Afiyet olsun yarasın cnmMerhaba kızlar ben yine geldimmm
Oturmuş yine çikolata yiyorum yaa
İyice balina olucam bu gidişle
Bide çook uyuyorumnymeria-burcu gibi :)))
Göstermiş dımı. Hehehe
Seninki bana erkek gibi geliyo canım yaaaaa.
Kızlarr doktordan geldim yüzde seksen kız dedi tabi değişmezse doktorlar çok yanıldığı için emin olamıyorum valla haftaya kesinleşecek bakalım:)
Ay napim herkes erkek diye diye benim kızım olmayacak herhalde dedim bastım oyu erkeğe:) kendimi bi nevi erkeğe alıştırdım çevrem yüzünden:)
Teşekkür ederiz canım :)Ayyy hadi bakalm hayirli ugurlu olsn prensesinizz
Herkese merhabalarAcayip bir yarıyıl tatili geçiriyorum kızlar. ..Geçen hafta Bursaya Annemlere gittik.Yariyil tatilini orda geçiriyoruz genelde.3 gün migrenim tuttu baş ağrısından ayağa kalkmadim.Annemle babam grip ve öksürük olmuşlardı.Bana ve ogluma da geçti .Artık öksürüken kusuyordum .Aralıksız Boğmaca gibi..Tam o geçti .Ablam enistem ve yegenlerim de ishal ve kusma vardı. Dedim bana yaklaşmayin bu da bulaşırsa daha kendimi toparlayamam Sonuç hastane iki serum .Kusmaktan artık bayılmış im. Tansiyon 7 -4 .Dün dedim ben gidiyorum geldim geleli hastayım. Akşam geldim evime .Oh şimdi biraz daha iyiyim
Yüzde seksen bir tahminde bulundu canım kesin olarak ayın 12 sinde söyleyecek doktordan doktora ve bebislerde göre değişiyor benim tüm arkadaşlarım 12.haftada öğrendi valla neredeyse dogurcaklar :) onlara göre ben geç bile kaldım:)
GunaydinlarrrrrGünaydın hamişler enerji dolu sağlıklı bir gün diliyorum
cumartesi doktora gidicem gösterir mi acaba?Bu haftayi da doldur öğrenme ihtimalin var. Bebesinede bağlı biraz gösterirse
Günaydın hamişler enerji dolu sağlıklı bir gün diliyorum
ay yaaaaa,süpriz mi yapmak istiyor ne. Büyüdüğü için tabi artık bacakları uzatamıyor,mecbur bağdaş kuruyor,oda artık görmeyi zorlaştırıyor.Kızlar günaydın.. Dün akşam dr a gittik.. Bizim minnoşumuz hacı yatmaz gibi ortalamış keseyi oturuyordu.. Sağa döndük yine aynı pozisyonu aldı sola döndük yine aynı.. Bağdaş kurmuştu bir güzel.. Yine göremedik cinsiyetini.. :) Dr. amcamız ultrasonu yarım saat bekletmiştir neredeyse görelim diye ama... Nafile..
evde olmak da kolay değil tabi ki ama işe gitme psikolojisi insanı ruhen yoruyor. birde gün içerisinee yayabileceğin işleri akşam kısa sürede hızla yapmaya çalışıyorsun çoğu zaman yapamıyorsun bile sürekli birikiyor bakıyorsun haftasonu dağlar kadar iş, azıcık topladığın enerjiyle onları bitireyim evdekilerin huzurunu sağlayayım derken bakıyorsun pazartesi işe gelmeye gücün kalmamış kısır döngü işte. birde iş yerindeyken sürekli bir sandalye tepesinde oturuyorsun keşke 1 10 dak. uzanabilsem diyorum yemek yediğimde midem vücuduma yük yapıyor sanki.
