2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydınlar sabah uyuyakalmisim çok yorgunum derse geç kaldım. Ve bir halsizlik boğazımda batma baş ağrısı sanirim hasta olucam
Sizde durumlar nasil
hadi ya geçmiş olsun seçen hafta hastalandım bende 5 gün yerimden kalkmadım. boğaz ağrısı vardı halsizlik fln vardı. Karbonatlı tuzlu suyla ve sirkeli suyla gargara yaptım. Bir ara ateşim çıktı minoset içtim düşsün diye. Ihlamur çorba fln içtim ve sürekli yattım Allah a çok şükür geçti ya ama çok kötüydü ilaçsız iyileşmeye alışık değil benim bünyem.

Sana da cok geçmiş olsun . Ögrenmedin dimi daha cinsiyeti ne zaman gittin gideceksin kontrole

Kızlar belimmm çok ağrıyor otururken.. Tüm gün masa başı oturuyorum.. Ayaklarımı uzatacağım yerde var uzatıyorum da.. Ama belim çok ağrıyor.. Bebiş büyüyor diye olabilir mi acaba?

Kızlar belimmm çok ağrıyor otururken.. Tüm gün masa başı oturuyorum.. Ayaklarımı uzatacağım yerde var uzatıyorum da.. Ama belim çok ağrıyor.. Bebiş büyüyor diye olabilir mi acaba?

Hamilelikte bel bacak karın ağrıları normal sayılıyor . Benimde dün gece karnimin içi göbeğim fena agriyordu

Anladım canım siz ikili deyince değişik bişeymiş gibi geliyor .
Bizim burda 3 tane usg Hakkı'mız var
İlk usg zaten bu 11-13 hafta arası Ense ölçümü yapılır
İkinci usg 22-25. Haftalar arasında iç organlara bakılır.
Üçüncü usg , doğuma yakın herşey yolundamı diye tekrar bakılır bitti . Bukadar
Oradakiler fazla usg ye giriyorlar gibi geldi bana

hayalimm77 nymeria-burcu

Iyi bari canım geçmesine çok sevindim agri kesici yağlarla daha etkili oluyor ama hamilelikte etkisi bilmedigim yazamadim. Sen ne hissediyorsun cinsiyetini :)))

canım görmek istedikçe gidiyoruz biz vallahi.. Aslında zararlı usg ye sık girmek iyi değil.. Ama dayanamıyor insan işte..

Aktivianin probiyotik yogurtlari varya canım o bana çok iyi geldi düzenledi bağırsaklarımi. Birde sabah kahvaltisinda 1 kase yogurda yulaf, kuru kaysi, fındık badem falan karışımı da baya iyi geliyor aklında olsun.

canım görmek istedikçe gidiyoruz biz vallahi.. Aslında zararlı usg ye sık girmek iyi değil.. Ama dayanamıyor insan işte..

İşte bende sabırsız ve meraktan öldüğüm için ta 20li haftaları bekliyemedim . Araştırıp taradım zar zor ödemeli bir klinik buldum cinsiyet için ayın 10 una
Danimarkalılar geneli öğrenmek istemez sürpriz olsun isterler . Bide öyle güzel beslenirlerki çıkarırlar 4-5 kilo sarı sarı Benim kızlarım ikiside erken doğdu bir ay 2500 kiloyla yanlarında yalancı Bebek gibi duruyorlardı
Ama ufak bebekler çok hızlı toplanıyor allahtan

B Began

Arkadaşlar bende 10 haftalık bebeğimi kaybettim.sabaha karşı sancıyla gittim.saatlerce sancı çektim Rabbim yardım etti çok şükür şimdi daha iyiyim.herşeyde vardır bi hayır.sizlere hayırlı gebelikler diliyorum arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun..

canım, çok geçmiş olsun.
Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağını doldursun.

Çok geçmiş olsun,allah yardımcın olsun inş. Hayırlısı böyleymiş demekki,zor bir durum. Üzme kendini,kendinde neden arama, bebek sağlıklı değildi demekki. Allahım sabır versin.

Geçmiş olsun Can'ım (

Kuzum bende prematüreyim ve 2 kilo ancak doğmuşum.. Çok şükür gayet normal bir hayatım var.. Küçük doğması hiç önemli değil bence.. Önemli olan sağlıklı olsun..

Ne yiyormuş Danimarkalılar çok merak ettim bak :)

Evet Can'ım biliyorum , benim biri 37 haftada doğdu , diğeri 36. Doktor bana en son senin bünye 40 haftayı kaldıracak bünye değil demişti , bakalım inş bu uzun durur içerde acık.:)
Canım Dk lılar geneldede çok uzun ve iri bir halk . Ama gebelik dönemlerinde herşeyi iğnesine kadar takip ederler . Gebelik sporu eksik olmaz . Benim bi arkadaş vardı günde 9 öğün az az yiyerek kilo bile almadı çok. Yiyeceklerde , süt , ceviz, muz , balık Çok tüketirler , bunun yanı sıra sebze ve meyve, saati saatine . Bende yapıyorum ama ilaki aksatıyorum bazen yoğunluktan

Cok gecmis olsn canm.. Allah sabirlar versn tez zamanda toparlayip saglikli bebeklere kavusman dilegiyle..

Gecmis olsunn canim en kisa zmnda saglikli bebeklerin olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…