- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Kızlar ya, Akşam mağazaları gezdim gezdim ama kendime bir türlü hamile pantolonu bulamadım. Aldığım lcw den bir tane pantolon var,ben zaten oldum olası lcwyi sevmemişimdir. Bu pantolonu 3 haftadır giyiyiorum. Malzemesi o kadar kötü ki hemen yıprandı,lastikleri soyuldu dikişleri döküldü. Sanki 2 yıldır kullanıyormuşum gibi oldu. Daha da dedim o kadar para verip ondan almam yani. Defactoya baktım,artık hamile pantolonu göndermiyorlar dediler. Uyuz oldum. Hm normalde giyiniyorum ben,Hm gittim,bizim hamile kreasyonumuz sadece bağdat caddesindeki mağazamızda var. Oha dedim yani,bu saatte kadıköye nasıl iniyim ben. Çok acayip canım sıkıldı. Gittim bir tayt buldum kendime,onlarda popoyu fena gösteriyor,üzerine kapatacak birşey giymem lazım ki benim üstlerim hep kısadır. Zaten göbeğim çıktı normal gömleklerm bile artık düğme zor duruyor. Kafam karma karışık ne yapacağımı bilemedim. Netten alışveriş yapıyım diyorum. Nettekilerde üzerime denemeden nasıl olcak birde iadeyle mi uğraşıcam of kine of..
Günaydın anneler,
Detaylı ultrason için randevu alan var mı?
Doktorum 25. hafta için bir prof'a yönlendirdi. Henüz randevu almadım, araştırma halindeyim açıkçası.
18-25 Mart yazmış. :) Tabii ben şaşkın onu 18. Martta 25. hafta diye okuyorum.ya çok tatlııı
25.hafta geç değil mi ? ayrıntılı ultrason 18-22. haftada çekilmesi gerekli diye biliyorum
Kızlar ya, Akşam mağazaları gezdim gezdim ama kendime bir türlü hamile pantolonu bulamadım. Aldığım lcw den bir tane pantolon var,ben zaten oldum olası lcwyi sevmemişimdir. Bu pantolonu 3 haftadır giyiyiorum. Malzemesi o kadar kötü ki hemen yıprandı,lastikleri soyuldu dikişleri döküldü. Sanki 2 yıldır kullanıyormuşum gibi oldu. Daha da dedim o kadar para verip ondan almam yani. Defactoya baktım,artık hamile pantolonu göndermiyorlar dediler. Uyuz oldum. Hm normalde giyiniyorum ben,Hm gittim,bizim hamile kreasyonumuz sadece bağdat caddesindeki mağazamızda var. Oha dedim yani,bu saatte kadıköye nasıl iniyim ben. Çok acayip canım sıkıldı. Gittim bir tayt buldum kendime,onlarda popoyu fena gösteriyor,üzerine kapatacak birşey giymem lazım ki benim üstlerim hep kısadır. Zaten göbeğim çıktı normal gömleklerm bile artık düğme zor duruyor. Kafam karma karışık ne yapacağımı bilemedim. Netten alışveriş yapıyım diyorum. Nettekilerde üzerime denemeden nasıl olcak birde iadeyle mi uğraşıcam of kine of..
ya ben de iş yerinde giyicek etek arıyorum. lcw berbat dediğin gibi zaten. gebeye gittim orda da etek bulamadım. bi siyah etek bulsam üstüne bişiler bulurum. int bi mağaza vardı orda gördüm alıcam ordan bakalım. yoksa sıkıo artık eteklerim.Kızlar ya, Akşam mağazaları gezdim gezdim ama kendime bir türlü hamile pantolonu bulamadım. Aldığım lcw den bir tane pantolon var,ben zaten oldum olası lcwyi sevmemişimdir. Bu pantolonu 3 haftadır giyiyiorum. Malzemesi o kadar kötü ki hemen yıprandı,lastikleri soyuldu dikişleri döküldü. Sanki 2 yıldır kullanıyormuşum gibi oldu. Daha da dedim o kadar para verip ondan almam yani. Defactoya baktım,artık hamile pantolonu göndermiyorlar dediler. Uyuz oldum. Hm normalde giyiniyorum ben,Hm gittim,bizim hamile kreasyonumuz sadece bağdat caddesindeki mağazamızda var. Oha dedim yani,bu saatte kadıköye nasıl iniyim ben. Çok acayip canım sıkıldı. Gittim bir tayt buldum kendime,onlarda popoyu fena gösteriyor,üzerine kapatacak birşey giymem lazım ki benim üstlerim hep kısadır. Zaten göbeğim çıktı normal gömleklerm bile artık düğme zor duruyor. Kafam karma karışık ne yapacağımı bilemedim. Netten alışveriş yapıyım diyorum. Nettekilerde üzerime denemeden nasıl olcak birde iadeyle mi uğraşıcam of kine of..
Kızlar Günaydın ya bizim normalde randevumuz CUMARTESİ günüydü ama tansiyon olayları çıkınca pazartesi gittim doktor dedi ki cumartesi gelmene gerek yok ama eşim gelememişti şimdi triplerde ben göremedim flan diye CUMARTESİ tekrar gitsek ne olur ?
Kesinlikle memlelette hamile giyimde buyuk eksik varr.. Ben de tayt ve uzun tunikler giyiyorm haftasonu ama ise klasik giyinmem gerekiyor baya zorlaniyorm artk valla bi pantolon aldm klasik uzerine de uzun kazak falan ayarliyorm napimm... Internetten de aldm yani ben bedeni tutturdum ama tani olamzsa iadeyle ugrasmak var bir de ne yazikkiii... Ebrumaternityden aldm ben.. Elbise tarzi bi kac bi de gomlek.. Yahu magazalarsa sade gomlek
Bile bulamadm hamile giyimde.. Yani sacma sapan tunikler yapmislar gullu dalli hic de sevmem sade istiyorm yokkk
ya ben de iş yerinde giyicek etek arıyorum. lcw berbat dediğin gibi zaten. gebeye gittim orda da etek bulamadım. bi siyah etek bulsam üstüne bişiler bulurum. int bi mağaza vardı orda gördüm alıcam ordan bakalım. yoksa sıkıo artık eteklerim.
Buyuk ıhtımal erkek dedı 12 haftalıkken haftaya kontrol var inş öğrencez ben de erkek hıssedıyorumAnladım canım benim. Hayırlısı olsun insallah cinsiyetin belli mi
İkili de sorun yoktu 3 lu bakmaya getek yok 4 lü bakarız dedı özel hastanelerde 4lü oluyor sanırım devlette yapılmıyor dıye bılıyorumIkilide sıkıntı mi çıktı ki 4luye gideceksin. Yoksa herkesde mi yapılıyor yoksa
Buyuk ıhtımal erkek dedı 12 haftalıkken haftaya kontrol var inş öğrencez ben de erkek hıssedıyorum
Hadi hayırlı olsun canım. Ilk çocuk muİkili de sorun yoktu 3 lu bakmaya getek yok 4 lü bakarız dedı özel hastanelerde 4lü oluyor sanırım devlette yapılmıyor dıye bılıyorum
Kaç kiloyla hamile kaldınız?Kızlar ben sürekli kusmaktan hiç kilo slmadım 15. Haftam bıtıyor aynı kılodayım kılo almamış olmanın sakıncası var mıdır sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?