Herkese merhabalarAcayip bir yarıyıl tatili geçiriyorum kızlar. ..Geçen hafta Bursaya Annemlere gittik.Yariyil tatilini orda geçiriyoruz genelde.3 gün migrenim tuttu baş ağrısından ayağa kalkmadim.Annemle babam grip ve öksürük olmuşlardı.Bana ve ogluma da geçti .Artık öksürüken kusuyordum .Aralıksız Boğmaca gibi..Tam o geçti .Ablam enistem ve yegenlerim de ishal ve kusma vardı. Dedim bana yaklaşmayin bu da bulaşırsa daha kendimi toparlayamam Sonuç hastane iki serum .Kusmaktan artık bayılmış im. Tansiyon 7 -4 .Dün dedim ben gidiyorum geldim geleli hastayım. Akşam geldim evime .Oh şimdi biraz daha iyiyim
Kızlar ya, Akşam mağazaları gezdim gezdim ama kendime bir türlü hamile pantolonu bulamadım. Aldığım lcw den bir tane pantolon var,ben zaten oldum olası lcwyi sevmemişimdir. Bu pantolonu 3 haftadır giyiyiorum. Malzemesi o kadar kötü ki hemen yıprandı,lastikleri soyuldu dikişleri döküldü. Sanki 2 yıldır kullanıyormuşum gibi oldu. Daha da dedim o kadar para verip ondan almam yani. Defactoya baktım,artık hamile pantolonu göndermiyorlar dediler. Uyuz oldum. Hm normalde giyiniyorum ben,Hm gittim,bizim hamile kreasyonumuz sadece bağdat caddesindeki mağazamızda var. Oha dedim yani,bu saatte kadıköye nasıl iniyim ben. Çok acayip canım sıkıldı. Gittim bir tayt buldum kendime,onlarda popoyu fena gösteriyor,üzerine kapatacak birşey giymem lazım ki benim üstlerim hep kısadır. Zaten göbeğim çıktı normal gömleklerm bile artık düğme zor duruyor. Kafam karma karışık ne yapacağımı bilemedim. Netten alışveriş yapıyım diyorum. Nettekilerde üzerime denemeden nasıl olcak birde iadeyle mi uğraşıcam of kine of..
ay yaaaaa,süpriz mi yapmak istiyor ne. Büyüdüğü için tabi artık bacakları uzatamıyor,mecbur bağdaş kuruyor,oda artık görmeyi zorlaştırıyor.
evet canım aynen öyle.. çok komikti eli yüzünde bir elide başının altında.. Keyif yapar gibi bi.. Bir önünde süt bardağı eksikti
Günaydın kızlar!
Bu sabah pek keyfim yok, dün akşam çok baş ağrısı çektim, başım dönüyodu devamlı, bu sabah da çok iyi kalkmadım ufaktan başım ağrımaya başlıyo gibi
Havalar bi anda ısındı acaba ondan mı diyorum ama hiç keyfim yok, bol bol su içmeye çalışıyorum ama bi fayda sağlamadı henüz, sürünerek ofisteki koltuğumda yerimi aldım
o kadar iyi anlatmışsın ki durumumu, bu kadar olabilir ancak... hangi işe yetişeceğimi bilemiyorum, bir de benim mesaim çok geç bitiyo, evde en erken sekizde ya da sekiz buçukta olabiliyorum, o saatten sonra yemek hazırla, yemek ye, ortalık topla, ertesi güne hazırlık yap derken zaten bitmiş oluyorum. tüm işler hfatasonuna kalıyo, bütün haftasonum temizlik yapmak, çamaşır yıkamak, ütü yapmak ve hafta içi oraya buraya atılanları toplamakla geçiyo
bi de benim eşim çok titiz, bana kalsa yapmam bu halimle kalsın derim ama onun sinirleri hopluyo, mecbur bırakasım varsa da yapıyorum
bi bayram, milli gün falan yok mu bu aralarda kısçeler? fırsattan istifade azıcık ev toplasak (Allahım dinlensek bile diyemiyorum, durumum o kadar vahim)
çok geçmiş olsun, hep üst üste gelmiş, bununla geçmiş olsun
marks and spencerda beli lastikli pantolonlar oluyo bazen, ben onlardan alır bi kaç ay daha idare ederim diye düşünüyorum, şimdilik elimde 5 tane elbise var, her gün birini işe giyiyorum, insanlar ezberlediler resmenne kadar genişleyeceğimi tahmin edemiyorum bi türlü o yüzden bişey alamadım daha
ben ankaradayım ama bi arkadaşım istanbul'da ebru maternity diye bi yerden güzel elbiseler pantolonlar almış, bi de ona bakabilirsin
Ya valla ultrason hallerini seviyoruz. Bu çocuklar doğunca napcaz bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?