2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aaa çokk güzelmiş gormuştum bunu, ben de ordan ahşap albümlerden yaptırdım. nikah resimlerimizi koymak icin.. Ama resimleri yerleştirip hediye paketi yaptım resim atamıyorum o yüzden

Çok güzel bir hediye iyi günleriniz de kullanın. ..

Cok tesekkur ederizzz

Aaa çokk güzelmiş gormuştum bunu, ben de ordan ahşap albümlerden yaptırdım. nikah resimlerimizi koymak icin.. Ama resimleri yerleştirip hediye paketi yaptım resim atamıyorum o yüzden

Di mi ama cok tatli hediyeler varr.. Ben de sitedekini attm bizimki bu degil ... Seninki de cok hos canm gule gule kullanin resim olayini ben de yapmistm askerdeykennn.. Hey gidi gunlerrr beee

Ben de seni gördüğüme sevindim :). Doktor erkeğe benzetti 2 li testte ama kesin değil dedi yine kesin sonuç için 16.haftadaki kontrolü bekliyoruz :).
İnş canim hayırlısı ile kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim hangi gün 16 haftalık oluyorsun benimkiyle aynimi diye merak ettim

Amın hayırlısıyla..herkeslerin bana dediği 'sana bir kız evlat çok yakışır' Rabbim yakıştırsın innnşşşaaalllaaaahhhh!!!!
Tatlım ya denemedim öyle bir şeyi. Ne değişik bir yöntemmiş öyle ilk kez duydum hayalimsin1 bak sana değişik bir yöntem daha deneyek mi?

Maşallah ne güzelmiş çok zevklisin doğrusu. Eşim böyle belirlenmiş günlerde hediye almaktan pek hoşlanmaz. O nedenle biz o Zaman'larda pek hediyeleşmiyoruz genelde aklıma gelmeyecek zamanlarda hediye alır;beni şaşırtır! Kabullenmesi ilk Zaman'larda zor oldu ama alıştım böyle olmasına.

Kizlar ben et manyagi oldum ya deli gibi yiyorumm tuz bidee tuzlu peynirr ufff nolcak boyle ne zmn gecer acaba sislik yapcak bendee
Etli kısmı yarasın da tuzlu kısmı pek olmadı! Tuz işi sıkıntılı biliyorsun üstelik dur biraz motive ediim seni bostan patlıcanı ayaklar,poğaça parmaklar, acemi işi gibi silikonlanmış dudaklar hepsinden daha dayanılmazı palyaço burnu gibi şişmiş bir burun
Canın et tuzlu şeyler çekiyorsa için yüreğin zayıflamış derler bizde yani bünyen zayıf düşmüş anlamında..

Aminnnnn canım Allâh ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bana göre çok çok iyisin ben bu gebeliğimde sağlıksız ne varsa ona aşeriyorum çikolata , tatlı , pasta vesayre et,süt ve ceviz yiyorum,meyve sevmezdim hala sevmiyorum havuç , çilek dışında .ekmek hiç kullanmam zaten,sadece kahvaltıda siyah ekmek severim.

Kızzz Pisikedii
Gece gece uyandım çişe gitmeye bunu okuyunca uyguladım bilee ay ne günlere kaldık ya ,bunuda ilk kez duydum, daha neler duyacaz kimbilir.
Ortadan aktı gitti hepsi neolucak şimdi anlamadım hahaha
Bide sen yap bakalım :))

Aman canm siz anlasin mutlu olun da ne zman alirsa alsn sasirtmak da cok hos bence...
Ama ben mesela dogum gunumu falan unutsa cok kizarmmm cok onemsiyorm aonucta bize ozel gunler... 14 subat da dedm ya yildonumu bizim icn ayni zmanda sevgili olma anlamnda... O yuzden yine de onemsiyorm sagol bu arada begenmene sevindmm

annem bana tuz testi yapti haberim olmadan agzima dokunmusum ilk oleyyy kiz diye bagirdi korkttum niye bagiriyor diye :)) burun olsa erkekmis bakalim dogru cikacakmi varmi bilen yapan dogru cikan :))

Ben bu testi yapmaya korktum açıkcası. Ayakta yaparken iki taraftan birden akar falan maazallah! O sıkıntıyla randevu gününe Nasıl varırım

Geçtiğim doğum günümde eşim eve geç geldi bende uyuyordum. Küçük bi pasta almış bana 1 tane mum yakmış..beni uyandırdı uyku sersemi artık ne dedim bilmiyorum.. Ertesi gün aklıma geldi gidip yiyim bari dedim dolabı açarım ki pasta yok. Acep rüya mı gördüm falan dedim sonra eşime sordum. E sen kalkmayınca ben onu yedim demez mi yoook artık dedim böyle de romantik

:) 2 kere benimde ortadan akti cnm... Hic bakmicakmisin oraya bacaklarini az ac oyle yap ne cok sıkışık ne az olsun... Oyle denedim oldu ama dogru cikarmi bilmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…