2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ayy ne güzel yaa.. Bende 3 öğün 2 ara öğün yapıyorum.. Çok ekmeğe yüklenmiyorum.. 1 kilo oynadı şu ana kadar o da normalde de o kadar oynuyordu tartıda zaten :) sabah kahvaltısı saat 10 da bir bardak süt o aralar 1 porsiyon meyve yiyorum.. 12:30 öğlen yemeğim.. Sonra saat 15 gibi yine 1 porsiyon meyve yiyorum.. akşam yemeğim 6 da.. Sonrasında da yoğurt yiyorum.. Arada kuş üzümü ve ceviz de tüketiyorum.. Hergün değil ama gün aşırı yemeye özen gösteriyorum.. Yeşillik bol yiyorum.. Özellikle marul Dikkat ediyoruz kuzum ama inşallah bebişler de sağlıklı olurlar

21 haftalikken ogrencem canim bende fikir kiz di bakalim cok merakliyim bende zo geccek daha cokk varr

ben dün yaz sezonu için iki tane pantalon 2 tane de gömlek aldım Lcw den. çok kibar ve sadeler bakalım kargo çıkmış yola geldiğinde sizi haberdar ederim üstelik 20 tl pantalon 15 tl da gömlek tabi yazlık bunlar. malum işte hergün değiştirmek lazım Antalya sıcağına hiçbirşey dayanmıyor dün ebrumaternitye baktım pantalonlar 80 gömlek te 70-60 bana fazla geldi düşünsenize 2 pantalon 2 gömlek için 300 tl bence çok aşırı. küçük erkeğim için de kotondan ilk tişörtünü ve kolsuz badisini aldım e malım ağustos sıcağına tulum giydiremem. bu arada kusmalar hızını arttırdı günde en az 2 kez, sürekli bulantım var. umuyorum ki haftaya azalır.doktorum önümüzdeki hafta ikili teste bekliyor.

Sagolasın aktıvıanın yogurtlarını deneyım bi de yoksa bu sekılde demır hapını tamamen bırakıcam

Sagolasın aktıvıanın yogurtlarını deneyım bi de yoksa bu sekılde demır hapını tamamen bırakıcam

Bencede aktivia ye mutlaka,normalde bile faydası oluyordu bana,şimdide haftada bir falan yerim ben activiayı normalde sevdiğim için. Bu arada demir hapının alımı mühimmiş,ben kahvaltıdan sonra hemen alıyorum. Siz nasıl alıyorsunuz. Bir zaman aralığı var mı? Bizim bir arkadaş demire eksi etki yapmasın diye sonra bütün gün çay içmiyor.

Canım mide bulantım yüzünden sürekli ekmek yiyordum ama şimdiler de azaltıp bol salata yemeye başladım ve kabızlık sorunu baya azaldı yediklerinle ilintili olabilir gözden geçir bakalım en çok ne tüketiyorsun? salata, sebze birebir iyi geliyor.

arkadaşlar bi hamile elbisesi bakim dedim yazın malum pantolon fln bize zor olcak. Elbiseler çok zevksiz ya Allah ım. Bazıları da baya kısa kısa olmasını da istemiyorum. Bu aşağıdaki elbiseyi buldum bi web sayfasından renkleri var hamile elbisesi diye geçmişyor ama ön tarafı büzgülü güzel durabilir gibi geldi bana. Yazın kullanacağım için kısa kollusunu bulabilirsem ondan alcam ya da kolunu kestiririm artık. Deneyimli anneler sizce nasıl bu elbise hamilelikte giyilebilir mi?

Bana doktorum ELEVİT ve SANTAFER diye bir ilac verdi sizinkinin ismi ne?

canım diğer arkadaşlar da yazmış, ete ve sebzeye yüklenmen gerek, pirinç ekmek gibi karbonhidratı yüksek besinler ve şekerli şeyler insanı daha beter yapıyo

ben de hamilelikten önce senelerce demir ilacı kullandım, çok iyi anlıyorum seni, bol bol salatalık yerdim ben çok iyi gelirdi

kayısı da çok faydalı bu duruma, bir de eğer içebiliyosan sabahları bir tatlı kaşığı saf zeytinyağı da insanı rahatlatıyo

Iyi bari canım geçmesine çok sevindim agri kesici yağlarla daha etkili oluyor ama hamilelikte etkisi bilmedigim yazamadim. Sen ne hissediyorsun cinsiyetini :)))

bana erkek gibi geliyo canım ama kız derse doktor çok sevinirim yalan yok, gerçi sağlıklı olsun da kız olsun erkek olsun hepsi kabulüm

çok geçmiş olsun, Allah sabır versin, Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah

benim bi tecrübem yok ama elbiseleri çok beğendim, efil efil yazın güzel olur bence

Geçmiş olsun canım, Allah sabır versin...
Yeniden tekrar sağlıcakla hayırlı salih evlatlar bağışlasın inşallah rabbimiz...

canım geçmiş olsun Allah yerini doldursun inşallah hayırlısıyla..

demir hapını en baştam beri mi kullanıyorsunuz? bana vermedi doktorum

arkadasim demir haplari kahvaltidan sonra alinmamali. daha dogrusu sut urunleri tuketildikten 2 saat sonra veya tuketmeden 2 saat once alinmali cunku sut yrunleri etkisini yok ediyor uyarmak istedim

evet genelde gece yatmadan önce süt vs içmeden içenler var bir de sabah kalkar kalkmaz aç karnına içen var ama tok karnına içilmez diye biliyorum

Bence 3 kez ultrason hakkı çok az.Özellikle ilk aylarda onlarca insan bebeğini kaybetti.2 haftada birilk trimesterde kontrol iyidir diye düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun .Allah'ım sabır versin

Bana doktorum ELEVİT ve SANTAFER diye bir ilac verdi sizinkinin ismi ne?

Elevitte domuz jelatini varmış bana da elevit yazmıştı drum gittim decavit aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…