- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
ben dün yaz sezonu için iki tane pantalon 2 tane de gömlek aldım Lcw den. çok kibar ve sadeler bakalım kargo çıkmış yola geldiğinde sizi haberdar ederim üstelik 20 tl pantalon 15 tl da gömlek tabi yazlık bunlar. malum işte hergün değiştirmek lazım Antalya sıcağına hiçbirşey dayanmıyor dün ebrumaternitye baktım pantalonlar 80 gömlek te 70-60 bana fazla geldi düşünsenize 2 pantalon 2 gömlek için 300 tl bence çok aşırı. küçük erkeğim için de kotondan ilk tişörtünü ve kolsuz badisini aldım e malım ağustos sıcağına tulum giydiremem. bu arada kusmalar hızını arttırdı günde en az 2 kez, sürekli bulantım var. umuyorum ki haftaya azalır.doktorum önümüzdeki hafta ikili teste bekliyor.
yaaaa,ben bunu bilmiyordum. Ne zaman alıcam peki. Kahvaltıdan 2 saat sonra mı,o zamanda üzerine öğlen yemeği yemiş olucam ama. Nasıl ayarlıcam ben onu.arkadasim demir haplari kahvaltidan sonra alinmamali. daha dogrusu sut urunleri tuketildikten 2 saat sonra veya tuketmeden 2 saat once alinmali cunku sut yrunleri etkisini yok ediyor uyarmak istedim
Yaa ben de çok üşüyorum öğrenmeden önce de ayaklarımı ısıtamıyordum.İki kat çorap giyiyorum yine üsüyor um hala.Kız diyince bi heyecanlandırmakKızlar ben en baştan beri hep üşüdüm ki hala üşüyorum helede ayaklarım ama kız dediler bakalım haftaya net belli olcak o zaman bu tezat doğru mu değil mi :)
yaaaa,ben bunu bilmiyordum. Ne zaman alıcam peki. Kahvaltıdan 2 saat sonra mı,o zamanda üzerine öğlen yemeği yemiş olucam ama. Nasıl ayarlıcam ben onu.
canım ben gece yatarken içiyordum, sabah aç karnıma içince midem ve bağırsaklarımda inanılmaz ağrı oluyodu
gece içmek daha rahat oluyodu bana, tabii bunun için belirli bi süre yememiş olman gerek
mesela 7'de yediysen yemekten sonra akşam faslını kapatıp (meyvedir kuru yemiştir vs. yemeden yani) saat 11 gibi ilacını alıp yatman gerek
süt ürünlerinin yanısıra çay da demir emilimini azaltıyo ona da dikkat etmelisin, zaten hamilelikte pek çay kahve içilmiyo genelde sorun olmaz diye düşünüyorum
Jelatinli değil ama benim kiBence 3 kez ultrason hakkı çok az.Özellikle ilk aylarda onlarca insan bebeğini kaybetti.2 haftada birilk trimesterde kontrol iyidir diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun .Allah'ım sabır versin
Elevitte domuz jelatini varmış bana da elevit yazmıştı drum gittim decavit aldım
İnşallah idrardır Can'ım bende şuan onu umuyorumYaa ben de çok üşüyorum öğrenmeden önce de ayaklarımı ısıtamıyordum.İki kat çorap giyiyorum yine üsüyor um hala.Kız diyince bi heyecanlandırmak
Cell-inn bende de bazen çamaşırımda ıslaklık oluyor ama ben idrara yormustum, bir de beyaz akıntıyla oluyor bazen hani hamilelik belirtilerinde de olur ya.Okuyunca endiselendim ama baskı oluyor ya ondandır herhalde.
