- 24 Aralık 2015
- 63
- 50
- 8
- 37
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah sizde hemencecik öğrenirsiniz:)
Yüzde seksen bir tahminde bulundu canım kesin olarak ayın 12 sinde söyleyecek doktordan doktora ve bebislerde göre değişiyor benim tüm arkadaşlarım 12.haftada öğrendi valla neredeyse dogurcaklar :) onlara göre ben geç bile kaldım:)Hayırlı ugurlu olsun :) ne cabuk öğrenmişsiniz biraz daha geçmiyor mu normalde heyecanlandım şimdi:)
Genelde erkek dediklerinde yanılma payı daha düşük oluyor canım ama sen yinede açık kapı bırak belli olmuyor arkadaşıma da yüzde seksen erkek demişti 16.haftada da kız kesinlikle dedi ve kızı olcak şimdiMerhAba herkese benim de bebeğim Ağustos'ta doğacak doktorum %60 erkek dedi sizce yanılma payı var mıdır?
Ilk bebeğim oyüzden bişeyler almak için çok heyecanlanıyorum inşallah hepimiz için sağlıklı ve hayırlı evlat verir Rabbim .. Senin bebeğinin cinsiyeti belli mi canımGenelde erkek dediklerinde yanılma payı daha düşük oluyor canım ama sen yinede açık kapı bırak belli olmuyor arkadaşıma da yüzde seksen erkek demişti 16.haftada da kız kesinlikle dedi ve kızı olcak şimdi
Beraber burda güle oynaya aşarız inşallah bütün zor günleri
Maşallah maşallah :) bizde görebilirmiyiz bebisiniBugün bebisimi gördüm :)) kollari ayaklari iyice belliydi 3 boyutlu resminide verdi :))
Yükleyebilir misin tatlımBugün bebisimi gördüm :)) kollari ayaklari iyice belliydi 3 boyutlu resminide verdi :))
Bana yüzde seksen kız dedi canım da ayın 12 sinde net belli olcak bakalım sağlıklı olsunlar da ben de bazen kendimi tutamıyorum bisiler alasım gelince yeşil yada sarı renkte alıyorum:)Ilk bebeğim oyüzden bişeyler almak için çok heyecanlanıyorum inşallah hepimiz için sağlıklı ve hayırlı evlat verir Rabbim .. Senin bebeğinin cinsiyeti belli mi canım
Bu haftaya gelipte bir halsiz kendimi sanmıştım bana arkadaş oldun sevindim :)Kızlar ya yoğundum pek dahil olamadım. Ev işleri halsizlik konuşulmuş. Alın benden de o kadar,kocam resmen isyanlarda, evde yemek pişmiyormuş,ev gerekli özende temiz değilmiş,tişörtleri ütüsüz müş ve ve ve onunla ilgilenmem rağmen,kendisine hiç özen göstermiyormuşum.Ben hep hastaymışım, hep uyuyormuşum ve hep halsizmişim. En baştan beyefendiyi mütemadiyen eksiksiz yaşatmaya alıştırdığım için(ki bu ben oluyorum) şimdi halimden bile anlayabilecek durumda değil. Siz yatın kalkın sizi anlayan kocalarınız olduğuna şükredin derim.
Yaaaa öyleler işte. Halsizimvalla hep uyumak istiyorum. Boşver dünya yansın ben uyuyımda.Bu haftaya gelipte bir halsiz kendimi sanmıştım bana arkadaş oldun sevindim :)
Göstermiş dımı. HeheheGöstermiş göstermiş annesi
Herkesin enerjisi yerine gelmiş biz hala kaldıramadık totoyu bizim bebişler baya yiyor bizi anlaşıldı ya da düzgün besleyemiyoruz kendimiziYaaaa öyleler işte. Halsizimvalla hep uyumak istiyorum. Boşver dünya yansın ben uyuyımda.
Maşallah maşallah :) bizde görebilirmiyiz bebisini
Yükleyebilir misin tatlım
Yukluyorum kizlar 9 hafta 4 gunluk bugün:)Yükleyebilir misin tatlım
Herkesin enerjisi yerine gelmiş biz hala kaldıramadık totoyu bizim bebişler baya yiyor bizi anlaşıldı ya da düzgün besleyemiyoruz kendimizi
Bende varım bende hele iş çıkışı eve gelip hemen yemek falan yapıyorum yoksa bir daha kalkmam mimkin değil:))) kamyon çarpmış gibiyim ya bide ev merkezi sistem alev alev yanıyorummmBu haftaya gelipte bir halsiz kendimi sanmıştım bana arkadaş oldun sevindim :)
Amanın! Müsadenle kocanı bi dövesim geldi ki!!! Valla nenem çok çok doğru diyor erkek kısmı hiç olmasa 1 tane doğurmalıydı diye!Kızlar ya yoğundum pek dahil olamadım. Ev işleri halsizlik konuşulmuş. Alın benden de o kadar,kocam resmen isyanlarda, evde yemek pişmiyormuş,ev gerekli özende temiz değilmiş,tişörtleri ütüsüz müş ve ve ve onunla ilgilenmem rağmen,kendisine hiç özen göstermiyormuşum.Ben hep hastaymışım, hep uyuyormuşum ve hep halsizmişim. En baştan beyefendiyi mütemadiyen eksiksiz yaşatmaya alıştırdığım için(ki bu ben oluyorum) şimdi halimden bile anlayabilecek durumda değil. Siz yatın kalkın sizi anlayan kocalarınız olduğuna şükredin derim.
Maşallah maşallah! Hayırlı evlat olsun inşallah.Kızlarr doktordan geldim yüzde seksen kız dedi tabi değişmezse doktorlar çok yanıldığı için emin olamıyorum valla haftaya kesinleşecek bakalım:)
Devlet hastanesinden sıra alacam bi soracam bakalım ne dicek bana.. Gittiğim hastanede 200₺ civarında detaylı usgayrıntılı ultrason için araştırmalara başladınız mı annişler 20.haftada yapılıyor ve 1 ay öncesinde randevu almak gerekiyor
Ah canım geçmişler olsun. Tatil değil resmen işgence yaşamışsınHerkese merhabalarAcayip bir yarıyıl tatili geçiriyorum kızlar. ..Geçen hafta Bursaya Annemlere gittik.Yariyil tatilini orda geçiriyoruz genelde.3 gün migrenim tuttu baş ağrısından ayağa kalkmadim.Annemle babam grip ve öksürük olmuşlardı.Bana ve ogluma da geçti .Artık öksürüken kusuyordum .Aralıksız Boğmaca gibi..Tam o geçti .Ablam enistem ve yegenlerim de ishal ve kusma vardı. Dedim bana yaklaşmayin bu da bulaşırsa daha kendimi toparlayamam Sonuç hastane iki serum .Kusmaktan artık bayılmış im. Tansiyon 7 -4 .Dün dedim ben gidiyorum geldim geleli hastayım. Akşam geldim evime .Oh şimdi biraz daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?