2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hayırlı ugurlu olsun :) ne cabuk öğrenmişsiniz biraz daha geçmiyor mu normalde heyecanlandım şimdi:)
Yüzde seksen bir tahminde bulundu canım kesin olarak ayın 12 sinde söyleyecek doktordan doktora ve bebislerde göre değişiyor benim tüm arkadaşlarım 12.haftada öğrendi valla neredeyse dogurcaklar :) onlara göre ben geç bile kaldım:)

MerhAba herkese benim de bebeğim Ağustos'ta doğacak doktorum %60 erkek dedi sizce yanılma payı var mıdır?
Genelde erkek dediklerinde yanılma payı daha düşük oluyor canım ama sen yinede açık kapı bırak belli olmuyor arkadaşıma da yüzde seksen erkek demişti 16.haftada da kız kesinlikle dedi ve kızı olcak şimdi

Ilk bebeğim oyüzden bişeyler almak için çok heyecanlanıyorum inşallah hepimiz için sağlıklı ve hayırlı evlat verir Rabbim .. Senin bebeğinin cinsiyeti belli mi canım

Ilk bebeğim oyüzden bişeyler almak için çok heyecanlanıyorum inşallah hepimiz için sağlıklı ve hayırlı evlat verir Rabbim .. Senin bebeğinin cinsiyeti belli mi canım
Bana yüzde seksen kız dedi canım da ayın 12 sinde net belli olcak bakalım sağlıklı olsunlar da ben de bazen kendimi tutamıyorum bisiler alasım gelince yeşil yada sarı renkte alıyorum:)

Bu haftaya gelipte bir halsiz kendimi sanmıştım bana arkadaş oldun sevindim :)

Herkesin enerjisi yerine gelmiş biz hala kaldıramadık totoyu bizim bebişler baya yiyor bizi anlaşıldı ya da düzgün besleyemiyoruz kendimizi

Doğru diyorsun cam düzgün besleneniyle olabilirim. Çünkü zaten yediğimi hala kusuyorum. Yiybildiğim şeyde tost veya makarna,vitaminlerden aldığım ene kitle yaşıyorum. Sabah kalkması işkence, işe gidince allahtan açılıyorum. İş olmasa 24 saat yataktan çıkmam yanı, o kadar enerjim yok.

damlaaa007
Kız sen oyunu erkek diye kullanmışsın ama
Ne oluyor kız

Ay uyuyalım kız boşver. Hakketsen erkekten yana oy kullanmış yaaaa ,karıştırdı mı acaba.

Bu haftaya gelipte bir halsiz kendimi sanmıştım bana arkadaş oldun sevindim :)
Bende varım bende hele iş çıkışı eve gelip hemen yemek falan yapıyorum yoksa bir daha kalkmam mimkin değil:))) kamyon çarpmış gibiyim ya bide ev merkezi sistem alev alev yanıyorummm

İyi geceler kızlar. Bugün Dr randevum vardı. Şükürler olsun her şey yolunda. 1 kilo almışım. Kilo alımını hızlandır boooooooool su iç dedi. Bebe 2 hafta önden gidiyor gelişim olarak ben ilk şok! En son Dr maceramda ense kalınlığını bakmamıştı bebe çok önden gittiği için ense kalınlığı bakma zamanını geçmiş dedi. 29 şubatta geldiğinde 3 lü test istersen yapabiliriz dedi. Büyük olasılıkla erkek dedi ben duble şok!! Testis benzeri oluşumlar görüyorum ama yinede alış veriş yapma ay sonunda kesin sonuç söyleyecem Sana dedi. Pipi gibi Kocaman çıkıntı vardı ama..bir çok ark bizde öyle gördük sonra kız dedi dediler. Ben hala kız umudumu yitirmedim hayırlısı. Rabbim Nasıl uygun gördüyse.

Amanın! Müsadenle kocanı bi dövesim geldi ki!!! Valla nenem çok çok doğru diyor erkek kısmı hiç olmasa 1 tane doğurmalıydı diye!
Kızlarr doktordan geldim yüzde seksen kız dedi tabi değişmezse doktorlar çok yanıldığı için emin olamıyorum valla haftaya kesinleşecek bakalım:)
Maşallah maşallah! Hayırlı evlat olsun inşallah.

ayrıntılı ultrason için araştırmalara başladınız mı annişler 20.haftada yapılıyor ve 1 ay öncesinde randevu almak gerekiyor
Devlet hastanesinden sıra alacam bi soracam bakalım ne dicek bana.. Gittiğim hastanede 200₺ civarında detaylı usg
Ah canım geçmişler olsun. Tatil değil resmen işgence yaşamışsın hem hamilelik hem hastalık hem yanda çocuk...Rabbim şifanızı ve Sabri'nizi bol versin inşallah. ne olursa olsun insanın evi gibisi yok yaa!! Ben bunu bilir bunu söylerim!
Bu sırada oğlunun ismi çok güzelmiş. Poyraz Ali İsmi gibi kuvvetli ve ulu olsun. Ben Ali ismini çok severim. Oğlumun adını Ali istedim eşim kabul etmedi. Annemler oğluma Eymen Ali der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…