2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlar baş ağrım çok fena, hiç geçmiyo tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı çok şükür ama beynim yerinden çıkacak nerdeyse

bu akşam bi de iş yemeği var, eve de gidemiyorum var mı bi önerisi olan?

Kızlar ben sürekli kusmaktan hiç kilo slmadım 15. Haftam bıtıyor aynı kılodayım kılo almamış olmanın sakıncası var mıdır sızce

ben hiç kusmadım ama kilo da almadım pek henüz, sadece pis boğazlığımdan yarım kilo kadar aldım bu son haftada, zaten doktorum 20. haftaya kadar en fazla 1 kilo demişti
normal diye düşünüyorum ben

Kaç kiloyla hamile kaldınız?
Kilo bundan sonra mühim aslında.
Şimdiye kadar bizim depolar yetti. Aman dişlere dikkat, en çok onlar zayıflıyor :) Malum her doğum bir diş derler.

ben tam 25 kilo fazlayla 77 kilo hamile kaldım, bu kiloların hepsini son 4 yılda aldım maalesef, vermeye fırsat bulamadan hamile kaldım

o yüzden fazla fazla dikkat etmeye çalışıyorum, fazla kilolar doğumu zorlaştırıyo, gebelik diabetine neden oluyo diyolar

açıkçası yaz geldi mi bol bol meyve yemeye niyetliyim, şekerim çıkmasın diye uğraşıyorum şimdiden, inşallah olmaz hiç birimizde

benim arada sırada oluyo, sanki içeriden birisi tırnaklarını sürtüyo ya da kramp giriyo gibi, bu son hafta ortaya çıktı
biraz fazla hareket etsem ya da gece kendimi kaybedip havada zıplayarak bi tarafımdan diğerine dönsem kesin oluyo
rahim genişlediği için normal diyolar ama bi doktora da sorarım

Bas parmağınla işaret parmağı arasina masaj yapincada iyi geliyor diye duymuştum. Dene inşallah işe yarar

ayyy cok sevindim bunları duyunca canım cokk teşekkür ederim :) cok yoğun haftasonuna hiç yer yok dedi taaa hazirana kadar ama olsun devam edicem ona:)

benimde ikili test sonucum çıktı.. Dr umuz aradı herşey yolunda olması gerektiği gibi dedi.. Ben almadım test sonucunu.. birdaha ki sefere gittiğimde unutmayayımda alayım..

Ben c&a'nın pantolonlarından çok memnunum, Lcw ve ebru maternity'den memnun kalmadım, çok kayıyor üstümden duruşları kötü. Üstleri de de factodan aldım güzeldi, bence onun pantolonları da iyidir benim ihtiyacım kalmadığı için de factodan almadım. Tunik gibi üstlerimi hala giyebiliyorum ama bahardan sonra herhalde sırf hamile üstlerine başlarım. Bir de Düz kesim elbiselerden aldım birkaç tane.

Okuyup da yazamayanlardanım bir türlü oğluma hamileyken ne çok yazabiliyodum ama şimdi resmen mide bulantısının esiriyim yesem kötü yemesem daha kötü patates falan yiyorum hep. Bol su içme isteğim var ama o da çok bulandırıyo, meyve yemek istiyorum elma armut tarzı meyveleri hazmedemiyorum, portakal da yakıyo böyle bizden haberler...

İkili test yaptırmamaya karar verdiğim için doktora 3 hafta oldu gitmiyorum, 2 hafta daha sabrediyim de belki cinsiyeti de öğrenirz diyorum...

Bu ara benim oğlum aşırı iştahsız zaten çok yemeyi sevmezdi ama artık çok zorluyo beni zaten zorla ona göre yemek yapıyorum yemeyince çok üzülüyorum tecrübeli annelerden fikir alsamm

Pisikedii aldıkların çok hoş güle güle giysin bebişin
Cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun diyorum, en hayırlısını nasip etsin Rabbim herkes için

Hz. Hamzayı çok severim bende sare ismide favorilerim arasında sağlıkla inşşş:))
Oğlanın ismini Hz Hamza ya binaen kızın ismini de Hz İbrahim in eşi Sare validemize binaen koymaya niyetliyiz inşallah. Gün kısmını da kızımın ömrü huyu bahtı yolu gün gibi aydınlık gün gibi apaçık gün gibi güzel olsun diye

Eskiden çalıştığım yerde müdürümle bi sohbetimizde 'Antalya çok güzel yer ne şanslısınız orada da çalışmışsınız' dediğimde 'Antalya'da çalışmak bir kavanoz balı kavanozun dışından yalamaya çalışmak gibidir' demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum...

Güle güle giyinsin çok tatlılar

Masallah gule gule giysin pek tatli :)))

Teşekkürler teyzeleri. Daha güzelleri sizin pisilerinizin olsun
Koton baby aklınızda bulunsun kızlar. Cici sevimli ürün kalitesi gayet iyi ve fiyat olarakta gayet iyi

Benim de 2 tane lcwden aldığım pantolon var onları giyip üstüne uzun bol tunik giyiyorum tesettürlü olduğum için zaten hep boldu üst kıyafetlerim henüz almaya gerek duymadım, yazın başında uzun kot elbise almıştım dün onu giydim cuk oldu ama göbek çok çıktı tam hamile görüntüsü oldu. Aslında ben bugün bişeyler alıyım diye çıktım ama hiiç alışveriş heyecanım yok ya hamileliğin başından beri böyleyim normalde alışverş çok severim

Canim merhaba doğum tarihlerimiz ayni seni gördüğüme sevindim.cinsiyetin belli oldumu

Ah canım bu bulantı işlerini çok iyi bilirim. Şükürler olsun benim geçti artık yiyebiliyorum. Benimde 30 aylık bir oğlum var. Senin oğlan ne kadarlık? Yemeyen çocukla uğraşmak ömür törpüsü Allah sabır versin canım. Benimki çorba istiyor yemiyor yok şimdi pilav onu da yemiyor makarna yicem diyor onu da yemiyor! Tabaklar doluyor ama ağzına 1 kaşık gitmiyor iştah şurupları da işe yaramıyor! Bıraktım artık..keyfine gelince yiyor.

Tam olarak aynı canım benim oğlum 34 aylık... Ne istese getiriyorum yok yemiyo aç ama yemiyo

Bende varım bende hele iş çıkışı eve gelip hemen yemek falan yapıyorum yoksa bir daha kalkmam mimkin değil:))) kamyon çarpmış gibiyim ya bide ev merkezi sistem alev alev yanıyorummm
Ben hamileliğin başından beri üşüyom bebeğim ya hele ilk zamanlar buz kesiyodum şimdi bi nebze daha iyiyim şükür

Canım 12 de gitmiş miydin? Yorum yapmış mıydı? 16 a kadar sabret çok enteresan şeyler oluyor bu hayatta seni neden bulmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…