- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Evet Can'ım biliyorum , benim biri 37 haftada doğdu , diğeri 36. Doktor bana en son senin bünye 40 haftayı kaldıracak bünye değil demişti , bakalım inş bu uzun durur içerde acık.:)
Canım Dk lılar geneldede çok uzun ve iri bir halk . Ama gebelik dönemlerinde herşeyi iğnesine kadar takip ederler . Gebelik sporu eksik olmaz . Benim bi arkadaş vardı günde 9 öğün az az yiyerek kilo bile almadı çok. Yiyeceklerde , süt , ceviz, muz , balık Çok tüketirler , bunun yanı sıra sebze ve meyve, saati saatine . Bende yapıyorum ama ilaki aksatıyorum bazen yoğunluktan
21 haftalikken ogrencem canim bende fikir kiz di bakalim cok merakliyim bende zo geccek daha cokk varrİşte bende sabırsız ve meraktan öldüğüm için ta 20li haftaları bekliyemedim . Araştırıp taradım zar zor ödemeli bir klinik buldum cinsiyet için ayın 10 una
Danimarkalılar geneli öğrenmek istemez sürpriz olsun isterler . Bide öyle güzel beslenirlerki çıkarırlar 4-5 kilo sarı sarıBenim kızlarım ikiside erken doğdu bir ay 2500 kiloyla yanlarında yalancı Bebek gibi duruyorlardı
Ama ufak bebekler çok hızlı toplanıyor allahtan
ben dün yaz sezonu için iki tane pantalon 2 tane de gömlek aldım Lcw den. çok kibar ve sadeler bakalım kargo çıkmış yola geldiğinde sizi haberdar ederim üstelik 20 tl pantalon 15 tl da gömlek tabi yazlık bunlar. malum işte hergün değiştirmek lazım Antalya sıcağına hiçbirşey dayanmıyor dün ebrumaternitye baktım pantalonlar 80 gömlek te 70-60 bana fazla geldi düşünsenize 2 pantalon 2 gömlek için 300 tl bence çok aşırı. küçük erkeğim için de kotondan ilk tişörtünü ve kolsuz badisini aldım e malım ağustos sıcağına tulum giydiremem. bu arada kusmalar hızını arttırdı günde en az 2 kez, sürekli bulantım var. umuyorum ki haftaya azalır.doktorum önümüzdeki hafta ikili teste bekliyor.Ay cinsiyet belli olsa diye bekliyoz bizzz
Ayyy sorma valla.. Ya oyle kucuk cicekli falan bazen sirin oluyor bunlar oyle degil ayol bildigin rukusvalla o yaz sicaklarinda Allah yardimcims olsn hele Antalyadaaa
Aman da yaaa ne guzellll masallahhgule gule giyinnn
Sagolasın aktıvıanın yogurtlarını deneyım bi de yoksa bu sekılde demır hapını tamamen bırakıcamAktivianin probiyotik yogurtlari varya canım o bana çok iyi geldi düzenledi bağırsaklarımi. Birde sabah kahvaltisinda 1 kase yogurda yulaf, kuru kaysi, fındık badem falan karışımı da baya iyi geliyor aklında olsun.
Sagolasın aktıvıanın yogurtlarını deneyım bi de yoksa bu sekılde demır hapını tamamen bırakıcam
Canım mide bulantım yüzünden sürekli ekmek yiyordum ama şimdiler de azaltıp bol salata yemeye başladım ve kabızlık sorunu baya azaldı yediklerinle ilintili olabilir gözden geçir bakalım en çok ne tüketiyorsun? salata, sebze birebir iyi geliyor.Arkadaslar benım gıbı sındırım sıstemı problemlı olan var mı mahvoldm kabızlık cekıyorm. Demır hapı kullanmıyorm hayat kalıtem dustu resmen yapmadgm sey kalmadı benım gıbı olupta cozumler bulan var mı
Bana doktorum ELEVİT ve SANTAFER diye bir ilac verdi sizinkinin ismi ne?Bencede aktivia ye mutlaka,normalde bile faydası oluyordu bana,şimdide haftada bir falan yerim ben activiayı normalde sevdiğim için. Bu arada demir hapının alımı mühimmiş,ben kahvaltıdan sonra hemen alıyorum. Siz nasıl alıyorsunuz. Bir zaman aralığı var mı? Bizim bir arkadaş demire eksi etki yapmasın diye sonra bütün gün çay içmiyor.
Arkadaslar benım gıbı sındırım sıstemı problemlı olan var mı mahvoldm kabızlık cekıyorm. Demır hapı kullanmıyorm hayat kalıtem dustu resmen yapmadgm sey kalmadı benım gıbı olupta cozumler bulan var mı
Iyi bari canım geçmesine çok sevindim agri kesici yağlarla daha etkili oluyor ama hamilelikte etkisi bilmedigim yazamadim. Sen ne hissediyorsun cinsiyetini :)))
arkadaşlar bi hamile elbisesi bakim dedim yazın malum pantolon fln bize zor olcak. Elbiseler çok zevksiz ya Allah ım. Bazıları da baya kısa kısa olmasını da istemiyorum. Bu aşağıdaki elbiseyi buldum bi web sayfasından renkleri var hamile elbisesi diye geçmişyor ama ön tarafı büzgülü güzel durabilir gibi geldi bana. Yazın kullanacağım için kısa kollusunu bulabilirsem ondan alcam ya da kolunu kestiririm artık. Deneyimli anneler sizce nasıl bu elbise hamilelikte giyilebilir mi?
Eki Görüntüle 1764973
canım geçmiş olsun Allah yerini doldursun inşallah hayırlısıyla..
demir hapını en baştam beri mi kullanıyorsunuz? bana vermedi doktorumBencede aktivia ye mutlaka,normalde bile faydası oluyordu bana,şimdide haftada bir falan yerim ben activiayı normalde sevdiğim için. Bu arada demir hapının alımı mühimmiş,ben kahvaltıdan sonra hemen alıyorum. Siz nasıl alıyorsunuz. Bir zaman aralığı var mı? Bizim bir arkadaş demire eksi etki yapmasın diye sonra bütün gün çay içmiyor.
Bendekiler, decavit ile ferro sanol.Bana doktorum ELEVİT ve SANTAFER diye bir ilac verdi sizinkinin ismi ne?
Yok canım,pazartesi günü muayanede verdi,yeni kulanıyorum.demir hapını en baştam beri mi kullanıyorsunuz? bana vermedi doktorum
Bencede aktivia ye mutlaka,normalde bile faydası oluyordu bana,şimdide haftada bir falan yerim ben activiayı normalde sevdiğim için. Bu arada demir hapının alımı mühimmiş,ben kahvaltıdan sonra hemen alıyorum. Siz nasıl alıyorsunuz. Bir zaman aralığı var mı? Bizim bir arkadaş demire eksi etki yapmasın diye sonra bütün gün çay içmiyor.
Bendekiler, decavit ile ferro sanol.
Anladım canım siz ikili deyince değişik bişeymiş gibi geliyor .
Bizim burda 3 tane usg Hakkı'mız var
İlk usg zaten bu 11-13 hafta arası Ense ölçümü yapılır
İkinci usg 22-25. Haftalar arasında iç organlara bakılır.
Üçüncü usg , doğuma yakın herşey yolundamı diye tekrar bakılır bitti . Bukadar
Oradakiler fazla usg ye giriyorlar gibi geldi bana
hayalimm77 nymeria-burcu
Bana doktorum ELEVİT ve SANTAFER diye bir ilac verdi sizinkinin ismi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?