Ben eczacimiz var cok eski ona sordum ve evet var dedi.Decavit kullaniyorum simdi.Haftaya doktoruma gidincede soyleyecegimMerhaba arkadaşlar
Elevit'te domuz jelatini oldugu üstünde yazıyormu?Nereden anladınız?
Canım içinde domuz jelatini varmışJelatinli değil ama benim ki
Valla canım ben öyleyim ya hiç ısındığı hatırlamıyorum hamile kalmadan önce tam tersiydim :) haftaya net olarak cinsiyeti öğrencem suanlik kız diye biliyoruz bakalım değişmezse tabi :)Yaa ben de çok üşüyorum öğrenmeden önce de ayaklarımı ısıtamıyordum.İki kat çorap giyiyorum yine üsüyor um hala.Kız diyince bi heyecanlandırmak
Cell-inn bende de bazen çamaşırımda ıslaklık oluyor ama ben idrara yormustum, bir de beyaz akıntıyla oluyor bazen hani hamilelik belirtilerinde de olur ya.Okuyunca endiselendim ama baskı oluyor ya ondandır herhalde.
Allah gönlüne göre ve sağlıkla versin canım.Merak ettim doğrusu :)Banada bir arkadasim dedi cnm az once yapabildim sonunda :) 2 kere denedim hep ortadan gitmisti.. Sonunda becerdim soldan akti... Bana dr erkek dedi buyuk ihtimal ama. Ben hala kiz hissediyorum bir oglum var kiz olmasini cok istiyorum saglikla tabiki... Denedim tutarmi bilmem ama denemekten zarar gelmez :)
Ben önceden de üsürdüm ama bu derece degil, baya baya üsüyorum.Hadi hayırlısı olsun:) Bakalım ne olacakValla canım ben öyleyim ya hiç ısındığı hatırlamıyorum hamile kalmadan önce tam tersiydim :) haftaya net olarak cinsiyeti öğrencem suanlik kız diye biliyoruz bakalım değişmezse tabi :)
Kızlar elevitte domuz jelatinin olduğunu söylemişlerdi bana da.Hamile arkadaşlarından duydum ama arastirdik demişlerdi.Decavit kullanmışlardı onun yerine.Bana doktorum vermedi.Ferro sanol verdi içinde demir de varmış.
Allah gönlüne göre ve sağlıkla versin canım.Merak ettim doğrusu :)
Denicem bilgi vercem sanaDene bakalim. Cnm belli olanlar denerse tutma olasılığını konusuruz
Kizlar bu arada bebislere daldik..esleri unutmayalm... Haftaya sevgililer gunuu.. Bizim ayni zamanda sevgili olma yildonumumuz bu nedenle daha da onemsiyorm.. Esim isine yaricak seyleri tercih ettigi icn hep ihtiyaci olan bi sey almaya calisirm genelde bazen de konser falan suslerm ben mesela dogumgunelrini... Bu sefer degisik olsn dedm tavla sever baya ikimize de ozel olsn istedm ve hem sevgili yildonumu hem evlilik yildonumu hem isimlerimiz falan yazili bu ceviz tavladan siparis verdm bugn geldi cokkk tatli ve hos olmsss siZle de paylasim dedmmm
Pazartesi günü gidicem herşeyi incik cincik sorcam Canım haberde vericem merak etmeİnşallah canım doktora sorarsan netlesirse haber verir misin?
Banada Doktorum elevit verdi ama öyle bisey olsa neden versinler sonuçta bakanlık onaylı ilaçlar
Merhaba arkadaşlar
Elevit'te domuz jelatini oldugu üstünde yazıyormu?Nereden anladınız?
Ahh canım bnde herseyi sorcam diye gidiom söylüyom eşime diyom unutturma diye hatta. ama gel gör ki bebisi görünce bizim aklımız başımızdan gidio bişe sormadan ağız kulaklarda cikioz dr yanindanPazartesi günü gidicem herşeyi incik cincik sorcam Canım haberde vericem merak etme
Ben deeAhh canım bnde herseyi sorcam diye gidiom söylüyom eşime diyom unutturma diye hatta. ama gel gör ki bebisi görünce bizim aklımız başımızdan gidio bişe sormadan ağız kulaklarda cikioz dr yanindançıkınca aklıma gelii
Ahh canım bnde herseyi sorcam diye gidiom söylüyom eşime diyom unutturma diye hatta. ama gel gör ki bebisi görünce bizim aklımız başımızdan gidio bişe sormadan ağız kulaklarda cikioz dr yanindançıkınca aklıma gelii
Yok canim bende tuz et tatli tursuya bakamiyorum bile tiksinti veriyoBen de cok turşu yedim birkaç gün karnım nasıl sisti.Tartıda da farketti.Ara verdim neyseki indi şişlik.Tuza çok yüklenmemek lazım ama benim de canım eksi,tuzlu şeyler istiyor.
Bende ne et, ne tavuk hiçbirini yiyemiyorum bulantidan :) tuz haricinde iyi ama tuza dikkat etde şişmeKizlar ben et manyagi oldum ya deli gibi yiyorumm tuz bidee tuzlu peynirr ufff nolcak boyle ne zmn gecer acaba sislik yapcak bendee
Cinsiyet belli olan annişler ikili testte serbest beta hcgniz kaç çıktıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?