Tartılmanız sabah akşam farklı olabilir mi? Ya da birinde şişkinlik vardır fln.Kızlar ben sürekli kusmaktan hiç kilo slmadım 15. Haftam bıtıyor aynı kılodayım kılo almamış olmanın sakıncası var mıdır sızce
eşim hiç titiz değil diye dertlenirdim bazen, yazdıklarınızı okuyunca iyi ki de değilmiş diyorum.
kıyafet dolabından almak yerine gider ütüsüz kıyafetlerinden içinden alır giyer, yemek ne istersin derim makarna ya da pilav yeter der.
bazen çeşitli farklı yemekler yaparım, ütüleri bitiririm, ne gerek vardı bu kadar uğraştın der.
neyse ki ev işlerine arada yardım ediyor. da çocuklarla ilgilen deyince tepesi atıyor. sanki kendi kızları değil.
bizimki herhalde kız diye ümitleniyorum, erkek bebeklerin cinsiyeti hemen belli oluyor ya, kızdır değil mi? :)
Kızlar ben sürekli kusmaktan hiç kilo slmadım 15. Haftam bıtıyor aynı kılodayım kılo almamış olmanın sakıncası var mıdır sızce
bende şimdi doktorumla konuştum kızlar çok şükür ikili test sonuçlarım iyiymiş. 2 hafta sonra kontrole çağırdı cinsiyetide kesin konuşuruz dedi , bakalım kız şüphesi değişecekmi ayyy zaman geçmez şimdi bana
Alış veriş içn GeBe ye baktınız mi onda güzel sade ürünler olabiliyor
Ya bu kilo almayan anne adaylarına çok ozeniyorum ben hiç bir zaman 50 kilonun üstüne çıktığımı hatirlamazdim dün bende hamile pantolonu aldım kendi kiyafetlerim olmuyor artık çok canım sıkılıyor. Pazartesi kontrolumuz var doktora sorup spora başlamayı düşünüyorum artık
eşim hiç titiz değil diye dertlenirdim bazen, yazdıklarınızı okuyunca iyi ki de değilmiş diyorum.
kıyafet dolabından almak yerine gider ütüsüz kıyafetlerinden içinden alır giyer, yemek ne istersin derim makarna ya da pilav yeter der.
bazen çeşitli farklı yemekler yaparım, ütüleri bitiririm, ne gerek vardı bu kadar uğraştın der.
neyse ki ev işlerine arada yardım ediyor. da çocuklarla ilgilen deyince tepesi atıyor. sanki kendi kızları değil.
bizimki herhalde kız diye ümitleniyorum, erkek bebeklerin cinsiyeti hemen belli oluyor ya, kızdır değil mi? :)
Hayatınızda kaç kez gebelik geçireceksiniz ki,azıcık rahat bırakın kendinizi.Doğumdan sonra zaten verirsiniz..Ya bu kilo almayan anne adaylarına çok ozeniyorum ben hiç bir zaman 50 kilonun üstüne çıktığımı hatirlamazdim dün bende hamile pantolonu aldım kendi kiyafetlerim olmuyor artık çok canım sıkılıyor. Pazartesi kontrolumuz var doktora sorup spora başlamayı düşünüyorum artık
kızlar isim düşünmeye başlayan varmıııııııı
oğlunun adı nedir bu arada allah bağışlasın her ikisinide :) diyorum ya bizimkisi heves
Bende ilk hamileliğimde lcw den almıştım geçen gün çıkardım ama hangi kafayla almışım diye kendimi sorguladım. İğrenç bi modelKızlar ya, Akşam mağazaları gezdim gezdim ama kendime bir türlü hamile pantolonu bulamadım. Aldığım lcw den bir tane pantolon var,ben zaten oldum olası lcwyi sevmemişimdir. Bu pantolonu 3 haftadır giyiyiorum. Malzemesi o kadar kötü ki hemen yıprandı,lastikleri soyuldu dikişleri döküldü. Sanki 2 yıldır kullanıyormuşum gibi oldu. Daha da dedim o kadar para verip ondan almam yani. Defactoya baktım,artık hamile pantolonu göndermiyorlar dediler. Uyuz oldum. Hm normalde giyiniyorum ben,Hm gittim,bizim hamile kreasyonumuz sadece bağdat caddesindeki mağazamızda var. Oha dedim yani,bu saatte kadıköye nasıl iniyim ben. Çok acayip canım sıkıldı. Gittim bir tayt buldum kendime,onlarda popoyu fena gösteriyor,üzerine kapatacak birşey giymem lazım ki benim üstlerim hep kısadır. Zaten göbeğim çıktı normal gömleklerm bile artık düğme zor duruyor. Kafam karma karışık ne yapacağımı bilemedim. Netten alışveriş yapıyım diyorum. Nettekilerde üzerime denemeden nasıl olcak birde iadeyle mi uğraşıcam of kine of..
Iyyy! Bende sevmem güllü dallı şatafatlı şeyleri! Şimdi de sade bulmak biraz zor. Ay güllü dallı sevmem diyorum ama benim bi elbisem var oğlana hamileyken almıştım o minik minik çiçekli.Kesinlikle memlelette hamile giyimde buyuk eksik varr.. Ben de tayt ve uzun tunikler giyiyorm haftasonu ama ise klasik giyinmem gerekiyor baya zorlaniyorm artk valla bi pantolon aldm klasik uzerine de uzun kazak falan ayarliyorm napimm... Internetten de aldm yani ben bedeni tutturdum ama tani olamzsa iadeyle ugrasmak var bir de ne yazikkiii... Ebrumaternityden aldm ben.. Elbise tarzi bi kac bi de gomlek.. Yahu magazalarsa sade gomlek
Bile bulamadm hamile giyimde.. Yani sacma sapan tunikler yapmislar gullu dalli hic de sevmem sade istiyorm yokkk
Ben kendim belirledim ama karasızım kız isimlerinde.erkek olursa hazırda kız olursa eşimle düşünüp duruyoruz daha çok erken ama heves işte ilk çocuğumuz olucak Allah nasip ederse
Erkek: Hamzakızlar isim düşünmeye başlayan varmıııııııı
Eki Görüntüle 1764139 Eki Görüntüle 1764141
Teyzelerim anamgil bakın bana neler aldı
Büyüklüğü anlaşılsın diye yanına el kremi koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?