2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya bu kilo almayan anne adaylarına çok ozeniyorum ben hiç bir zaman 50 kilonun üstüne çıktığımı hatirlamazdim dün bende hamile pantolonu aldım kendi kiyafetlerim olmuyor artık çok canım sıkılıyor. Pazartesi kontrolumuz var doktora sorup spora başlamayı düşünüyorum artık

eşim hiç titiz değil diye dertlenirdim bazen, yazdıklarınızı okuyunca iyi ki de değilmiş diyorum.
kıyafet dolabından almak yerine gider ütüsüz kıyafetlerinden içinden alır giyer, yemek ne istersin derim makarna ya da pilav yeter der.
bazen çeşitli farklı yemekler yaparım, ütüleri bitiririm, ne gerek vardı bu kadar uğraştın der.
neyse ki ev işlerine arada yardım ediyor. da çocuklarla ilgilen deyince tepesi atıyor. sanki kendi kızları değil.

bizimki herhalde kız diye ümitleniyorum, erkek bebeklerin cinsiyeti hemen belli oluyor ya, kızdır değil mi? :)

Anne adayları neredeyse geçmeyen bir karın ağrısına sahip olan var mı?

Normaldir diye düşünüyorum ama sorduğum hamilelerin bu ayda ağrısı olmamış.

Ayakta biraz fazla kalıyorum ondan mı, kist vardı o ağrı yapar mı, yoksa tamamen normal mi bilemedim.

Şiddetli ağrı değil ama 9 aylık hamileler gibi karnımı tutup duruyorum, hareketim de kısıtlanıyor.

Kızlar ben sürekli kusmaktan hiç kilo slmadım 15. Haftam bıtıyor aynı kılodayım kılo almamış olmanın sakıncası var mıdır sızce
Tartılmanız sabah akşam farklı olabilir mi? Ya da birinde şişkinlik vardır fln.
Bende 1 2 kilo aldım henüz normal yiyorum çok aşırı yemiyorum bu duruma seviniyorum baştan çok kilo almadım diye zira pehlivan gibi olacağımız günler yakındır

Şanlısın vesselam söyliyim ben sana,rahatına bak valla süper.

Bacak arasının resmini koydum ben benimkinin geçen sayfalarda,ona bak istersen, karşılaştırma yaparsın öyle bir pozisyonu görünce,bizimkinin pipi ortada herşeyi gösteriyor.

Kızlar ben sürekli kusmaktan hiç kilo slmadım 15. Haftam bıtıyor aynı kılodayım kılo almamış olmanın sakıncası var mıdır sızce

Simdiye kadar almaman da bir sakinca oldugunu sanmam ama kendi depolarina dikkat et tabi... Ozellikle bundan sonra alman gerekiyor..yoksa olan senin dise saca kasa falan olur
Ama bebecige bi sey olmaz kolay kolayyy

Oh ne guzel masallah bizim ikili de temiz 16 da dortlumuz var evet gecmez iste bizim de 16 da bi daha bakacaz bi sey gosterirse bebisimiz

Alış veriş içn GeBe ye baktınız mi onda güzel sade ürünler olabiliyor

Ben bakmistm sanirm evet orda var biraz daha tarzima yakin ama beden pek yokru en son indirim vardi.. Bi daha bakimm

Bunun icn can sikmayin lutfen yahuu..spor tabi ki yapilabilir yuruyus plates yoga dr un soyler ama yok kilo aldm sigmadm soyle boyle bebisleri uzmuyoruzzz

Surekli kizim olsn diyosn galibaa ya benm iki kizim olsa sanirm erkek olsn isterdmmm...

Bu arada esini takdir ettm benmki de cok sukur sorun etmiyor.. Arada utusuz kalanlari kendi sabah halledip giyip gidiyor oyle her seye yardm eden bi es degil ama bu donemde cidden anlayisli sagolsn Allah razi olsn diyebilmek cok onemli

Hayatınızda kaç kez gebelik geçireceksiniz ki,azıcık rahat bırakın kendinizi.Doğumdan sonra zaten verirsiniz..

Kesinlikle bencede oh neguzel caninizin cektigini yiyin iste. Inanin mide bulantisi cok daha kotu birsey hayattan sogutuyor. Bebegimin heyecanini bile yasayamiyorum. Bende yiyebilen annelere cok ozeniyorum valla.

erkek olursa hazırda kız olursa eşimle düşünüp duruyoruz daha çok erken ama heves işte ilk çocuğumuz olucak Allah nasip ederse

oğlunun adı nedir bu arada allah bağışlasın her ikisinide :) diyorum ya bizimkisi heves

Bende ilk hamileliğimde lcw den almıştım geçen gün çıkardım ama hangi kafayla almışım diye kendimi sorguladım. İğrenç bi model allahtan diğer aldığım pant dar paça falan daha güzel ama onu da 8.ayda almıştım 38 beden baya büyük şuan için. canım defakto da kalite olarak aynı! Yeniden alacam..arayış içindeyim.
Hamile giyim gerçekten sıkıntılı. Ben minik bir bayanım o yüzden normal giysilerin salaş modellerinin s-m bedenleri bana hamile kıyafeti gibi oluyor.

Iyyy! Bende sevmem güllü dallı şatafatlı şeyleri! Şimdi de sade bulmak biraz zor. Ay güllü dallı sevmem diyorum ama benim bi elbisem var oğlana hamileyken almıştım o minik minik çiçekli.
7.aydan sonra içimizde bildiğiniz soba yanacak! Hem dışarısı sıcak hem içten ateşli efil efil tiril tiril elbiseler hayat kurtarıyor he bi de yelpaze

erkek olursa hazırda kız olursa eşimle düşünüp duruyoruz daha çok erken ama heves işte ilk çocuğumuz olucak Allah nasip ederse
Ben kendim belirledim ama karasızım kız isimlerinde.
ERKEK : ZEYD
KIZ : NİL ZEYNEP yada BERFİN şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…