2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

çok geçmiş olsun canım. bir an önce toparlanman dileğiyle..

kız belli oldumu senin :)) hayırlısı olsun canım benim. %80 dende dönmez heralde yaa :) ayy çok sevindim valla. annem hep der kızı olan kadın şanslı kadındır diye :) sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalımda.

bende akşamları uyumak için rüzgarı odasına 9da götürüyorum, beraber yatıyoruz göyya onu uyutup kalkçam ama nerdeeeee beraber bir uyuyoruz kalkıyorum gecenin 2-3ü kalk yatağına geç 5.30 da kalk hazırşan 6da işe git anaaaammmm çok yorgunum çookkk

Kızlar ya, Akşam mağazaları gezdim gezdim ama kendime bir türlü hamile pantolonu bulamadım. Aldığım lcw den bir tane pantolon var,ben zaten oldum olası lcwyi sevmemişimdir. Bu pantolonu 3 haftadır giyiyiorum. Malzemesi o kadar kötü ki hemen yıprandı,lastikleri soyuldu dikişleri döküldü. Sanki 2 yıldır kullanıyormuşum gibi oldu. Daha da dedim o kadar para verip ondan almam yani. Defactoya baktım,artık hamile pantolonu göndermiyorlar dediler. Uyuz oldum. Hm normalde giyiniyorum ben,Hm gittim,bizim hamile kreasyonumuz sadece bağdat caddesindeki mağazamızda var. Oha dedim yani,bu saatte kadıköye nasıl iniyim ben. Çok acayip canım sıkıldı. Gittim bir tayt buldum kendime,onlarda popoyu fena gösteriyor,üzerine kapatacak birşey giymem lazım ki benim üstlerim hep kısadır. Zaten göbeğim çıktı normal gömleklerm bile artık düğme zor duruyor. Kafam karma karışık ne yapacağımı bilemedim. Netten alışveriş yapıyım diyorum. Nettekilerde üzerime denemeden nasıl olcak birde iadeyle mi uğraşıcam of kine of..

Kızlar günaydın.. Dün akşam dr a gittik.. Bizim minnoşumuz hacı yatmaz gibi ortalamış keseyi oturuyordu.. Sağa döndük yine aynı pozisyonu aldı sola döndük yine aynı.. Bağdaş kurmuştu bir güzel.. Yine göremedik cinsiyetini.. :) Dr. amcamız ultrasonu yarım saat bekletmiştir neredeyse görelim diye ama... Nafile..

ay yaaaaa,süpriz mi yapmak istiyor ne. Büyüdüğü için tabi artık bacakları uzatamıyor,mecbur bağdaş kuruyor,oda artık görmeyi zorlaştırıyor.

Günaydın kızlar!

Bu sabah pek keyfim yok, dün akşam çok baş ağrısı çektim, başım dönüyodu devamlı, bu sabah da çok iyi kalkmadım ufaktan başım ağrımaya başlıyo gibi

Havalar bi anda ısındı acaba ondan mı diyorum ama hiç keyfim yok, bol bol su içmeye çalışıyorum ama bi fayda sağlamadı henüz, sürünerek ofisteki koltuğumda yerimi aldım

o kadar iyi anlatmışsın ki durumumu, bu kadar olabilir ancak... hangi işe yetişeceğimi bilemiyorum, bir de benim mesaim çok geç bitiyo, evde en erken sekizde ya da sekiz buçukta olabiliyorum, o saatten sonra yemek hazırla, yemek ye, ortalık topla, ertesi güne hazırlık yap derken zaten bitmiş oluyorum. tüm işler hfatasonuna kalıyo, bütün haftasonum temizlik yapmak, çamaşır yıkamak, ütü yapmak ve hafta içi oraya buraya atılanları toplamakla geçiyo

bi de benim eşim çok titiz, bana kalsa yapmam bu halimle kalsın derim ama onun sinirleri hopluyo, mecbur bırakasım varsa da yapıyorum

bi bayram, milli gün falan yok mu bu aralarda kısçeler? fırsattan istifade azıcık ev toplasak (Allahım dinlensek bile diyemiyorum, durumum o kadar vahim )

çok geçmiş olsun, hep üst üste gelmiş, bununla geçmiş olsun

marks and spencerda beli lastikli pantolonlar oluyo bazen, ben onlardan alır bi kaç ay daha idare ederim diye düşünüyorum, şimdilik elimde 5 tane elbise var, her gün birini işe giyiyorum, insanlar ezberlediler resmen ne kadar genişleyeceğimi tahmin edemiyorum bi türlü o yüzden bişey alamadım daha

ben ankaradayım ama bi arkadaşım istanbul'da ebru maternity diye bi yerden güzel elbiseler pantolonlar almış, bi de ona bakabilirsin

ay yaaaaa,süpriz mi yapmak istiyor ne. Büyüdüğü için tabi artık bacakları uzatamıyor,mecbur bağdaş kuruyor,oda artık görmeyi zorlaştırıyor.

evet canım aynen öyle.. çok komikti eli yüzünde bir elide başının altında.. Keyif yapar gibi bi.. Bir önünde süt bardağı eksikti

Aynen yaşadıklarını yaşıyorum canım,a-z ye aynısı,eşim o kadar titiz ki,bir yardımıda dokunmaz,anca bu ev niye böyle diye söylenir,hatta derki senle evlenince sende beni paspallığa alıştırdın,hiç eskiki gibi değil ev hayatım,tatil olsada evi temizlesem diye bakıyorum. Haftasonları sıkılıyorum bazen sabahın köründe kalkıp temizliği bitirip gezmeye çıkıyorz. Ama hafta sonu işten daha yorucu oluyor resmen. Ben eskiden akşamları yarın akşam için yemek yapardım. Eve gelince yemeği ısıtır yerdik. Şimdi allah biliyor. Hiç yemek yapmıyorum hafta içi,oda acayip deli oluyor. Alıyor et kendine et pişiriyor. Biraz iyi görmesin beni,hemen istekleri başlıyor hemen.

mark and spencera hiç bakmadım orda olduğunu bile bilmiyordum.bir dahakine ona bakayım. birde en akıllı yöntem sarnırım,eski pantolonlarımı direk hamile pantolonuna çevirtmek,allahtan annemin elinden geliyor,ona yaptırıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…