2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hayırlı olsun gözün aydın. Ense kalınlığı kaç çıktı

Benim oğlum 5 yaşında ve malesef hala yeme konusunda mızmız.Ona yaptığım yemeklerle 5 çocuk doyardi buyurdu herhalde. Kabullendik artik napalım. Kuş kadar vitaminli bişey yedimi dünyalar bizim oluyor...Yani çeken bilir yemeyen çocuk zor arkadaşım.

Kızlar daha 11 haftalığın sma midem ağrıyo yaaa çok hemde yesem birdert yemesem ayrı bulantılar geçti araara vuruyoooo birde daha bir iştah artışı yaşamadım kilımda sabit halaaa:/

Tam olarak aynı canım benim oğlum 34 aylık... Ne istese getiriyorum yok yemiyo aç ama yemiyo
Belki evde yapılanları canı çekmiyor diye döner köfte falan fistan alıyorum onları da yemiyor! Hatta 2 gün önce döner aldım yesin diye baktı baktı baktı anne ben doydum hemde çok yedim demez mi gelde cinnet getirme! Elini bile sürmedi! Neden yemiyorsun? Tadına bakmak ister misin? Diyorum..ben yemekten korkuyorum diyor bana yememek için türlü bahaneler!! Ahhh ah! Biliyorsun yaşıyorsun işte..daha anlatıpta içini sıkmayayım

Canım 12 de gitmiş miydin? Yorum yapmış mıydı? 16 a kadar sabret çok enteresan şeyler oluyor bu hayatta seni neden bulmasın.
11.haftada başka Dr girmiştim. O zaman zaten pek bir şey belli olmazdı. Hayırlısı olsun,Rabbim Nasıl uygun gördüyse tabi de benim hissettiğim hep kız. Bir kaç kişi de bana bizde de öyle gördü sonra kız dedi deyince bende umudumu hiç yitirmedim

Üşüyenin oğlu olur derler tatlımmm bellimi cinsiyeti:)) yok ya ben bi yanıyom bir yanıyorum allah allah :))birde benim midem çok ağrıyo yaaa
Allah gönlündekini hayırlı etsin seninde. Ağzının duası canım 1 kızım var gönül ister sağlıklıca hayırlıca erkek olsun ama Rabbim ne verirse boynum kıldan ince.

Aynen hiç belli olmaz canım du bakalım sabır inşallah gönlündeki hayırlı olur

kızlar dün doktoruma gittim. ben döküntüler için gitmiştim ama başıma çok farklı şeyler geldi. rahmin hemen üstünde kocaman bir miyom çıktı ve bebek çok aşağıdaydı. doktor rapor verdi ve progesteron iğne ve hap verdi 2 hafta sonra kontrole gidecem bir şey olmazsa inşallah

Bol dinlen yat canim ben yata yata belim agridi artik ama sabrediyorum bende 13 haftaligim ayniyiz benimde plasenta da yirtik var kanamam devam ediyor cok ayakta kaldim mi

Cok dogru soylemis aslnda biliyo musun.. O sicakta ben alanyaya manavgata durusmaya gidiyorm deniz kenarindan gecerek.. Millet tatilde denizde.. Keyifte.. Ama sen calisma derdinde gunes tepende o sicakta ben bi de surekli resmi giyin... Inan ki cok zorr tabi Allaha sukur calisacak isimiz var gucumuz var bunlr da ufak zorluklari.. Antalyada yasiyoz deyince millet saniyo biz hep tatildeyiz isin bu yanini dusunen yokk

Üşüyenin oğlu olur derler tatlımmm bellimi cinsiyeti:)) yok ya ben bi yanıyom bir yanıyorum allah allah :))birde benim midem çok ağrıyo yaaa
Kızlar ben en baştan beri hep üşüdüm ki hala üşüyorum helede ayaklarım ama kız dediler bakalım haftaya net belli olcak o zaman bu tezat doğru mu değil mi :)

Yaaaa çok çok geçmişler olsun. Kader ne değişik bir olay..bak sen ne için gittiğini sanıyorsun ama aslında ne için gitmişsin. Rabbime şükürler olsun ki bize göremediklerimizi de gösteriyor

Allah yar ve yardımcın olsun. Hamileler için sıcak pek tahammül edilebilen bir olay değil ama Rabbim kolaylığını muhakkak verecektir. Mucizesini meleğini taşıyan taşıyıcıya zorluk vermez,yardım eder O

Kızlar ben en baştan beri hep üşüdüm ki hala üşüyorum helede ayaklarım ama kız dediler bakalım haftaya net belli olcak o zaman bu tezat doğru mu değil mi :)
Can'ım ben normalde de pek üşüyen bir insan değilim. Zayıfım ama kanlıyım canlıyım oğluma hamileyken yandım piştim mahvoldum! Oğlum da 10 ağustos doğumlu. Son ayları hiç demiyorum alev!ateş!lav! Demem o ki herkeste tutmuyor bu tahminler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…