2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Gule gule giy insallahhh canm zevk meselesi tarz meselesi bi de aldign pantolonlar kumas mi ki ben sadece kumas giyebiliyorm tabi bi de o mesele var.. Ama kaliteli bi mal icn bence 60-70 cok degil ise giyim yeter ki.. Yoksa ben de tayt aldm lcwden 20 30 neyse rahatca giyiyorm.. Ama is icn bulmakta zorlaniyorm..

Hadi ya mide bulantisi olayi kotuyms canm..dikkat et kendine ins en yakn zamanda gecer bulantilarn ins test sonucunda temiz cikar hayirlisiyla

arkadasim demir haplari kahvaltidan sonra alinmamali. daha dogrusu sut urunleri tuketildikten 2 saat sonra veya tuketmeden 2 saat once alinmali cunku sut yrunleri etkisini yok ediyor uyarmak istedim
yaaaa,ben bunu bilmiyordum. Ne zaman alıcam peki. Kahvaltıdan 2 saat sonra mı,o zamanda üzerine öğlen yemeği yemiş olucam ama. Nasıl ayarlıcam ben onu.

Kızlar ben en baştan beri hep üşüdüm ki hala üşüyorum helede ayaklarım ama kız dediler bakalım haftaya net belli olcak o zaman bu tezat doğru mu değil mi :)
Yaa ben de çok üşüyorum öğrenmeden önce de ayaklarımı ısıtamıyordum.İki kat çorap giyiyorum yine üsüyor um hala.Kız diyince bi heyecanlandırmak
Cell-inn bende de bazen çamaşırımda ıslaklık oluyor ama ben idrara yormustum, bir de beyaz akıntıyla oluyor bazen hani hamilelik belirtilerinde de olur ya.Okuyunca endiselendim ama baskı oluyor ya ondandır herhalde.

yaaaa,ben bunu bilmiyordum. Ne zaman alıcam peki. Kahvaltıdan 2 saat sonra mı,o zamanda üzerine öğlen yemeği yemiş olucam ama. Nasıl ayarlıcam ben onu.

canım ben gece yatarken içiyordum, sabah aç karnıma içince midem ve bağırsaklarımda inanılmaz ağrı oluyodu
gece içmek daha rahat oluyodu bana, tabii bunun için belirli bi süre yememiş olman gerek

mesela 7'de yediysen yemekten sonra akşam faslını kapatıp (meyvedir kuru yemiştir vs. yemeden yani) saat 11 gibi ilacını alıp yatman gerek

süt ürünlerinin yanısıra çay da demir emilimini azaltıyo ona da dikkat etmelisin, zaten hamilelikte pek çay kahve içilmiyo genelde sorun olmaz diye düşünüyorum

Tamam cnım buna göre hareket ederim bende,iyi oldu sordum,hiç bilmiyordum.

Bu arada benim değerlerim iyi olduğu için,doktorum kahve ve çayı yasaklamadı. Sabah bir kupa açık çaya devam,2 günde birde türk kahvesi okey. Gün içinde açık bir kaç çay daha içebiliyorum. Geneldede böyle yaşıyordum zaten. O kadar takılmamak lazım çay ve kahve olayına. Ben zararlı olduğunu düşünmüyorum. Neyi çok kaçırırsanız zaten zararlı değil mi sonuçta.

Jelatinli değil ama benim ki

İnşallah idrardır Can'ım bende şuan onu umuyorum

canım bahsettiğin ilaç decavit mi?? bende gece içiyorum ama yiyorum içiyorum vallahi dikkat etmiyorum.. öyleyse dikkat edeyim.. Birde balık hapı da kullanıyorum ben.. İkisini bir içip güm yatıyorum..

Banada 12 de erkek gibi dedi ama ben kiz hissediyorum hala... Inanmiyorum erkek olduguna nedense.. Pipi resmk gibi bisi verdi ama bu haftalarda çok benzermis birbirine o yuzden bidahaki kontrolu bekliyorum degisse keske saglikla
Bende 13+4 idim. Ayın sonunu bekliyorum. Hala umutluyum bakalım. Hayırlısı.

Pisikedii cicilerini paylasmissin çok teşekkürler fiyat olarak yol gösterici olacak orda yorum yapmak istemedim . Karmaşa olmasın fiyatlar açık net kalsin diye dedikoduyu burada yapıyoruz sonuçta
Rica ederim canım. Ya herkes paylaşsa orda gerçekten çok iyi olur. Bazen bir şey beğeniyorum kalitesini falan bilmediğim için alamıyorum.

Geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda gönlünü kucağını hayırlısıyla doldursun.

Elbiseler şık. Hamilelikte en rahat olay elbise aslında..bu elbiseler üst kısmı dar gibi değilse 6. Aya kadar kullanılabilir. Üst darsa göğüsler büyüyeceği için sıkabilir. Karnınla beraber her yer büyüyor bide önden karnın büyüdükçe elbisen arkadan daralacak..bunu da göz önünde bulundur.

canım bahsettiğin ilaç decavit mi?? bende gece içiyorum ama yiyorum içiyorum vallahi dikkat etmiyorum.. öyleyse dikkat edeyim.. Birde balık hapı da kullanıyorum ben.. İkisini bir içip güm yatıyorum..

yok canım, ben şimdi imom omega kullanıyorum, doktor onu tavsiye etti

yukarıda yazdıklarımı da senelerce sarro fenol duedenal kullanırken yapmıştım, en basit bu yöntem geliyodu bana hem de ilacın etkisini azaltmıyodu

Inss cnm Allâh ım gönlümüze göre versin sağlıkla... Su çiş yapma olayini denedinmi... Osmanli adetiymis ayakta cis yapiomusun sol bacaktan akarsa kiz sağdan akarsa erkekmis... Ben bugün denedim zar zor soldan aktı ama sadece bir ümit iste... Belki dr yanilmistir bellimi olur :) insallah yanilmistir

İlk defa duydum cnm bunubende deneyim bari

İlk kez duydum bunu ne değişik yöntemler var :) ikisinden de akmiyo mu ki :)

İlk kez duydum bunu ne değişik yöntemler var :) ikisinden de akmiyo mu ki :)

Banada bir arkadasim dedi cnm az once yapabildim sonunda :) 2 kere denedim hep ortadan gitmisti.. Sonunda becerdim soldan akti... Bana dr erkek dedi buyuk ihtimal ama. Ben hala kiz hissediyorum bir oglum var kiz olmasini cok istiyorum saglikla tabiki... Denedim tutarmi bilmem ama denemekten zarar gelmez :)

Merhaba arkadaşlar

Elevit'te domuz jelatini oldugu üstünde yazıyormu?Nereden anladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…