- 1 Aralık 2011
- 371
- 416
- 103
Kızlar ben sürekli kusmaktan hiç kilo slmadım 15. Haftam bıtıyor aynı kılodayım kılo almamış olmanın sakıncası var mıdır sızce
Kaç kiloyla hamile kaldınız?
Kilo bundan sonra mühim aslında.
Şimdiye kadar bizim depolar yetti. Aman dişlere dikkat, en çok onlar zayıflıyor :) Malum her doğum bir diş derler.
Anne adayları neredeyse geçmeyen bir karın ağrısına sahip olan var mı?
Normaldir diye düşünüyorum ama sorduğum hamilelerin bu ayda ağrısı olmamış.
Ayakta biraz fazla kalıyorum ondan mı, kist vardı o ağrı yapar mı, yoksa tamamen normal mi bilemedim.
Şiddetli ağrı değil ama 9 aylık hamileler gibi karnımı tutup duruyorum, hareketim de kısıtlanıyor.
Rabbim gönlüne göre versin ilkmiydi ikinci miİnşallah tahmin verir benim gönlümde öyle bir yatıyor ki kız çocugu ahhh ahhhh
kızlar ikili test sonucum anlaan varmı aranızda
Bas parmağınla işaret parmağı arasina masaj yapincada iyi geliyor diye duymuştum. Dene inşallah işe yararkızlar baş ağrım çok fena, hiç geçmiyotansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı çok şükür ama beynim yerinden çıkacak nerdeyse
bu akşam bi de iş yemeği var, eve de gidemiyorum var mı bi önerisi olan?
ben hiç kusmadım ama kilo da almadım pek henüz, sadece pis boğazlığımdan yarım kilo kadar aldım bu son haftada, zaten doktorum 20. haftaya kadar en fazla 1 kilo demişti
normal diye düşünüyorum ben
ben tam 25 kilo fazlayla 77 kilo hamile kaldım, bu kiloların hepsini son 4 yılda aldım maalesef, vermeye fırsat bulamadan hamile kaldım
o yüzden fazla fazla dikkat etmeye çalışıyorum, fazla kilolar doğumu zorlaştırıyo, gebelik diabetine neden oluyo diyolar
açıkçası yaz geldi mi bol bol meyve yemeye niyetliyim, şekerim çıkmasın diye uğraşıyorum şimdiden, inşallah olmaz hiç birimizde
benim arada sırada oluyo, sanki içeriden birisi tırnaklarını sürtüyo ya da kramp giriyo gibi, bu son hafta ortaya çıktı
biraz fazla hareket etsem ya da gece kendimi kaybedip havada zıplayarak bi tarafımdan diğerine dönsem kesin oluyo
rahim genişlediği için normal diyolar ama bi doktora da sorarım
ayyy cok sevindim bunları duyunca canım cokk teşekkür ederim :) cok yoğun haftasonuna hiç yer yok dedi taaa hazirana kadar ama olsun devam edicem ona:)benim kuzenimin 2 çocuğunu da Leyla hanım doğurttu biri eylül birini de nisan ayıydı.
Birinde ramazanda iftar zamanı çağırmışlar, normal olmuş doğum yaptırmış sonra orucunu açmış. Birinde de gece yarısı çağırmışlar acil sezaryan için gelmiş. Tabi bizim doğumlar yazın o yüzden nereye gitsek aynı sorunla karşılaşabiliriz.
Ben aynı hastanede Perihan Özdene gidiyorum ama kuzenimin Leyla hanıma gittiğinden daha sonra bilgim oldu Perihan hanımı çok seviyorum o yüzden doktor değiştirmeyi düşünmedim.
