agirliklimi as erdiniz.ekşi veya tatlı tuzlu en fazla neler caniniz istedi.
Maşallah annesiBenim minnak size el sallıyor teyzeleri
Çok tatlı yaMerhaba kizlar bugün doktora gittik ve herseyin yolunda olduğunu ogrendik cok şükür doktorumuz herseyi detaylica anlattı ve uzun uzun benegimize baktık çok güzeldi ve renkli ultrasonla bakti çok güzeldi yaa :) buda bebisim :) küçük olduğu için degisik biraz :)
Göstermiş göstermiş annesiBizimkinin seysi bayanlar, erkek olduunu gostermis dimi
Allah yardimcin olsun annecikGözlerime bıçak saplanıyor sanki uykusuzluktanhepte bu saatlerde gece oluncada oğlum uyusa wc maratonu izin vermiyor uyumama
İlk başta hiç tatlı yemedim canım 11.haftada yavaş yavaş tatlı yedim oda sadece sütlü tatlılar onun dışında hala tatlı yiyemiyorum balık ve yumurtadan tiksindim çok fazla cilek ve meyve yedim genelde tuzlu ve acı yedim bulantilarim çok oldu ki hala var göguslerim çok büyümeye başladı kilolarım basenime gidiyor artık bu arada teşekkür ederim inşallah istediğin olur genelde hissettiklerin olur ben hep kız hissediyordumHakkınızda hayırlısı olsun..doktorunuz iyi ise ilk tahmini tutar.bende 9 haftalık geneyim çok merak ediyom cinsiyetini.neleri daha çok caniniz istiyordu.meyve agirliklimi as erdiniz.ekşi veya tatlı tuzlu en fazla neler caniniz istedi.
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah sizde hemencecik öğrenirsiniz:)Maşallah annesiBuarada gözünaydın cinsiyet için darısı başımıza artık
Geçmiş olsun sevgili öğretmenimiz. Dikkat et. Böyle durumlar çocuğu olanlar için daha zordur. Hem onunla ilgilen. Hem karnındaki bebeğin için kendine daha dikkat et. Ayrıca eşler de var tabi...Herkese merhabalarAcayip bir yarıyıl tatili geçiriyorum kızlar. ..Geçen hafta Bursaya Annemlere gittik.Yariyil tatilini orda geçiriyoruz genelde.3 gün migrenim tuttu baş ağrısından ayağa kalkmadim.Annemle babam grip ve öksürük olmuşlardı.Bana ve ogluma da geçti .Artık öksürüken kusuyordum .Aralıksız Boğmaca gibi..Tam o geçti .Ablam enistem ve yegenlerim de ishal ve kusma vardı. Dedim bana yaklaşmayin bu da bulaşırsa daha kendimi toparlayamam Sonuç hastane iki serum .Kusmaktan artık bayılmış im. Tansiyon 7 -4 .Dün dedim ben gidiyorum geldim geleli hastayım. Akşam geldim evime .Oh şimdi biraz daha iyiyim
Kocaman bir AminnnnnnTeşekkür ederiz teyzesi inşallah sizde hemencecik öğrenirsiniz:)
Saol tatlım sen birde son aylarda dışarıdayken güldüğünde gör anammmmmm istemeden bu dediğin olayla karşı karşıya kalıyorsunAllah yardimcin olsun annecikinanirmisin ben bazen tuvalete yetisemiyorum çok utanıyorum ama birden geliyo ve azıcık geliyo ama nasil sıkıştırıyo bazen tutamıyorum allah hepimize yardım eder insallah
Saol tatlım sen birde son aylarda dışarıdayken güldüğünde gör anammmmmm istemeden bu dediğin olayla karşı karşıya kalıyorsun
Sağol canım. Valla ben de cesaret edemiyordum ama oğlan 5 yaşına geldi.Artik bir yerden başlamak lazım..Ama bundan sonra dükkanı kapaticamGeçmiş olsun sevgili öğretmenimiz. Dikkat et. Böyle durumlar çocuğu olanlar için daha zordur. Hem onunla ilgilen. Hem karnındaki bebeğin için kendine daha dikkat et. Ayrıca eşler de var tabi...Ben ikinci için cesaret edemiyorum
vah vah vah Ben şok ben manşet kim bilir daha nelerle karsilasicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?