Sorma yaa simdiden cok sistimBende ne et, ne tavuk hiçbirini yiyemiyorum bulantidan :) tuz haricinde iyi ama tuza dikkat etde şişme
yaaaa,ben bunu bilmiyordum. Ne zaman alıcam peki. Kahvaltıdan 2 saat sonra mı,o zamanda üzerine öğlen yemeği yemiş olucam ama. Nasıl ayarlıcam ben onu.
Cinsiyet belli mi canim bende buyuk kizimda anlattigin gibiydimBende ne et, ne tavuk hiçbirini yiyemiyorum bulantidan :) tuz haricinde iyi ama tuza dikkat etde şişme
Aaa çokk güzelmiş gormuştum bunu, ben de ordan ahşap albümlerden yaptırdım. nikah resimlerimizi koymak icin.. Ama resimleri yerleştirip hediye paketi yaptım resim atamıyorum o yüzdenKizlar bu arada bebislere daldik..esleri unutmayalm... Haftaya sevgililer gunuu.. Bizim ayni zamanda sevgili olma yildonumumuz bu nedenle daha da onemsiyorm.. Esim isine yaricak seyleri tercih ettigi icn hep ihtiyaci olan bi sey almaya calisirm genelde bazen de konser falan suslerm ben mesela dogumgunelrini... Bu sefer degisik olsn dedm tavla sever baya ikimize de ozel olsn istedm ve hem sevgili yildonumu hem evlilik yildonumu hem isimlerimiz falan yazili bu ceviz tavladan siparis verdm bugn geldi cokkk tatli ve hos olmsss siZle de paylasim dedmmm
Yok canım daha belli değil kız gibi hissediyorumCinsiyet belli mi canim bende buyuk kizimda anlattigin gibiydim
Hayirlisi ilk bebek miYok canım daha belli değil kız gibi hissediyorumekşi şeyleri seviyorum :)
Çok güzel bir hediye iyi günleriniz de kullanın. ..
Aaa çokk güzelmiş gormuştum bunu, ben de ordan ahşap albümlerden yaptırdım. nikah resimlerimizi koymak icin.. Ama resimleri yerleştirip hediye paketi yaptım resim atamıyorum o yüzden
İnş canim hayırlısı ile kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim hangi gün 16 haftalık oluyorsun benimkiyle aynimi diye merak ettimBen de seni gördüğüme sevindim :). Doktor erkeğe benzetti 2 li testte ama kesin değil dedi yine kesin sonuç için 16.haftadaki kontrolü bekliyoruz :).
Amın hayırlısıyla..herkeslerin bana dediği 'sana bir kız evlat çok yakışır' Rabbim yakıştırsın innnşşşaaalllaaaahhhh!!!!Inss cnm Allâh ım gönlümüze göre versin sağlıkla... Su çiş yapma olayini denedinmi... Osmanli adetiymis ayakta cis yapiomusun sol bacaktan akarsa kiz sağdan akarsa erkekmis... Ben bugün denedim zar zor soldan aktı ama sadece bir ümit iste... Belki dr yanilmistir bellimi olur :) insallah yanilmistir
Maşallah ne güzelmişKizlar bu arada bebislere daldik..esleri unutmayalm... Haftaya sevgililer gunuu.. Bizim ayni zamanda sevgili olma yildonumumuz bu nedenle daha da onemsiyorm.. Esim isine yaricak seyleri tercih ettigi icn hep ihtiyaci olan bi sey almaya calisirm genelde bazen de konser falan suslerm ben mesela dogumgunelrini... Bu sefer degisik olsn dedm tavla sever baya ikimize de ozel olsn istedm ve hem sevgili yildonumu hem evlilik yildonumu hem isimlerimiz falan yazili bu ceviz tavladan siparis verdm bugn geldi cokkk tatli ve hos olmsss siZle de paylasim dedmmm
Etli kısmı yarasın da tuzlu kısmı pek olmadı! Tuz işi sıkıntılı biliyorsun üstelikKizlar ben et manyagi oldum ya deli gibi yiyorumm tuz bidee tuzlu peynirr ufff nolcak boyle ne zmn gecer acaba sislik yapcak bendee
Ben de çok şükür yok olanlara Allah yardım etsin zor gerçektenevet canım kabızlık var ya baya sıkıntılı ama sanırım tüm gebe arkadaşlarda aynı sıkıntı vardır. Kabız olmayan var mı arkadaşlar
Amın hayırlısıyla..herkeslerin bana dediği 'sana bir kız evlat çok yakışır' Rabbim yakıştırsın innnşşşaaalllaaaahhhh!!!!
Tatlım ya denemedim öyle bir şeyi. Ne değişik bir yöntemmiş öyle ilk kez duydumhayalimsin1 bak sana değişik bir yöntem daha deneyek mi?
Maşallah ne güzelmişçok zevklisin doğrusu. Eşim böyle belirlenmiş günlerde hediye almaktan pek hoşlanmaz. O nedenle biz o Zaman'larda pek hediyeleşmiyoruz genelde aklıma gelmeyecek zamanlarda hediye alır;beni şaşırtır! Kabullenmesi ilk Zaman'larda zor oldu ama alıştım böyle olmasına.