Ben c&a'nın pantolonlarından çok memnunum, Lcw ve ebru maternity'den memnun kalmadım, çok kayıyor üstümden duruşları kötü. Üstleri de de factodan aldım güzeldi, bence onun pantolonları da iyidir benim ihtiyacım kalmadığı için de factodan almadım. Tunik gibi üstlerimi hala giyebiliyorum ama bahardan sonra herhalde sırf hamile üstlerine başlarım. Bir de Düz kesim elbiselerden aldım birkaç tane.Kızlar ya, Akşam mağazaları gezdim gezdim ama kendime bir türlü hamile pantolonu bulamadım. Aldığım lcw den bir tane pantolon var,ben zaten oldum olası lcwyi sevmemişimdir. Bu pantolonu 3 haftadır giyiyiorum. Malzemesi o kadar kötü ki hemen yıprandı,lastikleri soyuldu dikişleri döküldü. Sanki 2 yıldır kullanıyormuşum gibi oldu. Daha da dedim o kadar para verip ondan almam yani. Defactoya baktım,artık hamile pantolonu göndermiyorlar dediler. Uyuz oldum. Hm normalde giyiniyorum ben,Hm gittim,bizim hamile kreasyonumuz sadece bağdat caddesindeki mağazamızda var. Oha dedim yani,bu saatte kadıköye nasıl iniyim ben. Çok acayip canım sıkıldı. Gittim bir tayt buldum kendime,onlarda popoyu fena gösteriyor,üzerine kapatacak birşey giymem lazım ki benim üstlerim hep kısadır. Zaten göbeğim çıktı normal gömleklerm bile artık düğme zor duruyor. Kafam karma karışık ne yapacağımı bilemedim. Netten alışveriş yapıyım diyorum. Nettekilerde üzerime denemeden nasıl olcak birde iadeyle mi uğraşıcam of kine of..
kızlar ikili test sonucum anlaan varmı aranızda
Oğlanın ismini Hz Hamza ya binaen kızın ismini de Hz İbrahim in eşi Sare validemize binaen koymaya niyetliyiz inşallah. Gün kısmını da kızımın ömrü huyu bahtı yolu gün gibi aydınlık gün gibi apaçık gün gibi güzel olsun diyeHz. Hamzayı çok severim bende sare ismide favorilerim arasında sağlıkla inşşş:))
Eskiden çalıştığım yerde müdürümle bi sohbetimizde 'Antalya çok güzel yer ne şanslısınız orada da çalışmışsınız' dediğimde 'Antalya'da çalışmak bir kavanoz balı kavanozun dışından yalamaya çalışmak gibidir' demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum...Ay cinsiyet belli olsa diye bekliyoz bizzz
Ayyy sorma valla.. Ya oyle kucuk cicekli falan bazen sirin oluyor bunlar oyle degil ayol bildigin rukusvalla o yaz sicaklarinda Allah yardimcims olsn hele Antalyadaaa
Aman da yaaa ne guzellll masallahhgule gule giyinnn
Güle güle giyinsin çok tatlılar
Masallah gule gule giysin pek tatli :)))
12 4 de tahmin yapildi benim kesin soylemezler tahmin ederler illakiEvet iyice belli oluyor:) ense kalınlığı için 12+4 de gidiyorum cinsiyette belli olur mu acaba o zamana
Canim merhaba doğum tarihlerimiz ayni seni gördüğüme sevindim.cinsiyetin belli oldumuTartılmanız sabah akşam farklı olabilir mi? Ya da birinde şişkinlik vardır fln.
Bende 1 2 kilo aldım henüz normal yiyorum çok aşırı yemiyorum bu duruma seviniyorum baştan çok kilo almadım diye zira pehlivan gibi olacağımız günler yakındır
Ah canım bu bulantı işlerini çok iyi bilirim. Şükürler olsun benim geçti artık yiyebiliyorum. Benimde 30 aylık bir oğlum var. Senin oğlan ne kadarlık? Yemeyen çocukla uğraşmak ömür törpüsüOkuyup da yazamayanlardanım bir türlü oğluma hamileyken ne çok yazabiliyodum ama şimdi resmen mide bulantısının esiriyim yesem kötü yemesem daha kötü patates falan yiyorum hep. Bol su içme isteğim var ama o da çok bulandırıyo, meyve yemek istiyorum elma armut tarzı meyveleri hazmedemiyorum, portakal da yakıyoböyle bizden haberler...
İkili test yaptırmamaya karar verdiğim için doktora 3 hafta oldu gitmiyorum, 2 hafta daha sabrediyim de belki cinsiyeti de öğrenirz diyorum...
