hadi ya geçmiş olsun seçen hafta hastalandım bende 5 gün yerimden kalkmadım. boğaz ağrısı vardı halsizlik fln vardı. Karbonatlı tuzlu suyla ve sirkeli suyla gargara yaptım. Bir ara ateşim çıktı minoset içtim düşsün diye. Ihlamur çorba fln içtim ve sürekli yattım Allah a çok şükür geçti ya ama çok kötüydü ilaçsız iyileşmeye alışık değil benim bünyem.Günaydınlar sabah uyuyakalmisim çok yorgunum derse geç kaldım. Ve bir halsizlik boğazımda batma baş ağrısı sanirim hasta olucam
Sizde durumlar nasil
hadi ya geçmiş olsun seçen hafta hastalandım bende 5 gün yerimden kalkmadım. boğaz ağrısı vardı halsizlik fln vardı. Karbonatlı tuzlu suyla ve sirkeli suyla gargara yaptım. Bir ara ateşim çıktı minoset içtim düşsün diye. Ihlamur çorba fln içtim ve sürekli yattım Allah a çok şükür geçti ya ama çok kötüydü ilaçsız iyileşmeye alışık değil benim bünyem.
Kızlar belimmm çok ağrıyor otururken.. Tüm gün masa başı oturuyorum.. Ayaklarımı uzatacağım yerde var uzatıyorum da.. Ama belim çok ağrıyor.. Bebiş büyüyor diye olabilir mi acaba?
İkili test 11 ve 14. haftalar arası yapılıyor. İkili tarama testi hem kan veriyorsunuz hem ultrasonda bebeğin ense kalınlığı fln ölçülüyor ikili olması oradan geliyor, bir de annenin bilgilerine ihtiyaç oluyor sigara kullanıyor mu vs gibi. Belirlediği şey ise bebekte down sendromu ya da herhangi benzer anomali olup olmadığını belirleyecek bir ölçü veriyor. İç organ kontrolü ayrıntılı ultrason 20. haftalarda yapılıyor o önemli bebeğin her organı inceleniyor ayrıntılı olarak.
son kontrolde erkeğe benzetti doktor ama kesin değil tabi Allah hayırlısını versin :)Sana da cok geçmiş olsun . Ögrenmedin dimi daha cinsiyeti ne zaman gittin gideceksin kontrole
Bir sorun görünmüyor canım Rabbim korusun inşallah ayrıca içime erkek doğdu senin bebis :)[/QUOTE
Teşekkür ederim canm doktor kemik yapisi kıza benziyo dedi ama bakalım hayırlısı
Iyi bari canım geçmesine çok sevindim agri kesici yağlarla daha etkili oluyor ama hamilelikte etkisi bilmedigim yazamadim. Sen ne hissediyorsun cinsiyetini :)))Günaydın!
Yarın benim de kontrolüm var, cinsiyetini söyleyecek doktor, çok heyecanlıyım hiç bişeye odaklanamıyorum bi türlü aklım devamlı orada
Kızlar bana dua edin, yarın bebişimi sağ sağlim göreyim hayırlısıyla
Günün güzel haberi tartıdan geldi, o zalim yarım kiloyu vermişimhatta bi yarım kilo daha vermişim, homini gırtlak yemeyince normale dönebiliyomuşum demek ki
canım çok teşekkür ederim, gerçekten işe yaradı akşamı rahatça geçirdim
çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda geçer kendini yormamaya gayret et
Ohh maşallah :)) Allah bağışlasın.İkinci olacak Allah izin verirse minik bi oğlum var teyzesi
Anladım canım siz ikili deyince değişik bişeymiş gibi geliyor .
Bizim burda 3 tane usg Hakkı'mız var
İlk usg zaten bu 11-13 hafta arası Ense ölçümü yapılır
İkinci usg 22-25. Haftalar arasında iç organlara bakılır.
Üçüncü usg , doğuma yakın herşey yolundamı diye tekrar bakılır bitti . Bukadar
Oradakiler fazla usg ye giriyorlar gibi geldi bana
hayalimm77 nymeria-burcu
Aktivianin probiyotik yogurtlari varya canım o bana çok iyi geldi düzenledi bağırsaklarımi. Birde sabah kahvaltisinda 1 kase yogurda yulaf, kuru kaysi, fındık badem falan karışımı da baya iyi geliyor aklında olsun.Arkadaslar benım gıbı sındırım sıstemı problemlı olan var mı mahvoldm kabızlık cekıyorm. Demır hapı kullanmıyorm hayat kalıtem dustu resmen yapmadgm sey kalmadı benım gıbı olupta cozumler bulan var mı
canım görmek istedikçe gidiyoruz biz vallahi.. Aslında zararlı usg ye sık girmek iyi değil.. Ama dayanamıyor insan işte..
canım, çok geçmiş olsun.
İşte bende sabırsız ve meraktan öldüğüm için ta 20li haftaları bekliyemedim . Araştırıp taradım zar zor ödemeli bir klinik buldum cinsiyet için ayın 10 una
Danimarkalılar geneli öğrenmek istemez sürpriz olsun isterler . Bide öyle güzel beslenirlerki çıkarırlar 4-5 kilo sarı sarıBenim kızlarım ikiside erken doğdu bir ay 2500 kiloyla yanlarında yalancı Bebek gibi duruyorlardı
Ama ufak bebekler çok hızlı toplanıyor allahtan
Kuzum bende prematüreyim ve 2 kilo ancak doğmuşum.. Çok şükür gayet normal bir hayatım var.. Küçük doğması hiç önemli değil bence.. Önemli olan sağlıklı olsun..
Ne yiyormuş Danimarkalılar çok merak ettim bak :)
Gecmis olsunn canim en kisa zmnda saglikli bebeklerin olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?