2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Valla canım ben öyleyim ya hiç ısındığı hatırlamıyorum hamile kalmadan önce tam tersiydim :) haftaya net olarak cinsiyeti öğrencem suanlik kız diye biliyoruz bakalım değişmezse tabi :)

Kızlar elevitte domuz jelatinin olduğunu söylemişlerdi bana da.Hamile arkadaşlarından duydum ama arastirdik demişlerdi.Decavit kullanmışlardı onun yerine.Bana doktorum vermedi.Ferro sanol verdi içinde demir de varmış.

Allah gönlüne göre ve sağlıkla versin canım.Merak ettim doğrusu :)

Valla canım ben öyleyim ya hiç ısındığı hatırlamıyorum hamile kalmadan önce tam tersiydim :) haftaya net olarak cinsiyeti öğrencem suanlik kız diye biliyoruz bakalım değişmezse tabi :)
Ben önceden de üsürdüm ama bu derece degil, baya baya üsüyorum.Hadi hayırlısı olsun:) Bakalım ne olacak

Kizlar bu arada bebislere daldik..esleri unutmayalm... Haftaya sevgililer gunuu.. Bizim ayni zamanda sevgili olma yildonumumuz bu nedenle daha da onemsiyorm.. Esim isine yaricak seyleri tercih ettigi icn hep ihtiyaci olan bi sey almaya calisirm genelde bazen de konser falan suslerm ben mesela dogumgunelrini... Bu sefer degisik olsn dedm tavla sever baya ikimize de ozel olsn istedm ve hem sevgili yildonumu hem evlilik yildonumu hem isimlerimiz falan yazili bu ceviz tavladan siparis verdm bugn geldi cokkk tatli ve hos olmsss siZle de paylasim dedmmm

Eklentiler

• image.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 68
  • image.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 73
  • image.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 61

Amin cnm ins senin cinsiyet belliyse denesene :)

Kızlar siz gyno ferro sanol kullandınız mi,araştırmadan kullanmak istemiyorum da

Çok güzel bir hediye iyi günleriniz de kullanın. ..

Banada Doktorum elevit verdi ama öyle bisey olsa neden versinler sonuçta bakanlık onaylı ilaçlar

Merhaba arkadaşlar

Elevit'te domuz jelatini oldugu üstünde yazıyormu?Nereden anladınız?

İlaçları içinde domuz içeriği olup olmamasına göre onay vermiyorlar zaten.Elevitin firması sağlığa herhangi bir zararı yok ama dini açıdan kullanımı size kalmış diyormuş.

Pazartesi günü gidicem herşeyi incik cincik sorcam Canım haberde vericem merak etme
Ahh canım bnde herseyi sorcam diye gidiom söylüyom eşime diyom unutturma diye hatta. ama gel gör ki bebisi görünce bizim aklımız başımızdan gidio bişe sormadan ağız kulaklarda cikioz dr yanindançıkınca aklıma gelii

Ben dee

İlahi güldürdünüz evet aslında öyle oluyor not alın bence ben telefonuma kaydetip ordan bakıp sormayı düşünüyorum bu hafta sorcak cok sorum var

Ben de cok turşu yedim birkaç gün karnım nasıl sisti.Tartıda da farketti.Ara verdim neyseki indi şişlik.Tuza çok yüklenmemek lazım ama benim de canım eksi,tuzlu şeyler istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…