- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Zeynep ismi çok güzel. Bende kız olursa Ravza düşünüyorumaaa nil zeynep güzelmiş bak bunu beğendimmmmm berfin yeğenimin ismi güzel kız oldu maşallah:))
Hayırlı olsun gözün aydın. Ense kalınlığı kaç çıktıYok cnm hiç onları düzgün yiyemedim, yediyseler hep çıkardım.
Kızları biz ikili testten geldik. Tüm ölçümlerimi doktor amcamız beğendi. Tüm organları gösterdi. Cinsiyetinde erkek dedi. 2 doktor erkek dedi. Artık alışveriş yapabilirim sanırsam.
sıkıntı yok demek bencekızlar ikili test sonucum anlaan varmı aranızda
Benim oğlum 5 yaşında ve malesef hala yeme konusunda mızmız.Ona yaptığım yemeklerle 5 çocuk doyardi buyurdu herhalde. Kabullendik artik napalım. Kuş kadar vitaminli bişey yedimi dünyalar bizim oluyor...Yani çeken bilir yemeyen çocuk zor arkadaşım.Okuyup da yazamayanlardanım bir türlü oğluma hamileyken ne çok yazabiliyodum ama şimdi resmen mide bulantısının esiriyim yesem kötü yemesem daha kötü patates falan yiyorum hep. Bol su içme isteğim var ama o da çok bulandırıyo, meyve yemek istiyorum elma armut tarzı meyveleri hazmedemiyorum, portakal da yakıyoböyle bizden haberler...
İkili test yaptırmamaya karar verdiğim için doktora 3 hafta oldu gitmiyorum, 2 hafta daha sabrediyim de belki cinsiyeti de öğrenirz diyorum...
Bu ara benim oğlum aşırı iştahsız zaten çok yemeyi sevmezdi ama artık çok zorluyo beni zaten zorla ona göre yemek yapıyorum yemeyince çok üzülüyorum tecrübeli annelerden fikir alsamm
Pisikedii aldıkların çok hoş güle güle giysin bebişin
Cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun diyorum, en hayırlısını nasip etsin Rabbim herkes için
Hayırlı olsun gözün aydın. Ense kalınlığı kaç çıktı
Üşüyenin oğlu olur derler tatlımmm bellimi cinsiyeti:)) yok ya ben bi yanıyom bir yanıyorum allah allah :))birde benim midem çok ağrıyo yaaaBen hamileliğin başından beri üşüyom bebeğim ya hele ilk zamanlar buz kesiyodum şimdi bi nebze daha iyiyim şükür
Belki evde yapılanları canı çekmiyor diye döner köfte falan fistan alıyorum onları da yemiyor! Hatta 2 gün önce döner aldım yesin diye baktı baktı baktı anne ben doydum hemde çok yedim demez miTam olarak aynı canım benim oğlum 34 aylık... Ne istese getiriyorum yok yemiyo aç ama yemiyo
11.haftada başka Dr girmiştim. O zaman zaten pek bir şey belli olmazdı. Hayırlısı olsun,Rabbim Nasıl uygun gördüyse tabi de benim hissettiğim hep kız. Bir kaç kişi de bana bizde de öyle gördü sonra kız dedi deyince bende umudumu hiç yitirmedimCanım 12 de gitmiş miydin? Yorum yapmış mıydı? 16 a kadar sabret çok enteresan şeyler oluyor bu hayatta seni neden bulmasın.
