2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlarr doktordan geldim yüzde seksen kız dedi tabi değişmezse doktorlar çok yanıldığı için emin olamıyorum valla haftaya kesinleşecek bakalım:)
Hakkınızda hayırlısı olsun..doktorunuz iyi ise ilk tahmini tutar.bende 9 haftalık geneyim çok merak ediyom cinsiyetini.neleri daha çok caniniz istiyordu.meyve agirliklimi as erdiniz.ekşi veya tatlı tuzlu en fazla neler caniniz istedi.

Canim ya kafam karıştı 9 haftalik hamileyim demissin bebegin eylül ayina denk geliyo dimi hesaplamada

Çok tatlı yabebişlerin ultrason fotolarını görünce acayip Mutlu oluyorum ben ya

Gözlerime bıçak saplanıyor sanki uykusuzluktan hepte bu saatlerde gece oluncada oğlum uyusa wc maratonu izin vermiyor uyumama

Gözlerime bıçak saplanıyor sanki uykusuzluktan hepte bu saatlerde gece oluncada oğlum uyusa wc maratonu izin vermiyor uyumama
Allah yardimcin olsun annecik inanirmisin ben bazen tuvalete yetisemiyorum çok utanıyorum ama birden geliyo ve azıcık geliyo ama nasil sıkıştırıyo bazen tutamıyorum allah hepimize yardım eder insallah

ayrıntılı ultrason için araştırmalara başladınız mı annişler 20.haftada yapılıyor ve 1 ay öncesinde randevu almak gerekiyor

Herkese merhabalar Acayip bir yarıyıl tatili geçiriyorum kızlar. ..Geçen hafta Bursaya Annemlere gittik.Yariyil tatilini orda geçiriyoruz genelde.3 gün migrenim tuttu baş ağrısından ayağa kalkmadim.Annemle babam grip ve öksürük olmuşlardı.Bana ve ogluma da geçti .Artık öksürüken kusuyordum .Aralıksız Boğmaca gibi..Tam o geçti .Ablam enistem ve yegenlerim de ishal ve kusma vardı. Dedim bana yaklaşmayin bu da bulaşırsa daha kendimi toparlayamam Sonuç hastane iki serum .Kusmaktan artık bayılmış im. Tansiyon 7 -4 .Dün dedim ben gidiyorum geldim geleli hastayım. Akşam geldim evime .Oh şimdi biraz daha iyiyim

İlk başta hiç tatlı yemedim canım 11.haftada yavaş yavaş tatlı yedim oda sadece sütlü tatlılar onun dışında hala tatlı yiyemiyorum balık ve yumurtadan tiksindim çok fazla cilek ve meyve yedim genelde tuzlu ve acı yedim bulantilarim çok oldu ki hala var göguslerim çok büyümeye başladı kilolarım basenime gidiyor artık bu arada teşekkür ederim inşallah istediğin olur genelde hissettiklerin olur ben hep kız hissediyordum

Bu arada çocuklara büyüklerin isimlerini koymak konusu konuşulmuş. Bu konuda ben ve eşim çok kesin kararlıydik..ikimiz de büyüklerin konan eski isimlerinden mağdur olduğumuz için kendi çocuklarımıza asla dede nine ismi koymiycaktik.Daha çocuk düşünmeye başladığımızda isimler hazırdı. Derken ben daha 5 haftalik hamileyken KP vefat etti.Ama biz karar almıştık .9. Aya kadar eşim lafını bile etmedi.Ama kV telefonda söyleyip duruyo biliyorum...Eşim de kızarım diye bana soyleyemiyor. Her telefondan sonra Kıvranıyor.Dedim söyle ne istiyorlar .Söyledi baştan olmaz dedim biz böyle bir şey yapmayacagimiza söz verdik...Neyse sonra kabul ettim eşimin sevincini görmeliydiniz ...Oğlumun ismi 9 ay boyunca Poyraz Efe idi son hafta Poyraz Ali oldu..Ama sadece Mersin e gidince amcalar falan Ali diyor...KV bile hep poyraz diyor alıştı

Geçmiş olsun sevgili öğretmenimiz. Dikkat et. Böyle durumlar çocuğu olanlar için daha zordur. Hem onunla ilgilen. Hem karnındaki bebeğin için kendine daha dikkat et. Ayrıca eşler de var tabi... Ben ikinci için cesaret edemiyorum

Allah yardimcin olsun annecik inanirmisin ben bazen tuvalete yetisemiyorum çok utanıyorum ama birden geliyo ve azıcık geliyo ama nasil sıkıştırıyo bazen tutamıyorum allah hepimize yardım eder insallah
Saol tatlım sen birde son aylarda dışarıdayken güldüğünde gör anammmmmm istemeden bu dediğin olayla karşı karşıya kalıyorsun

Sağol canım. Valla ben de cesaret edemiyordum ama oğlan 5 yaşına geldi.Artik bir yerden başlamak lazım..Ama bundan sonra dükkanı kapaticam iki tane yeter çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…