2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canım ben internetten aldım.. İşyerinde klasik giymek mecburiyetim olduğu için internette buldum klasik pantalonları.. Fena da gelmediler.. İdare ediyorlar..

Kızlar Günaydın ya bizim normalde randevumuz CUMARTESİ günüydü ama tansiyon olayları çıkınca pazartesi gittim doktor dedi ki cumartesi gelmene gerek yok ama eşim gelememişti şimdi triplerde ben göremedim flan diye CUMARTESİ tekrar gitsek ne olur ?

Günaydın anneler,
Detaylı ultrason için randevu alan var mı?
Doktorum 25. hafta için bir prof'a yönlendirdi. Henüz randevu almadım, araştırma halindeyim açıkçası.

Son düzenleme:
ya çok tatlııı

25.hafta geç değil mi ? ayrıntılı ultrason 18-22. haftada çekilmesi gerekli diye biliyorum
18-25 Mart yazmış. :) Tabii ben şaşkın onu 18. Martta 25. hafta diye okuyorum.
Şimdi baktım 18-25 Mart 20 ve 21. haftalar ediyor. :)) Henüz ayılmadıysam demek, beynim %25 kapasiteyle çalışıyor galiba :)

Kesinlikle memlelette hamile giyimde buyuk eksik varr.. Ben de tayt ve uzun tunikler giyiyorm haftasonu ama ise klasik giyinmem gerekiyor baya zorlaniyorm artk valla bi pantolon aldm klasik uzerine de uzun kazak falan ayarliyorm napimm... Internetten de aldm yani ben bedeni tutturdum ama tani olamzsa iadeyle ugrasmak var bir de ne yazikkiii... Ebrumaternityden aldm ben.. Elbise tarzi bi kac bi de gomlek.. Yahu magazalarsa sade gomlek
Bile bulamadm hamile giyimde.. Yani sacma sapan tunikler yapmislar gullu dalli hic de sevmem sade istiyorm yokkk

ya ben de iş yerinde giyicek etek arıyorum. lcw berbat dediğin gibi zaten. gebeye gittim orda da etek bulamadım. bi siyah etek bulsam üstüne bişiler bulurum. int bi mağaza vardı orda gördüm alıcam ordan bakalım. yoksa sıkıo artık eteklerim.

ebru maternity benim dediğim internet mağazası, normal mağası varmıymış cok sevindim :)

canım senin tansiyon düşük mü yüksek mi ben de kendimi iyi hissetmiyorum bi kaç gündür. en son kontrole gittiğimde düşük çıkmıştı tansiyonum ölçen bayan doktora söyle demişti ama ben bebeğin kalp sesini duyunca unuttum. dün de ölçtüm akşam 10-5 çıktı bugun doktora gidicem bakalım ne dicek..

ebisssss

Canıımm seni gördügüme cok sevindim gercekten.Ne güzel denk geldik böyle.Aynı heyecanlara ortak oluyoruz,cok cok mutlu oldum.Tebrik ederim kuzum.Amiiin,Allah o günleri de göstersin hepimize canim

Evet başıma gelince anladım gerçekten,hamile giyimde ciddi bir eksikliğimiz var.

Ebru maternitye baktım fiyatları biraz yüksek geldi,90 lira klasik plantolonlar,indirimde bulursam almak isterim. çıkarsa haberimiz olsun tabi. Başka yerlerede bakıcam.

13. haftadayım artık,göbeğim çok belirgin,bedenim aynı okey ama,düğme kapanmıyor göbekten,maalsef

Kızlar ben sürekli kusmaktan hiç kilo slmadım 15. Haftam bıtıyor aynı kılodayım kılo almamış olmanın sakıncası var mıdır sızce

Kızlar ben sürekli kusmaktan hiç kilo slmadım 15. Haftam bıtıyor aynı kılodayım kılo almamış olmanın sakıncası var mıdır sızce
Kaç kiloyla hamile kaldınız?
Kilo bundan sonra mühim aslında.
Şimdiye kadar bizim depolar yetti. Aman dişlere dikkat, en çok onlar zayıflıyor :) Malum her doğum bir diş derler.

Bende 2 gündür ne güzel kusmuyorum diye sevinirken,çıkardım yine. Allahım ne zaman bitecek bu kusmalar,

Bizde bugün 3 te ikilitest için gideceğiz.hadi bakalım.

Alış veriş içn GeBe ye baktınız mi onda güzel sade ürünler olabiliyor

14. Haftadayim kilo almayi gecin 7 kilo kaybettim. Ilk cocugumdada ayni sekilde olmustum bebegimi besleyemiyorum diye cok uzuluyordum ama sukur ucbucuk kilo saglikli bir sekilde dogdu.ikinci hamileligimde de ayni sekildeyim. Ama tabiki bu arada anneden baya biseyler gidiyor suan dis etlerim fircalarken cok kaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…