canım ben gece yatarken içiyordum, sabah aç karnıma içince midem ve bağırsaklarımda inanılmaz ağrı oluyodu
gece içmek daha rahat oluyodu bana, tabii bunun için belirli bi süre yememiş olman gerek
mesela 7'de yediysen yemekten sonra akşam faslını kapatıp (meyvedir kuru yemiştir vs. yemeden yani) saat 11 gibi ilacını alıp yatman gerek
süt ürünlerinin yanısıra çay da demir emilimini azaltıyo ona da dikkat etmelisin, zaten hamilelikte pek çay kahve içilmiyo genelde sorun olmaz diye düşünüyorum
Bende 13+4 idim. Ayın sonunu bekliyorum. Hala umutluyum bakalım. Hayırlısı.Banada 12 de erkek gibi dedi ama ben kiz hissediyorum hala... Inanmiyorum erkek olduguna nedense.. Pipi resmk gibi bisi verdi ama bu haftalarda çok benzermis birbirine o yuzden bidahaki kontrolu bekliyorum degisse keske saglikla
Rica ederim canım. Ya herkes paylaşsa orda gerçekten çok iyi olur. Bazen bir şey beğeniyorum kalitesini falan bilmediğim için alamıyorum.Pisikedii cicilerini paylasmissin çok teşekkürler fiyat olarak yol gösterici olacak orda yorum yapmak istemedim . Karmaşa olmasın fiyatlar açık net kalsin diye dedikoduyu burada yapıyoruz sonuçta
Geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda gönlünü kucağını hayırlısıyla doldursun.
Elbiseler şık. Hamilelikte en rahat olay elbise aslında..bu elbiseler üst kısmı dar gibi değilse 6. Aya kadar kullanılabilir. Üst darsa göğüsler büyüyeceği için sıkabilir. Karnınla beraber her yer büyüyorarkadaşlar bi hamile elbisesi bakim dedim yazın malum pantolon fln bize zor olcak. Elbiseler çok zevksiz ya Allah ım. Bazıları da baya kısa kısa olmasını da istemiyorum. Bu aşağıdaki elbiseyi buldum bi web sayfasından renkleri var hamile elbisesi diye geçmişyor ama ön tarafı büzgülü güzel durabilir gibi geldi bana. Yazın kullanacağım için kısa kollusunu bulabilirsem ondan alcam ya da kolunu kestiririm artık. Deneyimli anneler sizce nasıl bu elbise hamilelikte giyilebilir mi?
Eki Görüntüle 1764973
canım bahsettiğin ilaç decavit mi?? bende gece içiyorum ama yiyorum içiyorum vallahi dikkat etmiyorum.. öyleyse dikkat edeyim.. Birde balık hapı da kullanıyorum ben.. İkisini bir içip güm yatıyorum..
Bende 13+4 idim. Ayın sonunu bekliyorum. Hala umutluyum bakalım. Hayırlısı.
Rica ederim canım. Ya herkes paylaşsa orda gerçekten çok iyi olur. Bazen bir şey beğeniyorum kalitesini falan bilmediğim için alamıyorum.
Geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda gönlünü kucağını hayırlısıyla doldursun.
Elbiseler şık. Hamilelikte en rahat olay elbise aslında..bu elbiseler üst kısmı dar gibi değilse 6. Aya kadar kullanılabilir. Üst darsa göğüsler büyüyeceği için sıkabilir. Karnınla beraber her yer büyüyorbide önden karnın büyüdükçe elbisen arkadan daralacak..bunu da göz önünde bulundur.
İlk defa duydum cnm bunuInss cnm Allâh ım gönlümüze göre versin sağlıkla... Su çiş yapma olayini denedinmi... Osmanli adetiymis ayakta cis yapiomusun sol bacaktan akarsa kiz sağdan akarsa erkekmis... Ben bugün denedim zar zor soldan aktı ama sadece bir ümit iste... Belki dr yanilmistir bellimi olur :) insallah yanilmistir
İnşallah canım doktora sorarsan netlesirse haber verir misin?İnşallah idrardır Can'ım bende şuan onu umuyorum
Banada Doktorum elevit verdi ama öyle bisey olsa neden versinler sonuçta bakanlık onaylı ilaçlarJelatinli değil ama benim ki
İlk kez duydum bunu ne değişik yöntemler var :) ikisinden de akmiyo mu ki :)Inss cnm Allâh ım gönlümüze göre versin sağlıkla... Su çiş yapma olayini denedinmi... Osmanli adetiymis ayakta cis yapiomusun sol bacaktan akarsa kiz sağdan akarsa erkekmis... Ben bugün denedim zar zor soldan aktı ama sadece bir ümit iste... Belki dr yanilmistir bellimi olur :) insallah yanilmistir
İlk kez duydum bunu ne değişik yöntemler var :) ikisinden de akmiyo mu ki :)
İlk defa duydum cnm bunubende deneyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?