Etli kısmı yarasın da tuzlu kısmı pek olmadı! Tuz işi sıkıntılı biliyorsun üstelikdur biraz motive ediim seni bostan patlıcanı ayaklar,poğaça parmaklar, acemi işi gibi silikonlanmış dudaklar hepsinden daha dayanılmazı palyaço burnu gibi şişmiş bir burun
Canın et tuzlu şeyler çekiyorsa için yüreğin zayıflamış derler bizde yani bünyen zayıf düşmüş anlamında..
Evet ilk bebek:)Hayirlisi ilk bebek mi
Ayy ne güzel yaa.. Bende 3 öğün 2 ara öğün yapıyorum.. Çok ekmeğe yüklenmiyorum.. 1 kilo oynadı şu ana kadar o da normalde de o kadar oynuyordu tartıda zaten :) sabah kahvaltısı saat 10 da bir bardak süt o aralar 1 porsiyon meyve yiyorum.. 12:30 öğlen yemeğim.. Sonra saat 15 gibi yine 1 porsiyon meyve yiyorum.. akşam yemeğim 6 da.. Sonrasında da yoğurt yiyorum.. Arada kuş üzümü ve ceviz de tüketiyorum.. Hergün değil ama gün aşırı yemeye özen gösteriyorum.. Yeşillik bol yiyorum.. Özellikle marulDikkat ediyoruz kuzum ama inşallah bebişler de sağlıklı olurlar
Bence 3 kez ultrason hakkı çok az.Özellikle ilk aylarda onlarca insan bebeğini kaybetti.2 haftada birilk trimesterde kontrol iyidir diye düşünüyorum.
2 haftada birde çok ya ne yaptın sen
Evet belki ilk trimesterde 1 defa daha olmalı ama yok. Senin dediğin gibi düşünüp doktora sordum bunu , hani işte nerden bilecez dış gebelikmi , çoğul gebelikmi ne bilim gelişiyomu değilmi diye.
Bana dediği olmaz sağlıklı değil özelikle ilk aylar gelişiyor iyi değil dedi.eğer ters bir durum varsada , vucüd kendini beli eder zaten,özelikle dış gebelikte çok ağrı vesaire olur merak etme anlarsın dedi, Lekelenmen olursa kontrol ederiz . Ama sakin geçiyorsa bişey yok demektir dedi. Ve ekledi çoğul gebelik için çok meraklıysan bekliyemiyorsan özel klinik bul baktır ama biz tavsiye etmeyiz bakmayız nokta.:)))) Hihi
Amın hayırlısıyla..herkeslerin bana dediği 'sana bir kız evlat çok yakışır' Rabbim yakıştırsın innnşşşaaalllaaaahhhh!!!!
Tatlım ya denemedim öyle bir şeyi. Ne değişik bir yöntemmiş öyle ilk kez duydumhayalimsin1 bak sana değişik bir yöntem daha deneyek mi?
Maşallah ne güzelmişçok zevklisin doğrusu. Eşim böyle belirlenmiş günlerde hediye almaktan pek hoşlanmaz. O nedenle biz o Zaman'larda pek hediyeleşmiyoruz genelde aklıma gelmeyecek zamanlarda hediye alır;beni şaşırtır! Kabullenmesi ilk Zaman'larda zor oldu ama alıştım böyle olmasına.
Etli kısmı yarasın da tuzlu kısmı pek olmadı! Tuz işi sıkıntılı biliyorsun üstelikdur biraz motive ediim seni bostan patlıcanı ayaklar,poğaça parmaklar, acemi işi gibi silikonlanmış dudaklar hepsinden daha dayanılmazı palyaço burnu gibi şişmiş bir burun
Canın et tuzlu şeyler çekiyorsa için yüreğin zayıflamış derler bizde yani bünyen zayıf düşmüş anlamında..
Ben bu testi yapmaya korktum açıkcası. Ayakta yaparken iki taraftan birden akar falan maazallah! O sıkıntıyla randevu gününe Nasıl varırımKızzzPisikedii
Gece gece uyandım çişe gitmeye bunu okuyunca uyguladım bileeay ne günlere kaldık ya ,bunuda ilk kez duydum, daha neler duyacaz kimbilir.
Ortadan aktı gitti hepsi neolucak şimdi anlamadım hahaha
Bide sen yap bakalım :))
Geçtiğim doğum günümde eşim eve geç geldi bende uyuyordum. Küçük bi pasta almış bana 1 tane mum yakmış..beni uyandırdı uyku sersemi artık ne dedim bilmiyorum.. Ertesi gün aklıma geldi gidip yiyim bari dedim dolabı açarım ki pasta yok. Acep rüya mı gördüm falan dedimAman canm siz anlasin mutlu olun da ne zman alirsa alsnsasirtmak da cok hos bence...
Ama ben mesela dogum gunumu falan unutsa cok kizarmmmcok onemsiyorm aonucta bize ozel gunler... 14 subat da dedm ya yildonumu bizim icn ayni zmanda sevgili olma anlamnda... O yuzden yine de onemsiyorm sagol bu arada begenmene sevindmm
KızzzPisikedii
Gece gece uyandım çişe gitmeye bunu okuyunca uyguladım bileeay ne günlere kaldık ya ,bunuda ilk kez duydum, daha neler duyacaz kimbilir.
Ortadan aktı gitti hepsi neolucak şimdi anlamadım hahaha
Bide sen yap bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?