- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Günaydın kızlar,
Biz dün ikili testimizi olduk,tüm değerlerimiz ultrasonda güzel göründü. Doktorumuz çok beğendi. Tabi kan sonunuca görede değerlendireceğiz dedi,ama hiç bir anormal ölçü görmediğini söyledi. Uzman bir perinatolog zaten doktor. Cinsiyet ihtimalini de erkek olarak söyledi. Erkek olduğu kesinleşti gibi :):)
Ben de seni gördüğüme sevindim :). Doktor erkeğe benzetti 2 li testte ama kesin değil dedi yine kesin sonuç için 16.haftadaki kontrolü bekliyoruz :).
Ya Tr de ikili. test kaç haftalıkken yapılıyor ?. Bu ikili test dediğiniz nedir ? Neye bakılıyor çok merak ettim , eğer düşündüğüm gibi iç organ kontrolüyse çok erken değilmi bu haftalar ?
Sen kaç haftalıkken ikili test oldun ?? Ve nedir bu ikili test ? Biri lütfen açıklasın bana bunu
Ya Tr de ikili. test kaç haftalıkken yapılıyor ?. Bu ikili test dediğiniz nedir ? Neye bakılıyor çok merak ettim , eğer düşündüğüm gibi iç organ kontrolüyse çok erken değilmi bu haftalar ?
Sen kaç haftalıkken ikili test oldun ?? Ve nedir bu ikili test ? Biri lütfen açıklasın bana bunu
Ben canım sabah kalktığımda kuru kayısı yiyorum üstüne su içiyorum mandalina portakal gibi meyveler ye bide bol su içmek çok önemli bn rahatladım eğer bol su icmezsem hemen kabin oluyomArkadaslar benım gıbı sındırım sıstemı problemlı olan var mı mahvoldm kabızlık cekıyorm. Demır hapı kullanmıyorm hayat kalıtem dustu resmen yapmadgm sey kalmadı benım gıbı olupta cozumler bulan var mı
Bunları her gun mı yapıyprsnz her gun kuru kayısı yıyormusnz rütine mi bındırmem lazım cok yoruldm yaBen canım sabah kalktığımda kuru kayısı yiyorum üstüne su içiyorum mandalina portakal gibi meyveler ye bide bol su içmek çok önemli bn rahatladım eğer bol su icmezsem hemen kabin oluyom
Evet canım ya bi tabağa hazirliom sürekli oturduğum oda da görüyorum yiyorum yani kabızlık zor gerçekten ya karni çok agriyo insanın bnm kasigima bile vuruyodu agrisiBunları her gun mı yapıyprsnz her gun kuru kayısı yıyormusnz rütine mi bındırmem lazım cok yoruldm ya
evet canım kabızlık var ya baya sıkıntılı ama sanırım tüm gebe arkadaşlarda aynı sıkıntı vardır. Kabız olmayan var mı arkadaşlarArkadaslar benım gıbı sındırım sıstemı problemlı olan var mı mahvoldm kabızlık cekıyorm. Demır hapı kullanmıyorm hayat kalıtem dustu resmen yapmadgm sey kalmadı benım gıbı olupta cozumler bulan var mı
Ben ilk kıza verdim oyu kız hissediyordum sonra herkes erkek olur dedikçe oyumu değiştirdim bi nevi kendimi alıştırma planıHeheheebende oğlum olmayacak diyorum, hep kız doğduğu içinmi böyle düşünüyorum bilmiyorum , hiç uğraşmayıp oyu şimdiden Kızamı bassam oyumu diyorum
ben olmadım kuzum hamd olsunevet canım kabızlık var ya baya sıkıntılı ama sanırım tüm gebe arkadaşlarda aynı sıkıntı vardır. Kabız olmayan var mı arkadaşlar
evet canım kabızlık var ya baya sıkıntılı ama sanırım tüm gebe arkadaşlarda aynı sıkıntı vardır. Kabız olmayan var mı arkadaşlar
Kızlar 13+4 günlük hamileyim gecen hafta çamaşırımda 1 lira büyüklüğünde bi ıslaklık oldu doktorumu aradım gel bakalım Dedi ultrasonda bebeğin suyu gayet iyi Dedi idrar testi yaptı iltihapta çıkmadı ama devam ediyor bu sıvı bugün yine geldi 1 yemek kaşığı su dökülmüş gibi cok acık sarı kokusuz dupduru bi sıvı nette araştırdım kesede ufak bi delik varsa sızıntı yaparmış ama doktorlar anlamazmış Al sense diye bi test var amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak için onu arıyorum heryerde yarın eczane getirecek inşallah eğer bebeğin sıvısı değilse bu su ne başına böyle bişey gelen oldumu pazartesi kontrolüm var beklemeliyim konuda açtım ama burdan belki daha cok yardımcı olunur
kelebek.hill alinti yapmaya calistim ama beceremedim sanirim ☺ozaman senin kiz olma ihtimali yuksek canim hissettigin yada gonlunden gecen nedir acaba
evet ya demir ve vitamin hapı kullanmaya başladığımdan beri benim de koyu renk demirden oluyormuş. demir dışkıyı renklendiriyormuş.Çok şükür kabızlığım yok ama arada bir gaz oluyor. Düzenli olarak wc me gidiyorum çok şükür.Hatta dicektim sizede,kan ilacı kullandığımdan beri bir değişik benimki,ishale çevirecek gibi ve rengidi çok koyu(afedersiniz) Normal bir durum mudur acaba? Yaşayan var mı?
Günaydınlaaarrr
siyahmiyah benimde kaldı son 5 gün .cinsiyet randevusuna. Heyecandan şimdiden ölücem
Sana daha önce tahmin yapılmışmıydı Canım?
Çok şükür kabızlığım yok ama arada bir gaz oluyor. Düzenli olarak wc me gidiyorum çok şükür.Hatta dicektim sizede,kan ilacı kullandığımdan beri bir değişik benimki,ishale çevirecek gibi ve rengidi çok koyu(afedersiniz) Normal bir durum mudur acaba? Yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?