Allah gönlündekini hayırlı etsin seninde. Ağzının duası canım 1 kızım var gönül ister sağlıklıca hayırlıca erkek olsun ama Rabbim ne verirse boynum kıldan ince.Üşüyenin oğlu olur derler tatlımmm bellimi cinsiyeti:)) yok ya ben bi yanıyom bir yanıyorum allah allah :))birde benim midem çok ağrıyo yaaa
Aynen hiç belli olmaz canım du bakalım sabır inşallah gönlündeki hayırlı olurBelki evde yapılanları canı çekmiyor diye döner köfte falan fistan alıyorum onları da yemiyor! Hatta 2 gün önce döner aldım yesin diye baktı baktı baktı anne ben doydum hemde çok yedim demez migelde cinnet getirme! Elini bile sürmedi! Neden yemiyorsun? Tadına bakmak ister misin? Diyorum..ben yemekten korkuyorum diyor bana yememek için türlü bahaneler!! Ahhh ah! Biliyorsun yaşıyorsun işte..daha anlatıpta içini sıkmayayım
11.haftada başka Dr girmiştim. O zaman zaten pek bir şey belli olmazdı. Hayırlısı olsun,Rabbim Nasıl uygun gördüyse tabi de benim hissettiğim hep kız. Bir kaç kişi de bana bizde de öyle gördü sonra kız dedi deyince bende umudumu hiç yitirmedim
Kizimin adi elissa zeynep bbenimde cook beyeniyorum digeri ilayda,ravza da hosuma gittiZeynep ismi çok güzel. Bende kız olursa Ravza düşünüyorum
Bol dinlen yat canim ben yata yata belim agridi artik ama sabrediyorum bende 13 haftaligim ayniyiz benimde plasenta da yirtik var kanamam devam ediyor cok ayakta kaldim mikızlar dün doktoruma gittim. ben döküntüler için gitmiştim ama başıma çok farklı şeyler geldi. rahmin hemen üstünde kocaman bir miyom çıktı ve bebek çok aşağıdaydı. doktor rapor verdi ve progesteron iğne ve hap verdi 2 hafta sonra kontrole gidecem bir şey olmazsa inşallah
Ayy inşallah merak ediyorum baya12 4 de tahmin yapildi benim kesin soylemezler tahmin ederler illaki
Oğlanın ismini Hz Hamza ya binaen kızın ismini de Hz İbrahim in eşi Sare validemize binaen koymaya niyetliyiz inşallah. Gün kısmını da kızımın ömrü huyu bahtı yolu gün gibi aydınlık gün gibi apaçık gün gibi güzel olsun diye
Eskiden çalıştığım yerde müdürümle bi sohbetimizde 'Antalya çok güzel yer ne şanslısınız orada da çalışmışsınız' dediğimde 'Antalya'da çalışmak bir kavanoz balı kavanozun dışından yalamaya çalışmak gibidir' demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum...
Teşekkürler teyzeleri. Daha güzelleri sizin pisilerinizin olsun
Koton baby aklınızda bulunsun kızlar. Cici sevimli ürün kalitesi gayet iyi ve fiyat olarakta gayet iyi
Kızlar ben en baştan beri hep üşüdüm ki hala üşüyorum helede ayaklarım ama kız dediler bakalım haftaya net belli olcak o zaman bu tezat doğru mu değil mi :)Üşüyenin oğlu olur derler tatlımmm bellimi cinsiyeti:)) yok ya ben bi yanıyom bir yanıyorum allah allah :))birde benim midem çok ağrıyo yaaa
Bir sorun görünmüyor canım Rabbim korusun inşallah ayrıca içime erkek doğdu senin bebis :)
Sagol canim dinlenecez yapacak birsey yokBol dinlen yat canim ben yata yata belim agridi artik ama sabrediyorum bende 13 haftaligim ayniyiz benimde plasenta da yirtik var kanamam devam ediyor cok ayakta kaldim mi
Yaaaakızlar dün doktoruma gittim. ben döküntüler için gitmiştim ama başıma çok farklı şeyler geldi. rahmin hemen üstünde kocaman bir miyom çıktı ve bebek çok aşağıdaydı. doktor rapor verdi ve progesteron iğne ve hap verdi 2 hafta sonra kontrole gidecem bir şey olmazsa inşallah
Allah yar ve yardımcın olsun. Hamileler için sıcak pek tahammül edilebilen bir olay değil ama Rabbim kolaylığını muhakkak verecektir. Mucizesini meleğini taşıyan taşıyıcıya zorluk vermez,yardım eder OCok dogru soylemis aslnda biliyo musun.. O sicakta ben alanyaya manavgata durusmaya gidiyorm deniz kenarindan gecerek.. Millet tatilde denizde.. Keyifte.. Ama sen calisma derdinde gunes tepende o sicakta ben bi de surekli resmi giyin... Inan ki cok zorrtabi Allaha sukur calisacak isimiz var gucumuz var bunlr da ufak zorluklari.. Antalyada yasiyoz deyince millet saniyo biz hep tatildeyiz isin bu yanini dusunen yokk
Can'ım ben normalde de pek üşüyen bir insan değilim. Zayıfım ama kanlıyım canlıyımKızlar ben en baştan beri hep üşüdüm ki hala üşüyorum helede ayaklarım ama kız dediler bakalım haftaya net belli olcak o zaman bu tezat doğru mu değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?