2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok geçmiş olsun cnm ya. Dinlen bol bol. Minyon olurmuş ben duymuştum onu,endişelenme bişicik olmıcakAllah'ın izniyle

Düzeltme:şu ıpad otomotik düzeştiyo sinir oldum.

Kızlar 13+4 günlük hamileyim gecen hafta çamaşırımda 1 lira büyüklüğünde bi ıslaklık oldu doktorumu aradım gel bakalım Dedi ultrasonda bebeğin suyu gayet iyi Dedi idrar testi yaptı iltihapta çıkmadı ama devam ediyor bu sıvı bugün yine geldi 1 yemek kaşığı su dökülmüş gibi cok acık sarı kokusuz dupduru bi sıvı nette araştırdım kesede ufak bi delik varsa sızıntı yaparmış ama doktorlar anlamazmış Al sense diye bi test var amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak için onu arıyorum heryerde yarın eczane getirecek inşallah eğer bebeğin sıvısı değilse bu su ne başına böyle bişey gelen oldumu pazartesi kontrolüm var beklemeliyim konuda açtım ama burdan belki daha cok yardımcı olunur

Üşüyenin oğlu olur derler tatlımmm bellimi cinsiyeti:)) yok ya ben bi yanıyom bir yanıyorum allah allah :))birde benim midem çok ağrıyo yaaa
Alin benden de o kadar kızlar bende yanıyorum.bu yüzden gece uzerimi cok açarım ve sürekli üşütürüm.benim cinsiyeti ogrenmeme 1 hafta kaldı bakalım kizmi

Cok sğolll...Ben de oyle dusunuyorm canm zaten asla şikayetlenmek için anlatmıyorum durum tespiti sadece

Bak bu tespiti ilk defa duyuyorum benim beta 60 ın üzerindeydi.. Bakalım tutacak mı merak ettim

Banada 2 tane miyom var dedi cnm.. Bende korktum kontrol altinda tutucaz dedi gebelikte buyuyebilir dedi... Ama uat dinlen fln demedi bana...

Banada 12 de erkek gibi dedi ama ben kiz hissediyorum hala... Inanmiyorum erkek olduguna nedense.. Pipi resmk gibi bisi verdi ama bu haftalarda çok benzermis birbirine o yuzden bidahaki kontrolu bekliyorum degisse keske saglikla

Cok sğolll...Ben de oyle dusunuyorm canm zaten asla şikayetlenmek için anlatmıyorum durum tespiti sadece

Bak bu tespiti ilk defa duyuyorum benim beta 60 ın üzerindeydi.. Bakalım tutacak mı merak ettim

Günaydın!

Yarın benim de kontrolüm var, cinsiyetini söyleyecek doktor, çok heyecanlıyım hiç bişeye odaklanamıyorum bi türlü aklım devamlı orada

Kızlar bana dua edin, yarın bebişimi sağ sağlim göreyim hayırlısıyla

Günün güzel haberi tartıdan geldi, o zalim yarım kiloyu vermişim hatta bi yarım kilo daha vermişim, homini gırtlak yemeyince normale dönebiliyomuşum demek ki

Bas parmağınla işaret parmağı arasina masaj yapincada iyi geliyor diye duymuştum. Dene inşallah işe yarar

canım çok teşekkür ederim, gerçekten işe yaradı akşamı rahatça geçirdim

çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda geçer kendini yormamaya gayret et

Canim merhaba doğum tarihlerimiz ayni seni gördüğüme sevindim.cinsiyetin belli oldumu
Ben de seni gördüğüme sevindim :). Doktor erkeğe benzetti 2 li testte ama kesin değil dedi yine kesin sonuç için 16.haftadaki kontrolü bekliyoruz :).

Günaydınlaaarrr

siyahmiyah benimde kaldı son 5 gün .cinsiyet randevusuna. Heyecandan şimdiden ölücem

Sana daha önce tahmin yapılmışmıydı Canım?

aynen canım ya diyorum demek ki bu döküntüler belki de bunu görebilmemiz için sebep oldu. çünkü ben kontrole falan gitmeyi düşünmüyordum

Ay napim herkes erkek diye diye benim kızım olmayacak herhalde dedim bastım oyu erkeğe:) kendimi bi nevi erkeğe alıştırdım çevrem yüzünden:)

Hehehee bende oğlum olmayacak diyorum, hep kız doğduğu içinmi böyle düşünüyorum bilmiyorum , hiç uğraşmayıp oyu şimdiden Kızamı bassam oyumu diyorum

Son düzenleme:
süper haber darısı başımıza :)

Günaydın kızlar,

Biz dün ikili testimizi olduk,tüm değerlerimiz ultrasonda güzel göründü. Doktorumuz çok beğendi. Tabi kan sonunuca görede değerlendireceğiz dedi,ama hiç bir anormal ölçü görmediğini söyledi. Uzman bir perinatolog zaten doktor. Cinsiyet ihtimalini de erkek olarak söyledi. Erkek olduğu kesinleşti gibi :):)

Benim hep geliyor cok ayakta kalinca plasenta yirtiklik var benim ama bol su ic bi zarari yok dedi dr dinlen saten farketmissindir ayakta kalinca oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…