Bu ara benim oğlum aşırı iştahsız zaten çok yemeyi sevmezdi ama artık çok zorluyo beni zaten zorla ona göre yemek yapıyorum yemeyince çok üzülüyorum tecrübeli annelerden fikir alsamm
Pisikedii aldıkların çok hoş güle güle giysin bebişin
Cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun diyorum, en hayırlısını nasip etsin Rabbim herkes için
Tam olarak aynı canım benim oğlum 34 aylık... Ne istese getiriyorum yok yemiyo aç ama yemiyoAh canım bu bulantı işlerini çok iyi bilirim. Şükürler olsun benim geçti artık yiyebiliyorum. Benimde 30 aylık bir oğlum var. Senin oğlan ne kadarlık? Yemeyen çocukla uğraşmak ömür törpüsüAllah sabır versin canım. Benimki çorba istiyor yemiyor yok şimdi pilav onu da yemiyor makarna yicem diyor onu da yemiyor! Tabaklar doluyor ama ağzına 1 kaşık gitmiyor iştah şurupları da işe yaramıyor! Bıraktım artık..keyfine gelince yiyor.
Doğru diyorsun cam düzgün besleneniyle olabilirim. Çünkü zaten yediğimi hala kusuyorum. Yiybildiğim şeyde tost veya makarna,vitaminlerden aldığım ene kitle yaşıyorum. Sabah kalkması işkence, işe gidince allahtan açılıyorum. İş olmasa 24 saat yataktan çıkmam yanı, o kadar enerjim yok.
Aynen canım bugün eğitimim vardı insanlar arasında topluyorum kendimi ama evde olunca kaldıramıyorum totomu halsiz yorgun. Bende çok verimli yemiyorum sanırım hele doktorun ilk haftalar verdiği listeyi çöpe attım anam ben normalde de o kadar yemiyorum ki. Et balık tavuk yiyebildin mi hamileliğinin başlarından beri?
Ben hamileliğin başından beri üşüyom bebeğim ya hele ilk zamanlar buz kesiyodum şimdi bi nebze daha iyiyim şükürBende varım bende hele iş çıkışı eve gelip hemen yemek falan yapıyorum yoksa bir daha kalkmam mimkin değil:))) kamyon çarpmış gibiyim ya bide ev merkezi sistem alev alev yanıyorummm
Canım 12 de gitmiş miydin? Yorum yapmış mıydı? 16 a kadar sabret çok enteresan şeyler oluyor bu hayatta seni neden bulmasın.İyi geceler kızlar. Bugün Dr randevum vardı. Şükürler olsun her şey yolunda. 1 kilo almışım. Kilo alımını hızlandır boooooooool su iç dedi. Bebe 2 hafta önden gidiyor gelişim olarakben ilk şok! En son Dr maceramda ense kalınlığını bakmamıştı bebe çok önden gittiği için ense kalınlığı bakma zamanını geçmiş dedi. 29 şubatta geldiğinde 3 lü test istersen yapabiliriz dedi. Büyük olasılıkla erkek dedi ben duble şok!! Testis benzeri oluşumlar görüyorum ama yinede alış veriş yapma ay sonunda kesin sonuç söyleyecem Sana dedi. Pipi gibi Kocaman çıkıntı vardı ama..bir çok ark bizde öyle gördük sonra kız dedi dediler. Ben hala kız umudumu yitirmedim hayırlısı. Rabbim Nasıl uygun gördüyse.
Amanın! Müsadenle kocanı bi dövesim geldi ki!!! Valla nenem çok çok doğru diyor erkek kısmı hiç olmasa 1 tane doğurmalıydı diye!
Maşallah maşallah! Hayırlı evlat olsun inşallah.
Devlet hastanesinden sıra alacam bi soracam bakalım ne dicek bana.. Gittiğim hastanede 200₺ civarında detaylı usg
Ah canım geçmişler olsun. Tatil değil resmen işgence yaşamışsınhem hamilelik hem hastalık hem yanda çocuk...Rabbim şifanızı ve Sabri'nizi bol versin inşallah. ne olursa olsun insanın evi gibisi yok yaa!! Ben bunu bilir bunu söylerim!
Bu sırada oğlunun ismi çok güzelmiş. Poyraz Aliİsmi gibi kuvvetli ve ulu olsun. Ben Ali ismini çok severim. Oğlumun adını Ali istedim eşim kabul etmedi. Annemler oğluma Eymen Ali der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?