2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba,
Ben de kısmetse Ağustos annesi olacağım. 13+4 haftalık gebeyim. 37 yaşındayım, hatta 2 gün sonra 38 olacağım İkinci çocuğum olacak:) 6,5 yaşında bir oğlum var. Şu anda Ankara'dayım. Ben de çok yoğun bulantı yaşadım. Hala da geçmedi. Geçmeyecek diye korkuyorum açıkçası. Oğlumda 12.haftada bıçak gibi kesilmişti.

Nicolitaa benim de 2 hafta önce tansiyonum 15-9 çıktı. Hemen kardiyolojiye sevk ettiler. Dr. ilaç vermek istemediğini söyledi. EKO, EKG filan yapıldı. Holter taktılar. 24 saatlik tansiyon ölçümü yapıldı. Onun sonuçları normal çıktı. Tuzu kesinlikle yasakladı. Salamura, turşu, tarhana çorbası (bu niye bilmiyorum), şarküteri ürünler yasaklandı. Bol su (15bardak) içmemi önerdi. Tansiyonunu takip et yükselirse hemen gel, yükselmezse 3 ay sonra mutlaka gel dedi. Kardiyolog tabi bunları söyleyen. Fikir vermesi açısından yazdım:)

C calamtykoma benim de oğlumun adı Rüzgar. Biz de üniversitedeyken belirlemiştik adını. O zamanlar hiç yoktu. Kime söylesek garip bakıyorlardı ne tuhaf isim diye. Şimdi o kadar yaygınlaştı ki:) İkinci erkek olursa, adının ne olacağı konusunda hiç bir fikrimiz yok.

ben 34 bedenim kızlar zayıf olunca karnım pırtladı heleki yemekten sonra direk 4 aylık falan bende minyon olduğum için hamile kıyfetlerine hiç girmicem direk artık xs yada s değil m alırım yaza geldiğime seviniyorum salopet giyeceğim için çok özenirdim:))) bolca basic beyaz tşirt ve keten pantolanları tercih ederim hem hafif hem serinn birde tek elbiseler keten kurtarır inş

ben de doktordan geldim şimdi cok istediğim bi doktor vardı medipolde leyla hanım ona gittim. acıbademden sonra hastane cok kalabalık ve kötü geldi, bilmiyorum belki haftaiçi gittiğim için. leyla hanımı cok sevdim ama seminerdelerim derslerimin olduğu zamana denk gelirse doğumunda olmayabilirim şimdiden söyliyim dedi bebiş iyi 10+4 olarak cıktı. tansiyonum orda normal çıktı, yediklerine dikkat et ilk aylar olabilir dedi. 13 subata 2 test için tarih verdi.

hadi geçmiş olsun canım inş doğumuna girebilir allah gönlüne göre versin dr bulmak çok zor iş bende medical parka gidiyorum şimdilik memnunun güleryüzlü tatlı biri bakalım nasip benimde 10 gün sonra randevum var

benim kuzenimin 2 çocuğunu da Leyla hanım doğurttu biri eylül birini de nisan ayıydı.
Birinde ramazanda iftar zamanı çağırmışlar, normal olmuş doğum yaptırmış sonra orucunu açmış. Birinde de gece yarısı çağırmışlar acil sezaryan için gelmiş. Tabi bizim doğumlar yazın o yüzden nereye gitsek aynı sorunla karşılaşabiliriz.

Ben aynı hastanede Perihan Özdene gidiyorum ama kuzenimin Leyla hanıma gittiğinden daha sonra bilgim oldu Perihan hanımı çok seviyorum o yüzden doktor değiştirmeyi düşünmedim.

kızlar isim düşünmeye başlayan varmıııııııı

Ay cinsiyet belli olsa diye bekliyoz bizzz

Ayyy sorma valla.. Ya oyle kucuk cicekli falan bazen sirin oluyor bunlar oyle degil ayol bildigin rukus valla o yaz sicaklarinda Allah yardimcims olsn hele Antalyadaaa

Eki Görüntüle 1764139 Eki Görüntüle 1764141
Teyzelerim anamgil bakın bana neler aldı
Büyüklüğü anlaşılsın diye yanına el kremi koydum

Aman da yaaa ne guzellll masallahh gule gule giyinnn

Kızlar ben sürekli kusmaktan hiç kilo slmadım 15. Haftam bıtıyor aynı kılodayım kılo almamış olmanın sakıncası var mıdır sızce
Hiç bir sakıncası yok Aslında normal olanı da bu 5 a.aydan itibaren kilo alımı başlanmalı tabi benim gibi istisnalar hariç

Hiç bir sakıncası yok Aslında normal olanı da bu 5 a.aydan itibaren kilo alımı başlanmalı tabi benim gibi istisnalar hariç
Benide ense kalınlığı için tam 12 de çağırdı bende bunu merak ediyorum belli olur mu diye ..aslında işinin ehli bir doktorsa en azından bir tahmin de bulabilir

Benide ense kalınlığı için tam 12 de çağırdı bende bunu merak ediyorum belli olur mu diye ..aslında işinin ehli bir doktorsa en azından bir tahmin de bulabilir
Ilk çocugum ikisinde de yok ama.merak ediyor insan ona göre birseyelr almaya baslamak istiyorum inşallah en azından tahmin alabilirim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…