0-3 ay beden olarak ama 1.aydan sonra durumuna göre anca giyer. İlk zamanlar daha çok alt üst takım tulum benzeri (pijama varii şeyler) giydirme taraftarıyım ben.Cnm çok tatlılarmış,bunlar yeni doğduğu zaman mı giyicek veledimiz.
aaa nil zeynep güzelmiş bak bunu beğendimmmmm berfin yeğenimin ismi güzel kız oldu maşallah:))Ben kendim belirledim ama karasızım kız isimlerinde.
ERKEK : ZEYD
KIZ : NİL ZEYNEP yada BERFİN şimdilik
Hz. Hamzayı çok severim bende sare ismide favorilerim arasında sağlıkla inşşş:))
Erkek: Hamza
Kız: Gün Sare
hadi geçmiş olsun canım inş doğumuna girebilir allah gönlüne göre versin dr bulmak çok zor iş bende medical parka gidiyorum şimdilik memnunun güleryüzlü tatlı biri bakalım nasip benimde 10 gün sonra randevum varben de doktordan geldim şimdi cok istediğim bi doktor vardı medipolde leyla hanım ona gittim. acıbademden sonra hastane cok kalabalık ve kötü geldi, bilmiyorum belki haftaiçi gittiğim için. leyla hanımı cok sevdim ama seminerdelerim derslerimin olduğu zamana denk gelirse doğumunda olmayabilirim şimdiden söyliyim dedibebiş iyi 10+4 olarak cıktı. tansiyonum orda normal çıktı, yediklerine dikkat et ilk aylar olabilir dedi. 13 subata 2 test için tarih verdi.
ayyy cokkk tatlı =)Eki Görüntüle 1764139 Eki Görüntüle 1764141
Teyzelerim anamgil bakın bana neler aldı
Büyüklüğü anlaşılsın diye yanına el kremi koydum
Oyu maşallah ellere ayaklara bak
benim kuzenimin 2 çocuğunu da Leyla hanım doğurttu biri eylül birini de nisan ayıydı.ben de doktordan geldim şimdi cok istediğim bi doktor vardı medipolde leyla hanım ona gittim. acıbademden sonra hastane cok kalabalık ve kötü geldi, bilmiyorum belki haftaiçi gittiğim için. leyla hanımı cok sevdim ama seminerdelerim derslerimin olduğu zamana denk gelirse doğumunda olmayabilirim şimdiden söyliyim dedibebiş iyi 10+4 olarak cıktı. tansiyonum orda normal çıktı, yediklerine dikkat et ilk aylar olabilir dedi. 13 subata 2 test için tarih verdi.
kızlar isim düşünmeye başlayan varmıııııııı
Bende ilk hamileliğimde lcw den almıştım geçen gün çıkardım ama hangi kafayla almışım diye kendimi sorguladım. İğrenç bi modelallahtan diğer aldığım pant dar paça falan daha güzel ama onu da 8.ayda almıştım 38 beden baya büyük şuan için. canım defakto da kalite olarak aynı! Yeniden alacam..arayış içindeyim.
Hamile giyim gerçekten sıkıntılı. Ben minik bir bayanım o yüzden normal giysilerin salaş modellerinin s-m bedenleri bana hamile kıyafeti gibi oluyor.
Iyyy! Bende sevmem güllü dallı şatafatlı şeyleri! Şimdi de sade bulmak biraz zor. Ay güllü dallı sevmem diyorum ama benim bi elbisem var oğlana hamileyken almıştım o minik minik çiçekli.
7.aydan sonra içimizde bildiğiniz soba yanacak! Hem dışarısı sıcak hem içten ateşliefil efil tiril tiril elbiseler hayat kurtarıyor he bi de yelpaze
Eki Görüntüle 1764139 Eki Görüntüle 1764141
Hiç bir sakıncası yok Aslında normal olanı da bu 5 a.aydan itibaren kilo alımı başlanmalı tabi benim gibi istisnalar hariçKızlar ben sürekli kusmaktan hiç kilo slmadım 15. Haftam bıtıyor aynı kılodayım kılo almamış olmanın sakıncası var mıdır sızce
Evet iyice belli oluyor:) ense kalınlığı için 12+4 de gidiyorum cinsiyette belli olur mu acaba o zamanaOyu maşallah ellere ayaklara bak
Güle güle giyinsin çok tatlılarEki Görüntüle 1764139 Eki Görüntüle 1764141
Benide ense kalınlığı için tam 12 de çağırdı bende bunu merak ediyorum belli olur mu diye ..aslında işinin ehli bir doktorsa en azından bir tahmin de bulabilirHiç bir sakıncası yok Aslında normal olanı da bu 5 a.aydan itibaren kilo alımı başlanmalı tabi benim gibi istisnalar hariç
Masallah gule gule giysin pek tatli :)))Eki Görüntüle 1764139 Eki Görüntüle 1764141
Ilk çocugum ikisinde de yokBenide ense kalınlığı için tam 12 de çağırdı bende bunu merak ediyorum belli olur mu diye ..aslında işinin ehli bir doktorsa en azından bir tahmin de bulabilir
Sana yazacağım cevabı kendi yazımın altına yazmışım bunamaya mı başladım neEvet iyice belli oluyor:) ense kalınlığı için 12+4 de gidiyorum cinsiyette belli olur mu acaba o zamana
Ben uzerime aldım cevabi verdim bileSana yazacağım cevabı kendi yazımın altına yazmışım bunamaya mı başladım ne
İnşallah tahmin verir benim gönlümde öyle bir yatıyor ki kız çocugu ahhh ahhhhIlk çocugum ikisinde de yokama.merak ediyor insan ona göre birseyelr almaya baslamak istiyorum inşallah en azından tahmin alabilirim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?